Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor dak en luifel op een tuinhuis vernieuwen:

Dak en luifel op een tuinhuis vernieuwen

Graag wil ik mijn tuinhuis voorzien van een nieuw dak, zitten nu platte schrootjes op. Het huisje is 3.10 x 2.10 meter. Hierbij wil het dak verlengen met een luifel. Graag een offerte inclusief materialen en manuren.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak en luifel op een tuinhuis vernieuwen uit heel Nederland:

Garage dak voorzien van EPDM

Het betreft een plat dak van de garage met luifel. Totaal 28 m2, inclusief vervangen loodslab aan huiszijde. De lengte hiervan is ongeveer 9 meter. De bestaande dakbedekking is bitumen met grind. Ik kan het grind eventueel zelf verwijderen, waarna EPDM over bitumen kan?

Dak van woning en spouwmuur van garage laten isoleren

Ik wil mijn dak laten isoleren met maximale isolatie. Het isoleren moet van buitenaf gebeuren. Het dak bestaat uit 2 delen grote deel 6. 5 m lang x 3. 4 m breed met een verlaagd luifel van 3. 4 m breed en 1. 4 m lang. Het grote dak heeft zijdelings aan het einde een verhoging van 2x 2. 5 m. Alles graag van buiten goed isoleren en voorzien van bestaande of nieuwe kraagranden. Het dak heeft totaal 2 afvoeren. 1 voorzijde en 1 achterzijde. Ik laat mij adviseren door de vakman over welke bedekking ik het beste kan gebruiken. Daarnaast wil ik mijn spouwmuur (3.5-4 cm)van de garage laten isoleren met korrels.

Twee zinken daken vervangen

Ik zoek een dakdekker die twee zinken kleine daken kan vervangen. Graag het bestaande zinken dak, luifel boven de voordeur en platte dak boven de erker, met zink vervangen. Luifel ongeveer 2 m2 en erker ongeveer 3,5 m2. Verdere specificaties graag in onderling overleg.

Blokhut vervangen door nieuwe

Gaarne ontvang ik een vrijblijvende offerte voor een tuinhuis: -Tuinhuis 3 x 3 meter model lessenaarsdak met 0.50 meter luifel -Wandhoogte 2.40 naar 2.20 meter -Wanddikte 9 cm enkelwandig -Onderkant van de wanden voorzien van een u-profiel tegen optrekkend vocht -1 x deur kunststof inclusief enkel mat glas 0.83 x 2.01 meter -1 x kunststof draai-/kiepraam 0.80 x 0.80 meter inclusief enkel glas -Balkenlaag dak van vuren hout -Osb 18 mm als dakbeschot -0.50 meter luifel *Opties Binnenzijde bekleed met 12 mm multiplex Wanden geïsoleerd met 3 cm pir hardschuim isolatie Dak geïsoleerd met 3 cm pir hardschuim isolatie aan de binnenkant Dakpan profielplaten als dakbedekking met stalen windveren in kleur Verzinkte dakgoot met afvoer tot op het maaiveld Keralite-houtnerf RAL 9001 als gevelbekleding *Vloer: Betonpoeren als fundering met een houten vloer Geimpregneerde balken Osb 18 Betonpoeren i.v.m. verzakking 15 cm hoger *Slopen en afvoeren oude schuur 3 m X 2.50 meter Afbreken en afvoeren

Dakbedekking van tuinhuis vervangen

Door de storm van de afgelopen maand zijn de shingles van ons tuinhuis gewaaid. Er moeten dus nieuwe shingles geplaatst worden. Dit geldt zeker voor één zijde van het puntdak. De andere kant zitten de shingles nog op maar ik weet niet of deze ook vervangen dienen te worden. Het betreft een tuinhuisje van 4 X 4 meter en het dak is dus wat groter met aan de voorzijde een luifel van ongeveer één meter.

Plat dak voorzien van nieuwe bitumen toplaag

Wij wonen in een villa van 20 x 10 meter met een plat dak. Er ligt bitumen dakbedekking op die een nieuwe toplaag moet krijgen. Er zijn blazen en slechte plekken langs de randen. Aan de voorkant van het huis zit ook nog een halfronde luifel van ongeveer 3 m² waar een nieuwe toplaag op moet. Wij ontvangen graag uw offerte.

