Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amsterdam of directe omgeving.

15716 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, trappenbouw en traprenovatie of timmerwerk in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amsterdam:

Voordeur vervangen

Het vernieuwen van de voordeur

Deur en deurkozijn laten plaatsen

Ik wil graag in mijn woning op Wittenburg 4 deurkozijn laten maken en deuren plaatsen. Het gat van het bovenlicht dient dicht gemaakt te worden met gipsblokken. De deuren zijn al aanwezig.

Dubbele deur met twee zijpanelen

Voor een kleine appartement zoek ik een stalen binnendeur met de volgende details: Hoogte van het totaal: 275 cm Breede van het totaal: 196 cm Breede van het zijpaneel: 49 cm Breede van de scharnierdeur: 49 cm Elk paneel/deur heeft 7 stukken glas.

Toiletdeur vervangen

Ik ga verhuizen en moet de woning netjes achterlaten. Helaas is de toiletdeur beschadigd geraakt en ik wil nu een nieuwe deur bij jullie kopen en door jullie laten plaatsen. Ik zou hier graag hulp bij willen hebben van een klusser die de deur voor mij kan afhangen. Het betreft een opdekdeur, deurbeslag is nog goed en wil ik graag laten overzetten. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe trap plaatsen

Graag zouden we de opties en kostenplaatje horen voor een nieuwe trap, en voor alleen het toevoegen van een leuning. Prioriteit is dat de trap veilig is, ook in verband met ons kleine kindje. We zouden de nieuwe trap op 24 februari klaar willen hebben. Dit zijn de maten: Hoogte vloer begane grond - bovenkant bovenste trede = 3m Breedte trapgat = 0,80m Lengte trapgat = 1,34m Bijgaand 3 fotos van de bestaande trap!

Nieuwe voordeur en kozijn plaatsen

Het maken en plaatsen van een nieuwe voordeur en kozijn

Repairing of double glazed windows

I need to have my windows serviced. Some of them need replacement of the insulation rubbers and others need to have hinges fixed. Thank you.

Bankirai vlonder herstellen

Het betreft het herstellen van een bankirai vlonder in verband met graven naar bekabeling, ongeveer 7 m2. Benodigd 10 kleine planken van 50 cm en 2 grote van 400 cm. De bankirai zijschotten moeten eerst worden gedemonteerd en na plaatsing planken weer gemonteerd.

Industriële scheidingswand met taatsdeuren plaatsen

Dit betreft een industriële scheidingswand met dubbele taatsdeur en zijlichten. De deuren en zijlichten graag zonder vlakverdeling. De maten van de ruimte, tussen zitkamer en eetkamer, zijn: 270 cm breed en 201 cm hoog. Zwarte aluminium profielen, zo dun als mogelijk is en 2 eenvoudige deurgrepen. Graag ontvang ik een prijs inclusief meten, transport en plaatsen. Aluminium met slank profiel, met glas.

Bovenlicht monteren in Inoutic kozijn

We hebben een kozijn van Inoutic laten plaatsen. Het bovenlicht moet nog gemonteerd worden. In principe hebben we de scharnieren en alles om het bovenlicht te plaatsen. Het bovenlicht is naar binnen draaiend. De naam hiervan is ARCADE (60 x 40 cm).

Beschadigde deur repareren

In de kunststofdeur naar het toilet zit een buts (zie bijlage). Het gaat om reparatie van de buts en het verven van de deur. Indien de verf te veel afwijkt van de andere 4 deuren in de gang, dienen deze ook meegenomen te worden.

Zitbanken van in totaal 13 meter lang

Ik heb voor 19 januari een klus voor een beurs voor het bedrijf 10Days. Ik heb zitbanken nodig van in totaal 13 meter lang. Deze mogen geleverd worden in losse delen en moeten 80 cm zitvlak hebben en 40 cm hoog zijn. Het liefst willen we deze hebben in de vorm van kisten waarvan de deksel los kan, maar indien dit niet kan in verband met de beperkte tijd mogen het ook gewoon bankjes worden in U-vorm. Daarnaast heb ik ook een kubus nodig van 1,25 hoog en 80 diep en breed van hetzelfde materiaal. Welke houtsoort wordt gebruikt maakt voor ons niet veel uit, als het maar stevig genoeg is om op te zitten en schilderbaar.

Deur afhangen

Bij ons is bij een binnendeur 2 scharnieren afgebroken door ouderdom. 1 scharnier doet het nog. Graag wil ik alle scharnieren vervangen hebben.

Reparatie van plafond na waterschade

Boven het keukenblok is waterschade ontstaan. Er zijn tevens gaten gemaakt ten bate van lekdetectie. Vlekken zijn nog niet 100% droog. Het gehele stuk plafond boven het keukenblok ongeveer 3 m2 gipsplaat verwijderen en nieuwe plaatsen. Daarna woonkamer/keuken schilderen in verband met kleurverschil (ongeveer 30 m2). Reparatie graag zo spoedig mogelijk.

Maatwerkkast van StoreMax monteren

Ik wil graag een StoreMax maatwerkkast laten installeren. De kast hebben wij ingemeten na aanleiding van de bouwtekening. De kast zal 3.08 meter breed worden en 2.40 meter hoog. Er is 1 deel met alleen planken, 1 deel met dubbele hang en 1 deel met hang en legplanken.

