Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dubbele deur met twee zijpanelen:

Dubbele deur met twee zijpanelen

Voor een kleine appartement zoek ik een stalen binnendeur met de volgende details: Hoogte van het totaal: 275 cm Breede van het totaal: 196 cm Breede van het zijpaneel: 49 cm Breede van de scharnierdeur: 49 cm Elk paneel/deur heeft 7 stukken glas.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dubbele deur met twee zijpanelen uit heel Nederland:

Schuttingdeel en schuttingdeur met- hang en sluitwerk plaatsen

Ben op zoek naar iemand die het volgende kan leveren + plaatsen: dubbele (brede) schuttingdeur (met ijzeren frame ? ) totale breedte 340 Hoogte circa 2m of dubbele (brede) schuttingdeur (met ijzeren frame ? ) + standaard schuttingdeur evt. Wieltjes onder aan deur ? Om uithangen te voorkomen Hang en sluitwerk Bij de dubbele deur, moet er nog een auto door kunnen.

Glas vervangen en daarbij ventilatierooster aanbrengen

Ik zoek een partij die in mijn deur van de woning naar het dakterras toe een ventilatierooster kan plaatsen in het dubbele raam.

Deur afstellen

Dubbele openslaande buitendeur met veiligheidspinnen en 4 scharnieren per deur. Huis is 3 jaar oud, maar de deuren sluiten niet goed. Staan niet goed op elkaar.

Uitbouw voorzijde woning

Wij willen een uitbouw aan de voorzijde van de woning, het betreft een extensie van de inpandige berging. Breedte 3 meter en diepte 2.50 meter. De gemetselde zijwanden en dubbele deur aan de voorzijde. Hoogte aansluitend onder de uitbouw op de eerste verdieping. We zoeken een partij die dit voor ons kan realiseren.

Dubbele randloze glazen deur plaatsen

Ik zoek een partij die twee dubbele randloze, glazen deuren kan plaatsen. Dit moet plaatsvinden in een appartement dat goed bereikbaar is.

Blokhut plaatsen

De rechthoekige blokhut is 2 meter 30 breed en 2 meter lang. Hij heeft een grondoppervlak van 4,6 m2 en een inhoud van bijna 9,5 m3. De blokhut is aan de voorzijde hoger dan aan de achterzijde. Aan de voorkant is hij 2.14 meter hoog. De wanden van de blokhut zijn 1. 95 meter hoog en 1,8 centimeter dik. De blokhut is uitgerust met een dubbele deur van 130 centimeter breed. De deuren zijn voorzien van kunststof beglazing. Het dakhout bestaat uit een messing en groef in 16 millimeter dik hout. De stapelbouw blokhut van Gamma wordt geleverd inclusief dakleer, hang- en sluitwerk en een duidelijke opbouwbeschrijving.

Dubbele taatsdeur laten plaatsen

De dubbele deur moet 270 cm hoog en 100 cm breed zijn (dus totaal 2 meter breed). Graag een taatsdeur van zwart aluminium. Strakke handgrepen en helder glas zonder liggers of staanders Aluminium met slank profiel (met glas).

Plissé hordeuren en ramen installeren

Ik heb een dubbele deur waar twee plissé hor deuren op maat gesneden moeten worden en geïnstalleerd. Daarnaast ook drie kleine ramen waar een hor op moet worden geplaatst. De deur is 142,5 cm bij 196 cm en de kleine ramen zijn ongeveer 60 bij 60 cm.

Deuren en ramen tochtvrij maken

Ik wil mijn ramen en deuren tochtvrij laten maken. Het gaat om: 2 dubbele naar binnen sluitende deuren, 1 dubbele naar buiten sluitende deur, 2 voordeuren en 4 ramen. Deze ramen en deuren bevinden zich op de begane grond, één- en twee hoog. De woning is goed bereikbaar.

Stenen schuur laten bouwen

Ik wil graag een stenen schuur met 1 dubbele deur, plat dak. Afmeting: 4 x 4 en 2,50 hoog.

Partners

Partners van Casius