Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor terrasvloer leggen en wandje bouwen:

Terrasvloer leggen en wandje bouwen

TERRASVLOER Aanleggen terras van 22 m2 met vreemde vorm. Momenteel liggen er stoeptegels op de vloer, deze moeten worden verwijderd en afgevoerd. Het terras zal vrij zijn van meubilair en andere elementen. Gekozen materiaal: - Eagle Wood Composiet Terrasdeel - Afmeting per deel: 25 x 250 x 3000 mm - Kleur: antraciet - Prijs bij Gamma: 42,95 WAND Over de hele breedte moet er een wand geplaatst worden van ongeveer 180 cm hoog en 3.43 meter breed van hetzelfde materiaal als de vloer. De bestaande wand bestaat deels uit een stenen muur, deels uit balustrade, welke behouden moeten worden. De wand moet ervoor geplaatst worden.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor terrasvloer leggen en wandje bouwen uit heel Nederland:

Terrasvloer op balkon leggen

Twee terrassen aanleggen op een balkon van circa 110 cm diep en 400 cm lang. Ik wil graag planken in de lengterichting zonder ribbels. De ondergrond is van beton.

Dakkapel aanpassen en dakterras bouwen

In de bestaande dakkapel willen we openslaande deuren naar het dak, om toegang te krijgen naar een nog aan te leggen dakterras. Grenzend aan het schuine dak, is er nog een stuk plat dak, waar we een dakterras van willen maken. Als het kan willen we dit door hetzelfde bedrijf laten aanleggen. De dakkapel moet dus geopend worden en voorzien van nieuwe kunststof kozijnen, een terrasvloer, hekwerk, en afwerking. Er is geen vergunning nodig voor het dakterras.

Leggen vlondervloer in loggia

Type aanvraag: vloer (leggen / onderhoud) Omschrijving: In mijn loggia wil ik graag een terrasvloer aangelegd hebben met UPM planken. Maat van de loggia is 3.5 m x 2.6 m = < 10 m2. Op de loggia liggen als ondergrond grijze stoeptegels. Rand van +_ 40 cm is over lengte iets hoger. Graag aangeven wannneer opdracht uitgevoerd kan worden. Ook graag aangeven hoe lang het leggen duurt. Ik zorg zelf voor de materialen. Niet voor gereedschap.

Terrasvloer in loggia leggen met UPM

In mijn loggia wil ik graag een terrasvloer aangelegd hebben met UPM planken. Maat van de loggia is 3.5 m x 2.6 m = < 10 m2. Op de loggia liggen als ondergrond grijze stoeptegels. Rand van +_ 40 cm is over lengte iets hoger. Graag aangeven wannneer opdracht uitgevoerd kan worden. Ook graag aangeven hoe lang het leggen duurt. Ik zorg zelf voor de materialen. Niet voor gereedschap.

Composietplanken terras aanleggen

Het leggen van een terrasvloer van 12 m2, afmeting is +/- 220 x 580. Van Praxis-composietplank, ondersteund door balkjes met mogelijk een zijstrook, zijbalcon, van 1430 x 60. Het terras is een balcon, overdekt door bovenbalcon, standaarduitvoering, betonnen ondergrond, gering afschot met afvloeiingsgoot, Bouw 2011.

Vloer voor dakterras op loggia

Het leggen van een geïsoleerde terrasvloer op loggia. Ongeveer 25 a 30 m2. Materiaal in overleg, eventueel leveren. Graag komen kijken.

Houten terrasvloer leggen op betonnen ...

Houten terrasvloer leggen op betonnen ondergrond. Een deel heeft al een houten vloer, hieronder ligt rachelwerk. Het hout wat hieraf komt willen we aan de voorkant van het pand op het balkon gelegd hebben. We twijfelen nog tussen losse planken en houten tegels van 50x50 cm.