Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amsterdam Zuidoost:

Dakraam verplaatsen en nieuw dakraam plaatsen

Ik heb op het moment al een smal dakraam, die zou ik naar rechts willen verplaatsen. Daarnaast zou ik op de plek waar nu het dakraam is een groter dakraam willen hebben. Ik moet alle materialen nog kopen en ook het dakraam nog bestellen. Ik weet nog niet zeker hoe groot het grotere dakraam moet worden, maar het kleine dakraam is 30 bij 60 cm ongeveer.

Plafond verlagen

Verlagen plafond (met bijlage begane grond). In de keuken en de eetkamer willen wij een kader rondom verlagen en voorzien van inbouwspots waardoor een verlaagde rechthoek ontstaat. Het kader willen we zo’n 50 cm breed maken. De tekening van de keuken en eetkamer met ingetekend kader stuur ik als bijlage mee. Op die tekening is ook te zien dat het aansluitpunt in beide ruimtes buiten het te verlagen kader valt. Graag indien mogelijk een offerte met en zonder de verplaatsing van de elektra. De bijlage met in potlood de twee te verlagen kaders voeg ik toe.

Kozijnen en deuren vervangen en vernieuwen

We hebben in de afgelopen periode onze benedenverdieping verbouwd. De enige klus die nog gedaan moet worden betreft het vernieuwen van 2 binnendeuren (die van de kamer en toilet). Hier zitten nu deuren van 2.01 meter in, wij willen hier extra hoge deuren van maken (2.31 meter). Hiertoe moeten er dus ook 2 nieuwe kozijnen geplaatst worden. Het huidige kozijn heeft een raampje erboven zitten, deze willen wij laten verwijderen en opvullen met de deuren. Voordat ik de kozijnen en deuren bestel wil ik dit eerst goed ingemeten hebben, plaatsen kozijnen en afhangen deuren wil ik niet zelf doen maar laten doen door een vakman.

Beschadigingen aan wit fineer tafelblad repareren

Ik heb een witte Ikea eettafel (Ingatorp) die nog jaren meekan alleen het tafelblad is beschadigd op meerdere plekken. Zonde om weg te gooien dus ik ben benieuwd hoeveel deze opklapklus me zal koste.

Vervangen aluminium deurkozijn

Het aluminium kozijn van de badkamer moet worden vervangen, misschien de deur zelf ook (paumelle is afgebroken).

Glazen pendeldeur met steellook kozijn

Ik wil tussen onze woonkamer en keuken graag een 'steellook' kozijn met een taatsdeur laten monteren. De opening is 246 cm hoog en 147 cm breed. Ik wil in de deur helder glas met een roedeverdeling. Ik hoor graag van u welke mogelijkheden u hiervoor heeft qua vormgeving en wat de kosten zijn.

Inbraakwerende strip op de buitendeur monteren

Ik wil een anti-inbraakstrip laten aanbrengen op een buitendeur. Ik heb nog geen strip gekocht. Ik ontvang graag uw offerte.

Binnendeuren inkorten

We hebben een nieuwe vloer die iets hoger ligt dan de vorige en willen nu 3 binnendeuren laten inkorten. Er moeten een paar centimeters van af worden gezaagd. Ik zoek een vakman die hier snel even tijd voor heeft, zodat we de deuren weer kunnen gebruiken.

Trap met laminaat renoveren

Ik wil mijn trap laten renoveren. Met laminaat. Totaal aantal treden 26. (13 dichte en 13 open trap)

Houten kozijnen met houtrot repareren

De kozijnen van de ramen vertonen houtrot. Graag laat ik al mijn kozijnen van mijn eengezinswoning controleren en repareren.

Van bestaande binnendeur een schuifdeur maken

Van een binnendeur wil ik graag een schuifdeur laten maken. De deur tussen de huiskamer en de slaapkamer. De deur en deurpost zijn van hout. De deur is circa 90 x 200 cm en 4 cm dik. Een dichte, stompe deur. Wat gaat dat kosten?

Uitsparing maken en deurkozijn met deur plaatsen

Ik wil een uitsparing laten maken en daar een deurkozijn met deur plaatsen.

Tuimelraam repareren

Wij hebben een oud tuimelraam, een dakraam dat er al vanaf de bouw van ons huis in zit. Bij het volledig kantelen voor het reinigen van de buitenkant is er aan de linkerzijde iets afgebroken. Het gaat om een deel van het scharnier en nu sluit het raam niet goed meer en trekt scheef. Ik weet niet welk merk het is. We laten dit graag herstellen. Vooraf ontvangen wij graag uw prijsopgave.

Verlaagd plafond monteren

Verlaagd plafond in open keuken en woonkamer. Totale oppervlakte 36 m2. Ik wil ook met spots er in maar deze kan ik eventueel zelf halen. Andere materialen zijn voor de vakman. Optioneel is ook afvoeren van afval, dit ligt aan de meerprijs.

