Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor hoogslaper laten maken:

Hoogslaper laten maken

Ik wil graag een hoogslaper laten maken in de gehele breedte van de kamer. De kamer is 1. 90 breed en 3.25 lang (met schouw waar omheen gebouwd moet worden) en het plafond is ongeveer 1. 70 hoog. Ik wil graag in de hele breedte een hoogslaper. De hoogslaper moet op de eerste verdieping geplaatst worden welk goed bereikbaar is per trap.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor hoogslaper laten maken uit heel Nederland:

Zwevende hoogslaper of videbed maken

Wij willen graag in de nieuwe woning een zwevende hoogslaper voor onze dochter laten maken van 140 x 200 cm. Hieronder graag een inbouwkast en met een vaste trap (of trap in kast). Het betreft zeer schuinlopend dak op zolder.

Hoogslaper op maat met klein bureau eronder maken

Ik wil graag in mijn kleine kamer een hoogslaper laten maken van 1.90 meter lang en 1.40 meter breed. Het moet een stoere hoogslaper worden waar een jongen van nu 12 jaar op gaat slapen. Onder de hoogslaper wil ik graag een klein bureau /werktafel en een plank aan de muur.

Hoogslaper met bergruimte en speelhuisje maken

Hoogslaper met een huisje eraan en bergruimte door bv lades in de trap of een kledingkast eronder. De hoogslaper komt deels in een bestaande nis in de muur.

Hoogslaper op maat maken

Ik woon in een loft en wil graag een hoogslaper op maat laten maken, tussen twee muren ongeveer 300 breed 180.

Hoogslaper en trap maken

Ik wil een hoogslaper en een trap laten maken. uitval op de vloer 80 cm Hoogte plateau 253 cm 14 treden 40 cm breed

Hoogslaper op maat laten maken

We zijn al een poosje op zoek naar een hoogslaper voor onze oudste zoon. We hebben er een gevonden, maar hij is net niet naar onze smaak en de aanbieder levert hem alleen zoals hij in de webshop staat en niet anders (zie foto). Wij willen graag een hoogslaper met trap (circa 50 cm breed) en daarin lades. Over de breedte komt dan een bureau blad (200 x 90 cm) en boven het bureau het bed. We willen de hoogslaper graag in glad hout (MDF) geleverd en zelf aflakken in de kleuren wit, zwart en appeltjes groen. Het zou mooi zijn als dit alles niet duurder gaat worden dan 700 euro. De afmeting van de kamer is 3 x 3 x 2.5. meter.

Hoogslaper in een studentenkamer maken

Ik wil graag een tweepersoons hoogslaper in een studentenkamer laten maken. De kamer is ongeveer 10m2.

Hoogslaper plateau op maat maken

Ik heb een hoogslaper nodig, die niet meer ruimte inneemt aan de zijkant dan de 1,90 meter van het matras, want dat is ook de breedte van de kamer. Details: 1,90 meter breed x 3 meter lengte x 2,60 meter hoog. De Hoogslaper zal de hele breedte van de kamer innemen en er dient een matras van 1,90 x 1,40 meter op te passen. Over de hoogte ben ik er nog niet uit. Tussen de 1,60 en 1,70 denk ik, onderkant van het bed. Vooral heb ik geen groot budget.

Hoogslaper laten maken

Ik wil graag een zwevende hoogslaper laten maken in de kamer voor een raam. Afmeting lengte 195 x breedte 95 x op een hoogte van 180 cm. Het plafond is 3 meter hoog. Graag met trap en bureauplank tegen de muur (breedte 95 cm) Ik zou graag willen weten of dat mogelijk is en wat dat ongeveer gaat kosten. Indien mogelijk te trap van metaal. Als bijlage een voorbeeld van de sfeer.

Hoogslaper laten maken voor 2 volwassenen

Ik wil graag een 2 persoons hoogslaper van ong. 140x200x170cm voor in mijn toekomstige studio. Vaak zijn de hoogslapers tot max. 140 kg draaggewicht in winkels, wat voor 2 personen in dit geval in ieder geval niet genoeg is. Ik heb het bed het liefst in het wit en heb niet heel veel geld er voor over als student, maar wel genoeg voor dit project.

Partners

Partners van Casius