Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor hardhouten schuifpui plaatsen:

Hardhouten schuifpui plaatsen

Ik wil een bestaande locketraam vervangen door een enkele schuifpui met HR++ gelaagd dubbelzijdig glas. Het raam is 205 cm breed en 210 cm hoog.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hardhouten schuifpui plaatsen uit heel Nederland:

Raam in buitenmuur plaatsen

Graag een offerte voor het plaatsen van een raam met glaskwaliteit HR++ ter grootte van 100 cm bij 80 cm. We zijn nog niet helemaal uit of het hardhouten kozijnen zullen worden of kunststof, hangt ook van de prijs af. Het is een buitenmuur op de begane grond, bestaand uit bakstenen en binnenmuur (hoogstwaarschijnlijk) beton. Het komt naast een schuifpui. Waarschijnlijk is er 1 bedrading van 1 lamp die misschien verplaatst moet worden. Bij voorbaat dank.

Uitbouw bouwen aan achterzijde

Uitbouw achterzijde bouwen met maten bxd 5,10x2,50. Compleet opgeleverd met buitenkraan, buitenlicht, verplaatsen zonnewering. Binnenmuren behangklaar afgewerkt en afwerking plafond naar huidige woonkamer en in aanbouw aan beide zijden ieder 2dubbele wandcontactdozen. Hardhouten schuifpui.

Uitbouw aan achterzijde woning

De uitbouw van 2,5 meter komt aan de achterzijde van de woning en moet ongeveer 4 meter breed worden. Aan de rechterkant (vanuit de woning gezien) is er al een metselmuur van de schuur/berging. Enkel aan de linkerkant moet er dus een muurtje gemetseld worden. Hierdoor hoeven we waarschijnlijk niet te heien en moeten betonnen palen en gewapend beton voldoende zijn. Wel moet er vloerverwarming meegenomen worden. De zelfde tegels als in de woning heb ik al gevonden. De kunststof schuifpui wil ik graag hergebruiken en meenemen in de uitbouw. Deze is hier perfect voor. Bovenop de uitbouw wil ik graag een balkon die dan te betreden is via de slaapkamer op de 1e etage. Als de kosten meevallen wil ik er graag een rvs balustrade omheen. Hardhouten balustrade is plan B. In de slaapkamer is nu een raam die kan worden omgetoverd tot een deur. De straat is goed toegankelijk en de achtertuin is ook via de achterzijde te betreden. Parkeren kan voor de deur. Aanvang project: 16 april 2018.

Hefboommechanisme van houten schuifpui repareren

Het betreft het repareren/ vervangen van de hefboommechanisme van een houten schuifpui. De hefboomfunctie werkt niet meer, omdat iets afgebroken, waardoor de deur heel zwaar schuift. Hoewel zeker 20 jaar oud, zijn de (hardhouten) deuren zelf nog in prima conditie. Graag reparatie of vervanging van mechanisme.

Prefab HSB dakopbouw maken

Opbouw dak, houtskelet, prefab, afmeting 600 bij 500 centimeter en hoogte 300 centimeter voorzien van schuifpui aan beide zijden van 400 centimeter breed. Ik wil graag dat of openslaande deuren. Bouw op bestaand dak, balken met houten dakbeschot met bitumen en grind, dak moet vervangen, schoorstenen en luchtafvoeren moeten vervangen door pijpen. Bestand dak is 60 vierkante meter. Op nieuwe dakbedekking dakterras 500 bij 250 centimeter met hekwerk van staal of hout. Afwerking gesloten wanden zijn van buiten stucwerk of hardhouten rabatdelen. Dak met oversteek op kopse kanten, trimlijsten van zink. Dakbedekking bitumen met daarop zonnepanelen. Wanden maximaal geïsoleerd. Afwerking binnen gipsplaat 12 millimeter ( gewapend gipsplaat). Elektra punten 8 met 2 buiten WCD, 2 lichtschakelaars, 2 keer ethernet en kabel, Vloer binnen, waterpas gesteld op bestaande houten dakbeschot. Plafonds brandwerend dubbel gips. Brandmelder. Ik wil dit pand nog gaan kopen en er moet nog een vergunning aangevraagd worden.

Mechanisme hardhouten schuifpui repareren

Schuifpui sluit niet goed af aan de bovenkant en loopt erg zwaar. De pui is vermoedelijk 30 jaar oud. Het is een grote zware schuifpui. Hij is 270 cm hoog en 100 cm breed. Een 2de schuifpui sluit wel goed af maar loopt enigszins stroef. Deze heeft dezelfde afmeting. Graag ontvang ik een offerte voor de reparatie en onderhoud van de schuifpuien.

Hefboommechanisme van houten schuifpui repareren/vervangen

De hefboomfunctie werkt niet meer waardoor de deur heel zwaar schuift. Hoewel zeker 10 jaar oud, zijn de (hardhouten) deuren zelf nog in prima conditie. Graag reparatie of vervanging van mechanisme.

Dorpel van de schuifpui vervangen

De dorpel van mijn schuifpui is verrot. Deze wil ik laten vervangen of repareren. Het gaat om een hardhouten schuifpui. De dorpel is ongeveer 2 meter.

Houten onderdorpel van de schuifpui vervangen

Ik wil een hardhouten onderdorpel van de schuifpui laten vervangen/repareren. De dorpel is 3.5 meter lang.

Houten onderdorpel van schuifpui vervangen

De hardhouten onderdorpel van mijn schuifpui heeft rotte plekken. Deze plekken dienen of gerepareerd te worden of de dorpel zal volledig vervangen moeten worden. De schuifpui is 4.20 meter breed.

Partners

Partners van Casius