Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor binnenwand met schuifdeuren maken:

Binnenwand met schuifdeuren maken

Ik wil in de woonkamer aan 2 zijden een dubbele wand laten maken van houten staanders met gipsplaten. Daar tussen wil ik schuifdeuren laten maken, die links en rechts in de wanden kunnen schuiven. De hoogte van de kamer is 240 cm, de totale breedte is 446 cm. Ik wil standaard boarddeuren zonder glas. Links moet een deur komen van 90 cm, rechts van 150 cm. Het gaat om een woning uit eind jaren '80, die goed recht is. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnenwand met schuifdeuren maken uit heel Nederland:

Werkomschrijving: toilet in de ...

Werkomschrijving: toilet in de badkamerruimte plaatsen. -Het plaatsen van een zwevend toilet in de badkamer -Het slopen van de vloer en het badwandje inclusief de cementdekvloer. -Het slopen van de binnenwand in de hal op de eerste verdieping t.b.v. de uitbreiding van de ketelruimte (waar een wasmachine en droger geplaatst dienen te worden) -Diverse leidingen aanpassen en vernieuwen voor het toilet, en de wasmachine aansluiting om leggen. -Het plaatsen van schuifdeuren voor de uitbreiding van de cv ruimte. -Het aanbrengen van een cementdekvloer. -De vloer voorzien van nieuwe tegels en nieuwe kitnaden. -De badwand betegelen met tegels gelijk aan het bestaande werk. -Voor de vloertegels een bedrag begroten op basis van 5 m2 De badkamer is 1,8x 2,4 meter.

Houten huis (50m2) op stalenbuispalen ...

Houten huis (50m2) op stalenbuispalen zetten en betonvloer in maken. Sloop eikenhouten parketvloer BG Binnenwand (kraaldeeltjes) herplaatsen en voorzien van twee schuifdeuren Raam 150 x 180 cm in stenen voorgevel vervangen en kozijn vernieuwen In achtergevel (rabat delen) raam vervangen voor openslaande deuren, komt uit op overkoepelde binnenruimte. Eigen ontwerp keukenmeubel uitvoeren. Keukenraam en kozijn 80 x 90 cm vernieuwen. Isolatie en wandafwerking ETAGE Drie nieuwe schuifdeuren maken. Twee stel driedelige schuiframen met kozijn 90 x 180 cm (laten) maken. Diverse Interieurtimmerwerk vaste kasten etc. Polyester bad-wc-douchevloer ontwerp uitvoeren BUITEN Slechte grenen (ca 3 cm dik 40m2) en vuren rabatdelen ca 1,5 cm dik 20m2 vervangen door (gevingerlast) red cedar.

verwijderen bestaande ...

verwijderen bestaande binnendeuren/kozijnen(3). Wegbreken deel van een niet-dragende binnenwand (ca.1,0x2.45m). aanbrengen van twee schuifdeuren. Aftimmeren/stukje wand plaatsen van 0,6x2,45 m. Schuifdeuren (minimaaal 1 van de 2) indien mogelijk in een sluis monteren, ter dikte van de wand waarop wordt aangesloten (ca. 7 cm)