Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor lekkage bij een raam verhelpen:

Lekkage bij een raam verhelpen

Wij hebben sinds enkele dagen tijdens hevige regenval lekkage bij een kiepkantelraam in onze slaapkamer op de 4e verdieping. Er komt water binnen bij de rechter benedenhoek van het raam en de vensterbank wordt ook nat. Het is onduidelijk waar het water precies binnenkomt. We laten dat hier graag even beoordelen en ontvangen daarbij graag uw reparatievoorstel en offerte.
Onze klant uit Amsterdam (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage bij een raam verhelpen uit heel Nederland:

Opnieuw bekleden dakkapel

Bestaand dakkapel opnieuw bekleden met trespa en nieuw kunsstof raam erin. Afmetingen dakkapel: 1. 10 br. X 0. 80 h. X 1. 35 d. Eventueel ook oplossen kleine lekkage pannendak.

Voegwerk aan buitenmuur voorgevel herstellen

Voorgevel / buitenmuur herstellen 3 en 4 hoog. Aansluit op het pand van de buren. Het voegwerk moet gedeeltelijk hersteld worden vanwege een lekkage bij raam van de buren 3 hoog.

Nieuw HR-glas en houten kozijnen plaatsen

In verband met een lekkage in ons huiskamerraam en slaapkamerraam zijn wij op zoek naar nieuwe ramen en houten kozijnen. Beneden is het glas 2.40 meter breed en 1.48 meter hoog. Graag een offerte voor deze afmeting en n extra offerte als we dit grote raam in 3 delen willen van ongeveer 80 centimeter breed. Het beneden raam is noodzakelijk, boven nog niet, maar toch graag in de offerte bijvoegen. Boven hebben we n openslaand raam van 60 centimeter x 88 centimeter en het raam daarnaast is 1.60 x 1.12 meter.

Zinken tussengoot vervangen en wat werk eromheen

Het betreft het vervangen van een zinken tussengoot. Momenteel lekt de tussengoot. Onder de goot ligt een balk boven op de tussen muur. Deze is door de jaren heen verrot. De balk is reeds grotendeels van binnen uit verwijdert. De laatste stukken moeten verwijdert worden als de goot verwijdert is. Er liggen al balken klaar om op de tussenmuur geplaatst te worden voordat de nieuwe goot geïnstalleerd wordt. Tevens dienen er twee korte dwarsbalken vervangen te worden. Ook deze balken liggen klaar en kunnen als de goot verwijdert is passend worden gemaakt en geplaatst. Het betreft een woning uit 1882. Om te kunnen werken aan de goot dienen er drie rijen dakpannen verwijdert te worden van beide daken. Het dak is met een ladder eenvoudig te bereiken via een beloopbaar schuurdakje. Zelf ben ik aanwezig voor ondersteunende werkzaamheden en zal helpen waar mogelijk. Optioneel is er de wens een dakraampje te vervangen door een Velux (cq gelijkwaardig) raam te vervangen. Gezien de lekkage heeft de dakgoot de grootste prioriteit. Lengte dakgoot is 9 meter.

Dakreparatie voor lekkage

Het water komt binnen tussen het raam en hellend dak.

Rubbers in kozijnen vervangen en sluitwerk controleren

Bij de dakkapel zit aan de schuine zijde een raam. De raamrubbers van dit raam dienen vervangen te worden in verband met lekkage. De afmeting is ongeveer 1 meter bij 1,75 meter bij 2 meter. Het is een driehoekig raam met 1 hoek ik 90 graden.

Reparatie dak vanwege lekkage

Betreft een plat bitumen dak van ongeveer 10/12,5 m2. Het is bereikbaar vanaf zolderkamer via een raam. Er wordt niet op gelopen. Er liggen steentjes op. Het betreft een oude lekkage. Vorige bewoner had het opgelost. Na twee jaar weer lek. Het huis is gebouwd begin '80. Graag offerte voor twee opties: Bitumen er overheen leggen, Bitumen vervangen.

Lekkage aan een betonnen balkon

Wij hebben een betonnen balkon van ongeveer 6 m². Het balkon lekt want geeft vochtdoorslag in de aanpalende gevel onder het raam en in de onderliggende slaapkamer. We laten de lekkage graag verhelpen. We willen een afspraak maken om de klus hier te beoordelen en ontvangen dan graag uw plan van aanpak en offerte.

Raamkozijn repareren of vervangen

Het raamkozijn bij de slaapkamer lijkt lekkage te geven. Het houten kozijn is al heel wat jaren oud en dient te worden gecontroleerd. Hierna zal deze gerepareerd of vervangen moeten worden. De afmeting van het raam is ongeveer 2,50 meter breed en 1 meter hoog.

Lekkage bij hevige regen en wind oplossen

Bij hevige regen en wind is er lekkage tussen venster en kozijn. Het raam opent naar binnen en sluit derhalve onvoldoende af. Extra aangebrachte rubber strippen bracht enige verbetering. De werkplek is goed bereikbaar. Er is enige urgentie bij dit probleem.

Partners

Partners van Casius