Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor buitendeur vervangen:

Buitendeur vervangen

Ik wil mijn buitendeur inclusief kozijn vervangen door een nieuwe. Het gaat niet meer goed open en dicht. Afvoeren is niet nodig. Ik ontvang hier graag zsm een offerte voor.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitendeur vervangen uit heel Nederland:

Slot vervangen buitendeur

Ik wil graag mijn slot vervangen in tuindeur. Het gaat om zowel de binnenkant als de buitenkant van de deur. Het cilinder is nog wel goed. De buitenkant is nog wel intact volgens mij. Het gaat met name dus om het geelde dat in de deurpost zit. De tuindeur is goed bereikbaar via de achterom.

Dorpel buitendeur vervangen

Ik zou graag mijn buitendorpel willen laten vervangen. De afmetingen zijn ongeveer 166 * 19 * 5.5 cm. We willen graag een houten dorpel terug plaatsen.

Dorpel buitendeur vervangen

Ik wil graag de dorpels van 2 buitendeuren laten vervangen vanwege houtrot. Gaat om de voordeur en schuurdeur, deze bevinden zich naast elkaar. Daar tussen de deuren zitten ook nog een stuk dorpels. Welk materiaal ik als vervanging wil weet ik nog niet. Het liefst natuursteen of kunststof.

Onderdorpel buitendeur vervangen

Bij de achterdeur is de dorpel aan het wegrotten vanaf de onderkant. Graag zou ik hier een nieuwe hardhouten dorpel in willen hebben.

Deur vervangen

Ik wil graag mijn buitendeur laten vervangen. Betreft een deur op de eerste etage. De oude deur moet er eerst uit worden gehaald. Dan een nieuwe standaard deur er inhangen. Daarnaast wil ik ook graag de houten deurpost graag vervangen voor een deurpost van kunststof.

Vervangen deur van een berging

Het leveren en plaatsen van buitendeur van de beging, in ongeveer dezelfde stijl als op de foto te zien is. Het overzetten van het raamdeel (wat nog als nieuw is in hardhout) vanuit de bestaande deur kan, maar alternatief kan ook, afhankelijk van advies. Afmeting bestaande deur is 88,5 x 201,5 cm. Ook de oude deur afvoeren graag.

Dorpel buitendeur vervangen

Wij zoeken iemand of een bedrijf die onze dorpels zouden kunnen vervangen. Het gaat om drie stuks. - voordeur - openslaande deuren - achterdeur Op dit moment zijn de dorpels van hout, maar willen dit graag vervangen voor iets dat een stuk langer meegaat. In de kleur zwart of donker grijs.

Onderdorpel buitendeur vervangen door natuurstenen dorpel

Ik zoek een specialist die een tweetal oude houten dorpels kan vervangen door stenen dorpels.

Onderdorpel van deurkozijn vervangen

Onderdorpel buitendeur vervangen, deze is van hout en een stukje heeft houtrot. Het is een gewone voordeur, dus ik denk dat de onderdorpel ongeveer 90 cm bij 10 cm breed is. Graag verwijderen door u. Nieuwe graag van hout. Voor 1 juli laat ik de klus graag uitvoeren.

Buitendeur garage vervangen

Wij willen graag een buitendeur in de garage (zij ingang) vervangen door een nieuwe. Verwijderen en afvoeren van oud materiaal optioneel

Partners

Partners van Casius