Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amsterdam of directe omgeving.

16775 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage ondergronds maken, een gemetselde garage in de achtertuin realiseren, drie trappen laten vervangen, garage bouwen aan huis, tuinhuis als erfafscheiding laten bouwen, alle kozijnen van een hoekwoning met plat dak vervangen, 2x2 dubbele ramen op eerste verdieping vervangen, houten kozijnen op de voorgevel vervangen door kunststof, 4 kozijnen inclusief dubbel glas vervangen, kozijnen en dakramen vernieuwen, nieuwe kozijnen en brievenbussen leveren en plaatsen, grote kozijnen vervangen, chalet bekleden met kunststof, offerte voor kunststof kozijnen, kozijnen en ramen vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amsterdam:

Scheidingsmuur plaatsen

Ik wil graag van 1 grote slaapkamer twee kleinere kamers maken

Ramen en een kozijn vervangen

Wij willen graag een raam laten vervangen en eventueel een kozijn (als het nodig is), afm. 220x200 cm. Verder eventueel nog een raam van 100x250 dat kapot is. Is het mogelijk langs te komen voor inspectie? De kozijnen bevinden zich op de begane grond.

Binnendeur lamineren

Ik wil een binnendeur opnieuw lamineren. Het bestaande laminaat is te veel beschadigd en moet worden vervangen aan één kant. afmeting deur 93 x 213. Houtsoort red ceder.

Drie kozijnen vervangen en dubbel glas plaatsen

Ik wil twee grote ramen laten vervangen met dubbel glas, drie draaival ramen vervangen, schuifdeuren van kasten vervangen, op alle deuren sloten aanbrengen etc

Voordeur repareren (houtrot onderkant)

De hoek van de voordeur is ernstig beschadigd door vocht en houtrot. Dit moet gerepareerd worden en daarna de voordeur en kozijnen (voordeur, en raampartij aan de voorkant benedenverdieping) opnieuw geschilderd. Zie bijlage voor enkele foto's

Kelder koekoek laten maken (vergunning onderweg)

Goedendag, ik wil graag zsm een kelderkoekoek van 3 m in Amsterdam. Vergunning is toegezegd en komt eraan. Kunnen je prijs opgeven en wanneer je het kan maken?

Het maken en leveren en plaatsen van lambrisering in woonkamer

Het maken en leveren en plaatsen van lambrisering in woonkamer 1. We staan open voor allerlei materiaalkeuzes (gemaakt of prefab). Volledige lambrisering (inclusief staande plint) vloer tot +/- 1 meter hoog (circa 4,5, 5 meter)

Binnendeur afhangen

Graag zou ik een offerte ontvangen voor het plaatsen van een binnendeur. Het gaat om een bestaande deur en een bestaand kozijn alleen de scharnieren zitten niet op gelijke hoogte. Foto bijgevoegd

Gelakte trap bijwerken / schilderen

Wij gaan ons huis verkopen en de trap moet er netjes uitzien. Het zijn twee gebroken wit gelakte open trappen met kale plekken op de randen. We zijn opzoek naar een ‘voor het oog’ goede maar dus betaalbare oplossing. Het hoeft niet perfect slijtvast te worden omdat het niet voor onszelf is.

Aluminium kozijnen verbeteren

Ik heb 6 aluminium of stalen kozijnen die slecht isoleren en wil dit graag oplossen. Vier kozijnen met vaste ramen, twee kunnen open. Ik woon in een oud kantoorgebouw waar appartementen in gemaakt zijn. Hoekappartement met grote ramen. Elk raam is circa 1 x 2,5 meter. In de winter heb ik hoge stookkosten. Er is alleen elektrische verwarming. Het dubbel glas is goed, de kozijnen niet. Wat kan ermee gedaan worden zodat de kosten in de winter omlaag gaan?

Schuifdeur plaatsen

We zitten te twijfelen, maar onze voorkeur gaat uit naar een houten schuifdeur die in een valse muur moet worden verwerkt. ca 200cm breed (ligt even aan trap grootte) en 250cm hoog. Alleen weet ik niet welke systeem kan werken waarbij je een minimale look hebt zonder een vals plafond erin te plaatsen. Ik will nl niet de rails zien. Dus dan zit je te kijken naar een plint grote rail (met kleine wieltjes die achter houten hangt. Hoe moeilijk is het om de rails in beton plafond en eiken vloer te frezen zodat het meer netter is weggewerkt? Alternatief oplossing ook erg gewaardeerd. Welke deurvormen zijn gewenst? Schuifdeur In welke houtsoort heb je interesse? Massief eik, MDF vlakke deuren Om hoeveel deuren gaat het? 1

Alle kozijnen en binnendeuren verwijderen en sponningen aanhelen

Wij willen graag al onze binnendeuren laten vervangen. Allemaal zit er nu een stalen kozijn met deur in, waarbij de bovenkant is opgevuld met glas of met wit plastic. Wij willen alle deuren kamershoog hebben, waar dus ook een nieuw kozijn voor geplaatst zal moeten worden. Van de 6 deuren willen we 4 vervangen met houten of houten/glazen kamershoge deuren, en twee met stalen/glazen deuren (industriele stalen deuren). Bij de breedste deur (zie foto), moet daar dan ook een zijpaneel bij komen. Ipv staal kan dit ook aluminum zijn of hout met staallook. Deze industriële stalen deuren kunnen ingemeten en gemonteerd worden door een bedrijf, alleen moet het oude kozijn er dan uit zijn en de muur afgewerkt. Het liefst maken we een keer een afspraak om de klus te bespreken. We ontvangen ook graag en offerte voor het alleen verwijderen en afwerken van de wanden.

