Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amsterdam of directe omgeving.

16404 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: keralit op boeiboorden en dakkapellen aanbrengen, een badkamer maken en een vaste trap en dakkapel vervangen, kozijnen vervangen, vervangen deurkozijnen binnendeuren in hele woning, stenen garage geheel slopen en nieuwe bouwen, standaard trap wijzigen, golfplaten/houten overkapping plaatsen, deel muur verwijderen en schuifpui of vouwwand plaatsen, storemax schuifdeur maatwerkkast, basistrap plaatsen, vernieuwen van 4 deuren, binnen afwerking dakkapel, schuurdeur verbreden voor een motor, pendel glasdeur leveren en plaatsen, traprenovatie laten uitvoeren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amsterdam:

Beschadigde deur repareren

Omdat de politie mijn voordeur heeft geforceerd zoek ik iemand die de deur voor mij kan repareren. Het sluitwerk is nog prima, alleen moeten de triplexplaten voor en achter vervangen worden.

Vervangen deurkozijnen binnendeuren in hele woning

In ons nieuwe huis, casco, zitten aluminium deurkozijnen met een glazen ruitje erboven. Deze willen wij graag laten vervangen door hardhouten kozijnen, ook inclusief ruitje erboven. Deuren willen we mogelijk ook vervangen afhankelijk van kosten (anders doen we dit later nog een keer). Slopen kunnen we waarschijnlijk zelf, maar graag toch meenemen op de offerte als mogelijk. Dus graag een offerte met: - Materiaal deurkozijnen met glazen ruit erboven -Arbeid installeren kozijnen -Arbeid verwijderen oude kozijnen -Materiaalkosten nieuwe deuren -Arbeidskosten plaatsen nieuwe deuren

Stompe deur laten lakken

Wij hebben een stompe deur gekocht van het merk Krepel. Echter zijn de huidige deuren in huis opdekdeuren gelakt met Platinum HIGH SOLID lak. Deze deur willen wij graag laten lakken in hetzelfde. Het gaat om 1 deur voor en achterkant van 73 cm x 231 cm. Is dit mogelijk en wat zijn de kosten.

Binnen afwerking dakkapel

Op 1 maart wordt er een dakkapel bij ons geplaatst. Wij zoeken iemand die aan de binnenkant het dakkapel met platen af kan werken. Hij is 3 meter breed. Graag ontvang ik hier een offerte voor.

Jewe trapbekleding plaatsen

Graag ontvang ik een indicatie voor het plaatsen van JEWE traprenovatie. De 2 trappen zijn dicht en hebben 13 treden.

Buitendeur en twee ramen plaatsen in dakopbouw

Ik heb een huidige harmonica deur, waarvan drie delen vervangen moet worden voor twee vaste ramen en een naar buiten draaiende deur met glas. Hardhouten puii, 2,40 breed bij 2,10 meter hoog.

Geïsoleerde balkonkast voor wasmachine maken

Ik wil graag een balkonkast laten plaatsen waarin een wasmachine kan worden geplaatst. De balkonkast moet de volgende eigenschappen hebben: - onderhoudsvrij materiaal; - goed geïsoleerd tegen vorst en geluid; - extra opbergruimte (planken); - iets verhoogde bodem zodat de wasmachine niet op de betonnen ondergrond staat; - goed sluitwerk; - waterleiding moet vanuit de woning worden doorgetrokken naar de kast voor watertoevoer. Deze leiding dient goed geïsoleerd te worden tegen vorst; - Er zal tevens een waterafvoer aangelegd moeten worden. Er is een oude kast die verwijderd moet worden. Breedte balkon: 113 cm.

Extra raam in gevel plaatsen

Beste, Wij zouden graag een extra raam in onze keuken willen plaatsen. We hebben een hoekwoning en willen daar graag een extra raam plaatsen, in de gevel.

Place a door

I need to remove a door and the frame, make the top smooth and put some cement/cellenbeton on the top where the glass is. Then I want to place a schuifpui inside a new frame. I want two pieces of schuifdeur. Each one should open for 40 centimeter so the total is 80 cm.

Basistrap plaatsen

In de woning hebben wij 3 trappen met een draai naar links. Graag wil ik deze veranderen naar trappen met een draai naar rechts. Separaat zou ik de kosten willen weten van het afwerken van de nieuwe trappen.

Trap renoveren

Graag zou ik de bestaande trappen op locatie laten renoveren. We willen de trap opschuren en in de olie zetten of wat het beste voor de vakman is. Het gaat om 30 treden per verdieping en het gaat om 3 verdiepingen. Het gaat om houten trappen met bochten erin.

Deur met schuifsysteem

Graag zou ik een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een deur met schuifsysteem. Het gaat om een tussen deur met 4 ruiten. Het gaat namelijk om een klacht op te lossen voor onze klant. Factuur wordt betaald door ons.

