Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor draairichting deur wijzigen en deur plaatsen:

Draairichting deur wijzigen en deur plaatsen

De klant wil graag haar buitendeur naar buiten open laten gaan in plaats van naar binnen. Als het eventueel nodig is, mag de deur ook worden vervangen, maar dat moet wel eerst worden overlegd.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor draairichting deur wijzigen en deur plaatsen uit heel Nederland:

Binnendeur vervangen inclusief kozijn

Vervangen van kozijn en binnendeur. Dit vanwege dat de binnendeur een andere draairichting moet krijgen. Graag zouden wij de CanDo binnendeur Dimension Manchester opdek rechts 83 x 211,5 cm willen hebben. Werkzaamheden inclusief afvoeren van oude deur.

Groot binnenkozijn plaatsen

SAMENVATTING OPDRACHT Wij zoeken een ervaren vakman voor de volgende klus: Het inmeten, plaatsen en afwerken van een houten binnen kozijn in een ruime nis/doorgang als afscheiding tussen 2 kamers (situatieschets: foto 1 vooraanzicht. Het kozijn moet zijn voorzien van een deur aan de linkerzijde en een vaste raampartij aan de rechterkant met boven 3 smalle ruiten en onder 1 grotere ruit (concept werktekening: foto 2) WERKTEKENING De werktekening (foto 2) dient als voorbeeld. De buitenmaat is bij benadering 2070mm hoog en 2220 mm breed. E.e.a. dient na overleg over de exacte indeling door U te worden opgemeten. Het kozijn moet worden opgeleverd inclusief ramen en een (massieve) deur eveneens voorzien van glas. Draairichting deur: DIN Buiten draaiend. Verder het geheel afgelakt in RAL-kleurSITUATIE In de woning ligt een lamelparketvoer. Het deel onder de raampartij en staande dorpels moet voor een deel worden uitgefreesd zodat de dorpel daar direct op de betonvloer kan worden bevestigd. Onder de deur dient de vloer te blijven liggen en is ook geen liggende dorpel of drempel nodig. De zijmuren, bovenzijde plafond en vloer zijn van beton. Er hoeft niets te worden weggebroken. Foto 3 dient als voorbeeld van een soortgelijk kozijn. De woning is bewoond. OPMERKINGEN Een in de fabriek/werkplaats afgemonteerd kozijn van ca. 2070mm hoog 2220mm breed kan niet in zijn geheel naar binnen worden gebracht. Daar is niet voldoende ruimte voor. Montage dient dus (deels) ter plekke plaats te vinden. GEVRAAGD WORDT: - Het exact inmeten. Verzorgen materiaal. - Plaatsen kozijn, glas en deur conform specificaties. - Gronden en aflakken (indien nodig). - Dorpels afwerken met MDF-plintjes (waar nodig). - Inschatting van de te bestede uren en doorlooptijd van het project. Heeft U interesse in deze klus? Wij ontvangen graag via email vrijblijvende offertes met voorstel voor de aanpak van vaklieden met aantoonbare ervaring en referenties op dit gebied voor: 1.

Draairichting van een deur wijzigen

Wij hebben tussen de woonkamer en de gang een stalen kozijn met een opdekdeur die naar de gang open gaat. We willen deze draairichting laten veranderen. We laten de situatie hier graag even beoordelen en ontvangen daarna graag uw plan van aanpak en een offerte. Als er een nieuw kozijn met een nieuwe deur geplaatst moeten worden, laten we die ook graag leveren.

Draairichting van de buitendeur veranderen

Wij vragen ons af wat de kosten zouden bedragen voor het wijzigen van de draairichting van onze buitendeur. Van buitenaf gezien draait de deur nu rechts naar binnen toe open. Wij zouden graag willen dat hij links naar binnen toe open draait. Hiervoor moeten de scharnieren verplaatst worden en waarschijnlijk ook het slot/deurklink etc. Een foto van de deur treft u in de bijlage. Ik heb een hardhouten buitendeur. Wat zouden de kosten zijn voor deze aanpassing en voor eventuele materialen?

Draairichting van een deur omzetten

Ik ben partner van Casius en werkzaam in de renovatie. Hiervoor hebben wij diverse samenwerkingen met elektriciens, loodgieters, tegelzetters en stukadoors. Voor deze klus zijn we op zoek naar een timmerman of deurenspecialist. De bestaande deur in de badkamer draait naar binnen open. Die moet nu naar buitenom gedraaid worden. Wij beginnen over een week met klussen en zoeken iemand die ons kan helpen met dit stukje. Het bestaande kozijn is van hout. Er hoeft geen offerte opgemaakt te worden, wij zoeken een paar extra handjes voor deze klus en wellicht ook in de toekomst.

