Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor rubbers in kozijnen vervangen:

Rubbers in kozijnen vervangen

Mijn aluminium kozijn/schuifpui met dubbele beglazing tocht enorm. Je hoort en voelt de wind van buiten naar binnen komen. Volgens mij heb ik ook geen rubberen koudebrug onderbreking. Er zit wel overal een soort schuim/harig materiaal, vergelijkbaar met een tochtstrip, wat niet toereikend is. Dit moet beter geïsoleerd worden. De werkplek is goed bereikbaar, De klant heeft een plek in de garage.
Onze klant uit Amsterdam Zuidoost (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rubbers in kozijnen vervangen uit heel Nederland:

Rubbers in kozijnen vervangen en sluitwerk controleren

Bij de dakkapel zit aan de schuine zijde een raam. De raamrubbers van dit raam dienen vervangen te worden in verband met lekkage. De afmeting is ongeveer 1 meter bij 1,75 meter bij 2 meter. Het is een driehoekig raam met 1 hoek ik 90 graden.

Rubbers vervangen in aluminium schuifpui en kozijnen

Ik heb een schuifpui met kozijnen van aluminium. Dit is ongeveer 4 x 5 x 4 meter, in een u vorm. Hiervan rubberprofielen vervangen en eventueel afhankelijk van de kosten de eiken van de schuifpui. Graag een offerte. Indien mogelijk op korte termijn, er komt water naar binnen.

Rubbers in kozijnen vervangen en sluitwerk controleren

Het gaat om 6 kunststof draai-/kiepramen. Sommige rubbers zijn kapot of zitten niet meer goed, ook lijkt het bij sommige ramen of deze er soms bijna uitvalt bij het openen, dan wel sluiten sommige niet goed meer. Ik en erg benieuwd wat het zou kosten om eens een 'opknapbeurt' voor de ramen te hebben.

Rubbers van kunststof kozijnen vervangen

We hebben in huis 6 kunststof kozijnen waarvan de rubbers niet meer optimaal zijn. Deze willen we graag vervangen hebben. Graag wil ik de rubbers op de korte termijn laten vervangen.

Klussen in de badkamer

Ik ga in November verhuizen en er zijn een aantal werkzaamheden die ik meteen in de eerste paar dagen wil laten uitvoeren. Ik krijg de sleutel op 15 november en zou min of meer de volgende dag, 16 november dus, al iemand langs willen laten komen om alles te regelen. Ik hoor onder andere heel graag iets over: - de kosten die ik kan verwachten, liefst als totaal bedrag (met uitleg over de onderdelen van de kosten); - hoeveel tijd het in beslag zal nemen; - garanties / voorwaarden? Hierbij een lijst van verschillende dingen die moeten gebeuren (+ sommige foto's in de bijlage): 1. De douche in de badkamer is aan 1 kant helemaal open. Ik wil hier graag een deur installeren zodat de hele douche dicht is tijdens gebruik. Aan de andere kant is er een glazen scherm. Die zit niet vast, maar ik zou eigenlijk alles dicht + vast willen hebben. Zie foto's. 2. Door de vorm van het bad is er een groot gat tussen een deel van het bad en de muur. Als het kan zou ik hier een oplossing voor willen zodat het volledig dicht is. Zie foto's. 3. Kitwerk in de badkamer moet opnieuw worden gedaan. Wellicht ook in andere plekken in het appartement (keuken, et cetera), maar met name de badkamer. Zie foto's. 4. Beschadigingen aan tegels, et cetera. Zie foto's. De tegels wil ik eventueel laten vervangen. 5. Door slechte ventilatie in de badkamer is er wat schimmel op het plafond. Ik wil een oplossing hebben voor de ventilatie (bijvoorbeeld gaten in de badkamer deur? Elektrische ventilatie? Ideeën welkom). Ook wil ik de schimmel verwijderen en eventueel anti-schimmel verf er op. Zie foto's. 6. Kozijnen / rubbers / afdichting bij een deur naar het balkon zijn niet in goede staat waardoor de deur niet goed open & dicht gaat (en eventueel vocht binnenkomt). 7. Ventilatieroosters bij woonkamer ramen zijn niet in goede staat (kunnen niet open/dicht). Dat zijn min of meer alle dingen. Ik hoor graag wat mogelijk is!

Lekkende houten kozijnen repareren

Onze woning uit 2001 heeft op zolder twee houten kozijnen van 120 x 110 cm. Wanneer het regent komt hier water doorheen. Het heeft niet zozeer te maken met de rubbers, want die zijn kort geleden vervangen. Ook hebben we een waterdorpel op het raam geplaatst, ook dit heeft geen effect. Is er een vakman die dit kan oplossen?

Voordeuren afhangen

Ik wil 2 voordeuren laten afhangen. Het betreft 1 gewone voordeur en een deur voor de schuur die ook aan de voorkant zit. Beide deuren moeten voorzien worden van 3-puntsluitingen, slot, brievenbus. Kozijnen voorzien van nieuwe rubbers/tochtstrips.

Rubbers van kozijnen kiepraam vervangen

Graag ontvang ik een offerte van het vervangen van de rubbers van onze kiepramen. Deze rubbers zijn uitgedroogd en moeten nodig vervangen worden. De ramen sluiten lastiger en lekken soms. Het gaat om 4 kiep ramen. Het huis is van 1984.

Onderhoud aan kunststof kozijnen

Mijn woning is 10 jaar oud. Ik heb daar 3 kunststof/aluminium kozijnen waarbij de rubbers zijn verteerd of zijn gekrompen. Het gaat om 2 kozijnrubbers aan de buitenzijde en 1 aan de binnenzijde, maar ik wil graag alle kozijnen laten nazien, dus het kunnen er meer zijn. Ik wil alle rubbers die slecht zijn laten vervangen.

Rubbers in kozijnen vervangen

Ik heb meerdere kunststof/aluminium kozijnen waarbij de rubbers zijn verteerd of zijn gekrompen. Ik wil dit graag herstellen. Het gaat om 8 kozijnen waar 8 mm bewapend glas is gezet. 2 kozijnen van ongeveer 1 bij 2 meter en 6 kozijnen van 0.8 bij 1.5 meter. Ook aan de buitenzijde tussen het kozijn en de bakstenen zitten kieren die ik graag wil laten kitten.

Partners

Partners van Casius