Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amsterdam Zuidoost te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amsterdam Zuidoost heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amsterdam Zuidoost u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amsterdam Zuidoost of directe omgeving.


Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam Zuidoost bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, gootklossen, overstek en boeiboorden, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, achtergevel-bekleding en kozijn vernieuwen, trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Amsterdam Zuidoost staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amsterdam Zuidoost:

3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen

Ik wil mij zolder in 3 kamers met 3 aparte deuren laten opdelen met tussenwanden die geïsoleerd moeten worden en ook wil ik een vliering erboven laten maken(om spullen op te kunnen bergen). De hoogte tot de nok is 4 meter 70. Breedte is 7 meter 40 van de zolder Lengte is 5 meter 25. Er worden 2 dakkapellen van 420 bij 150 geplaatst die nog afgetimmerd moeten worden de knieschotten indien die verwijderd kunnen worden verwijderen en kastjes met schuifdeuren daarvoor in de plaats indien de knieschotjes niet verplaats kunnen worden netjes afwerken en opbergruimte maken met schuifdeuren. 3 lichtpunten voor iedere kamer en een trap naar de vliering. Bij voorkeur gelieve contact op te nemen via mijn e-mail.

Vervangen delen houten kozijn

Delen van een houtenkozijn zijn er erg slecht aan toe en moeten worden vervangen. Het gaat daarbij naast de balken ook om het schot. Daarnaast is er een probleem met het onderste deel van het houten kozijn van terrasdeur en de terrasdeur zelf.

Nieuwe Buitendeur plaatsen en afhangen

Oude buitendeur afhalen en nieuwe plaatsen

Doorbraak maken op 1e verd. in (dragende) zijgevel t.b.v. een raamkozijn

Wij zijn aan het overwegen om een raam te plaatsen op de 1e verdieping van ons hoekhuis in de zijgevel. Dit om lichtinval en ventilatie te creeren in een kamer (14 m2) zonder ramen om het als extra slaapkamer te kunnen benutten. De woning heeft vanaf de bouw op de 2e verdieping en de BG reeds zijramen in dezelfde gevel. Er moet dus in de dragende zijgevel een raamkozijn komen met een raam wat open kan. Graag advies van een ervaren vakman ivm juiste keuzes en afmetingen want wij willen de stijl van de woning niet aantasten en het nieuwe raam moet kloppen met de overige.

Schuifpui installeren

Ik wil graag in de achterkant van mijn huis een kunststof schuifpui laten plaatsen, Deze wil ik graag met openslaande deuren naar de tuin. de tuin is via het huis te bereiken. Het liefst in de gehele breedte, 3.80 m breed. Het oude raam en deur moeten dus ook eerst worden verwijderd. De ondergrond is baksteen.

Kunststof deur en vaste raam plaatsen en oude verwijderen

Graag willen wij een indicatie voor het plaatsen van een kunststof voordeur (lengte 2390 cm breedte 102 cm) en het plaatsen van een kunststof vast raam (lengte 122 cm en breedte 186 cm). Graag huidige deur eruit halen, geldt ook voor het raam. Graag zou ik een ventilatierooster in het raam willen hebben. De deur hoeft niet de duurste te zijn, ik wil er beglazing (gedeelte) in en een brieven bus.

Tussenwand in slaapkamer plaatsen

Ik wil van de slaapkamer (21,3 m2) 2 ruimtes maken. Ik wil een tussenwand plaatsen met een deur erin. Er zit laminaat als vloer

Vervangen deuren 1e verdieping

De 4 deuren op de eerste verdieping zijn nog van het kortere model. We willen ze vervangen door hogere deuren met nieuwe kozijnen waar de deur in valt. Er moet dan een stuk muur boven de bestaande deur worden weggebroken/gezaagd. Ook voor de deur van de badkamer, waar aan de binnenzijde tegels zitten.

Beschadigde deur repareren

Ik wil graag mijn deur naar de tuin laten repareren. Deze deur is van dubbelglas, het frame waarin het glas zit is van hout. Glas is nog heel, maar het hout eromheen is beschadigd aan de buitenkant. De deur is van de grond tot bijna het plafond, dus ik gok dat het rond de 2.30 m hoog is. Ik het er nu een haak opgeschroefd om te zorgen dat de deur niet verder scheef wordt.

Plaatsen schuurdeur

De bestaande schuurdeur moet vervangen worden. Incl. overzetten slot. Het is de bedoeling dat u de oude verwijdert en afvoert en de nieuwe installeer. Ik heb de nieuwe al besteld inclusief al het installatiemateriaal.

zolder plafond verlagen

Ik woon in een hoekwoning met een opgetild zadeldak. Ik wil graag, het plafond verlagen tot net boven de dakramen. Graag wil er ook wat spotjes in laten plaatsen zodat de zolder goed verlicht is. de oppervlakte van de zolder is ongeveer 30 m2

Kozijnen vervangen

Wij willen ons huidige kozijn van 105 x 105 cm vervangen op een schuin dak. Het is een houten kozijn, en mijn voorkeur gaat uit naar kunststof. Advies is welkom. Zie foto

Slot laten zetten

Ik wil graag in mijn woning een (insteek)slot laten plaatsen in de deur van mijn slaapkamer. Sowieso in mijn eigen slaapkamerdeur (normale deur met deuropening, geen raam erin), maar mogelijk ook in twee andere deuren van mijn huisgenoten.