Poortdeur op maat leveren en monteren

Wij hebben op onze erfgrens aan de achterzijde een stalen kozijn staan. Wij willen daarin graag een tuindeur/poortdeur op maat laten maken en monteren van 118 cm breed en 210 cm hoog. De draairichting van de deur is links. We willen de deur in geïmpregneerd hout laten uitvoeren. Graag ontvang ik hiervoor uw offerte. We stellen een bezoek op prijs om de klus hier even te bespreken en te laten nameten.

Draairichting van een deur omdraaien

Ik wil de draairichting van een binnendeur laten wijzigen. De deur moet naar buiten gaan draaien. Ik weet niet of het kozijn kan worden aangepast of kan worden omgedraaid. Ik ontvang graag uw offerte.

Stompe binnendeur en kozijn leveren en plaatsen

Op relatief korte termijn willen wij graag 1 nieuwe stompe binnendeur laten leveren en plaatsen incl. kozijn. Op dit moment zit er een standaard stalen kozijn in met bovenlicht. Als eerste bij de klant de deuren inmeten / en draairichting bepalen bespreken dan onze wensen qua uitvoering evt. Met glas, zodat de klant de juiste maten en artikelen kan bestellen bij Praxis. We willen de deur en kozijn volledig laten monteren inclusief beslag, hang- en sluitwerk en schilderwerk. Graag zorg dragen voor de het afvoeren van de huidige deur en kozijn. Graag ontvangen wij een gedetailleerde offerte van bedrijven die onder garantie werken.

Stompe binnendeur afhangen en kozijn aanpassen

Ik wil een stompe binnendeur gaan kopen en die in een kozijn laten afhangen. Daarbij wil ik het kozijn laten aanpassen, zodat de draairichting van de deur wordt gewijzigd. Ik wil een afspraak maken om het kozijn te laten beoordelen en de deur te laten inmeten. Ik ontvang dan ook graag uw offerte.

Woning inpandig verbouwen

1. TOTAAL SLOOPWERK (afwerklagen) Laminaat vloeren verwijderen in de afvalcontainer 30,m2 Wandbekleding en plafond slopen woonkamer 80,m2 vloer, plafond en wandbekleding slopen slk 2e verdieping 72, m2 Ligbad verwijderen. Sanitair demonteren tbv hergebruik 1,000 st Plafond badkamer demonteren 1,000 st wand tussen slk en badkamer en wand tussen slk en slk slopen 15, m2 tegelwerk badkamer slopen wand en vloer 17,m 2. TOTAAL METSELWERK begane-grond (binnen) hal en skl/badkamer Ytong 600 x 250 x 100 mm 1,100 ho Ytong (Ytongfix) 75,000 kg metselprofielen 4,000 st Latei 2,000 st binnendeurkozijn hal deurmaat 93 x 211,5 cm 2, st Boarddeur inclusief hang en sluitwerk 2, deur draairichting omdraaien 1, 3. TOTAAL STUCADOORSWERK Blauw pleisterwerk 1 m2 Plafonds 1 m2 4. TOTAAL TEGELWERK (algemeen) Vloertegels badkamer en wc beneden word door opdrachtgever geleverd. Egaliseren badkamer vloer specie 8, m2 Tegellijm 2,000 zak Voegmortel vloertegels 2,000 kg. Wandtegels badkamer , achterwand urinoir en wc beneden word door opdrachtgever geleverd totaal 38, m2 Tegellijm 4,000 za Voegmortel wandtegels 6,000 k. 5. TOTAAL PLAFONDS (gipskarton) Gipsplaat 9,5 mm breed 60, 15 m2 Gipsplafond onderzijde trap 3 m2 Gipsplafond tegen beton woonkamer 28 m2 Vuren 22 x 50 mm tegen beton boren 112, m1 Lichtkoepel 1,2 x 1,2 m badkamer 1, st Gipsplafond slk 2e verd maken 12,m2 Vuren 22 x 50 mm tegen houten balklaag 72, m2 Gipsplafond badkamer + lichtkoepel uit timmeren 8, m2 Tengellatten 22 x 50 mm 48, m1 6. TOTAAL WATERINSTALLATIES Loodgieterswerken gas water riolering CV 1, st Wc beneden water riool en plaatsen sanitair, urinoir water riool en plaatsen sanitair, badkamer water riool en plaatsen sanitair. Radiator overloop leveren en aanbrengen, bestaande radiatoren, demonteren.

Partners

Partners van Casius