Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: tussenwand plaatsen, stalen deur plaatsen, garage / berging bouwen, vliering maken in de zolder, kunststof erker met houtlook plaatsen, achtergevel aanpassen en openslaande tuindeuren plaatsen, kozijnen, ramen en deuren vervangen, reservierung von 6 Fenstern und 2 Türen, taatsdeur tussen de hal en de woonkamer plaatsen, garagedeur door een pui met ramen vervangen, boeidelen en overstek vervangen, ramen vervangen, lichtkoepels in een betonnen dak plaatsen, raam in buitenmuur plaatsen, stalen frame met deuren monteren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amsterdam Zuidoost:

Traprenovatiesets op trappen aanbrengen

Ik wil een trap laten bekleden met laminaat. Het zijn 2 trappen. Per trap: van onderuit 5 in een draai, daarna 5 recht en boven 5 in een draai. De tweede trap is hetzelfde. Graag ontvang ik verschillende offertes om te vergelijken.

Nieuwe deurlijsten aanbrengen

Ik heb 7 cm mdf hoge plinten laten plaatsen in mijn woning. Deze sluiten alleen niet aan op de kozijnen. De huidige metalen kozijnen wil ik vervangen door deurlijsten. Het gaat om 6 deuren waarbij dit vervangen moet worden.

Radiatorombouwen en vensterbaken plaatsen

Wij willen 3 radiatorombouwen laten plaatsen en daarboven op vensterbanken. De maten zijn circa 2.65 meter x 65 cm , 67 cm x 95 cm, en een van 80 cm x 0.95 meter en de vensterbanken zelfde lengte en 30 cm breed.

Dak en luifel op een tuinhuis vernieuwen

Graag wil ik mijn tuinhuis voorzien van een nieuw dak, zitten nu platte schrootjes op. Het huisje is 3.10 x 2.10 meter. Hierbij wil het dak verlengen met een luifel. Graag een offerte inclusief materialen en manuren.

Tussenwand met kozijn en deur plaatsen

De klus betreft het plaatsen van een tussenwand met kozijn en deur. Het materiaal waaruit de muur opgebouwd dient te worden is metaal en gipsplaten (zoals jullie voorbeeldfilmpje). De totale breedte is 3.60 meter. Hoogte 2.62 meter. De vloer bestaat uit massieve kastanje stroken ongeveer 2 cm dik, met daaronder beton (Bijlmerflat). De aanschaf van materialen wil ik graag in overleg met de vakman doen.

Vensterbank met radiatorombouw laten maken

Graag ontvang ik een offerte voor het leveren en plaatsen van een 3 vensterbanken met een radiatorombouw. Het gaat om de afmetingen: 95 cm hoog, 80 cm breed en 24 cm diep 95 cm hoog, 67 cm breed en 24 cm diep 65 cm hoog, 265 cm breed en 24 cm diep

Dakramen vervangen

Ik wil de dakramen in een slaapkamer vervangen. Het gaat om 3 dakramen. De afmetingen zijn (handmatig gemeten) circa: 70 x 135 cm. Ik ben op zoek naar een vakman die de ramen komt leveren, plaatsen en de oude ramen ook kan afvoeren. Complete offerte.

Hardhouten tuinpoort plaatsen

Ik wil een hardhouten tuinpoort van 3,20 meter lang laten plaatsen met automatische drangers. Het stroom ligt onder de grond en moet alleen even aangesloten worden. Het hek werd aangeraden in het beton te zetten. Eventueel wil ik ook 4 hardhouten schuttingsdelen laten plaatsen met beton palen.

Trespa plaat bevestigen

Ik wil graag een nieuwe blauwe Trespa plaat onder het raam aan de achtergevel van mijn woning. Hij is in de breedte geplaatst onder het slaapkamerraam en circa 2.5 meter x 1 meter. Wat zijn de kosten hiervoor?

Horren monteren in houten kozijnen

Graag laat ik 2 horren monteren. Een raamhor en een deurhor. Ik heb de raamhor reeds aangeschaft en deze is hetzelfde als de oude raamhor die er nu op zit (breedte 83 cm). De breedte hoeft niet te worden aangepast. De deurhor is nog niet ingekocht, omdat ik niet goed weet welk type hor het beste zal passen. De binnenzijde van het kozijn is 212 cm lang en 90 cm breed. Ik heb wat foto's bijgevoegd van het raam en de deur.

Dakraam verplaatsen en nieuw dakraam plaatsen

Ik heb op het moment al een smal dakraam, die zou ik naar rechts willen verplaatsen. Daarnaast zou ik op de plek waar nu het dakraam is een groter dakraam willen hebben. Ik moet alle materialen nog kopen en ook het dakraam nog bestellen. Ik weet nog niet zeker hoe groot het grotere dakraam moet worden, maar het kleine dakraam is 30 bij 60 cm ongeveer.