Raambank bij radiator maken

Ik wil graag een raambank laten maken boven de radiator. Afmetingen zijn 2,04 m lang en 0,62 m breed. Denk zelf aan houten onderstructuur maar word graag geadviseerd.

2 dakramen vervangen voor grotere exemplaren.

Graag wil ik 2 huidige dakramen laten vervangen voor 2 grotere. Rond de 100 cm.

Trap verplaatsen

De bestaande trap moet verplaatst worden. Het gaat om het maken van een nieuw trapgat en het herstellen van een oud trapgat (vide). Ik wil het dus omdraaien. De bestaande trap kan dus hergebruikt worden. De steunbalken van de vide moeten hersteld worden.

Radiatorombouw vensterbank met kastruimte laten maken

Ik wil graag een radiatorombouw en vensterbank laten maken in mijn woonkamer, breedte ongeveer 4m, hoogte ongv. 60cm en diepte 30cm. Ik zou graag ook in het midden van de radiatorombouw/vensterbank een kastruimte hebben.

2 binnendeuren plaatsen

I would like to install two doors inside my apartment. I already have a door frame, but if possible would like a visit to determine the effort and materials required for me to purchase. Following that I need the doors installed.

Ramen en kozijnen tochtvrij laten maken

De twee erkers in onze woonkamer laten veel kou door, ondanks dubbele beglazing. Wij willen de kozijnen niet laten vervangen maar zoeken een andere oplossing om de hoeveelheid koude lucht te minimaliseren.

Louvre deuren op maat maken

Kunt u mij voorzien van een prijsopgave voor twee witte, open louvre deuren? Deze willen we graag als schuifdeuren in de badkamer gebruiken (zie foto). De ruimte die we hebben is: hoogte 889 mm, breedte 1196 mm. Aan de bovenkant willen we een geleider rail aanbrengen.

Plaatsen, afhangen achterdeur

Wij willen de achter/tuindeur vervangen, en deze tochtvrij maken. De afmetingen van de deur weet ik niet. Kan de vakman dit voor mij opmeten ?

Vlonders vervangen op een dakterras

Goedemorgen, Ons dakterras is aan vervanging toe: de hardhouten planken zijn aan het rotten/splinteren, en de schroeven steken uit. Daarnaast is het bijna 15 jaar geleden dat het dak gedekt is, het huidige dakleer dat er onder ons terras zit moet waarschijnlijk ook op korte termijn worden vervangen. Wij zijn op zoek naar een bedrijf dat voor ons zowel het dakleer als de vlonder van ons dakterras zou kunnen vervangen. De afmetingen van het terras zijn ongeveer 6x4 meter, maar er staat nog een tuinhuisje op van 3-4 m2. Zou u voor mij een offerte kunnen opstellen voor de kosten van dit project? Het liefst uitgesplitst in kosten voor de verschillende onderdelen, omdat we er van uit gaan dat het dak opnieuw bedekken voor de kosten van onze VvE zal gaan komen.

Maken van cinewall

Ik wil een cinewall (een plaat wat bevestigt wordt op latten tegen de muur) waarop de TV geplaatst dient te worden. Er hoeft dus niet uitgebouwd te worden.  Ik heb een 55 inch tv. In overleg bepalen wat de afmetingen hiervan moeten zijn. mijn inschatting: Het moet meer op een rechthoek lijken. De hoogte van de muur is 2,65. Van de vloer wil ik ongeveer 45 cm overslaan en van plafond ongeveer 60 cm. Breedte zal ongeveer 200 cm worden.  Graag ontvang ik 2 prijsindicaties:  - voor een cinewall zoals hierboven beschreven  - voor een cinewall waarbij het stuk waar de TV op komt eruit gehaald is waardoor de TV in de cinewall terecht komt.  Voor vragen, neem gerust contact met me op.

Radiatorombouw laten plaatsen

Ik heb een radiator bij mijn vensterbank staan waar ik een ombouw omheen wil zodat de vensterbank zo'n 20 cm dieper wordt. Aan één kant zit er een diagonaal muurtje waardoor ik geen kant en klare oplossingen van internet kan halen. Breedte 265 cm, hoogte 47 cm (maar verschilt een cm links en rechts), diepte 20 cm (radiator is 16 diep).

Automatische deuropener vervangen

Wij hebben in ons pand met 4 appartementen een ouderwetse automatische deuropener die kuren vertoond. Graag ontvangen we een offerte van het repareren van het systeem maar ook van een nieuw systeem met intercom.

Buitendeur plaatsen

De politie heeft de voordeur open geramd. Graag heb ik de voordeur vervangen, en een nieuw slot geplaatst. Daarnaast is het beslag een beetje ontzet en moet worden bijgewerkt. Er zit een eenvoudige deur in, een zelfde kan worden teruggeplaatst. De belangrijkste eis is dat de deur ook brandvertragend is (30 minuten of zo iets). De deur is ongeveer 211,5 bij 80 cm.