Achtermuur keuken betimmeren

Ik zou graag willen dat een muur achter mijn koelkast en wasmachine helemaal betimmerd wordt, om muizen tegen te gaan. Het is dus heel belangrijk dat er geen kieren en gaten meer overblijven. Het betreft een stuk muur van 130 x 90 cm. Het is volledig maatwerk. Daarnaast zou ik eventueel 1 keukenkastje verwijderd willen hebben om daar mijn losse vriezer te kunnen plaatsen. Dan wordt het te betimmeren stuk nog 60 cm breder. Is het mogelijk om voor deze 2 onderdelen een prijsopgave te krijgen?

Inbouwkasten op maat laten maken

Wij willen 2 inbouwkasten laten maken; diepe kast voornamelijk hang- en één ondiepe kast voornamelijk leg. Kast 1 moet: 0,40 meter diep, 2,77 meter hoog en 1,60 meter breed worden. Kast 2 moet: 0,68 diep, 2,77 hoog en 2,10 breed worden. Alle dieptes zijn inclusief de schuifdeuren. De klant wil Lunia, model Lars hoogglans deuren. De gehele kast moet wit of gebroken wit zijn met schuifdeuren.

Kozijnen en deuren vervangen en vernieuwen

We hebben in de afgelopen periode onze benedenverdieping verbouwd. De enige klus die nog gedaan moet worden betreft het vernieuwen van 2 binnendeuren (die van de kamer en toilet). Hier zitten nu deuren van 2.01 meter in, wij willen hier extra hoge deuren van maken (2.31 meter). Hiertoe moeten er dus ook 2 nieuwe kozijnen geplaatst worden. Het huidige kozijn heeft een raampje erboven zitten, deze willen wij laten verwijderen en opvullen met de deuren. Voordat ik de kozijnen en deuren bestel wil ik dit eerst goed ingemeten hebben, plaatsen kozijnen en afhangen deuren wil ik niet zelf doen maar laten doen door een vakman.

Ventilatieroosters door suskasten vervangen

Wij willen een ventilatierooster (16 x 64 cm) vervangen door een suskast. Het is op de begane grond. Het ventilatierooster zit in het houten kozijn van het raam.

Suskasten leveren en plaatsen

Mijn slaapkamer ligt aan de drukke Kinkerstraat. Er zijn 10 jaar geleden bij verbouwing de suskasten verwijderd en daarvoor in de plaats dunne plaatjes gezet. Je slaapt met letterlijk de straatgeluiden en dat wil ik verhelpen door weer suskasten te plaatsen. Het gaat om 2 stuks van elk 22 cm hoog x 90 cm breed. De kozijnen zijn van kunststof. Graag ontvang ik een offerte met advies, voorstel voor de suskast en tevens het plaatsen ervan. De situatie en ruimte kan natuurlijk ook even bekeken worden als dat wenselijk is.

Houten schuiframen repareren

In onze woonkamer hebben we drie houten schuiframen (afmeting per raam: 150 x 110 cm). Van twee van de ramen zijn de veer-geleideblokken afgeknapt waardoor de ramen niet meer open kunnen. Wij zien de volgende werkzaamheden: - veer-geleideblokken vervangen - veren vervangen - isolatiestrips plaatsen bij alle drie de schuiframen - 1 raamhendel repareren, want deze is een beetje lam. De veer-geleide blokken, veren en isolatiestrips zijn in huis. We zouden hiervoor graag een offerte willen ontvangen.

Taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de entree en woonkamer. gemaakt van metaal (staal) en glas met 1 verticale (staande) en 1 horizontale (dwars) lat. Mag een industriele look hebben (ouderwets) graag dun slank profiel. Ook willen wij een schuifdeur tussen de hall en slaapkamer. Materiaal weten we niet echt goed. We hebben geen bevestigings mogelijkheden boven de deur. Wij komen niet verder dan in het plafong vrezen. Graag advies Weet ik nog niet

Dubbele taatsdeuren plaatsen

Ik wil graag twee dubbele taatsdeuren van de woonkamer naar de gang, en recht er tegenover van de gang naar een tweede woonkamer. We moeten nog gaan verbouwen, maar kunnen een uitsparing maken tot 1.80 meter voor de dubbele deur en het plafond is ongeveer 2.40 meter hoog. Onze materiaalkeuze is gevallen op: aluminium met een slank profiel (met glas).

Rubbers van kozijnen vervangen

In een bouwkundig rapport is naar voren gekomen dat de rubbers in de ramen/kozijnen aan vervanging toe zijn. Wij hebben last van tocht in huis (nog geen lekkage) en het gaat om drie (3) houten kozijnen en ramen met dubbel glas, waarvan de middelste ook kan kantelen en de twee buitenste ramen alleen regulier open kunnen. Het huis is van 1960. Graag ontvang ik een offerte voor: 1) eventuele voorrijkosten 2) uurloon 3) verwacht aantal uren en indicatie van kosten als rubbers ook echt vervangen moeten worden

Binnendeuren vervangen

Vervangen van maximaal 3 binnendeuren. Het gaat om een sociale huurwoning. Scharnieren heb ik in huis en de metalen deurposten (standaard formaat) zitten al in de woning. Het gaat om waarschijnlijk kunststof opdekdeuren. Aanschaf graag in overleg met vakman.