Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor lekkage bij een raam verhelpen:

Lekkage bij een raam verhelpen

Wij hebben sinds enkele dagen tijdens hevige regenval lekkage bij een kiepkantelraam in onze slaapkamer op de 4e verdieping. Er komt water binnen bij de rechter benedenhoek van het raam en de vensterbank wordt ook nat. Het is onduidelijk waar het water precies binnenkomt. We laten dat hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij graag uw reparatievoorstel en offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage bij een raam verhelpen uit heel Nederland:

Lekkage bij dakkapel en schoorsteen verhelpen

- Lekkage bij raam dakkapel - Lekkage bij schoorsteen / buitenmuur

Lekkage bij een Velux ramen repareren

Lekkage bij een Velux raam repareren. Ik heb 8 dakramen (Velux) waarvan 2 een beetje lekken en tekenen van vocht vertonen ter plaatse van de aftimmering. Als het hard regent lekt het via de aftimmering. De ramen zijn geplaatst tijdens de verbouwing in 2005. Het betreft een portiekwoning uit 1940 met een licht hellend dak.

Daklekkage verhelpen

Lekkage opsporen en repareren. Er komen druppels uit de balk die boven een raam zit, dit is op de eerste verdieping. Ook in de aanbouw lekt het op de aansluiting met het huis. Plat dak met bedekking van 8 jaar oud.

Lekkage naast Velux dakraam oplossen

Wij hebben een Velux dakraam dat lek is. Het water loopt (nog) niet echt naar binnen toe, maar het hout kleurt donker, omdat het nat is. Graag zou ik willen weten wat het kost om dit te laten nakijken en te verhelpen, en op welke termijn dit mogelijk is. Het raam is 1,05 meter breed en 1,05 meter lang en de andere 1,05 breed en 80 centimeter lang.

Lekkage dakkapel opsporen en herstellen

Boven het raam van de dakkapel is lekkage zichtbaar. Het dak van het dakkapel bestaat uit zink en is 7 jaar oud.

Daklekkage repareren

Daklekkage opsporen en repareren. Het betreft een dakpannen dak. Het water komt aan het raam kant binnen dus ik denk dat er niet veel gezocht hoeft te worden naar de plek vanwaar het water binnen komt. Ook is de lekkage niet altijd. Bij zeer ernstig regenval begint het binnen te lekken. Mijn eigen vermoeden is dat het probleem zich bevindt aan het uiteinde van het dak bij het raamkant.

Diagnose lekkend dakraam en draaikiepraam

Pas een huis gekocht. In de hal bovenverdieping is een klein dakraam geplaatst dat geopend kan worden m.b.v. een draaimechanisme. Bij regen valt er af en toe een druppel naar beneden. Niet duidelijk of dit condens is of dat de rubberen afdichten niet goed meer is. Bouwjaar huis 1987. Ik wil graag een diagnose en afhankelijk daarvan onderhoud aan het dakraam. Tevens last van lekkage aan draai-kiep-raam bij slagregen. Ook hier voor diagnose en reparatie.

Dakgootlekkage herstellen

Ik heb een dakgootlekkage, de aansluiting van de zinken dakgoot op die van de buurman lekt en veroorzaakt natte muur en raam onder de goot. De las is door een dakgootreparateur met een smeersel behandeld, maar na 2 pogingen is de lekkage nog steeds niet verholpen.

Woonkamer schilderen

Ik wil mij woonkamer laten schilderen (lekkage gehad van de het dak)18 m2. En een nieuwe plint plaatsen boven in de raam kozijn die door lekkage verrot is. een plint van 2.80 cm bij 5 cm.

Renovatie van een dakkapel

Aan de voorkant van onze hoekwoning hebben wij een dakkapel die wij willen laten renoveren. We willen de dakkapel opnieuw laten bekleden met Trespa en er een nieuw kunststof raam in laten plaatsen. Verder moet er ook een kleine lekkage aan het pannendak worden verholpen. De afmetingen van de dakkapel zijn: 110 cm breed, 80 cm hoog en 135 cm diep. We maken graag even een afspraak voor het inmeten van de klus en ontvangen daarna uw offerte.

Partners

Partners van Casius