Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor tussenwand tussen de keuken en eetkamer plaatsen:

Tussenwand tussen de keuken en eetkamer plaatsen

Ik wil een scheidingswand van 240 cm breed en 260 cm hoog laten maken tussen onze eetkamer en woonkamer. Ik denk daarbij aan een wand van staanders met gipsplaten. Het wandje mag aansluiten tegen de zijkant van het aanrecht. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor tussenwand tussen de keuken en eetkamer plaatsen uit heel Nederland:

Asbest uit een vloerzeil en tussenwand verwijderen

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een asbestsanering in mijn woning. Ik heb al een asbestinventarisatierapport dat ik u kan toezenden. Het gaat om het verwijderen en afvoeren van: • asbesthoudend vloerzeil in de keuken en op overloop van de 1e verdieping, totaal ongeveer 11 m² • een asbesthoudende tussenwand bestaande uit elementen op de zolderverdieping, totaal ongeveer 10 m² Er is voldoende ruimte bij het pand om een decontaminatie-aanhanger te plaatsen en te parkeren. Tegen de tijd van het verwijderen zal de bovenwoning niet meer bewoond zijn en de zolderverdieping geheel ontruimd zijn. Ik wil de klus in januari of februari laten verzorgen. Ik wil de volledige aanvraag met uw offerte voor de kerst bij de gemeente hebben liggen i.v.m. de behandeltermijnen.

Vloer betegelen na installeren vloerverwarming

Ik wil graag mijn vloer laten betegelen, dit gaat om de woonkamer hal en keuken, in totaal zo'n 40 vierkante meter. We zijn nog op zoek naar tegels en denken er aan zo'n groot mogelijke tegels te doen. De vloer is niet helemaal vlak doordat er een tussenwand uit is gehaald tussen de keuken en kamer, dus dit zal ook geegaliseerd moeten worden. Ik zou graag een prijs willen hebben voor de kosten van dit alles

Binnenwand plaatsen

Wij willen een tussenwand laten plaatsen van 2,10 x 2,65 meter in hout afgewerkt met gipsplaat (stuc klaar). We wonen in een jaren '30 woning met houten vloeren. De wand moet worden geplaatst tussen de keuken en woonkamer (tot tegen de achtergevel van de woning). We laten dit graag uitvoeren tussen 18 en 22 september en ontvangen daarvoor uw prijsopgave.

Keuken verwijderen en tussenwand doorbreken

In de woning die ik op het oog heb zit een sterk verouderde keuken. Deze wil ik graag verwijderd hebben zodat ik een nieuwe kan, laten, plaatsen. Ook wil ik de keukenruimte betrekken bij de woonkamer, hierdoor moet een muur doorgebroken worden zodat er een kookeiland geplaatst kan worden. Kunnen jullie ook een tussendeur 'dichten'? Dit mag ook in de offerte. De eventuele kosten hiervoor wil ik graag kunnen meefinancieren.

Tussenwand en plafond plaatsen in de studio

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Ik ben opzoek naar een timmerman die in een studio een tussenwand (ong. 5 1/2 m) kan plaatsen met een opening van 1.5 meter. Een plafond over een ander plafond (ongeveer 20 m²) heen plaatsen. En een kleine keuken verstoppen in een kast. Dit omdat ik de studio huur voor onbeperkte duur. Maar mocht ik er ooit uitgaan ik de studio weer kan opleveren zoals die was. Meerdere klussen zijn nodig maar dit is het begin.

Vouwdeur op maat laten maken

Wij willen een vouwdeur op maat laten maken en laten plaatsen. Wit met gehard glas. De afmeting is 2.40 meter hoog en 1.70 meter breed. Het betreft een bestaande opening. De glazen vouwdeur dient als tussenwand door de gang en keuken/woonkamer. Soortgelijke foto stuur ik mee. Ik ontvang graag offertes.

Tussenwand in een slaapkamer plaatsen

Wij willen graag een kinderkamer creëren van onze keuken. Voorheen zat hier ook al een slaapkamer in, maar die muur hebben we toen gesloopt. Nu willen we hem graag weer terug. Ook willen wij een smal raam horizontaal (als doorkijk naar de kamer) en een deur in de muur. Ik hoop dat het zo een beetje duidelijk is en zou ik graag een offerte van u willen ontvangen. De muur zal c.a. 2.95 meter breed moeten worden. Over de afmetingen van het raam en het soort deur ben ik nog niet uit, dit mag in overleg met de vakman. Ik heb foto's toegevoegd aan het formulier.

Tussenwand slaapkamer en lage scheidingsmuur woonkamer plaatsen

Wij willen graag een scheidingsmuur met schuifdeur in de slaapkamer om zo een kast en werkruimte te creëren. De muur is 240 cm hoog bij ongeveer 245 cm breed. In de huiskamer willen wij graag een scheidingswand plaatsen om zo een scheiding te maken tussen de keuken en woonkamer. Deze muur moet stevig genoeg zijn om bijvoorbeeld een tv aan op te hangen. Liefst ook optie om kabels in de muur weg te werken. De afmetingen voor deze muur zijn ongeveer 200 bij 130 cm. Graag z.s.m.

Wijzigingen leidingwerk nieuwe keukenwand en tussenwand

Nieuwe keuken heeft aansluitingen op andere plaatsen (omleggen) inclusief krachtstroom voor het inductiekoken. De technische tekening van de keukenboer is aanwezig. Ook water moet worden omgelegd. Daarnaast is tussenwand met ingewerkte schuifdeuren geplaatst, de stopcontacten en lichtschakelaar nog aansluiten. Graag op korte termijn.

Tussenwand met deur plaatsen

In de slaapkamer van 236 cm breed wil ik graag een tussenwandje hebben met een deur midden in. Wordt dan een wandje van 75 cm deur 86 en weer een wandje 75 cm. De hoogte is 240 cm tussen de keuken en de nieuwe kleine slaapkamer (2.36 bij 2 meter). Klant wil graag met zo goedkoop mogelijk materiaal.

Partners

Partners van Casius