Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amsterdam of directe omgeving.

16684 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: losstaande houten schuur met serre/veranda, gootklossen, overstek en boeiboorden, 3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap, bekleding trap nieuwbouwwoning, vide realiseren, keerwand plaatsen, achterpui van een woning wijzigen of vervangen, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, twee velux dakramen vervangen, vaste trap naar zolder laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amsterdam:

Trappenhuis renoveren in een VvE complex

Ik zoek een specialist die het trappenhuis deels kan renoveren. Een aantal treden kraken. De handrailing mag beter vastgezet worden. Eventueel het tapijt vervangen. Het betreft een trappenhuis voor 5 verdiepingen.

Bestellen en plaatsen buitendeur

Onze buitendeur is aan vervanging toe. Wij willen graag een nieuwe buitendeur bestellen en laten plaatsen. Een foto van de deur is bijgevoegd.

3 Kamers op zolder maken, bergruimte en vliering plaatsen

Ik wil mij zolder in 3 kamers met 3 aparte deuren laten opdelen met tussenwanden die geïsoleerd moeten worden en ook wil ik een vliering erboven laten maken(om spullen op te kunnen bergen). De hoogte tot de nok is 4 meter 70. Breedte is 7 meter 40 van de zolder Lengte is 5 meter 25. Er worden 2 dakkapellen van 420 bij 150 geplaatst die nog afgetimmerd moeten worden de knieschotten indien die verwijderd kunnen worden verwijderen en kastjes met schuifdeuren daarvoor in de plaats indien de knieschotjes niet verplaats kunnen worden netjes afwerken en opbergruimte maken met schuifdeuren. 3 lichtpunten voor iedere kamer en een trap naar de vliering. Bij voorkeur gelieve contact op te nemen via mijn e-mail.

kastje voor inbouw inductieplaat met voldoende ventilatie

Wij kopen een inductieplaat. Die komt op de afwasmachine. Probleem is dat we een inbouw moeten kopen om de functies te krijgen die we willen hebben. Dus hebben we een ombouw nodig met voldoende breedte, lengte en diepte opdat der plaat goed past, er netjes uitziet en er voldoende ventilatie is. We zoeken OF een goede timmerman (kast MDSF, wit afgelakt) OF een goede metaalbewerker (kast van RVS).

Vervangen onderdorpel van vast houten kozijn

Onderdorpel van een vast houten raamkozijn in achtergevel is verrot en moet vervangen worden. Het is een vast groot buitenraam wat uit drie delen bestaat. Het zit in de achtergevel op de 4e verdieping maar grenst aan een dakterras dus er is prima bij te komen/te werken. Het totale raamkozijn meet 2,75 meter breed en 1,45 meter hoog.

Vervangen houten achterpui naar achterbalkon 3e verdieping

Graag zou ik een offerte willen voor het vervangen van de achterpui naar het balkon op de 3e verdieping. Op 03 augustus 2020 is de sleuteloverdracht. Achterpui is circa 2,50 meter hoog en 2,40 meter breed. Huidige situatie bestaat uit dubbele openslaande deuren, met ramen (alles in enkel glas) aan weerszijden met vakverdeling en bovenlichten met vakverdeling. Voorkeur gaat uit naar dezelfde indeling, ook weer in hout, maar dan alles in dubbel glas en geen vakverdeling meer in de ramen.

Vervangen delen houten kozijn

Delen van een houtenkozijn zijn er erg slecht aan toe en moeten worden vervangen. Het gaat daarbij naast de balken ook om het schot. Daarnaast is er een probleem met het onderste deel van het houten kozijn van terrasdeur en de terrasdeur zelf.

Repareren of vervangen van ramen met lekkage

We willen 2 grote ramen laten repareren/vervangen die water lekkage hebben. Het raam is 4 meter breed en 1,8 hoog.

Draaikiepscharnier repareren

Ons scharnier van het draaikiepraam is afgebroken. We zijn op zoek naar iemand die dat op korte termijn kan maken. We hebben horen kozijnen en er kan iemand hier meehelpen met tillen van het raam.

Stalen deurposten verwijderen + bovenlichten dichtmaken 10x

In ons nieuwbouwhuis dat op 9 juli opgeleverd wordt willen wij zsm de 10 deurkozijnen verwijderen en bovenlichten dicht laten maken, zodat deze mee gestuct kunnen worden.

Vervangen binnendeuren

Ik wil graag mijn binnendeuren vervangen door kamerhoge deuren. Er zitten nu standaard stalen kozijnen in met een bovenlicht en opdekdeuren. Het gaat in totaal om 5 deuren.

