Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amsterdam of directe omgeving.

16437 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten buitenkozijnen met bovenlichten op begane grond vervangen, kozijnen vervangen hoekwoning, vliering met vlizotrap op eerste verdieping maken, garagedeur vervangen en openslaande deuren bij de tuin, kozijnen vervangen van 2 woningen, kleine steiger bouwen in sloot, binnendeuren vervangen en 7 deuren verven, trap opnieuw bekleden, bergruimte schuine kant zolder, request for quote: new windows, veranda bouwen aan huis, deuren plaatsen, kozijn vervangen door schuifpui met hor, meerdere kozijnen vervangen met HR+++ glas, vervanging huidige schuifpui met serre dak en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amsterdam:

Geïsoleerde balkonkast voor de wasmachine en droger maken

Ik wil graag een balkonkast laten plaatsen waarin mijn wasmachine en droger op elkaar kunnen worden geplaatst. De balkonkast moet de volgende eigenschappen hebben: - onderhoudsvrij materiaal; - goed geïsoleerd tegen vorst en geluid; - extra opbergruimte (planken); - iets verhoogde bodem zodat de wasmachine niet op de betonnen ondergrond staat; - goed sluitwerk; - waterleiding moet vanuit de woning worden doorgetrokken naar de kast voor watertoevoer. Deze leiding dient goed geïsoleerd te worden tegen vorst; - Er zal tevens een waterafvoer aangelegd moeten worden. De afmeting van de kast moet hier nog goed worden opgemeten. Graag ontvang ik daarna uw prijsspecificatie.

Traprenovatie

Graag ontvang ik een offerte voor een traprenovatie met overzettrede. 4x overzettrede (79.5x22.5) 5x stootbord (79.5x14) 1x trapprofiel Ik heb het besteld bij praxis en dient op bovenstaande maten ingekort te worden en vervolgens gemonteerd.

Request for quote: new windows

We would like to receive a quote for replacement of windows at one of the properties that we manage. Request for quote: Replacement of existing windows with double glazed windows. Windows to be replaced are the ones facing the entrance of the building, 3 in total - the living room, the master bedroom and the kitchen. The frames should look the same as the existing frames. Permission to change windows has been received from the Gemeente and VvE. Please let me know what further information you require in order to make a quote. If you would like to visit the property to measure etc. Please give me a call to arrange an appointment for this.

Garagedeur vervangen en openslaande deuren bij de tuin

Ik zoek een aannemer/kozijnenspecialist die zowel de garage- als tuindeur kan vervangen. De garagedeur moet vervangen worden door een pui met raam en deur. De tuindeur moet vervangen door 2 schuifpuien. Waarschijnlijk moeten de kozijnen van kunststof, maar dit bespreek ik graag met de vakman.

Vervangen raamkozijnen

Raamkozijnen en glas vervangen 0.92 x 2.19 meter twee maal 1.08 x 1.30 meter 2.30 x 2.40 meter Kunststof donkerblauw houtnerf

Glas van de buitendeur vervangen en deur opnieuw schilderen

Van bestaande buitendeur dient glas vervangen te worden en de deur moet opnieuw geschilderd worden.

Mechanisme van een kunststof kozijn repareren

Het mechanisme van een kunststof kozijn is vermoedelijk stuk. Het raam gaat wel open, maar wil daarna niet goed meer sluiten. Het is een raam van bijna 30 jaar oud, maar vervanging is helaas niet aan de orde.

Veer oude schuiframen repareren

De veer van een van de schuiframen is kapot. Er moet dus een nieuwe veer in

Balkondeuren repareren

De hoeken van 4 balkon deuren en kozijnen zijn beschadigd door muizen. Het hout zou waarschijnlijk moeten worden gerepareerd (tenminste op sommige plekken) en worden geverfd.

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen

Ik wil graag mijn schuurdeur verplaatsen naar de zijkant van de schuur. Is dit mogelijk? Ik hoor het graag

Binnendeur kozijn plaatsen

Graag wil ik een binnendeur kozijn laten installeren. Dit betreft een hardhouten kozijn tbv een deur van max 93cm breed en 231,5 cm hoog. Graag ontvang ik een offerte hiervoor.

Overkapping boven balkon laten maken

Ik wil voor mijn balkon van 4.25 meter lang, 2 meter breed en 3.50 hoog een mooi en functioneel afdak laten maken. Ik heb hier al een aannemer over gesproken die dit bij de onderburen heeft geplaatst. Hij is zelf niet meer werkzaam in Nederland en kan deze dus niet voor mij plaatsen. Het balkon bevindt zich op de 3de verdieping. Er zit ook nog een verdieping boven mijn balkon waar een gelijkmatig balkon zit. Ik heb de gegevens van de aannemer die bij de onderburen geplaatst heeft en hij is bereid te helpen met betrekking tot juiste materialen etc. Het is belangrijk dat het afdak kwalitatief goed is. Er is bewust gekozen om, het veel voorkomende, glazen afdak niet te plaatsen ivm groene mosvorming. Ik hoor graag wat de kosten zouden zijn voor deze aanvraag. Daarbij zou het afdak op korte termijn geplaatst kunnen worden, dit geniet ook mijn voorkeur.

