Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amsterdam of directe omgeving.

16062 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amsterdam:

Afgelakte toiletdeur monteren

Graag wil ik een prijsopgave ontvangen voor het afhangen en het monteren van het slot van een afgelakte toiletdeur die bij Praxis is gekocht. Er zit geen knip op de deur.

Een vaste kastdeur verplaatsen

De vaste kastdeur staat in een kleine slaapkamer en gaat open in de daarnaast gesitueerd groter slaapkamer. Ik wil graag de kast betrekken bij de kleine slaapkamer. De deur en sponning in de grote slaapkamer moet dan worden weg gehaald. De muur moet daarna weer gestuukt worden en aan de andere kant moet een schuifdeur geplaatst worden.

Vlizotrap laten plaatsen

Ik heb een kleine vliering met een vloertje er in en al een trapgat met luik, hiervoor zou ik graag de mogelijkheden willen weten voor een eenvoudige vlizo trap oplossing.

Metalen trap plaatsen

Onze trap is aan vervanging toe. Is het mogelijk een metalen trap te plaatsen met houten treden? De hoogte is 1,60 m, breedte 90 cm. Ik ben benieuwd naar een redelijke prijs inclusief een exclusief levering en montage. Het gaat om een budgetvriendelijke, recht buitentrap.

Taatsdeur met glas plaatsen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen graag de deur van de gang naar de woonkamer vervangen voor een stalen, glazen deur. De deur zelf is 93 cm breed en 230 cm hoog. Zouden jullie een indicatie kunnen geven hoe duur deze deur is en hoe duur het plaatsen zou zijn?

Kledingkast op maat laten maken

Ik wil een kledingkast op maat gemaakt hebben.

PAX kast Ikea monteren

Ik heb een PAX kast van Ikea gekocht, 150 cm breed, 236 cm hoog met schuifdeuren. En 6 schuif-laatjes. Graag ontvang ik een offerte voor de montage incl. Aan de muur vastmaken (betonnen muur) en binnenverlichting

Taatsdeuren tussen keuken en woonkamer

Ik wil een taatsdeur laten plaatsen van hout of aluminium tussen de keuken en woonkamer. De breedte is 2,76 en de hoogte 2,60 meter. De deuren moeten slimfit en zonder bovenlicht zijn. De kleur moet zwart ral 9010 van staal effect zijn.

Tussenwand/scheidingswand laten plaatsen

Betreft een appartement uit jaren 40, in het verleden is er een doorgang gemaakt van de keuken naar slaapkamer. Ik wil hier graag weer een wand tussen. Hoogte: 2,0m lengte: 1,6m dikte: 7 cm De vloer is van laminaat met daaronder een houten tussen vloer. Isolatie graag advies over, hoeft niet perse.

Binnendeuren laten monteren

Our internal door for one of our sleep room is missing when we bought the house and we would like to find the installing service to install the door for us. I enclosed the picture in attachment!! Our name is Ruirui LIU and Qing Zeng. The address is Vlimmerenstraat 67 1066SR Amsterdam. Our contact email is

Binnendeur laten plaatsen

Our internal door for one of our sleeping rooms is missing when we bought the house and we would like to find the installing service to install the door for us. I enclosed the picture in attachment. The opening is 201 by 78 cm.

Trapkast maken en traptreden dicht maken

Graag ontvang ik een indicatieve offerte voor het dichtmaken van een trap (zie foto) en het bouwen van een trapkast met twee deurtjes aan de onderzijde. Offerte opgebouwd uit loonkosten, materiaal en btw.

Hoogslaper in vide bouwen

Ik wil graag een hoogslaper inbouwen in mijn slaapkamer. Een vide met de volgende afmetingen, afstand tussen de muren 2250mm en een breedte van 2000mm. Hoogte kamer 2800. Hoogte hoogslaper 1600mm De zij wanden zijn 2 draagmuren, dus deze kunnen gebruikt worden voor de draag constructie. Ik zou graag met underlayment werken.?? Deze hout constructie wil ik graag over laten aan een vakman.

