Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Error loading MacroEngine script (file: WSTopBlock.cshtml)

Plafond met inbouwspots in de badkamer en toilet plaatsen

Wij hebben een toilet van 1 x 1,50 meter en een badkamer van 2,10 x 2,60 meter. We willen graag inbouwspots plaatsen. Er zullen hiervoor verlaagde plafonds geplaatst moeten worden met gips, de spots geplaatst en alles volledig afgewerkt.

Gang en woonkamer stucen

Ik wil de verlaagde plafonds in mijn woning slopen, plafond wat er onder zit heeft zeker 40 jaar geen daglicht gezien en zal gestuukt moeten worden. Plafond Vierkante meter: 50 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk+Afspuiten latex

Plafond verlagen in keuken en badkamer

Het betreft een verlaagd plafond voor in de keuken, 9 m2, en een verlaagd plafond in de badkamer 6 m2. In beide verlaagde plafonds willen we graag inbouwleds.

Plafond verhogen en afwerken met stucwerk

Ik zou graag onze plafonds op de begane grond en 1 hoog (65 m2 in totaal) laten verhogen, stucen en sauzen. Bij de buren is het plafond zeker 20 cm hoger dus er is ruimte. Boven het verlaagde plafond ligt waarschijnlijk wel elektra. Op dit moment zitten er gipsplaten tegen het plafond (zie link hieronder). Kunt u mij een prijsindicatie geven? Het liefst gespecificeerd voor alle onderdelen. We krijgen 31 januari de sleutel dus dan zou het spelen.

Verlaagde plafonds maken in woonkamer en badkamer

Verlaagd plafond woonkamer en badkamer met inbouwpsots begane grond afmeting 12 x 5. 11 badkamer

2 verlaagde plafonds met geluidsisolatie en nieuwe voordeur

Sinds er in ons complex een nieuwe standleiding is geplaatst, hoor ik mijn buren douchen. Ik wil om het geluid tegen te gaan 2 verlaagde en geluid geïsoleerde plafonds laten plaatsen in de badkamer en toiletruimte van ieder ongeveer 100 x 150 cm. Ik wil in het plafond steenwol of cellulose vlokken in en een afwerking met gipsplaten. Verder wil ik ook nog een nieuwe inpandige voordeur. Ik zoek voor beide klussen serieuze bedrijven. Het is vooral belangrijk dat afspraken worden nagekomen, zowel voor bezoek en inmeten als voor de uitvoering van de klus.

Verlaagde plafonds verwijderen en herstellen

Per 1 december krijgen wij de sleutel van ons huis in Barendrecht. In keuken en gehele woonkamer (groot oppervlakte) is een verlaagd plafond aangebracht die wij willen laten verwijderen + herstel van het originele plafond. Ook zullen alle wanden moeten worden gesausd. De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval wordt door de vakman gedaan.

Verlaagde plafonds met spots en lichtpunten plaatsen

Ik wil in de woonkamer, keuken en badkamer een verlaagd plafond hebben met lichtpunten en spots. In de woonkamer moet een oppervlakte van ongeveer 35 m2 een verlaagd plafond worden met lichtpunten en inbouw spots langs de wanden. In de keuken die een t-vorm heeft een verlaagd plafond met inbouwspots, lichtpunten en afzuigunit plaatsen. Het verlaagd plafond moet ongeveer 10 m2 zijn. De badkamer moet ook een verlaagd plafond worden geplaatst inclusief inbouwspots. Het verlaagd plafond moet ongeveer 10-12 m2 worden. Graag volledige offerte met onder andere welk materiaal gebruikt wordt, kosten specificatie en opgave elektra werk, stuc afwerking. Woning kan eventueel komende week voor de bouwvak overdag nog bezocht worden, tekeningen zijn op aanvraag aanwezig, oplevering woning en uitvoering werk medio oktober of november.

Verlaagde plafonds met inbouwspots maken

Toilet 1 m2 + 1 spot Gang 5 m2 + 3 spot Badkamer 6 m2 + 4 spot Gang 6 m2 + 4 spot

Scheurtjes wegwerken in verlaagd plafond

Wij hebben een tweetal verlaagde plafonds in ons huis welke gestuct zijn. Er hebben zich echter haarscheurtjes voorgedaan aan de randen van de gipsplaten. Deze willen we graag weggewerkt hebben. Daarnaast een scheur in het stucwerk van een muur. Wanden: 10 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak) Plafond: 10 m2 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Glad pleisterwerk (strak)

Partners

Partners van Casius