Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor rubbers in kozijnen vervangen:

Rubbers in kozijnen vervangen

Mijn aluminium kozijn/schuifpui met dubbele beglazing tocht enorm. Je hoort en voelt de wind van buiten naar binnen komen. Volgens mij heb ik ook geen rubberen koudebrug onderbreking. Er zit wel overal een soort schuim/harig materiaal, vergelijkbaar met een tochtstrip, wat niet toereikend is. Dit moet beter geïsoleerd worden. De werkplek is goed bereikbaar, De klant heeft een plek in de garage.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rubbers in kozijnen vervangen uit heel Nederland:

Rubbers in kozijnen vervangen

Bij een van mijn kiepramen is het rubber blijven plakken en toen ik het raam opendeed schoot hij los en is helemaal uitgerekt. Ik wil het laten vervangen.

Rubbers van kozijnen vervangen

In een bouwkundig rapport is naar voren gekomen dat de rubbers in de ramen/kozijnen aan vervanging toe zijn. Wij hebben last van tocht in huis (nog geen lekkage) en het gaat om drie (3) houten kozijnen en ramen met dubbel glas, waarvan de middelste ook kan kantelen en de twee buitenste ramen alleen regulier open kunnen. Het huis is van 1960. Graag ontvang ik een offerte voor: 1) eventuele voorrijkosten 2) uurloon 3) verwacht aantal uren en indicatie van kosten als rubbers ook echt vervangen moeten worden

Rubbers van kunststof kozijnen vervangen

20 a 25 meter (en dat zowel aan binnen- als buitenkant) rubber van kunststof kozijnen vervangen. Kozijnen bevinden zich op de benedenverdieping, aan de voorzijde van de woning.

Kozijnen laten nakijken op lekkage

Mijn kozijnen lijken niet goed te sluiten waardoor ze "lekken" en er lucht door de kieren stroomt. De rubbers lijken niet goed aan te sluiten. Graag wil ik dat iemand hier naar kijkt en eventueel de rubbers vervangt of de kozijnen dusdanig weet te stellen dat ze niet meer lucht van buiten doorlaten. Het betreft een woning uit 2012. Het zijn 3 kozijnen naast elkaar.

Rubbers in kozijnen vervangen en sluitwerk controleren

Bij de dakkapel zit aan de schuine zijde een raam. De raamrubbers van dit raam dienen vervangen te worden in verband met lekkage. De afmeting is ongeveer 1 meter bij 1,75 meter bij 2 meter. Het is een driehoekig raam met 1 hoek ik 90 graden.

Rubbers vervangen in aluminium schuifpui en kozijnen

Ik heb een schuifpui met kozijnen van aluminium. Dit is ongeveer 4 x 5 x 4 meter, in een u vorm. Hiervan rubberprofielen vervangen en eventueel afhankelijk van de kosten de eiken van de schuifpui. Graag een offerte. Indien mogelijk op korte termijn, er komt water naar binnen.

Rubbers in kozijnen vervangen en sluitwerk controleren

Het gaat om 6 kunststof draai-/kiepramen. Sommige rubbers zijn kapot of zitten niet meer goed, ook lijkt het bij sommige ramen of deze er soms bijna uitvalt bij het openen, dan wel sluiten sommige niet goed meer. Ik en erg benieuwd wat het zou kosten om eens een 'opknapbeurt' voor de ramen te hebben.

Rubbers van kunststof kozijnen vervangen

We hebben in huis 6 kunststof kozijnen waarvan de rubbers niet meer optimaal zijn. Deze willen we graag vervangen hebben. Graag wil ik de rubbers op de korte termijn laten vervangen.

Klussen in de badkamer

Ik ga in November verhuizen en er zijn een aantal werkzaamheden die ik meteen in de eerste paar dagen wil laten uitvoeren. Ik krijg de sleutel op 15 november en zou min of meer de volgende dag, 16 november dus, al iemand langs willen laten komen om alles te regelen. Ik hoor onder andere heel graag iets over: - de kosten die ik kan verwachten, liefst als totaal bedrag (met uitleg over de onderdelen van de kosten); - hoeveel tijd het in beslag zal nemen; - garanties / voorwaarden? Hierbij een lijst van verschillende dingen die moeten gebeuren (+ sommige foto's in de bijlage): 1. De douche in de badkamer is aan 1 kant helemaal open. Ik wil hier graag een deur installeren zodat de hele douche dicht is tijdens gebruik. Aan de andere kant is er een glazen scherm. Die zit niet vast, maar ik zou eigenlijk alles dicht + vast willen hebben. Zie foto's. 2. Door de vorm van het bad is er een groot gat tussen een deel van het bad en de muur. Als het kan zou ik hier een oplossing voor willen zodat het volledig dicht is. Zie foto's. 3. Kitwerk in de badkamer moet opnieuw worden gedaan. Wellicht ook in andere plekken in het appartement (keuken, et cetera), maar met name de badkamer. Zie foto's. 4. Beschadigingen aan tegels, et cetera. Zie foto's. De tegels wil ik eventueel laten vervangen. 5. Door slechte ventilatie in de badkamer is er wat schimmel op het plafond. Ik wil een oplossing hebben voor de ventilatie (bijvoorbeeld gaten in de badkamer deur? Elektrische ventilatie? Ideeën welkom). Ook wil ik de schimmel verwijderen en eventueel anti-schimmel verf er op. Zie foto's. 6. Kozijnen / rubbers / afdichting bij een deur naar het balkon zijn niet in goede staat waardoor de deur niet goed open & dicht gaat (en eventueel vocht binnenkomt). 7. Ventilatieroosters bij woonkamer ramen zijn niet in goede staat (kunnen niet open/dicht). Dat zijn min of meer alle dingen. Ik hoor graag wat mogelijk is!

Lekkende houten kozijnen repareren

Onze woning uit 2001 heeft op zolder twee houten kozijnen van 120 x 110 cm. Wanneer het regent komt hier water doorheen. Het heeft niet zozeer te maken met de rubbers, want die zijn kort geleden vervangen. Ook hebben we een waterdorpel op het raam geplaatst, ook dit heeft geen effect. Is er een vakman die dit kan oplossen?

Partners

Partners van Casius