Rubbers in kozijnen vervangen

Mijn aluminium kozijn/schuifpui met dubbele beglazing tocht enorm. Je hoort en voelt de wind van buiten naar binnen komen. Volgens mij heb ik ook geen rubberen koudebrug onderbreking. Er zit wel overal een soort schuim/harig materiaal, vergelijkbaar met een tochtstrip, wat niet toereikend is. Dit moet beter geïsoleerd worden. De werkplek is goed bereikbaar, De klant heeft een plek in de garage.

Tafelblad en planken monteren

Tafelblad monteren aan muur en verschillende planken aan muur demonteren en monteren.

Tussenwand plaatsen

Ik wil graag een offerte voor een tussenwand van cellenbeton op de eerste verdieping. Ik heb het gemeten en ik kom uit op ongeveer 260 cm hoog 260 cm breed plus een hoek van ook 60 cm breed en 260 cm hoog.

Diagnose lekkend dakraam

Mijn dakraam lekt van binnen aan de onderkant. Ik wens graag een diagnose te krijgen en een offerte voor eventuele reparatie. Ik ben alleen op de even donderdagen vrij.

Stro- plafond verwijderen, isoleren en nieuw plafond maken

Wij willen graag een indicatie van prijs en tijd voor bovenstaande opdracht. Het zou gaan om 14 november starten Stro- plafond verwijderen, isoleren en nieuw plafond maken

Plafond verlagen en inbouwspots monteren

Het betreft het verlagen van het plafond en het inbrengen van spotjes. De oppervlakte van de woonkamer, de hal en de keuken is 50 m2 groot. Er zullen 20 spotjes geplaatst moeten worden en het plafond gestuukt.

Hardhouten vlonders plaatsen op 2 driehoekige balkons

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat hardhouten vlonders met profilering aan de bovenzijde kan maken voor mijn twee balkons. De balkons zijn driehoekig, hoeken van 45 graden, met een rechte-hoekzijde van circa 340 cm. De vlonders moeten circa 180 mm boven de vloer van het balkon komen en kunnen rusten op de betonranden. Voor de beeldvorming sluit ik twee foto's bij. Op een van de balkons loopt een kabelgoot over de betonrand, maar die kan worden omgelegd. Omdat de vloer in feite circa 20 cm hoger uitvalt, moet er denk ik voor de veiligheid een voorziening worden getroffen voor de balkonrand. Bij mensen die al een vlonder hebben, is dat meestal het geval. Daar zijn verschillende constructies voor bedacht. Graag zou ik een vrijblijvende offerte willen hebben. Ik woon in een appartementencomplex, waar denk ik veel bewoners zijn die nog geen vlonder(s) hebben, maar daar wel belangstelling voor zouden hebben. Er is jaren geleden - voor mijn tijd - een vlonderproject geweest, maar niet iedereen heeft toen meegedaan. Alle appartementen hebben balkons van dezelfde maat. Er is nog een zuster-appartementencomplex, gebouwd met dezelfde afmetingen. Ik stel mij zo voor dat er veel andere eigenaren mee willen doen. Het zou dan ook fijn zijn als jullie een staffel konden opstellen. Voor grotere aantallen kan de prijs uiteraard lager zijn. Ik wil best meewerken aan de promo voor deze actie.

Tuinhuisje verwijderen en nieuw tuinhuisje plaatsen

Ik heb in mijn tuin een oud tuinhuisje en wil dat laten vervangen door een iets groter tuinhuisje van ongeveer 4 x 3 meter met een plat dak. Het moet op dezelfde plek worden opgebouwd. Ik zal het nieuwe huisje zelf aanschaffen bij Praxis. Ik ontvang graag uw prijsindicatie voor deze klus.

Tuinhek en poort plaatsen

Graag willen wij een offerte voor een tuinhek en poort. De totale breedte is 1.20 meter. We willen een poort van maximaal 80 cm breed. Over de totale breedte willen wij aan de bovenkant een metalen- of houten rek zodat de klimop kan doorgroeien. Graag eerst offerte per mail aanbieden met telefoonnummer.

Blokhut plaatsen

Ik heb een blokhut van 4 x 6 meter wat geplaatst moet worden in mijn tuin. Inclusief plaatsen van sanitair in de blokhut. Fundering staat al en gaat puur om het plaatsen van de blokhut. Blokhut is ook al geleverd. We zoeken iemand op zeer korte termijn. Binnen een week het liefst. Graag een offerte hiervoor.

Salonraam repareren

Ons salonraam kantelt niet meer, op een kier openen. Het zijn kunststof kozijnen. Het is een raam van ongeveer 70 cm.