Vaste ramen veranderen in klapramen

Er zijn bovenramen in mijn huis van 30 x 50 cm en de kozijnen waarin ze zijn bevestigd zijn van flinke balken (minimaal 6x6 cm.) Momenteel zijn er raampjes met roosters en vaste ramen en graag zouden we 2 a 3 veranderen in klapramen. Wat zou de prijs zijn?

Ventilatieroosters vervangen

Ik wil in 2 raamkozijnen de ventilatieroosters laten vervangen.

Natuurstenen vensterbank inmeten en op maat maken en plaatsen

Ik wil graag twee vensterbanken op maat laten maken en laten plaatsen. Bij voorkeur van natuursteen. Een van de twee moet boven de verwarming komen en dus ergens aan "gehangen" / bevestigd worden, dus ik weet niet of dit ook van natuursteen kan. De afmetingen kan ik via de mail sturen.

Plaatsing walkable dakraam

Bij ons dakterras willen we een walkable dakraam laten plaatsen zodat we meer zonlicht krijgen in de ondergelegen gang. Het dakraam is ongeveer 1 x 0.8 meter groot. De exacte maat zou bepaald moeten worden op locatie.

Composieten vlonder plaatsen

Ik wil graag een vlonder van 1,5 x 6 meter, hangend over het water. Het geheel moet bevestigd worden aan een bestaande betonnen muur door middel van gegalvaniseerde steunen. De vlonder zelf bij voorkeur van composieten planken van 15 cm. Er moet ook een trappetje naartoe komen. Dit kan in de betonnen muur.

Omdraaien twee binnentrappen

Ik wil graag twee trappen 'omdraaien'. Het betreft een dijkhuis met souterrain. Vanuit de hal bij de voordeur loopt nu een trap naar het souterrain en vanuit de huiskamer (op de beletage) loopt een trap naar de eerste verdieping. De gewenste situatie is om een trap vanuit de hal naar de eerste verdieping te realiseren en vanuit de woonkamer naar het souterrain.

Binnendeuren vervangen

Ik wil 7 deuren in mijn woning vervangen. Ik wil de opmeting uit laten voeren, advies welke deuren ik van de Praxis kan plaatsen en alles wat daarbij komt. Ook wil ik de deuren laten plaatsen. Ik wil de deuren met hang- en sluitwerk kopen tijdens een kortingsaanbieding van de Praxis en daarna plaatsing. Wanneer de uitvoering plaats kan vinden heeft ook te maken met het moment dat de Praxis met een aanbieding komt. Dit is meestal 1 x per 3 maanden

Deuren voor PAX kast

Graag wil ik deuren van underlayment voor mijn huidige PAX kast laten maken. De 4 kasten zijn 2.03 meter hoog en 75 cm breed. Graag zou ik de kastdeuren tot aan het plafond willen laten maken zodat er meer opbergruimte ontstaat.

Deur vervangen

Ik wil graag een deur laten vervangen in huis. Het gaat om een cardboard deur met honingraat binnenkant. De deur moet op maat gezaagd worden en het slot/ventilatie roosters moeten geplaatst worden, naast dat de deur zelf geplaatst moet worden. De deur van 25,86 euro (cando boarddeur vlak stomp) is denk ik de deur die ik nodig heb.

Daklekkage dakpannen verhelpen

Er is sprake van een daklekkage aan de dakpannen op een schuine dak van een rijtjeswoning. Daardoor is het gaan lekken aan de binnenkant. Het probleem bedraagt zo'n 5 a 6 m2. Het dak kan makkelijk met een ladder worden benaderd. Wij willen graag een offerte voor de reparatie voor de binnenkant. foto's kunnen worden aangeleverd.

Balkonhekken vernieuwen van 4 appartementen

Het balkonhek van 4 appartementen, 2 op eerste verdieping en 2 op tweede verdieping, dienen vervangen te worden. Per laag is dat 7.24 meter met in het midden daarvan een afscheiding. Bij voorkeur een houten hek zoals op de foto. De ene foto is de huidige situatie, de andere is een impressie (zoals gewenst).

Louvredeuren op maat laten maken

Ik ga een huis kopen waar 3 kasten in zitten die ik van Louvre deuren wil voorzien. Afmetingen van de deur opening is +/_ 250x80cm Deuren ga ik zelf plaatsen. graag ontvang ik hier een indicatie voor.

Maken van drie ramen met HR++ glas

Ik ben op zoek naar een timmerman die voor mij drie ramen kan maken met daarin HR++ glas. Afmetingen: Raam 1: buitenmaat > 114 cm breed, 70 cm hoog en 3,7 cm diep / binnenmaat (of glasmaat) > 102 cm breed, 59 cm hoog Raam 2 en 3: buitenmaat > 48,5 cm breed, 111,5 cm hoog en 3,6 cm diep / binnenmaat (of glasmaat) > 35 cm breed, 99 cm hoog