Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor vlizotrap aan laten brengen:

Vlizotrap aan laten brengen

Ik wil graag een vlizotrap laten plaatsen. Mijn luik is 47 cm bij 97. Dit is geloof ik geen gangbare maat voor een trap. Ik weet dan ook niet goed welke maat trap ik zou moeten aanschaffen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor vlizotrap aan laten brengen uit heel Nederland:

Nokverhoging met dakkapellen laten plaatsen

Wij willen graag een nokverhoging met 2 dakkapellen laten plaatsen. De woning is 8 bij 8 meter groot en de nok is nu 1.50 meter hoog. Deze willen wij graag naar 3.50 meter hoog brengen. De vlizotrap zal moeten worden vervangen door een vaste trap en het nieuwe dak geïsoleerd. De kapellen zullen 4 meter breed worden en aan de voor- en achterzijde gemonteerd. Verder mag deze ruimte casco opgeleverd worden. De dakgoten moeten van zink worden en komen in een bekleding van 8 meter lang, 2 maal. Als laatste dienen de pannen vervangen te worden van de woning.

Muur verwijderen en vaste trap naar zolder maken

We zijn voornemens een huis te kopen, maar willen graag eerst weten dat waar nu een vlizotrap zit, we een vaste trap kunnen laten inbouwen naar zolder. Omdat ruimte beperkt is, moet hiervoor een muur worden verwijderd. Idealiter zouden wij volgende week een expert mee willen nemen om de situatie te bekijken en een offerte uit te brengen.

Dakbeschot met asbest saneren

Wij hebben belangstelling voor een te koop staande woning. Wij willen echter van een aantal feiten een prijsopgave weten, dit in verband met het uit te brengen bod. Dit vrijstaande huis heeft een zadeldak met een oppervlakte van ongeveer 130 m². Het is een sporenkap die beschoten is met asbest platen. Het is een afgesloten zolder met een vlizotrap, en rondom het huis zou eventueel een steiger gebouwd kunnen worden. Het asbest moet er af vanwege dakkapellen die in de toekomst geplaatst gaan worden. Ik wil graag een prijsopgave voor de asbestsanering ontvangen.

Vlizotrap naar zolder aan laten brengen

Ik wil graag een vlizotrap op de zolder laten plaatsen. Op dit moment is er een klein luik, we willen een groter luik van 70 bij 112 centimeter laten maken. Het is een houten verdiepingsvloer.

Houten vlizotrap aanbrengen

Graag offerte voor het aanbrengen van een houten vlizotrap, een Fakro lws van 55x111 (reeds aanwezig). Op dit moment is er toegang naar zolder alleen mogelijk via een optrekluik en het bestaande gat moet ook breder gemaakt worden om de vlizotrap aan te brengen.

Vliering uitbouwen

Het betreft het verder uitbouwen van een reeds bestaande vliering op de zolderetage. De zolder is over de gehele lengte van de woning waarbij het achterste deel reeds is voorzien van een vliering met vlizotrap, daar hangt de CV-ketel. De bedoeling is om nu ook een vliering aan te brengen over het voorste deel aangezien het een hele hoge ruimte betreft, meer dan 8 m. hoog in een puntdak jaren '30 woning. Voldoende ruimte dus voor het uitbouwen. Dezelfde vlizotrap zou voor dezelfde ruimte gebruikt kunnen worden wat dan 1 hele grote vliering wordt. We willen graag een offerte voor de aanleg van de vliering met bevestiging van steunbalken, geen isolatie benodigd. De lengte is 6 meter en de breedte is 2 meter.

Nieuwe vlizotrap plaatsen

Ik ontvang graag een offerte voor een opnieuw te plaatsen vlizotrap naar de zolder, opvouwbaar. De vakman dient deze zelf mee te brengen.

Open zolder moet opgedeeld worden ...

Open zolder moet opgedeeld worden middels scheidingswanden. Tevens deur aanbrengen als scheiding tussen voorzolder en toekomstige slaapruimte. De bestaande laminaat vloer moet eruit. Gevolg van waterschade. Nieuwe vloer (klik laminaat) aanbrengen. Tevens plafond aanbrengen en voorzien van vlizotrap. Tevens de benodigde elektra voorzieningen aanbrengen/verplaatsen (verlichting, wand contactdozen en schakelaars) Rookmelder verplaatsen. Mogelijkheid offerte uit te brengen in combinatie aanbrengen kunststofdakkapel waarvan dakhoek tussen 40 en 50gr., breedte 2 meter, 1 draaikiepraam, 1 ventilatierooster, hr++ glas. Werkzaamheden zolder en aanbrengen dakkapel apart specificeren.

Vanwege hoog schuindak moet het mogelijk ...

Vanwege hoog schuindak moet het mogelijk zijn een vliering aan te brengen op de zolder van een nieuwbouwwoning. De zolder is al verdeeld in 2 aparte kamers en een overloop. Daarboven willen we graag een vliering als bergruimte met uitschuifbare vlizotrap naar de overloop van de zolder. De totale zolder is ca. 35 m2. Oplevering 2 september.

Renoveren van bijkeuken (3,40m x 2,70m): ...

Renoveren van bijkeuken (3,40m x 2,70m): vloer, wanden en plafond vernieuwen/ isoleren/opknappen. Vaste trap vervangen door vlizotrap. Vernieuwen en uit het zicht brengen van leidingwerk: electra/water/gas/cv. Alles netjes afwerken exclusief schilderwerk.