Een deuropening maken in een 11 cm dik kalkzandsteen muu

Een deuropening maken in een 11 cm dik kalkzandsteen muur. Deuropening is ongeveer 85 cm breed en 244 cm hoog. Het is binnen muur. Graag enkel reageren, indien er gewerkt wordt met professioneel zoveel mogelijk stof vermijden gereedschap.

Raam in de voorgevel plaatsen

Ik wil een raam met dubbel glas plaatsen in de voorgevel. Enkele buren hebben dit al gedaan. De vergunning is reeds aangevraagd. Het raam komt waar de rolluik van de garage zit. De garage deur is ongeveer 2,90 x 1,20 meter. De afmeting van het raam is ongeveer 1,80 x 1,20 meter. Een deel zal dichtgemaakt moeten worden. Aan de buitenkant moeten multiplex platen komen, dit is een vereiste van de gemeente. De binnenafwerking maakt niet zoveel uit. Het raamkozijn wil ik van kunststof. De garage deur moet verwijdert worden, maar niet afgevoerd. Ik heb ook alle tekeningen, deze zou ik kunnen sturen.

Buitendeur of verstevigde deur plaatsen of vervangen

Buitendeur of verstevigde deur plaatsen/vervangen, hout en glas. Nieuwe deur aanschaffen en de oude deur vervangen

Buitendeur vervangen

Ik wil mijn buitendeur inclusief kozijn vervangen door een nieuwe. Het gaat niet meer goed open en dicht. Afvoeren is niet nodig. Ik ontvang hier graag zsm een offerte voor.

Dakraam vervangen

Hallo, Ons dakraam in de badkamer moet vervangen worden en ik vroeg mij af of jullie hiervoor een offerte kunnen uitbrengen. Het gaat om een houten tuimelraam van Velux met de code GGLT-1. De afmeting (van het houtwerk / aftimmering) is 90 (L) x 70 (B) cm. We zouden het graag vervangen voor een kunststof tuimelraam met HR++ glas, merk maakt niet uit. Zouden jullie hiervoor (per email) een offerte kunnen uitbrengen en ook kunnen laten weten op welke termijn jullie dit zouden kunnen doen?

Schuurdeur scharnieren vervangen

Door het verhuizen hebben verhuizers per ongeluk de schuurdeur gedeeltelijk uit de scharnier getrokken. Ik zou graag nieuw scharnieren willen laten plaatsen.

Plaatsen schuifdeur(en) onder aan trap

Op de begane grond wil ik graag een deur onder aan de trap die zoveel mogelijk geluid moet dempen en warmte beneden moet houden. Onder de trap bevindt zich een schoonmaakkast met een lelijke deur. Ik zou graag daarom 2 schuifdeuren willen, waarvan die van de trap deels open (glas) elementen erin. Zie bijlage voor wensen (bij ons situatie omgedraaid = trap links, kast rechts).

Plaatsen nieuwe deurlijst en opnieuw plaatsen schuifdeursysteem+deur

Ik wil graag een deurlijst plaatsen. Hierna een schuifdeursysteem boven de deurlijst monteren met een deur. Situatie nu: deurkozijn geplaatst, is niet de juiste. (dit moet ook afgemonteerd worden). Schuifdeursysteem geplaatst, maar niet goed gemeten. Ook dit moet afgemonteerd worden.

Merbau schuurdeur laten monteren

Merbau Cando deur besteld. Wil deze laten monteren.

Kapot kiepraam repareren

Ik heb een draaikiepraam die niet meer sluit. De hendel draait 360 graden zonder enige resultaat. Hoogstwaarschijnlijk is er iets stuk gegaan intern van het sluitmechanisme.

Draai scharnier vervangen door draai kantel/kiep scharnieren

Ik wil graag mijn ramen laten ombouwen van draai naar draai/kiep. Ik weet niet of dit mogelijk is, of dat er andere ramen in de plaats moeten komen. Het gaat om houten kozijnen/Ramen. Zie fotos.

Vervangen van voordeur

Einde van het jaar wordt mijn nieuwbouwwoning opgeleverd en de voordeur met zijraam is van kunststof. Deze wil ik laten vervangen door een voordeur van hardhout met hardhoutenkozijn bij het zijraam. Offerte inclusief leveren. Ik heb een foto toegevoegd van een soortgelijke woning uit een eerdere fase.