Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor geluidsisolerende deur plaatsen:

Geluidsisolerende deur plaatsen

We hebben een guest-room die verbonden is aan onze woning. We zoeken naar een mogelijkheid deze deur te isoleren zodat de gasten geen last hebben van ons en vice versa. De deur moet wel gebruikt kunnen worden als we voor en na boekingen de ruimte moeten betreden en op den duur willen we de guest-room weer betrekken tot onze eigen woning, dus het moet een simpel te plaatsen oplossing zijn die weinig sporen nalaat als we het weer willen verwijderen. Daarnaast willen we niet dat het aangezicht wordt aangetast; het is een vrij zichtbare deur in onze woning.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidsisolerende deur plaatsen uit heel Nederland:

Klussen in huis

Graag zouden wij de volgende klussen willen laten uitvoeren: - Ophangen van boekensteunen - Gat in de muur, voor doortrekken kabel naar andere ruimte. - Nieuwe afvoer onder keukenblok (makkelijk te bereiken c.q. op te lossen) - Verhelpen van krakende traptreden - Geluidsisolerende voorwand in slaapkamermuur van 2,40 meter x 2,5 meter. - Wandtegels in w.c. verwijderen en gladstrijken van de muur, vloertegels verwijderen en nieuwe plaatsen - Platen schroeven op schutting(deur) - Plinten in de gang (3 x 2), huiskamer (7 x 3) Materialen in overleg met de vakman.

Geluiddichte voordeur maken en plaatsen

Mijn voordeur vervangen door een zo goed mogelijk geluidsisolerende (twee kanten op) nieuwe deur. Het betreft een voordeur in een appartementencomplex, die aan de buitenzijde in het trapportaal uitkomt. De deur is 83 x 212 cm. Het kozijn is van hout.

Kozijn plus binnendeur met een slot plaatsen

We willen graag een binnendeur met een buitendeurslot laten plaatsen. De deur komt namelijk binnen, maar door woningscheiding heeft het ook een buiten deurfunctie. Er dus een kozijn geplaatst worden en boven het kozijn moet een geluidsisolerende wand worden geplaatst. De deur komt in de bestaande gang, haaks op een vlakke wand en tegen de rechthoekige balk van de trap. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Slaapkamerdeur vervangen voor een geluidsisolerende deur

Ik wil de slaapkamerdeur laten maken. De deur willen we graag laten vervangen. We willen graag een geluidsisolerende deuren. Ik wil graag dat de vakman alle materialen ook mee aanbiedt. De kamer is 16 vierkante meter groot. Graag wil ik advies over de kosten en ik ontvang graag het telefoonnummer van het bedrijf dat dat doet.

Geluidsisolerende muur met deur maken

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij een geluidsisolerende muur van 2,80 meter hoog en 3 meter breed met een deur kan bouwen op zolder. Er komt namelijk een home studio te staan. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn.

Kozijn en binnendeur vervangen

In een praktijkruimte in Doetinchem. Het vervangen van een bestaand binnendeurkozijn met een bestaande deur voor ander kozijn en geluidsisolerende deur waarvoor ik voor de deur al een offerte heb van een toeleveringsbedrijf. Deur en kozijn hoeven dus niet geleverd te worden, wel inmeten en plaatsen. Graag meedenken over exacte maatvoering.

Trapgat met geluidsisolerende deur dichtmaken

Ik wil mijn zolderkamer voorzien van een geluidsisolerende deur of gordijn. De afdichting komt direct voor een trap en zal naar buiten moeten openen waar ook een badkamerdeur in dezelfde richting opent. Ze openen naar elkaar toe. De doorgang naar de zolder is vrij smal dus daar kan niet veel vanaf. Gordijn op een roede of iets dergelijks is misschien een optie?

Verplaatsbare wand met deur plaatsen

In de ruimte van de receptie op de begane grond, zouden wij graag een eventueel verplaatsbare, geluidsisolerende wand willen laten plaatsen zodat er 2 ruimtes ontstaan. Deze wand moet zijn voorzien van een deur. De exacte afmeting dient ingemeten te worden door de vakman. Wel hebben wij een plattegrond, deze kunnen wij toesturen.

Geïsoleerd muurtje plaatsen in slaapkamer

Slaapkamer 4,2 x 4 meter willen we splitsen ivm twee baby's. Een rechte, goed geluidsisolerende wand/muur van 4.2 meter plaatsen. Met daarin een deur. Afwerken van de wand hoeft niet. Wij zoeken iemand die voor 1 mei klaar kan zijn i.v.m. verhuizing naar de woning. Per 1 april de sleutel van het huis. Plattegrond kan ik mailen.

Geluidsisolerende voordeur plaatsen

De voordeur van mijn woning is scheef getrokken en ik zou graag deze deur willen vervangen. Momenteel zit er een dunne standaard voordeur in en flinke kieren aan de zijkant en onderkant. In verband met verkeerslawaai moet de ingang zoveel mogelijk geluidsdicht zijn. Daarbij moet de voordeur voor de VVE wel hetzelfde eruit blijven zien met een patrijsraam en een brievenbusopening. Kleur is mij wel bekend. Ik zou graag in contact komen met iemand die dit denkt te kunnen en die een voorstel kan doen wat betreffende betere geluidsisolatie.