Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor zolderraam met lijst vervangen voor vve:

Zolderraam met lijst vervangen voor VvE

Bij mijn woning, oud huis, heb ik bij het zolderraam met lijst lekkage. Wellicht kan dit gerepareerd worden en anders zal deze vervangen moeten worden. De voegen bij het zolderraam dienen ook bekeken te worden. Daarna hebben wij bij de voordeur onder de mat veel vocht. Graag zou ik een afspraak willen maken met een vakman om een en ander te laten beoordelen.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor zolderraam met lijst vervangen voor vve uit heel Nederland:

Zolderraampje vervangen

Door stormschade is ons zolderraam verdwenen en willen we spoedig een nieuwe laten plaatsen.

Zolderraam vervangen

Het oude zolderraam is stuk. Het zolderraam moet worden vervangen het oude heeft een maat van 48 x 57 cm. Graag een Fenstro dakraam van 45 x 55 cm van Gamma.

Dakraam vervangen

Ons zolderraam ( 134 x 140 cm) moet vervangen worden. Het is een oud Velux raam type ggl8.

Zolderraam vervangen en isoleren

Ik heb een raam op zolder dat ik wil vervangen. Er zit nu een klein raam in en daar moet een groter raam in van ongeveer 1 bij 1 meter. Daarnaast moet de zolder geïsoleerd worden en schuifdeuren geplaatst worden onder de schuine kant van de zolder zodat er een gang wordt gemaakt.

Zolderraam vervangen

Vervangen zolderraam door een Fenstro 45 x 55 cm. Het oude raam is van hetzelfde formaat. Ik weet niet of er afgetimmerd moet worden.

Met spoed een zolderraam vervangen

Dakraam bevestiging is stuk gegaan, nu wilt het raam niet meer sluiten en staat voor de helft open. Dit raam heeft dubbel glas. De afmeting van het kozijn is HXBXD = 148x85x7 cm. Of het is een windbeveiling van het raam? Graag een offerte van het plaatsen van een nieuw raam. Ook in welk termijn dit gemaakt kan worden.

Raam in de zijgevel en zolderraam vervangen

We willen een badkamer raam in de zijgevel laten plaatsen met een uitsparing van 37 bij 82 cm en eventueel het raam op zolder laten vervangen door kunststof met een uitsparing van 76 bij 107 cm met hor en rolluik. Er moeten wel nog wat vergunningen opgevraagd worden, wat wellicht niet moeilijk is omdat er tegenover ons hetzelfde is gedaan. Er moet een latei geplaatst worden. (Foto is van huis waar al een badkamerraam is geplaatst, wij willen graag zo'n raam).

Dakraam of rubberen strips vervangen vanwege lekkage

Omdat mijn zolderraam lekt wil ik dit vervangen of gerepareerd hebben. De glasmaat van het zolderraam is 50 cm hoog bij 42 of 43 cm breed. Er is alleen lekkage bij hevige onweersbuien. Inspectie op lekkage strip rond raamglas. Vervanging van rubbers rond het raam. Eventueel vervangen door raam/klapraam indien mogelijk met verduisteringsgordijn om zonlicht en soms maanlicht te verbannen.

Lekkend Veluxraam vervangen

Ik wil graag het lekkend glas van een Velux zolderraam GGL-4 laten vervangen. In de aanbieding ook graag het leveren en de geboden garantie opgeven. Het gaat alleen om het glas.

Dakraam vervangen

Ik wil graag ons dakraam laten vervangen. De huidige is oud en het kozijn verrot. Het gaat om een zolderraam (vliering, via vlizotrap) van ongeveer 70x130 cm. Een nieuw raam hebben we nog niet. Willen een raam dat goed isoleert en onderhoudsvrij is. Op het dak zijn pannen rondom.

Partners

Partners van Casius