Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amsterdam of directe omgeving.

16617 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 4 seizoenen pui plaatsen, nieuwe trap realiseren van begane grond naar kelder, hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas, zachtboard plafond laten vervangen, vervangen kozijnen, zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken, pergola realiseren in de achtertuin, houten trap plaatsen, op maat gemaakte keukenkasten met trap, hoogslaper laten maken voor volwassenen, kledingkast, opbergruimte, schoenen en garderobe kast realiseren, het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen, steile trap vervangen, 8 Betonnen prefab lichtschachten voor kelder maken, vaste trap naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amsterdam:

Rubbers van een kozijn vervangen ivm geluidsoverlast

Mijn woning ligt aan een drukke straat met veel verkeer. Op dit moment is er sprake van tocht en geluidslekkage aan de voorkant. Vooral van het geluid heb ik last. Door het vervangen en wellicht extra aanbrengen van nieuwe tochtstrips/kozijnrubbers hoop ik dat de geluidslekkage verminderd. Graag ontvang ik aanbiedingen van vakmensen die verstand hebben van deze problematiek. Wanneer er nieuwe rubbers geplaatst zijn en het geluid is niet verbeterd dan ben ik uiteraard niet tevreden met het resultaat. Het gaat in totaal om vijf ramen (met een omtrek van 23m1) en en vijf kozijnen.

Tussenwand plaatsen en deurposten aanpassen

Wij gaan per 1 mei verhuizen vanuit Amsterdam naar Heiloo. Nu is het zo dat we van 1 kamer 2 kamers willen maken(Zie foto's in bestand). Tevens moet hierdoor de deurpost in 2en gesplitst worden en dus verplaatst worden. Doet u trouwens ook ruimtes isoleren? Aangezien wij de bijkeuken willen laten isoleren. Ik hoor graag van u wat de mogelijkheden zijn

trap opknappen

Onze kat heeft letterlijk de krullen van de trap gekrabd. Graag willen we de trap laten verfraaien. We willen geen vloerbedekking meer. kunt u ons een idee geven van de verschillende opties en bijbehorende prijzen? Met vriendelijke groet,

Drempel reparatie

Ik zou graag de drempel aan de buitenkant van de balkondeur willen laten repareren. Deze is deel van het kozijn/frame waar de deur in zit. Deze is van hout en is de verloop van tijd gebroken en gaan rotten. Ik kijk uit naar een reactie.

Radiatorombouw plaatsen

Ik wil een ombouw om een radiator heen laten plaatsen en ik ben benieuwd naar wat dit kost. Ik ontvang graag een prijsindicatie.

Zwevende trap naar vliering in nieuwbouwwoning maken

We krijgen 8 april de sleutel. Dan gaan we de woning afmaken en een vliering laten bouwen. Wij willen een zwevende trap naar die vliering. Daar komt de ouderslaapkamer. Het liefste van houtlook in de kleur zwart uitgevoerd Het is nieuwbouw. Dus prefab betonnen wanden. Gaat om circa 12 treden. We willen dus een moderne uitstraling maar verder toch recht toe recht aan.

Keukenplinten op maat zagen

Ik wil ons keukenplinten passend laten zagen. We hebben namelijk een nieuwe vloer, maar hadden er geen rekening mee gehouden dat de plinten dan niet zouden passen. Het gaat om 2 grote keukenplinten van 170 cm en 200 cm en twee kleine plintjes. Onze voorkeur gaat er naar dat er iemand langskomt met een zaagmachine die meteen goed kan meten.

Vide bed laten bouwen in slaapkamer met hoog plafond

Ik wil graag een ruime slaapvide laten bouwen in een slaapkamer met hoog plafond. Het moet een 2 persoonsbed worden.

Beschadigde deur repareren

Ik wil graag mijn deur naar de tuin laten repareren. Deze deur is van dubbelglas, het frame waarin het glas zit is van hout. Glas is nog heel, maar het hout eromheen is beschadigd aan de buitenkant. De deur is van de grond tot bijna het plafond, dus ik gok dat het rond de 2.30 m hoog is. Ik het er nu een haak opgeschroefd om te zorgen dat de deur niet verder scheef wordt.

Louvredeuren op maat laten maken

Voor een deur in de badkamer wil ik graag 2 louvredeuren op maat laten maken. Het betreft een doorgang van een inloopkast naar de badkamer en de deuren moeten zodoende fungeren als klapdeuren. Op de foto komt de doorgang rechts van de waar nu de radiator hangt, de radiator wordt verhangen. De gewenste afmeting per deur: 36 breed en 237 hoog. Het gebruikte materiaal in overleg.

Plaatsen schuurdeur

De bestaande schuurdeur moet vervangen worden. Incl. overzetten slot. Het is de bedoeling dat u de oude verwijdert en afvoert en de nieuwe installeer. Ik heb de nieuwe al besteld inclusief al het installatiemateriaal.

Het leveren en plaatsen van 3 spiltrappen

Voor een wooncomplex in Amsterdam ben ik opzoek naar 3 spil trappen, afmeting 4.50 hoog. Er zijn al gaten beschikbaar, per gat is de maat 2.30 bij 2.30 wat kunt u voor mij betekenen?