Nieuwe kozijnen en brievenbussen leveren en plaatsen

Graag zouden wij een vrijblijvende prijsopgave van u willen ontvangen voor de volgende werkzaamheden: Om u een idee te geven van de bestaande situatie: gelieve zie foto's. Elk entree heeft 7 brievenbussen en intercom. Echter één entree heeft 10 brievenbussen en intercom. Totaal 59 stuks. Het vervangen van de bestaande pui van 8 entrees voor bovenvermeld complex. Per entree: * vervangen kozijnen voor nieuwe kunststof kozijnen; * de toegangsdeur; * brievenbussen, 7 stuks per portiek, waarvan 1 portiek 3 meer heeft; Totaal 59 stuks. * intercom, 7 stuks per portiek. Graag zie ik uw reactie tegemoet.

Kozijn verplaatsen

Ik wil een kozijn in de slaapkamer verplaatsen. Hij is 135 bij 254 cm. Ik wil hem met 2 meter verplaatsen. Helaas weet ik niet van welk materiaal het kozijn is.

Verlaagd plafond aanbrengen

Verlaagd plafond aanbrengen op nieuwbouw NDSM Amsterdam, +/- 61m2 voor het plaatsen van spots.

Raam vervangen

Ik heb een groot schuifraam wat vervangen moet worden. Ik wil er draai-val ramen in hebben en een vast bovenraam met dubbel glas. Nu bestaat het raam uit een groot geheel en dat werkt niet meer.

Plaatsen openslaande balkondeuren in bestaande kozijnen

Wij willen in onze woning op de 2e verdieping twee openslaande deuren plaatsen naar ons balkon. Nu zit er in het kozijn waar de deuren moeten komen twee openslaande ramen en borstwering. Het ziet ernaar uit dat voorheen er al twee openslaande deuren in het kozijn hebben gezeten. Deuren zijn nog niet aangeschaft, wij houden zowel nieuwkoop als 2e hands deuren open als optie. Samenvattend: Installeren deuren, Informatie/ meekijken bij aanschaf nieuwe deuren | Verwijderen oude ramen, tussendorpel & (houten) borstwering | Zorgen voor waterdichte afdekking bij onder/bovendorpel Afmetingen: (Maten genomen over twee deuren) Breedte (kozijn) 156 cm, hoogte (kozijn) 204 cm (deurmaat hoogte 201,5cm) Graag offerte opmaken met en zonder aanschaf deuren.

Draairichting 10 deuren veranderen en 4 dubbele deuren vervangen

Van een vve complex met 8 appartementen moeten 4 x dubbele deuren worden vervangen. Tevens moeten alle dubbele deuren (10 x) worden omgezet van naar binnen openend naar naar buiten openend. Heeft u voor mij in eerste instantie een ruwe prijsopgaaf? Het glas van de te vervangen deuren eventueel hergebruiken.

Twee dakramen laten plaatsen

Wij gaan verhuizen naar een nieuwbouwhuis, als het goed is is dit huis volgend jaar zomer klaar. Wij willen graag twee dakvensters laten plaatsten op de tweede verdieping. Type tuimelraam, formaat ca 75 bij 135 cm. We hebben de optie om dit te laten doen door het bouwbedrijf maar we vermoeden dat dit goedkoper kan. Vandaar dat ik graag bij uw bedrijf een offerte wil aanvragen. Wat zijn de kosten hiervan incl plaatsen et cetera? Bij voorbaat dank.

Draai kiepraam repareren

Draai-/kiepraam in de woonkamer functioneert niet meer goed; hij opent nog wel goed op de gewone stand, maar als ik het raam op de kiepstand open dan valt bijna het hele kozijn eruit. Volgens mijn vriend is er een boutje gebroken en werkt het systeem daardoor niet meer goed. Wie kan dit voor mij repareren binnen 1 maand?

Plafond verlagen en afwerken en inbouw spots monteren

In mijn woonkamer wil ik graag mijn sierlijsten met inbouwspots aan de zijkanten van de woonkamer. De ene zijde is 4,95m lang. en de andere zijde +/- 8m lang. Aan de uitbouw heb ik reeds spotjes in de plafond over de breedte. Graag zie ik een prijsopgave tegemoet en evt een voorbeeld. Zie tekening/ plattegrond van de woonkamer.

Ophangsysteem van de vlizotrap repareren

Vlizotrap rechter scharnier zit los, verbindingsboutje gebroken. Trap hangt nu scheef.

Rubbers in kozijnen vervangen

Ik wil graag de rubbers van 2 kunstof kiep/draairamen laten vervangen zsm het liefst aankomende week ivm lekkage. Graag hoor ik of en wanneer jullie dit zouden kunnen doen en uiteraard een prijs indicatie

8 Kozijnen vervangen door kunststof kozijnen

Ik wil graag nieuwe, kunststof kozijnen plaatsen in mijn bedrijfspand. Moet op de begane grond en 1e verdieping gebeuren. De oude houten moeten gesloopt worden.

Replace metal doorframes with wood and make 2 door frames straight

I have 7 metal door frames that I want to change to wood. 2 of the door frames are not straight. Please take a look at the picture below: https://imgur.com/BjRjaaD I live in Amsterdam and if you want to visit to take a look at the job we can arrange that easily if you call.