Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor toiletdeur vervangen:

Toiletdeur vervangen

Ik ga verhuizen en moet de woning netjes achterlaten. Helaas is de toiletdeur beschadigd geraakt en ik wil nu een nieuwe deur bij jullie kopen en door jullie laten plaatsen. Ik zou hier graag hulp bij willen hebben van een klusser die de deur voor mij kan afhangen. Het betreft een opdekdeur, deurbeslag is nog goed en wil ik graag laten overzetten. Graag ontvang ik een offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor toiletdeur vervangen uit heel Nederland:

Rolgordijnen inmeten en ophangen

In de woonkamer komen nieuwe rolgordijnen. 2 ramen van 80cm breed en 2 ramen van 250 cm breed. Hoogte is 190 cm. Graag willen we een offerte voor het opmeten van de ramen (hierboven is een schatting) en het ophangen van de rolgordijnen en evtuele afwerking. (Graag losse prijsopgave) daarnaast nog een prijsopgave voor het vervangen van deurklinken bij de tussendeuren (2) en de toiletdeur).

Deur vervangen

Wegens schade aan onze toiletdeur willen we deze laten vervangen en laten schilderen. De deur zelf hebben we nog niet, de juiste verf wel. De deur zal iets op maat gemaakt moeten worden. Scharnieren, beslag en slot overzetten. Maten: 76 breed x 197 hoog x 4 dik, alle maten zijn in cm.

Toiletdeur vervangen en schilderen

Wegens schade aan de toiletdeur willen wij deze laten vervangen en laten schilderen. De verf hebben we al aangeschaft. De afmetingen zijn: 1.97 x 76 x 4.

Klussen en rondom huis

Ik ben op zoek naar een allround klusbedrijf voor diverse werkzaamheden in en rondom mijn huis. Voor onze garage moet een nieuwe PVC dakgoot met hemelwaterafvoer worden geleverd en gemonteerd, er moeten 4 lampen worden opgehangen, er zijn bij 2 ramen 2 glaslatten verrot en deze moeten worden vervangen. Verder willen wij een linnenkast aanschaffen van ongeveer 200 x 140 x 70 cm en die hier laten monteren. We weten nog niet of dat een schuifdeurkast wordt of een kast met draaideuren. We laten ook graag 4 deurkrukken herstellen of vervangen; het gaat om 1 krukstel met sleutels en om 2 x een toiletdeur met V/B-slot. Er moet van het laminaat plintje bij de muur opnieuw worden bevestigd. We willen 3 wanden in de slaapkamer laten schilderen. Als laatste hebben wij in de woonkamer een kast waar de laden en een deur scheef in zitten. Die laten we er graag weer goed in zetten. We willen een afspraak maken om de klussen hier te bespreken en ontvangen daarna graag uw offerte.

Toiletdeur vervangen

De toiletdeur in de hal moet worden vervangen. Na poging tot inbraak is deze beschadigd door twee flinke barsten. Graag ontvang ik een offerte voor nieuwe deur plus montage.

Toiletdeur vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten plaatsen van een nieuw kozijn met nieuwe toiletdeur. De deur wil ik ook graag in de verf laten zetten.

Binnendeur vervangen

Ik woon in een oude woning uit 1926. Ik wil daar een toiletdeur laten vervangen, waarbij de nieuwe deur naar het oude model moet worden geleverd. Het is een deur van 210 cm hoog en 77,5 cm breed, waarin bovenin een ruitje zit met craquelé glas. Dat ruitje is 57 x 37 cm. Er moet ook een V/B-slot en een krukstel worden geplaatst. Ik laat de deur hier graag even inmeten en ontvang daarna uw prijsopgave voor de levering en plaatsing.

Metalen kozijnen en binnendeuren vervangen

Ik wil graag op de bovenverdieping van mijn woning 5 metalen kozijnen met opdekdeuren laten vervangen door houten kozijnen met stompe deuren. Het gaat om 4 kozijnen met een bovenlicht waarin een paneel zit en om 1 kozijn zonder bovenlicht. Ik wil in de badkamer- en toiletdeur een V/B-slot laten plaatsen, de overige deuren moeten een gewoon loopslot krijgen. Ik ontvang hiervoor graag een offerte.

Deuren plaatsen en vaatwasser vervangen

Wij willen 2 nieuwe deuren laten plaatsen. De oude deuren moeten verwijderd worden. De nieuwe deuren zullen wellicht "op maat" moeten worden afgehangen. Het betreft een badkamerdeur en een toiletdeur. Tevens willen we een, defecte, inbouw vaatwasser omgewisseld hebben voor een nieuwe. De nieuwe vaatwasser zullen wij zelf aanschaffen, de deuren zal de vakman moeten leveren.

Deuren in huis laten vervangen

Ik wil graag op zeer korte termijn een nieuwe toiletdeur laten plaatsen/afhangen, een nieuwe woonkamerdeur en 4 slaapkamerdeuren. Het gaat om opdekdeuren. Het zou gaan om houten deuren. Het verwijderen en afvoeren doen we zelf. Wat gaat me dit ongeveer kosten?

Partners

Partners van Casius