Achterdeuren op maat

Per mei verhuizen wij naar onze nieuwe woning, een perfect huis, echter missen wij 1 ding: mooie openslaande deuren naar de tuin vanuit de keuken. Wij zijn benieuwd wat dit ongeveer zou kosten. We willen hout en veel licht.

Hele huis de ramen en kozijnen vervangen met isolatieglas

Voor mijn gehele appartement (1e en 2e verdieping, voor en achter) zou ik de ramen en kozijnen willen vervangen met isolatieramen (Hr++), waarbij geluidsisolatie aan de voorkant ook van belang is. Ook zouden overal ventilatieroosters in moeten komen. Mocht ook geïntegreerde horren een mogelijkheid zijn is dat voor enkele ramen ook gewenst. In totaal gaat het ongeveer on 24 m2 ramen (25 losse ramen). De kozijnen zijn nu van hout en ik wil er weer hout voor terug in een beetje dezelfde stijl als nu. Een steiger aan de voorkant kan zeker, aan de achterkant staat een serre. Afvoeren laat ik graag doen.

Ramen van dakkapel vervangen

De 2 ramen in de dakkapel lekken bij zware regen en een hendel werk niet meer goed. De maten zijn 2 x 97 x 112 cm exclusief kozijnen. Kunt u zeggen wat het kost om ze te vervangen? Er staat een radiator onder, het schuine dak gedeelte is aan de binnenkant gestuukt en geverfd. We hebben houten kozijnen en dit willen we zo houden. Afvoeren laten we graag doen. Het is vrij lastig om een steiger te plaatsen, we zitten op 3 en 4 hoog. Er is een best brede dakgoot, daar kan overheen gelopen worden, maar jezelf zekeren is dan wel nodig vermoed ik. Na 21 maart willen we graag beginnen.

Voordeur jaren 30 woning vervangen

My door was damaged by police due to supposed leakage (actually it was in the flat of my upper neighbor). The door is severely damaged now and I need advice from a specialist. What will be the price for the replacement and for the restoring? The sizes are 83cm*224cm*4cm (the door itself). Our door goes directly outside to the street and our building has a monument status so I believe we need the same door with the same fashion and color?

3 Dakramen plaatsen

Graag willen we 3 dakramen laten plaatsen. Dakramen zijn al in ons bezit. Wij laten in mei een dakkapel plaatsen, wij willen de huidige dakramen daarmee verplaatsen naar de andere kant van het dak. Dit zal inclusief doorbraak van het dak moeten gebeuren.

Trapleuning inmeten en plaatsen

Voor ons trappenhuis van 2 verdiepingen willen wij een zwarte ronde trapleuning laten inmeten en plaatsen. Met 1 lang stuk 3,50 m 2 stukken 80 cm een stuk van 1,50 m en een stuk 1 ,40 meter.

zolder plafond verlagen

Ik woon in een hoekwoning met een opgetild zadeldak. Ik wil graag, het plafond verlagen tot net boven de dakramen. Graag wil er ook wat spotjes in laten plaatsen zodat de zolder goed verlicht is. de oppervlakte van de zolder is ongeveer 30 m2

Plaatsen van nieuwe buitendeur met kozijn

Ik wil mijn voordeur laten vervangen, inclusief met kozijn. Over het kozijn materiaal ben ik nog niet uit, hopelijk kan een vakman mij daarin adviseren. Zie foto van voorbeeld hoe ik het wil hebben alleen met minder glas.

Deur monteren

Vervanging van binnendeur, oude deur verwijderen en nieuwe deur monteren. Indien mogelijk spoedig mogelijk. Deze deur telt als voordeur omdat de verdieping word gedeeld met andere wonende.

Dakraam voor een woonboot op maat maken en plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen waar nu een los luik ligt. Het gaat om een woonboot. Het dak is van staal en er zit een hele lichte bolling in het dak. Kunnen jullie hiervoor op maat een dakraam maken en plaatsen. Het is ongeveer 100 x 120 cm.

Kozijnen met dubbel glas vervangen

Graag willen wij de kozijnen in de slaapkamer vervangen met kunststof kozijnen en dubbel glas. Bijgevoegd een foto van hoe het er uit ziet. Het is de bedoeling dat de nieuwe kozijnen er ongeveer hetzelfde uit zien! Het zijn twee ramen van 1.20 breed en ongeveer 2.80 hoog. We horen graag hoe veel dit zou kosten bij jullie! Met vriendelijke groet,

Kozijnen vervangen

Wij willen ons huidige kozijn van 105 x 105 cm vervangen op een schuin dak. Het is een houten kozijn, en mijn voorkeur gaat uit naar kunststof. Advies is welkom. Zie foto

Plinten aanbrengen met kliksysteem

We hebben alle plinten thuis en hebben al 1 slaapkamer af en de 2e slaapkamer is voor de helft gedaan. Voor de rest van het huis willen we graag hulp inschakelen. Het gaat om ongeveer 80 m2, plinten zijn 79 mm hoog en 9 mm dik. Voor de buitenhoeken zou je netjes moeten kunnen verstekzagen. Methode bevestiging plinten: kliksysteem