Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deurhor leveren en plaatsen:

Deurhor leveren en plaatsen

Ik vraag offerte voor het leveren en monteren van een deurhor. Er zijn 2 naar binnen slaande deuren. De binnenmaten van de deuropening zijn: breedte 112 cm en de hoogte 212 cm.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deurhor leveren en plaatsen uit heel Nederland:

Horren leveren en monteren na waterschade

Ik heb waterschade in mijn woning. Ik wil graag een globale offerte ontvangen voor het leveren en monteren van een deurhor (binnenmaat kozijn 199 x 85 cm) en voor een hor voor een boven(klap)raampje (maat 80 x 25,5 cm). Het gaat om horren met een standaard uitvoering. Ik heb de offerte nodig voor mijn verzekeringsclaim. Afhankelijk van de reactie van de verzekeraar is de klus ook uitvoerbaar.

Raam- en deurhorren monteren

Ik zou graag een deurhor laten leveren en plaatsen voor in mijn schuifpui (zie foto's). De hor valt in de cassette en de afmetingen van de schuifpui zijn circa 1.34 x 2.30 meter.

Deurhorren en raamhorren plaatsen

Ik zou graag 1 deurhor en 2 raamhorren laten plaatsen thuis. De vakman dient de horren in te meten, te leveren en te monteren.

Deurhor leveren en plaatsen

Leveren en aanbrengen van deurhor en evt raamhor vandaag!

Deurhor en raamhorren plaatsen

Ik heb kunststof kozijnen en de ramen gaan naar binnen open, de maten van de ramen zijn 104 cm hoog en 77,5 cm breed. Horren plaatsen en eventueel op maat maken/leveren.