Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor plafond verlagen:

Plafond verlagen

Verlagen plafond (met bijlage begane grond). In de keuken en de eetkamer willen wij een kader rondom verlagen en voorzien van inbouwspots waardoor een verlaagde rechthoek ontstaat. Het kader willen we zo’n 50 cm breed maken. De tekening van de keuken en eetkamer met ingetekend kader stuur ik als bijlage mee. Op die tekening is ook te zien dat het aansluitpunt in beide ruimtes buiten het te verlagen kader valt. Graag indien mogelijk een offerte met en zonder de verplaatsing van de elektra. De bijlage met in potlood de twee te verlagen kaders voeg ik toe.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plafond verlagen uit heel Nederland:

Plafond in de badkamer verlagen

Het plafond in de badkamer moet verlaagd worden en voorzien worden van inbouwspots. Hoeveel dit verlaagd moet worden ligt een de mogelijkheden, graag advies hierover. Lengte: 257 cm, breedte: 209 cm. Materialen in overleg.

Verlaagd plafond met spots aan laten brengen

We hebben in 2015 een woning gekocht. De lichtpunten zitten op verkeerde plaatsen, ook is het plafond niet mooi egaal. We willen graag ons plafond zo minimaal mogelijk verlagen waarbij we aan opbouwspots dachten om op die manier het verlaagd plafond zo dun mogelijk te houden. De oppervlakte voor het verlaagd plafond is zo'n 50 m2. We horen graag van u.

Verlaagd plafond met spots plaatsen

Wij willen graag het plafond circa 55 m2 minimaal verlagen (naadloos) met inbouwspots langs de wanden. Het gaat om de woonkamer, keuken, hal en toilet. Materialen geleverd door vakman. Voor spots kunnen wij eventueel zelf zorgen (Wij willen graag dimbare messingkleurige ledspots). Per 1 mei is de oplevering van de woning. we dachten ergens in de 2e week van mei met deze klus te starten.

Plafond verlagen in keuken en badkamer

Het betreft een verlaagd plafond voor in de keuken, 9 m2, en een verlaagd plafond in de badkamer 6 m2. In beide verlaagde plafonds willen we graag inbouwleds.

Plafond verlagen en spotjes inbouwen

Wij willen graag onze plafond verlagen in de woonkamer/keuken. Zie aub tekening hier -content/uploads/03-VK_fase-3_H_type-B1-s. Pdf

Plafond verlagen

Wij willen graag onze plafond verlagen in de woonkamer/keuken. Zie aub tekening.

Plafond in woonkamer, keuken, gang en wc verlAGEN

Ik wil graag de kosten weten van het laten verlagen van ons plafond. Het betreft een nieuwbouwwoning. Het gaat om een Split-Level woning; de keuken ligt hoger dan de woonkamer. We willen graag ibouwspots aan laten brengen in huis en de riggels in het huis zien kwijt te raken. Het gaat om een oppervlakte van 50 m2. Ik zie graag een prijs tegemoet en eventueel voorbeelden. Graag een totaal prijs incl materialen en excl materialen.

Plafond in de keuken verlagen

Verlaagd plafond aanbrengen in samenspraak met de vakman. Keuken is 2,64 meter breed en de lengte 4.00 meter lang. In de verlaging moeten aan weerszijde 4 spots worden bedraad (totaal 8). Nieuwe wasemkap mag niet rechtstreeks op centrale afzuiginstallatie aangesloten worden. We willen de afvoer echter wel die kant uit laten "blazen". Gaat dus om verlegging van circa 2,60 meter en het maken van een uitneembaar ventilatierooster (voor het reinigen). Daarna moet het plafond gestuct worden. Graag advies over de mate van verlaging die nodig is.

Bestaande discotheek ombouwen tot nachtclub

Allereerst is het belangrijk om vast te stellen of u beschikbaar bent in de eerste 2 weken van januari 2018 om de volgende werkzaamheden uit te voeren. Wij schatten dat de werkzaamheden binnen circa 1 week met 2 a 3 personen gereed moeten kunnen zijn. De club is de hele maand januari gesloten en is gevestigd in het centrum van Utrecht en goed bereikbaar met de auto. Rond 1 februari moet de club weer open zijn voor publiek. De club moet een chique moderne uitstraling gaan krijgen. De te gebruiken materialen moeten hierop aansluiten. Dit zijn de uit te voeren werkzaamheden die wij per rubriek aangeven - Entree: De grootte van de entree is ca 30 m2 met garderobe met balie. Deze moeten geschilderd worden ook plafond/muren en twee deuren. Verlagen van het plafond met integreren van led spotjes als u dat kunt. - Begane grond/dansvloer: totaal ca. 150 m2 Hier moeten het plafond en de muren geschilderd worden en er moeten spiegels van de wand gehaald worden. Mogelijk moeten dan de wanden geëgaliseerd/gestuukt worden. Ook 5 steunpilaren moeten ook geschilderd/bewerkt worden. - links voor de bar bevindt zich een rookruimte. Deze rookruimte 4 palen en glaswerk moet in zijn geheel verwijderd worden. De ontstane leemte op de grond/plafond moet worden opgevuld en geseald (grond). Ook hier moeten de muren geëgaliseerd/gestuukt worden. - achter de bar moet geverfd worden (en er moet betere verlichting aangebracht worden en stellages voor de drankflessen, als u dat kunt) Van de bar zelf moet het blad worden voorzien van een nieuwe coating, en de onderzijde/voorzijde van de bar moet mooi worden gemaakt. Zodanig dat het uitnodigt als u deze werkzaamheden aankan. - DJ booth 3m2 Is nu dicht en moet open gemaakt worden en uitgediept zodat het wat groter wordt. Hier dus wat timmerwerk. Als u dat kan. - toiletten: ca 8m2. Schilderen plafond en muren, een paar muurtjes/hoekjes egaliseren en de klapdeurtjes opknappen en beter sluitend maken. Een tussenschot plaatsen bij de mannen urino

Verlaagd plafond in keuken aanbrengen

Het verlagen van het plafond, ongeveer 30 cm, boven het keukenblok. Dit bedraagt een lengte van 200 cm en een breedte van 110 cm.

Partners

Partners van Casius