Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amsterdam of directe omgeving.

15291 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen met mogelijkheid tot uitbouw, zwart stalen taatsdeuren leveren en monteren, kunststof kozijnen met rechte houtlook verbindingen plaatsen, garage / berging laten bouwen, garage achter het huis bouwen, vervangen kozijnen voorgevel, stalen binnenwand met deuren plaatsen, wanden met deuren plaatsen, systeemplafond in een winkel maken, schuifdeur van staal en glas plaatsen, drie taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning, kozijnen en glas laten vervangen, schuifpui vervangen door twee ramen en een deur, stalen afscheiding met glas in woonkamer maken, stalen binnendeur en schuifdeur laten maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amsterdam:

Ramen en kozijnen tochtvrij laten maken

Wij willen graag ons huis (appartement, begane grond) goed tochtvrij laten maken. Dit betreft met name de deuren en raamkozijnen aan de achterkant van het huis, en de voor- en haldeur. We hebben eerder zelf al wat geprobeerd met plakstrippen, maar willen het nu graag echt netjes aangebracht en geregeld zodat we klaar zijn voor de winter.

Eettafelblad opnieuw fineren

Blad is beschadigd en niet goed geschuurd, kleurverschillen....200 x 90 cms

Metalen deurkozijn repareren of vervangen

Tussen de woonkamer en de gang hebben we een metalen deurkozijn met daarin een houten opdekdeur. Op het punt waar het slot in de metalen sponning valt, is de uitsparing uitgescheurd. Wij willen graag advies van een vakman omtrent de vraag of het kozijn gerepareerd kan worden of vervangen moet worden. Ik ontvang hiervoor graag uw prijsopgave. Wij zijn telefonisch lastig bereikbaar, maar reageren altijd op uw email-bericht.

Binnendeuren inkorten

We hebben een nieuwe vloer die iets hoger ligt dan de vorige en willen nu 3 binnendeuren laten inkorten. Er moeten een paar centimeters van af worden gezaagd. Ik zoek een vakman die hier snel even tijd voor heeft, zodat we de deuren weer kunnen gebruiken.

Stalen maatwerk binnendeur plaatsen

Ik ben op zoek aan een op maat gemaakte stalen binnendeur, draaideur, tussen woon- en slaapkamer. Het gaat om een deuropening van 89,5 cm breed en 208 hoog Hier moeten nog deurposten in. De muur is van gips. Ik ga voor de industriële look. Ik ben benieuwd naar de offertes hiervoor.

Stalen binnendeur plaatsen

Ik wil graag een stalen binnendeur in mijn woning. Qua model de goedkoopste variant met vierkante ramen (zie bijlage). Graag ontvang ik de mogelijkheden en bijbehorende prijzen.

Trap met laminaat renoveren

Ik wil mijn trap laten renoveren. Met laminaat. Totaal aantal treden 26. (13 dichte en 13 open trap)

Deuren laten monteren

Graag wil ik 9 deuren door jullie laten monteren bij mij thuis (deuren plaatsen en handgreep plaatsen). Graag wil ik hiervoor een offerte wat mij dit gaat kosten. De afmetingen van de deuren zijn 73 bij 211,5 cm, 83 bij 211,5 cm en 63 bij 211,5 cm. Hoeveel van elke deur is weet ik niet.

Houten kozijnen met houtrot repareren

De kozijnen van de ramen vertonen houtrot. Graag laat ik al mijn kozijnen van mijn eengezinswoning controleren en repareren.

Geluidsisolerende deur plaatsen

We hebben een guest-room die verbonden is aan onze woning. We zoeken naar een mogelijkheid deze deur te isoleren zodat de gasten geen last hebben van ons en vice versa. De deur moet wel gebruikt kunnen worden als we voor en na boekingen de ruimte moeten betreden en op den duur willen we de guest-room weer betrekken tot onze eigen woning, dus het moet een simpel te plaatsen oplossing zijn die weinig sporen nalaat als we het weer willen verwijderen. Daarnaast willen we niet dat het aangezicht wordt aangetast; het is een vrij zichtbare deur in onze woning.

Openslaande binnendeuren plaatsen

Er moeten twee openslaande deuren (die al gekocht zijn) geplaatst worden in een muur in de woonkamer. Het is geen draagmuur. De muur heeft nu nog geen gat voor een deur, dus die moet ook gemaakt worden.

Binnenwand met schuifdeuren maken

Ik wil in de woonkamer aan 2 zijden een dubbele wand laten maken van houten staanders met gipsplaten. Daar tussen wil ik schuifdeuren laten maken, die links en rechts in de wanden kunnen schuiven. De hoogte van de kamer is 240 cm, de totale breedte is 446 cm. Ik wil standaard boarddeuren zonder glas. Links moet een deur komen van 90 cm, rechts van 150 cm. Het gaat om een woning uit eind jaren '80, die goed recht is. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Verlaagde plafonds aanbrengen

Nieuwbouw woning, verlaagd plafond over de gehele begane grond. Totale oppervlakte is ongeveer 75 m2. Mooie nette gladde afwerking gewenst. Trimless inbouwspots moeten tevens geïnstalleerd worden (wij verzorgen de spots).

