Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor beschadigde deur repareren:

Beschadigde deur repareren

Ik wil graag mijn deur naar de tuin laten repareren. Deze deur is van dubbelglas, het frame waarin het glas zit is van hout. Glas is nog heel, maar het hout eromheen is beschadigd aan de buitenkant. De deur is van de grond tot bijna het plafond, dus ik gok dat het rond de 2.30 m hoog is. Ik het er nu een haak opgeschroefd om te zorgen dat de deur niet verder scheef wordt.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor beschadigde deur repareren uit heel Nederland:

Beschadigde deur repareren

Onze voordeur is beschadigd, dit willen wij graag laten repareren. Zie de foto voor details.

Beschadigde deur repareren

Meterkast deur is door woninginbraak met een koevoet open gebroken. Schade aan deur. Foto’s stuur ik bij.

Tuinmuur metselen

Ik ben op zoek naar een metselaar die mijn door storm beschadigde tuinmuur kan vervangen. Het is een L-vormige muur van ca. 4 breed en 2.30 meter hoog. Nieuwe muur dient gemetseld te worden en hier moet een deur in komen.

Beschadigde deur repareren

Omdat de politie mijn voordeur heeft geforceerd zoek ik iemand die de deur voor mij kan repareren. Het sluitwerk is nog prima, alleen moeten de triplexplaten voor en achter vervangen worden.

Nieuwe opdekdeur lakken en plaatsen

Ik wil graag een beschadigde binnendeur - opdekdeur - vervangen door een nieuwe. Graag een offerte voor: lakken van de deur in grijs, monteren van de deur met oude handgreep en scharnieren en het afvoeren van oude deur.

Beschadigde deur repareren

Ik zou graag offertes willen om de deur te laten repareren, zodat ik deze naar de verzekering kan sturen en daarna de opdracht kan geven ter reparatie.

Beschadigde deur repareren

Het gaat om een deur die recent geforceerd is, hierbij is o.a. het cilinderslot beschadigd. Deze wil ik graag vervangen hebben.

Deuk in de buitenmuur herstellen

Beste heer/mevrouw, hierbij een verzoek voor offerte en op basis daarvan mogelijk opdrachtverstrekking. Het gaat om een deuk in de buitenmuur van 5 cm x 10 cm x 3 cm (b x h x d). De schade is waarschijnlijk ontstaan door deurklink die hard tegen deur geslagen is. De herstelopdracht bestaat uit herstellen van de beschadigde plek met muurpleister en overschilderen van de muur met algen/schimmeldodend verf in dezelfde tint als de andere buitenmuren. Foto's van schade beschikbaar. Locatie is Ouddorp Zuid-Holland. Ik kijk uit naar uw reactie.

Door storm beschadigde schutting vervangen

Door de storm moet er een schutting afgebroken worden en afgevoerd. De schutting is uitgevoerd met houten palen en stalen vlechtwerk matten met daar doorheen gegroeid hydra. (klimop). Er moet ook een nieuwe geplaatst worden van ongeveer 23 meter met een deur. Met hardhouten palen of beton met houten schermen van schaaldelen. Het werk is gelegen naast een parkeerterrein zodat het makkelijk is om af te voeren en er opnieuw 1 te plaatsen.

Beschadigde schutting vervangen

Ik zou graag een gehele nieuwe schutting willen laten plaatsen. De schutting moet geplaatst worden bij een hoekwoning. In de bijlage is een schema van de gewenste schutting geschetst met de bijbehorende afmetingen. Ook moet de oude schutting weggehaald en opgeruimd worden. Ik ben benieuwd hoeveel dit all inclusive (materialen & montage kosten) zal kosten. Het gaat om een houten schutting. De huidige deur is ongeveer 80 cm.

Partners

Partners van Casius