Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor terras op piketpalen maken:

Terras op piketpalen maken

Er wordt een timmerman / vakman gevraagd voor aanleg terras op piket palen met padouk planken met B-Fix bevestiging. Ervaring vereist met aanleg soortgelijk terras. Materiaal schaffen wij zelf in overleg met u aan via Gadero.nl. Het gaat om ongeveer 20 m2. Het materiaal moet door het huis heen
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terras op piketpalen maken uit heel Nederland:

Houten terras

Hoeveel vierkante meter moet er geplaatst worden? Minder dan 10 m² Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Vlinder op piketpalen + afwerking, +/- 7 m2

Zwevend terras aanleggen

Ik wil een zwevend terras aanleggen in de achtertuin, circa 3,5*4 meter. Welke iets verhoogd is. Aan de voorzijde moet een klein afstapje komen en de achterkant moet tot aan de grond afgetimmerd worden. Graag vlonder van hardhout of lariks van min 28 mm dik; vlonder moet op piketpalen staan. Onder vlonder op het worteldoek een laag split aanbrengen voor verzwaring en afwerking. Daarnaast moet er rondom het grasveld een band van cortenstaal aangebracht worden (ongeveer 20 m1) in een rechte lijn. Graag offerte totaal (dus incl. Materiaal en BTW), graag met specificatie.

Aanleg van een hardhouten terras

Ik wil graag een Bankirai of composiet terras aanleggen in de achtertuin, aangrenzend aan de woning. Afmeting terras is 530 x 286 cm. Fundering op hardhouten piketpalen.

Volkstuin opnieuw bestraten

Ik heb een volkstuin waarin een terras moet worden aangelegd. De oude tegels van 30 x 30 cm zijn al verwijderd van de plek van het oude terras en opzij gelegd, dit moet worden hergebruikt. Totale oppervlakte is 44 m2. Er moet een bekisting van hardhouten planken en piketpalen worden gemaakt en met ongeveer 8 m3 ophoogzand worden opgevuld. Daarna waterpas maken en bestraten. Als u andere ideeën hebt hoor ik het graag. Moet op korte termijn gebeuren in verband met het leveren van een tuinhuis. Er is een plattegrond beschikbaar.