Serre aan de voorzijde plaatsen

Wij willen een serre aan de voorzijde van onze woning. Maximaal 1 meter diep. Liefst met een luifel boven de voordeur. Dak zo recht mogelijk. Ontwerp passend bij onze woning uit '59. We hebben eerder een ontwerp laten maken voor een erker, maar dit wordt te duur als al onze wensen worden opgevolgd. Ik voeg de tekening wel bij zodat u een indruk kunt krijgen wat wij voor ogen hadden. Ons is nu een serre aangeraden om te zorgen dat het dakpakket niet te dik wordt, aangezien we dat niet zo vinden passen bij de woning. We willen aan een zijde graag een deur. Hopelijk kunt u uit de voeten. L met deze info. Alvast hartelijk

Voordeur, kozijnen en luifel schilderen

Het gaat om het schilderen van 2 deuren, 4 kozijnen en vensterbanken. De onderkant van luifels van het dak van ongeveer 0,40 cm bij 15 meter.

Dak verhogen van een vrijstaande woning

Kijk fotos. De pijl geeft de slaapkamer op de tweede verdieping. De helling is zeer hoog in het dak, dus we willen het verhogen, om het te gebruiken. De rechterkant van de slaapkamer grenst aan de badkamer (rechterraam op de tweede verdieping). Er zijn wooden dak, die kunnen interfereren op verhogingen. Linkerkant - is de huisrand. De achterzijde is de toegang tot het terras: (kijk foto) De achter muur moeten we op ongeveer 50-60 cm te verhogen. We willen openslaande ramen (dubbel-blad) bijna de gehele hoogte van de slaapkamer te zetten, zodat u kunt gaan naar het terras. Binnen in de slaapkamer ziet er als volgt uit: (kijk foto) Voorkant moeten ergens te verhogen in de 1,5-2 meter, de zijkanten van 1,5-2 m tot 50-60 cm. Op de voorwand willen we de raam ergens 1,6 mx 1 m te zetten, maar we denken. Werken die moeten worden uitgevoerd (zoals ik het zie) - verwijderen van de tegels (dakpan) en de interne houten balken - Iets met een tweede houten luifel te doen? - Maak een nieuw pannendak op de gewenste hoogte aan 3 zijden - Ik begrijp dat de overlap tussen de slaapkamer op de eerste en tweede verdieping, we moeten niet aanraken. - houten overlappen installeren - 1-2 ramen plaatsen

Fundering of vlonder maken voor de blokhut

Ik wil graag een vlonder laten maken voor een tuinhuis van 3.80 x 3.80 meter. Aan de rechterkant komt nog een afdak met dezelfde afmeting, waarvan er alleen aan de achterkant een wand komt. Dak tuinhuis en luifel wordt één geheel. Locatie is Vinkeveen materiaal is middels een betonnen pad te transporteren, maar kan niet met een auto over gereden worden. De vlonder zal op palen moeten komen omdat het veengrond betreft. Neem aan dat de palen hardhout moeten worden. Denk dat de vlonder zelf van Douglas hout kan, graag advies daarover. Onder het afdak hoeft geen vlonder, dit zitje doen we gewoon met tegels. Dus vlonder kan 4 x 4 meter zijn en denk raadzaam de achterwand van afdak wel op palen (dezelfde vlonder) te zetten. Net zoals de steunpaal voor het dak, rechtsvoor. Graag ontvang ik hiervoor een gepaste offerte voor materiaal vlonder, het op locatie brengen en vlonder te maken. U mag ook een tweede offerte doen voor het plaatsen van de blokhut en het materiaal brengen van de parkeerplaats naar de op te bouwen locatie. Betonnen pad is schat ik 1,5 km. Er is op de jachthaven ook wel wat te regelen met de mensen ter plaatse om dit van de parkeerplaats naar landje te brengen. Dit kan ik waarschijnlijk voor u regelen. Betreft een watersportvereniging, betreft veengrond, er moet dus een vlonder geslagen worden (op palen).