Raam vervangen door kozijn met kiepraam

Ik wil graag een kozijn en raam in mijn huis laten vervangen door een kunststof kozijn met kantel/kiepraam. Het raam is 1,05 meter breed en 1,50 meter hoog. Graag ontvang ik hierover meer informatie en een prijsopgave.

Tv wand laten maken

Ik wil een wand laten maken waarin de tv, soundbar en kabels verwerkt kunnen worden. Betreft een 55 inch tv.

Stalen deur en stalen wand plaatsen

Van de woonkamer naar de gang hebben wij nu een normale standaard deur, met daarboven nog een stukje (ongeveer 15cm) glas tot aan plafond. Dit willen wij graag laten vervangen voor een stalen taatsdeur met 3 vlakken glas erin. Daarnaast hebben wij ook nog een schuifdeur van vloer tot aan plafond naar buiten, dit wordt nu door middel van een glazen wand (ongeveer 1.10 x 1.10) afgescheiden, zodat je niet naar buiten kan vallen. Ook dit willen wij graag vervangen voor een glazenplaat omhuld met staal ( zelfde sfeer als de deur). Graag ontvangen wij een prijsindicatie voor de deur en scheidingswand.

Raamkozijn vervangen

Het betreft het vervangen van het raamkozijn met de buitenwerkse maten van 1540 mm hoog en 1705 mm breed. Met twee kiep-draai ramen naar binnen te openen. Het kozijn dient van hout te zijn en het glas moet HR ++ zijn.

Trapleuningen plaatsen

Hoeveel kost het om in totaal drie trapleuningen aan de muurzijde te plaatsen, 1 van 3 meter en 2 van 1 meter.

IKEA kasten demonteren en monteren op een ander adres

Wij hebben 5 PAX kasten van verschillen formaten. Grote kasten. Deze willen we op korte termijn demonteren en monteren op een ander adres in Amsterdam. Wie heeft ervaring en interesse en zou een prijsopgaven willen geven

Aluminium tastsdeur plaatsen

Taatsdeur tussen woonruimte en hal. Circa 2,60m hoog, 1,40m breed. Aluminium met slank profiel (met glas).

Twee deuren op maat maken en plaatsen

Ik wil graag 2 deuren op maat laten maken en laten plaatsen. De muren waar de deuren moeten komen rond, zie foto. Ik zou graag een offerte willen voor deze klus. Kozijnen ook aanwezig. Het liefst zo spoedig mogelijk uitvoeren.

Balkonkast voor de CV-ketel maken

Ik wil graag een balkonkast voor mijn cv laten bouwen. Hoogte moet ongeveer 280 cm. Ook moet de kast dus geïsoleerd zijn (of in ieder geval het deel waar de cv in hangt).

Houten buitentrap plaatsen

Wij zouden graag een offerte willen ontvangen voor het plaatsen van een houten budgetvriendelijke buitentrap (wit geverfd) van het balkon op de eerste verdieping naar de tuin. Op het eind moet deze een kleine draai maken, zodat er meer plek in de tuin is.

Op maat gemaakte erkerbank realiseren

Een erkerbank die radiatoren verhullen, maar wel warmte doorlaat. Tevens opbergmogelijkheid onder de zitting. De diepte is 85 cm. Twee zijkanten zijn 122 cm breed. Middelste stuk is 90 cm breed. Hoogte vensterbank is 72 cm. De zitting zou op 42 cm moeten komen. Graag ook het hout in RAL 9010 spuiten. Wat zou dit kosten en hoe lang duurt dit?

Sloten vervangen

Graag zou ik een afspraak willen maken voor het vervangen van de sloten van de huisdeur en van de brievenbus. Ik heb nog geen idee wat er mogelijk is dus hier ontvang ik graag advies over.