Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor geluidsisolerende deur plaatsen:

Geluidsisolerende deur plaatsen

We hebben een guest-room die verbonden is aan onze woning. We zoeken naar een mogelijkheid deze deur te isoleren zodat de gasten geen last hebben van ons en vice versa. De deur moet wel gebruikt kunnen worden als we voor en na boekingen de ruimte moeten betreden en op den duur willen we de guest-room weer betrekken tot onze eigen woning, dus het moet een simpel te plaatsen oplossing zijn die weinig sporen nalaat als we het weer willen verwijderen. Daarnaast willen we niet dat het aangezicht wordt aangetast; het is een vrij zichtbare deur in onze woning.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor geluidsisolerende deur plaatsen uit heel Nederland:

Tussenwand plaatsen

Tussenwand plaatsen met een afmeting van 267,5 cm hoog x 323 cm breed. Moet een geluidsisolerende wand zijn. Deze wand plaatsen tegen bestaande wand. Begane grond, parkeren voor de deur.

Complete zolderverbouwing

Wij hebben een kale zolder, waar een bed staat en de CV ketel. Er is alleen een heel klein raam. Aan de oostkant liggen zonnepanelen. Wij zouden graag: een slaapkamer maken met een aparte kleine badkamer, welke een wastafel, douche, toilet, wasmachine en droger bevat. Om ruimte te maken zouden we graag twee dakkapellen willen plaatsen, voor en achter. Wij hopen dat de zonnepanelen dan op de dakkapellen kunnen worden geplaatst, en eventueel een paar er naast/boven. Er liggen nu 6 rijen, van 3 panelen per rij, van het merk 'Solaredge'. De CV ketel en de afzuiginstallatie moeten achter een geluidsisolerende muur worden geplaatst, zodat we er nog wel bij kunnen, maar er geen last is van het geluid als mensen proberen te slapen in de slaapkamer. Waarschijnlijk hoeft er geen extra isolatie worden geplaatst, omdat de woning van 2009 is. Wel graag extra berg ruimte boven in de nok, boven de slaapkamer. Indeling wordt dan: kleine overloop om een deur te plaatsten naar de slaapkamer. In 1 hoek de CV ketel en afzuiginstallatie. In de andere hoek (maar groter) de badkamer, welke een dakkapel krijgt. En de rest van de zolder wordt een grote kamer met de andere dakkapel. Vergunning is alleen nodig voor het dakkapel aan de voorkant. Indien het niet mogelijk is om voor een dakkapel te plaatsen, dan hoeven de panelen niet te worden verplaatst en hoeft er geen vergunning te worden aangevraagd. Voor specifieke afmetingen zou ik graag willen dat iemand langs kwam om dit zelf op te meten.

Geluidsisolerende deur plaatsen

Ik wil de voordeur van mijn etage/appartement graag laten vervangen door een geluiddichte deur van goede kwaliteit. Keuze en aanschaf graag in overleg. Ik zal de afmetingen van de deur doormailen.

Klussen in huis

Graag zouden wij de volgende klussen willen laten uitvoeren: - Ophangen van boekensteunen - Gat in de muur, voor doortrekken kabel naar andere ruimte. - Nieuwe afvoer onder keukenblok (makkelijk te bereiken c.q. op te lossen) - Verhelpen van krakende traptreden - Geluidsisolerende voorwand in slaapkamermuur van 2,40 meter x 2,5 meter. - Wandtegels in w.c. verwijderen en gladstrijken van de muur, vloertegels verwijderen en nieuwe plaatsen - Platen schroeven op schutting(deur) - Plinten in de gang (3 x 2), huiskamer (7 x 3) Materialen in overleg met de vakman.

Geluiddichte voordeur maken en plaatsen

Mijn voordeur vervangen door een zo goed mogelijk geluidsisolerende (twee kanten op) nieuwe deur. Het betreft een voordeur in een appartementencomplex, die aan de buitenzijde in het trapportaal uitkomt. De deur is 83 x 212 cm. Het kozijn is van hout.

Kozijn plus binnendeur met een slot plaatsen

We willen graag een binnendeur met een buitendeurslot laten plaatsen. De deur komt namelijk binnen, maar door woningscheiding heeft het ook een buiten deurfunctie. Er dus een kozijn geplaatst worden en boven het kozijn moet een geluidsisolerende wand worden geplaatst. De deur komt in de bestaande gang, haaks op een vlakke wand en tegen de rechthoekige balk van de trap. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Slaapkamerdeur vervangen voor een geluidsisolerende deur

Ik wil de slaapkamerdeur laten maken. De deur willen we graag laten vervangen. We willen graag een geluidsisolerende deuren. Ik wil graag dat de vakman alle materialen ook mee aanbiedt. De kamer is 16 vierkante meter groot. Graag wil ik advies over de kosten en ik ontvang graag het telefoonnummer van het bedrijf dat dat doet.

Geluidsisolerende muur met deur maken

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voor mij een geluidsisolerende muur van 2,80 meter hoog en 3 meter breed met een deur kan bouwen op zolder. Er komt namelijk een home studio te staan. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn.

Kozijn en binnendeur vervangen

In een praktijkruimte in Doetinchem. Het vervangen van een bestaand binnendeurkozijn met een bestaande deur voor ander kozijn en geluidsisolerende deur waarvoor ik voor de deur al een offerte heb van een toeleveringsbedrijf. Deur en kozijn hoeven dus niet geleverd te worden, wel inmeten en plaatsen. Graag meedenken over exacte maatvoering.

Trapgat met geluidsisolerende deur dichtmaken

Ik wil mijn zolderkamer voorzien van een geluidsisolerende deur of gordijn. De afdichting komt direct voor een trap en zal naar buiten moeten openen waar ook een badkamerdeur in dezelfde richting opent. Ze openen naar elkaar toe. De doorgang naar de zolder is vrij smal dus daar kan niet veel vanaf. Gordijn op een roede of iets dergelijks is misschien een optie?