Nieuw verlaagd plafond aanbrengen

Het slopen van een oud verlaagd plafond in de keuken en het aanbrengen van een nieuw verlaagd plafond inclusief stucen en schilderen. En inbouwen van spotjes in plafond met dimmer (exclusief de spotjes zelf). De plafondoppervlakte is 9 m2. Graag een gespecificeerde offerte.

Stalen afscheiding met glas in woonkamer maken

Woonkamer 11 x 5 meter 4 meter afscheiden met zwart staal en glas. Met 1 deur bijvoorbeeld. De hoogte bedaagd 2.74 meter. De klant heeft hele specifieke wensen en wil daarom graag worden teruggebeld door de vakman.

Kozijn repareren of vervangen

Op de bovenste verdieping (de 4e) aan de achterzijde van mijn huis is 1 houten raamkozijn gaan rotten. Dit is een kiepraam (zie foto). Het huis helt vrij sterk, waardoor de ramen bij openen automatisch naar binnen openvallen. Ook komt hier bij storm veel wind en regen op, waardoor een nog niet zo lang geleden geplaatst kozijn is gaan rotten. Het kozijn is 107 cm breed en 185 cm hoog. Alleen de onderkant en het onderste gedeelte van de linker zijkant van het kozijn is gaan rotten. De rotting is wel vrij sterk aanwezig op deze plekken. Het resultaat moet zijn: een reparatie van de verrotte delen óf de vervanging van het gehele kozijn. Belangrijk is dat deze na de verbouwing goed bestendig is tegen weer en wind. Dit omdat de wind en regen er vrij krachtig op staat. Beginnen wanneer mogelijk. Ik wil graag de gehele klus uitbesteden, van slopen tot afmonteren/schilderen. Bijzonderheden: Het trappenhuis is vrij smal, maar 1 raamkozijn naar de 4e verdieping moet lukken. Hijsen met een katrol is eventueel mogelijk.

Houten rabat boeidelen vervangen door kunststof

Ik woon in een hoekwoning met 3 woonlagen en een plat dak van ongeveer 11 x 6 meter. Langs de dakranden bevinden zich houten rabat boeidelen. Het gaat om in totaal ongeveer 23 tot 25 meter lengte. Ik wil die houten boeidelen graag laten vervangen door kunststof rabat. Ik krijg graag advies over het meest geschikte materiaal en eventueel ook over het toepassen van Trespa, al vind ik dat minder fraai. Ik zie ook graag uw offerte tegemoet.

Lijmresten verwijderen

Het betreft een dichte trap van 13 treden. Op de treden ook nog resten van dempingsmateriaal

Hoogslaper met deuren en trapje maken

De klant wil een hoogslaper met deuren en trapje aan de zijkant. Eventueel een rails met deuren als 'n soort inloopkast. MHet geheel moet wit zijn. Over de lengte van de muur 3.5 meter bij 1.70 meter hoog.

Stalen deur en paneel leveren en monteren

Wij willen in onze woning een stalen deur met daarnaast een vast paneel laten monteren. De ruimte waar dit in geplaatst moet worden is ongeveer 385 cm breed en 270 cm hoog. We willen de uitvoering in zwart staal met aan de onderzijde van zowel de deur als het paneel een dicht stalen paneel tot ongeveer een hoogte van 90 of 100 cm. Daarboven moet dan een glasverdeling komen. De deur mag zowel een schuifdeur als een draaideur zijn, daarover krijgen we graag uw advies. We laten het hier graag inmeten en ontvangen daarna graag uw offerte.

Trapgat verplaatsen en vlizotrap vervangen door een ruimtebesparende vaste trap

Ik wil een trapgat laten verplaatsen en dan een vaste ruimtebesparende trap laten plaatsen.

Tussenwand plaatsen in slaapkamer

In de slaapkamer een dunne (zo dun mogelijk) scheidingswand. Hoogte 2'42, lengte 3'15. Hoeft niet geluidsdicht. Het is een kleine afscheiding voor een 'babykamer'. Bij verlaten huis moet wand ook makkelijk af te breken zijn om huis in originele staat te herstellen.

Onderzoek/reparatie lekkage raamkozijn

Ik woon in een appartement op de 3e verdieping. Bij regen druppelt er water bij de luchtroosters bij het raamkozijn naar binnen. Het stucwerk erboven dat met de vensterbank meeloopt is ook vochtig en uitgezet. Voor mijn verzekeringsclaim moet een offerte worden verzorgd. Ik wil de oorzaak van de lekkage laten vaststellen en daarna herstelwerk laten verzorgen.

Tussenwand plaatsen met een deur

Een kamer in tweeën delen; een tussenwand plaatsen en ook erin een deur aanbrengen. Lengte 4 meter lengte. Ik denk dat het plafond rond de 2.50 meter is. Het hoeft niet perse geluid tegen te houden. Een deel van de kamer loopt de wand schuin af. Dat moet een rechte wand worden waar de deur dan komt. Het worden twee smalle kamer. Elektra en verwarming doortrekken. Er kan eventueel spoedig gestart worden.

Deurbeslag vervangen en extra sloten plaatsen

Ik zou graag twee deeloffertes willen aanvragen voor de volgende klussen: 1) vervangen van het oude beslag voor kern trekbeslag voor 3 deuren (beslag is al in huis) 2) het inzetten van 3 extra pinsloten (sloten nog niet in huis) Alle deuren zijn houten deuren. Dank alvast voor uw reactie.