Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kledingkast op maat laten maken:

Kledingkast op maat laten maken

Ik wil een kledingkast op maat gemaakt hebben.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kledingkast op maat laten maken uit heel Nederland:

Kledingkast op maat laten maken

Wij willen onder een schuine wand een kledingkast op maat 1.40 meter hoog x ongeveer 1.80 meter breed. Vanaf 1.40 meter begin de schuine wand, er kan gebruikt gemaakt worden van de schuine wand, maar niet tot aan het plafond. Het zullen voornamelijk lades worden, maar indien mogelijk ook graag een gedeelte hang. Hiervoor ontvangen wij graag advies

Grote kledingkast in elkaar zetten

Ik wil graag 1 grote op maat gemaakte kleding kast in elkaar zetten. Op een slaapkamer.

Kledingkast inmeten

Wij willen een kledingkast van hout op maat laten maken en bestellen, maar we willen de kast graag eerst in laten meten, zodat we zeker weten dat alles past. Graag zouden wij door jullie geholpen willen worden om het op te meten. Het betreft een nieuwbouwhuis. Op 18 september om 15. 00 is er een voorbeschouwing. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Kledingkast op maat maken

Ik wil graag een kledingkast op maat laten maken. De kast bevindt zich onder een hoogslaper, heeft een hoogte van 185 cm, breedte van 231 cm en een diepte van 60 cm. Graag van hout/underlayment en indien mogelijk met schuifdeuren. Minimaal 120 cm hanggedeelte, rest met legplanken. Wij weten niet hoe waterpas de vloer is. We willen de hoogte van de kast op 185 cm houden.

GAMMA kledingkasten monteren

Ik wil een kast laten verplaatsen in mijn woning en een nieuwe kast laten monteren. Het gaat om een Gamma kledingkast (180×206×65 cm) met schuifdeuren, die gedemonteerd moet worden en in de kamer ernaast weer gemonteerd. Ik heb een nieuwe Gamma kledingkast met schuifdeuren besteld met de maat 150 x 206 x 65 cm. Die wordt binnenkort geleverd en wil ik dan ook laten monteren. Ik wil een vast bedrag afspreken voor de totale klus.

Kledingkast laten inbouwen

Ik wil een kleding kast op maat laten plaatsen. Betreft een kast van 2.60 meter hoog en 2.50 meter breed.

Hoogslaper op maat laten maken

Ik wil graag een hoogslaper lxbxh 190 x 80 x 180 cm. Met aan de rechterzijde onder het bed een kledingkast met een trap ervoor. En aan de linkerzijde komt hij in een dakkapelnis, dus graag te monteren met 1 poot in de hoek of helemaal monteerbaar aan de wanden zodat er geen poot zit. We willen er graag onder door kunnen lopen.

Maatwerkkast in elkaar zetten

Ik wil een kledingkast op maat laten installeren. Het gaat om een kast met schuifdeuren + het interieur van de kast. De kast is 2.65 meter breed en 2.65 meter hoog. De diepte is 59.5 cm. Wat zou het kosten om deze kast in elkaar te zetten?

Delta kledingkast monteren

Vandaag is hier een kledingkast afgeleverd die ik bij Gamma heb gekocht. Het gaat om een Delta zweefdeurkast van gelamineerd spaanplaat, maat 222 x 200 x 65 cm. Ik laat de kast graag op korte termijn monteren en ontvang daarvoor uw prijsopgave. Ik ben Engelssprekend, deze aanvraag is voor mij vertaald.

Schuifdeurkast voor kleding maken

Ik heb een kamer waar net geen gewone kast in past. Nu wilde ik eigenlijk een kledingkast laten maken met schuifdeuren. De breedte is ongeveer 1.60 meter en de diepte is beperkt (maximaal 36 cm diep), dus een indeling binnen zal ook op maat gemaakt moeten worden.

Partners

Partners van Casius