Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor tussenwand tussen de keuken en eetkamer plaatsen:

Tussenwand tussen de keuken en eetkamer plaatsen

Ik wil een scheidingswand van 240 cm breed en 260 cm hoog laten maken tussen onze eetkamer en woonkamer. Ik denk daarbij aan een wand van staanders met gipsplaten. Het wandje mag aansluiten tegen de zijkant van het aanrecht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenwand tussen de keuken en eetkamer plaatsen uit heel Nederland:

Binnenwand plaatsen

Wij willen een tussenwand laten plaatsen van 2,10 x 2,65 meter in hout afgewerkt met gipsplaat (stuc klaar). We wonen in een jaren '30 woning met houten vloeren. De wand moet worden geplaatst tussen de keuken en woonkamer (tot tegen de achtergevel van de woning). We laten dit graag uitvoeren tussen 18 en 22 september en ontvangen daarvoor uw prijsopgave.

Keuken verwijderen en tussenwand doorbreken

In de woning die ik op het oog heb zit een sterk verouderde keuken. Deze wil ik graag verwijderd hebben zodat ik een nieuwe kan, laten, plaatsen. Ook wil ik de keukenruimte betrekken bij de woonkamer, hierdoor moet een muur doorgebroken worden zodat er een kookeiland geplaatst kan worden. Kunnen jullie ook een tussendeur 'dichten'? Dit mag ook in de offerte. De eventuele kosten hiervoor wil ik graag kunnen meefinancieren.

Tussenwand en plafond plaatsen in de studio

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Ik ben opzoek naar een timmerman die in een studio een tussenwand (ong. 5 1/2 m) kan plaatsen met een opening van 1.5 meter. Een plafond over een ander plafond (ongeveer 20 m²) heen plaatsen. En een kleine keuken verstoppen in een kast. Dit omdat ik de studio huur voor onbeperkte duur. Maar mocht ik er ooit uitgaan ik de studio weer kan opleveren zoals die was. Meerdere klussen zijn nodig maar dit is het begin.

Vouwdeur op maat laten maken

Wij willen een vouwdeur op maat laten maken en laten plaatsen. Wit met gehard glas. De afmeting is 2.40 meter hoog en 1.70 meter breed. Het betreft een bestaande opening. De glazen vouwdeur dient als tussenwand door de gang en keuken/woonkamer. Soortgelijke foto stuur ik mee. Ik ontvang graag offertes.

Tussenwand in een slaapkamer plaatsen

Wij willen graag een kinderkamer creëren van onze keuken. Voorheen zat hier ook al een slaapkamer in, maar die muur hebben we toen gesloopt. Nu willen we hem graag weer terug. Ook willen wij een smal raam horizontaal (als doorkijk naar de kamer) en een deur in de muur. Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is en zou ik graag een offerte van u willen ontvangen. De muur zal c.a. 2.95 meter breed moeten worden. Over de afmetingen van het raam en het soort deur ben ik nog niet uit, dit mag in overleg met de vakman. Ik heb foto's toegevoegd aan het formulier.

Tussenwand slaapkamer en lage scheidingsmuur woonkamer plaatsen

Wij willen graag een scheidingsmuur met schuifdeur in de slaapkamer om zo een kast en werkruimte te creëren. De muur is 240 cm hoog bij ongeveer 245 cm breed. In de huiskamer willen wij graag een scheidingswand plaatsen om zo een scheiding te maken tussen de keuken en woonkamer. Deze muur moet stevig genoeg zijn om bijvoorbeeld een tv aan op te hangen. Liefst ook optie om kabels in de muur weg te werken. De afmetingen voor deze muur zijn ongeveer 200 bij 130 cm. Graag z.s.m.

Wijzigingen leidingwerk nieuwe keukenwand en tussenwand

Nieuwe keuken heeft aansluitingen op andere plaatsen (omleggen) inclusief krachtstroom voor het inductiekoken. De technische tekening van de keukenboer is aanwezig. Ook water moet worden omgelegd. Daarnaast is tussenwand met ingewerkte schuifdeuren geplaatst, de stopcontacten en lichtschakelaar nog aansluiten. Graag op korte termijn.

Tussenwand met deur plaatsen

In de slaapkamer van 236 cm breed wil ik graag een tussenwandje hebben met een deur midden in. Wordt dan een wandje van 75 cm deur 86 en weer een wandje 75 cm. De hoogte is 240 cm tussen de keuken en de nieuwe kleine slaapkamer (2.36 bij 2 meter). Klant wil graag met zo goedkoop mogelijk materiaal.

Vloer aanleggen en tussenwand plaatsen

Ik wil graag een tussenwand laten plaatsen van 4.53 meter lang. Het kozijn voor de deur is er al. Ik wil een deur erin. De hoogte van de muur zal ongeveer 2.50 meter zijn. Ik wil ook graag laminaat en ondervloer of vinyl in de woning leggen. De woning is ongeveer 69 m2. Er hoeft geen oude vloer verwijderd te worden. Het gaat om 3 slaapkamers, een woonkamer en een keuken.

Woonkamer, keuken en bijkeuken verbouwen

Welk klusbedrijf is beschikbaar tijdens de bouwvak? Wegens koop van huis per 1 aug 2017 is de klus als volgt: vanaf 2 augustus 2017 bestaande open keuken en gemetseld barretje verwijderen. Granito keukenvloer wegbreken. Een nieuwe doorlopende planken vloer over woonkamer en oude keuken leggen waardoor een groot woonoppervlak ontstaat. Nieuwe radiatoren plaatsen. Keukenblok uit bijkeuken verwijderen. Aansluiting nieuwe keuken in bijkeuken voorbereiden. Op eerste verdieping tussenwand plaatsen en nieuwe deuropening maken. Als eventueel extra werk: hele huis van 130 m2 woonoppervlak opnieuw van binnen schilderen.

Partners

Partners van Casius