Plafond verlagen

Verlagen plafond (met bijlage begane grond). In de keuken en de eetkamer willen wij een kader rondom verlagen en voorzien van inbouwspots waardoor een verlaagde rechthoek ontstaat. Het kader willen we zo’n 50 cm breed maken. De tekening van de keuken en eetkamer met ingetekend kader stuur ik als bijlage mee. Op die tekening is ook te zien dat het aansluitpunt in beide ruimtes buiten het te verlagen kader valt. Graag indien mogelijk een offerte met en zonder de verplaatsing van de elektra. De bijlage met in potlood de twee te verlagen kaders voeg ik toe.

Kozijnen en deuren vervangen en vernieuwen

We hebben in de afgelopen periode onze benedenverdieping verbouwd. De enige klus die nog gedaan moet worden betreft het vernieuwen van 2 binnendeuren (die van de kamer en toilet). Hier zitten nu deuren van 2.01 meter in, wij willen hier extra hoge deuren van maken (2.31 meter). Hiertoe moeten er dus ook 2 nieuwe kozijnen geplaatst worden. Het huidige kozijn heeft een raampje erboven zitten, deze willen wij laten verwijderen en opvullen met de deuren. Voordat ik de kozijnen en deuren bestel wil ik dit eerst goed ingemeten hebben, plaatsen kozijnen en afhangen deuren wil ik niet zelf doen maar laten doen door een vakman.

Beschadigingen aan wit fineer tafelblad repareren

Ik heb een witte Ikea eettafel (Ingatorp) die nog jaren meekan alleen het tafelblad is beschadigd op meerdere plekken. Zonde om weg te gooien dus ik ben benieuwd hoeveel deze opklapklus me zal koste.

Vervangen aluminium deurkozijn

Het aluminium kozijn van de badkamer moet worden vervangen, misschien de deur zelf ook (paumelle is afgebroken).

Glazen pendeldeur met steellook kozijn

Ik wil tussen onze woonkamer en keuken graag een 'steellook' kozijn met een taatsdeur laten monteren. De opening is 246 cm hoog en 147 cm breed. Ik wil in de deur helder glas met een roedeverdeling. Ik hoor graag van u welke mogelijkheden u hiervoor heeft qua vormgeving en wat de kosten zijn.

Inbraakwerende strip op de buitendeur monteren

Ik wil een anti-inbraakstrip laten aanbrengen op een buitendeur. Ik heb nog geen strip gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnendeuren inkorten

We hebben een nieuwe vloer die iets hoger ligt dan de vorige en willen nu 3 binnendeuren laten inkorten. Er moeten een paar centimeters van af worden gezaagd. Ik zoek een vakman die hier snel even tijd voor heeft, zodat we de deuren weer kunnen gebruiken.

Trap met laminaat renoveren

Ik wil mijn trap laten renoveren. Met laminaat. Totaal aantal treden 26. (13 dichte en 13 open trap)

Houten kozijnen met houtrot repareren

De kozijnen van de ramen vertonen houtrot. Graag laat ik al mijn kozijnen van mijn eengezinswoning controleren en repareren.

Van bestaande binnendeur een schuifdeur maken

Van een binnendeur wil ik graag een schuifdeur laten maken. De deur tussen de huiskamer en de slaapkamer. De deur en deurpost zijn van hout. De deur is circa 90 x 200 cm en 4 cm dik. Een dichte, stompe deur. Wat gaat dat kosten?

Uitsparing maken en deurkozijn met deur plaatsen

Ik wil een uitsparing laten maken en daar een deurkozijn met deur plaatsen.

Tuimelraam repareren

Wij hebben een oud tuimelraam, een dakraam dat er al vanaf de bouw van ons huis in zit. Bij het volledig kantelen voor het reinigen van de buitenkant is er aan de linkerzijde iets afgebroken. Het gaat om een deel van het scharnier en nu sluit het raam niet goed meer en trekt scheef. Ik weet niet welk merk het is. We laten dit graag herstellen. Vooraf ontvangen wij graag uw prijsopgave.

Verlaagd plafond monteren

Verlaagd plafond in open keuken en woonkamer. Totale oppervlakte 36 m2. Ik wil ook met spots er in maar deze kan ik eventueel zelf halen. Andere materialen zijn voor de vakman. Optioneel is ook afvoeren van afval, dit ligt aan de meerprijs.

Rubbers in kozijnen vervangen

Mijn aluminium kozijn/schuifpui met dubbele beglazing tocht enorm. Je hoort en voelt de wind van buiten naar binnen komen. Volgens mij heb ik ook geen rubberen koudebrug onderbreking. Er zit wel overal een soort schuim/harig materiaal, vergelijkbaar met een tochtstrip, wat niet toereikend is. Dit moet beter geïsoleerd worden. De werkplek is goed bereikbaar, De klant heeft een plek in de garage.