Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deur en deurkozijn laten plaatsen:

Deur en deurkozijn laten plaatsen

Ik wil graag in mijn woning op Wittenburg 4 deurkozijn laten maken en deuren plaatsen. Het gat van het bovenlicht dient dicht gemaakt te worden met gipsblokken. De deuren zijn al aanwezig.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur en deurkozijn laten plaatsen uit heel Nederland:

Badkamer renoveren

Ik wil de badkamer laten renoveren, het oude tegelwerk van de wanden en de vloer moet eruit. Electra, water verleggen/aanpassen. Vloer en wanden tegelen, plafond voorzien van Agnes platen. Plaatsen van kranen badmeubel en douche. Waarschijnlijk is er ook een nieuw deurkozijn nodig. Afmeting van de huidige deur is 78 cm breed. De afmeting van de badkamer is 1.10 breed x 2.30 lang. en 2.45 meter hoog.

Woonkamer aan de voorzijde uitbouwen

Aan de voorzijde van de woning, deze is 10 bij 6 meter groot, wil ik een uitbouw plaatsen van 6 bij 3 meter. Daarnaast hebben wij aan de zijkant de voordeur zitten, deze is een meter of 8 uit de voorgevel, hier willen wij graag 2.50 bij 3 meter uitbouw om zo een nieuwe hal te creëren. De muur en deurkozijn dienen te worden verwijderd. Er zal een deur gemaakt moeten worden tussen de keuken en de oude garage. Verder zal er een nieuwe garage geplaatst moeten worden van 6 bij 3 meter groot. Dit zal aan de voorzijde van de woning geplaatst worden. In alle ruimtes zal de elektra doorgetrokken moeten worden. Verder willen wij separaat weten wat de kosten zijn om allen wanden en plafonds op de begane grond te stuken en vloerverwarming te plaatsen. Er zijn nog geen vergunningen aangevraagd.

Badkamer laten verbouwen

Aankomend jaar wil ik mijn badkamer laten verbouwen en hier wil ik graag een offerte voor hebben. Ik wil iemand hebben die de volledige badkamer gaat betegelen. Tegels en lijm daar wordt voor gezorgd! De badkamer is 2 x 2 meter en de hoogte van de muren is 2,3 meter. Tevens een eventuele offerte van een nieuw deurkozijn van 90 cm breed en 2,31 meter hoog. Deur 80 cm x 2 meter.

Composiet tuindeur plaatsen

Graag ontvang ik een prijsopgave voor een composiet tuindeur. De maat is 1 meter breed bij 2 meter hoog. In de kleur créme wit, ral 9001. Ook ben ik benieuwd naar uw standaard maten en prijzen. Gebruikt u composiet in combinatie met aluminium, dus een aluminium mes? Kunnen de panelen ook verticaal of alleen horizontaal? Zit er een deurkozijn bij en is deze met een deur aanslag? Van welk materiaal is het kozijn en het kader van de deur? Wat voor scharnieren zitten er aan de deur? Kan de deur links of rechts draaiend en naar binnen draaiend gemaakt worden? Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Vervangen aluminium deurkozijn

Het aluminium kozijn van de badkamer moet worden vervangen, misschien de deur zelf ook (paumelle is afgebroken).

Binnenmuur plaatsen

Ik wil een wand van 2.60 meter breed en 2.50 meter hoog laten plaatsen, in de woonkamer. De wand mag van gipsplaten zijn en moet worden voorzien van een deurkozijn en deur.

Toiletruimte realiseren

Graag zouden wij boven een 'droog'toilet willen plaatsen. Hiervoor dient er alleen een toiletruimte gemaakt te worden. Deze ruimte zal ongeveer 1 bij 1.5 meter moeten worden. Er zal 1 wand geplaatst worden die vanaf een schuin dak gemaakt moet worden. Daarnaast moet er een deur met deurkozijn geplaatst worden. De afwerking en plaatsten van het zullen wij zelf doen

Schuifdeur vervangen door kozijn met deur

Ik wil graag een offerte laten maken voor het vervangen van een binnendeur. Het betreft een houten schuifdeur die eruit gehaald moet worden en daarvoor in de plaats wil ik een nieuw deurkozijn laten plaatsen met een naar binnen draaiende deur. Deze materialen hoeven niet meegenomen te worden in de offerte. Ik laat de klus hier graag even beoordelen en ontvang daarbij graag uw advies en prijsopgave.

Uitsparing maken en deurkozijn met deur plaatsen

Ik wil een uitsparing laten maken en daar een deurkozijn met deur plaatsen.

Verbouwing op de tweede verdieping

Fase 1 : Het Trapgat. De balustrade van de trap verwijderen. Stukje vloer in trapgat uitbreiden eventueel voor plaatsing wasmachine. Volwaardige binnenmuren plaatsen. Deurkozijn en deur plaatsen (Voorbereiden) aanleggen elektriciteit (leidingen in muur, stopcontacten, lichtpunten). Leggen van vloerbedekking op het nieuwe stukje overloop (materiaal reeds aanwezig). Zie foto's en schetsen voor meer details. In een later stadium start met fase 2: Een vervanging van het huidige washok voor een badkamer. En Fase 3: Het renoveren van een overige ruimte als slaapkamer inclusief. Plaatsing van een airco (split-unit). Graag eerst een vrijblijvend bezoek vooraf, om ter plekke een en ander te bespreken.

Partners

Partners van Casius