Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trapgat in betonnen vloer zagen en trap plaatsen:

Trapgat in betonnen vloer zagen en trap plaatsen

Ik ben eigenaar van een appartement op de 3e verdieping waar een zolderkamer bij hoort die alleen buitenom bereikbaar is. Ik wil nu een trapgat in de betonnen verdiepingsvloer laten zagen en er een trap laten plaatsen. Hiervoor moet ook een omgevingsvergunning worden aangevraagd. Ik wil een afspraak maken om de klus hier in te meten en mij te adviseren. Ik wil ook de vergunningaanvraag uit handen geven. Ik ontvang graag uw offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapgat in betonnen vloer zagen en trap plaatsen uit heel Nederland:

Trapgat in een betonnen dak zagen

Bij deze klus gaat het om het zagen van een trapgat in een betonnen dak van de klant zijn appartement. De gewenste afmetingen hiervan zijn; 160 bij 120 centimeter. In de offerte mag de prijs inclusief het afvoeren van het puin worden weergegeven. Het dak is goed bereikbaar via het balkon met een trap.

Verbouwing van een woning

Plaatsen een vaste trap naar zolder, betonnen vloer. Trapgat nog maken en oude trapgat dicht maken. Zolder afwerken tot leefruimte.

Verbouwing van een woning

Grote verbouwing op zolder (circa 2.5 x 6 meter). Het maken van een nieuw trapgat en plaatsen van een vaste trap naar zolder, waar een betonnen vloer ligt. Het oude trapgat moet dan worden gedicht. Verder moet de zolder worden afwerkt tot leeftruimte. Geïsoleerd en gipsplaten aangebracht. De HR ketel wordt 1 meter verplaatst.

Trapgat maken in een betonnen vloer

Op één plek een trapgat maken in een betonnen vloer. Op een andere plek een vlizotrap verwijderen en het trapgat dicht storten. Wat zijn hiervan ongeveer de kosten?

Trapgat in een betonnen vloer vergroten

Wij hebben een woning gekocht en krijgen daarvan op 20 december de sleutel. We willen daar het huidige trapgat naar de zolder laten vergroten, zodat we daar een vaste zoldertrap kunnen gaan plaatsen. Het betreft een betonnen vloer. We willen ook laten bekijken of de vloer verstevigd dient te worden na het vergroten van het trapgat. We ontvangen graag uw advies en een offerte.

Trapgat maken en vlizogat dichten

De vlizotrap dient te worden verwijderd en het gat gedicht. Hierna zal er in de betonnen vloer een nieuw gat gemaakt moeten worden en een vaste trap geplaatst.

Trapgat zagen in betonvloer en oude gat dichtmaken

Gat zagen in betonnen vloer ter behoeve van vaste trap zolder en afdichten van de oude gat. Afmetingen : 220 cm x 90 x 15 cm. De werkplek is goed bereikbaar.

Trapgat zagen in de vloer

Wij willen graag een vaste trap naar zolder. Hiervoor zal er een gat moeten worden gezaagd/geboord in een betonnen kanaalplaatvloer.

Trapgat zagen in beton en trap leveren en plaatsen

Graag wil ik een vaste trap tussen de eerste verdieping naar zolder laten plaatsen. In de betonnen vloer dient een nieuwe trapgat gemaakt moeten worden. De oude opening van de vlizotrap dient te worden gedicht.

Trapgat en overige gaten en sleuven frezen in beton

Wij willen eind oktober of begin november een vaste zoldertrap laten plaatsen. We hebben daar al een partij voor gevonden. We zoeken nu een vakman die voor ons een nieuw trapgat kan zagen in de betonnen zoldervloer met wapening. Verder willen we in een andere kamer graag 3 extra lichtpunten en 2 wandcontactdozen laten verplaatsen. Daarvoor moeten ook gaten en sleuven worden gemaakt. We ontvangen hiervoor graag uw offerte.

Partners

Partners van Casius