Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor binnendeur laten plaatsen:

Binnendeur laten plaatsen

Our internal door for one of our sleeping rooms is missing when we bought the house and we would like to find the installing service to install the door for us. I enclosed the picture in attachment. The opening is 201 by 78 cm.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnendeur laten plaatsen uit heel Nederland:

Binnendeur kozijn plaatsen

Graag wil ik een binnendeur kozijn laten installeren. Dit betreft een hardhouten kozijn tbv een deur van max 93cm breed en 231,5 cm hoog. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Binnendeur op maat + afhangen

Het betreft een Cando binnen deur stomp, van woonkamer naar de gang begane grond. Deze deur wil ik op maat laten plaatsen en afhangen.

Binnendeur vervangen

Vanwege een beschadiging aan een binnendeur, ben ik op zoek naar het volgende: - Het plaatsen van een exacte vervangende deur, Berklon 900, kristalwit - Het afhangen van de nieuwe deur - Het verwijderen en afvoeren van de oude deur

Nieuwe opdekdeur lakken en plaatsen

Ik wil graag een beschadigde binnendeur - opdekdeur - vervangen door een nieuwe. Graag een offerte voor: lakken van de deur in grijs, monteren van de deur met oude handgreep en scharnieren en het afvoeren van oude deur.

Stalen binnendeur plaatsen

Ik ben opzoek naar een stalen scharnierende deur. Hoogte is ongeveer 2400 mm hoog en 900 mm breed. Vakverdeling graag in 4 vakken. Kleur matzwart of zwart. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Pendel glasdeur leveren en plaatsen

Ik zoek een deurenspecialist die een binnendeur kan plaatsen in mijn woning. Het gaat om een pendel glasdeur van 940 x 2360 mm en scharnieren op een dagkant van een platte stijl.

Binnendeur afhangen

Ik zoek een deurenspecialist die 1 binnendeur kan afhangen en plaatsen. De deur moet nog gekocht worden.

Binnendeur plaatsen en hardboard platen op muren plaatsen

In een oud huis wil ik hardboard platen (3 mm) op een aantal muren laten plaatsen. Van een paar muren heb ik een foto bijgevoegd. Ik wil ook een binnendeur laten monteren met een afwijkende maat (+/- 77 breed en 186 hoog) Ik heb hiervoor nog geen materiaal in huis.

Binnendeur plaatsen

We willen een oude binnendeur op korte termijn (voor 10 februari) vervangen door een nieuwe deur van Praxis. ik heb hem zelf al gekocht dus het moet alleen geplaatst worden en hij is 93 cm bij 2,1 meter.

Bradford binnendeur inmeten en plaatsen

Ik wil in mijn huiskamer een Bradford binnendeur (zwart). Dit wil ik graag eerst laten inmeten en daarna door een deskundige laten plaatsen. De deur is 231,5 bij 90 cm.

Partners

Partners van Casius