Schuifdeur plaatsen

Het gaat om het afsluiten van een slaapvertrek. Het moet een schuifdeur worden met rails aan het plafond. Hoogte +/- 250cm. Breedte 160cm. De deur moet voor een substantieel deel uit mat glas bestaan. Het liefst is de rails 580cm lang en kan de deur over de hele lengte van links naar rechts geschoven worden. Welke deurvormen zijn gewenst? Kamerhoge deuren (tot het plafond), schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? MDF paneeldeuren Om hoeveel deuren gaat het? 1

2 binnendeuren inkorten

Ik heb twee binnendeuren die klemmen. Aan de bovenzijde zullen deze ingekort moeten worden. Beide deuren hebben 3 kogellagerscharnieren.

Nieuwe Buitendeur plaatsen en afhangen

Oude buitendeur afhalen en nieuwe plaatsen

Poten dressoir inkorten

Gezocht een vakman. Ons houten dressoir willen we als tv meubel gebruiken en is daarom (5 a 10 cm) te hoog. De poten zitten aan een onderdeel en dat onderdeel kan gedemonteerd worden. Poten kunnen gebracht worden maar kan ook aan huis. Zie graag een reactie tegemoet.

Bed maken

Ik wil graag een eenvoudig houten bed laten maken, matras maat 140*200, laag bij de grond, geschikt voor lattenbodems. Ik heb al een hoofdbord (zie bijlage).

Raam in blinde muur maken

Ik wil graag een raam van 90 hoog bij 70 breed laten plaatsen in een blinde buitenmuur. De ruimte waar het raam moet komen is een slaapkamer. Deze is gesitueerd op de eerste verdieping maar boven een plate dak (waarop gelopen kan worden). Ik ben aan het oriënteren, en wil eerste een idee hebben van de kosten.

Vervangen houten kozijnen

Alle houten kozijnen aan achterkant van appartement vervangen voor kozijnen met dubbelglas. Betreft twee enkele deuren (260x110) en een dubbele balkondeur (260x180). Enkele deuren eventueel vervangen door ramen.

Vaste houten binnentrap naar dakterras

Het gaat om een nieuwe houten vaste binnentrap naar het dakterras. De trap moet beneden 1,50 meter breed zijn en moet zich vernauwen bij de hoogste 3 treden naar 0,90 meter breed. Onder deze trap komen kasten van 0,60 meter diep. De plafondhoogte ter plekke is circa 3,00 meter.

2x Draai-kiepraam

Afmeting kozijn 1: 161x191cm Afmeting kozijn 2: 88x156 Graag willen we deze ramen+kozijnen laten vervangen en een draai-kiep raam laten plaatsen. Aangezien het de voorkant van het huis betreft moet de buitenkant dezelfde look houden. Dubbel glas HR++ Houte kozijnen

Meubilair-maatwerk (Half-hoogslaper laten maken)

Voor een kleine slaapkamer wil ik een half-hoogslaper laten maken. Simpel model met afmetingen passend voor een 160 x 80 matras.

Nieuwe entree deur inclusief kozijn plaatsen en muren slopen

Ik wil de huidige deur van de entree verwijderen, en een nieuwe deur met 3 sluitingspunten en een stalen kozijn laten plaatsen. De deur is 2,10 x 73 cm. Ook moet de huidige gips muur afgebroken worden, en wil ik er een betonnen muur van 2 x 2 meter in hebben. Graag ontvang ik een offerte.

Maatwerk wandkast in woonkamer maken

We willen graag een op maat gemaakte wandkast laten maken in onze woonkamer. De afmetingen bedragen ± 275 cm hoog, deels ± 55 cm / en deels 40 cm diep en ±200 cm breed. Gedeeltelijk voorzien van kastjes, gedeeltelijk open. Ontwerp is nog niet definitief en we staan open voor suggesties wb stevigheid, functionaliteit en kosten. Materiaal laat ik graag door de timmerman leveren. Bij voorkeur MDF/hout.

Offerte kozijnen plaatsen

Ik wil graag een offerte aanvragen voor het plaatsen van kunststof kozijnen incl. Opmeten, montage, binnen afwerking, vensterbanken plaatsen. 4 kozijnen: één op de begane grond (Afmetingen (BxH): - 1450 x 1650) en 3 op eerste verdieping. Afmetingen (BxH): 2 stuks 1450 x 1650 , 1 stuk 2150 x 1650). Kozijnen en vensterbanken bestellen wij zelf. Alvast bedankt!

Geïsoleerde buitenkast op het balkon bouwen

Ik wil graag een geïsoleerde kast laten maken buiten op het balkon. Er stond al een oude kast, maar deze was verrot en hebben daarom nu weggehaald. Ik heb de aansluiting voor de cv-ketel nu al op mijn balkon en ik wil daar graag ook mijn wasmachine neerzetten. Hierdoor moet een geïsoleerde kast gebouwd worden en ik wil de kast ook tot het dak van mijn balkon laten maken. De maten van de kast zijn: 250 cm hoog, 90 cm breed en 160 cm diep. Inmeten kan ook en stel ik op prijs. We hebben nog geen voorkeur voor een bepaald materiaal. Het zal op 1 hoog plaatsvinden.