Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amsterdam of directe omgeving.

16556 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: leveren en plaatsen van 22 binnendeuren, vervanging kozijnen, stalen poorten in de brandgang plaatsen, houten kozijnen en voordeur vervangen, vervangen van houten kozijnen en aftimmeren, vervangen voordeur, achterdeur en binnendeur na inbraak, nieuwe kozijnen, nieuwe trap aanleggen, kunststof erker renovatie met trippel ramen, trap voor twee verdiepingen realiseren, negen binnendeuren leveren en afhangen, 11 Binnendeuren vervangen, 3 binnendeuren met kozijnen vervangen, verwijderen vlizotrap en plaatsen vaste trap, plaatsen van stompe binnendeuren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amsterdam:

Vide dichtmaken

Ik wil de vide laten dichtmaken. Hij is circa 2 meter bij 1,5 meter. Het mooiste lijkt mij een matglas waar je niet doorheen kunt kijken maar wel licht doorlaat. Graag krijg ik advies en een prijsopgave.

Traprenovatie

Ik wil de trap laten bekleden met laminaat. Ik heb 12 treden en het is een dichte trap.

Trap voor twee verdiepingen realiseren

Het betreft een dijk huisje met beperkt woonoppervlak. Trap van souterrain naar dijkniveau en van dijkniveau naar zolder (werkkamer), bij voorkeur een trap die doorloopt. zo min mogelijk woonruimte in beslag nemen, voorkeur naar hout of misschien staal Naar welk type trap ben je op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen

Afstellen van voordeur

De deur van de winkel is gekanteld, wij moeten de deur forceren om open en dicht te doen. Het gaat over een houtdeur. Wij hebben begrepen dat de deur afgesteld moet worden. Graag een offerte hiervoor.

Buitendeur vervangen

Ik wil mijn buitendeur inclusief kozijn vervangen door een nieuwe. Het gaat niet meer goed open en dicht. Afvoeren is niet nodig. Ik ontvang hier graag zsm een offerte voor.

Voordeur repareren

De voordeur sluit niet helemaal goed en de afsluit strips aan de buitenkant moeten gerepareerd worden. Ik wil dit graag laten herstellen.

Kiepramen gangbaar maken en sluitwerk verbeteren

De kozijnen sluiten niet goed en ook sluiting is niet voldoende. Ik hoor graag wat mogelijk is en de kosten. groet

Dakraam vervangen

Hallo, Ons dakraam in de badkamer moet vervangen worden en ik vroeg mij af of jullie hiervoor een offerte kunnen uitbrengen. Het gaat om een houten tuimelraam van Velux met de code GGLT-1. De afmeting (van het houtwerk / aftimmering) is 90 (L) x 70 (B) cm. We zouden het graag vervangen voor een kunststof tuimelraam met HR++ glas, merk maakt niet uit. Zouden jullie hiervoor (per email) een offerte kunnen uitbrengen en ook kunnen laten weten op welke termijn jullie dit zouden kunnen doen?

Ijzeren wenteltrap repareren trede

In mijn appartement zit een wenteltrap met 13 tredes, 1 daarvan is iets verzakt en er zitten scheuren bij de aanhechting op de stalen pilaar. Graag deze vastzetten/repareren.

Vervangen twee binnendeuren

Wij willen in ons huis graag 2 stompe binnendeuren vervangen door deuren met glas zodat we meer licht in de gang krijgen. We hebben de nieuwe deuren al binnen (model Chelsea, van Praxis), maar niet de juiste tools om deze te installeren. Hieronder de details: - metalen deurkozijnen met 2 scharnieren - linkse en rechtse stompe deur - moeten iets ingekort/bijgeschaafd worden in de breedte - scharnier infrezen - overzetten beslag -in overleg met of zonder schilderwerk (nieuwe deuren zitten alleen in grondverf)

Deuren inkorten in verband met nieuwe vloer en sluitwerk aanpassen

Ik wil drie deuren inkorten. Een voordeur (klassieke houten deur) van het appartement, is eigenlijk een binnendeur en twee tuindeuren waarbij ook het sluitwerk moet worden aangepast. Er zit een metalen pin gaat op die in de vloer kan. Deze moet er afgeschroefd worden als dat mogelijk is en vervangen worden voor iets nieuws. Er moet ongeveer 10 cm van de deuren af. De deuren zijn er al uit.

Vervangen houten kozijnen naar kunststof

Ik zoek iemand voor het vervangen van houten kozijnen naar kunststof kozijnen (draai of draai-kiep). Gaat om 3 dubbele ramen van 1,70 m hoog x 1,45 breed. Ik heb vanaf het buitenwerk gemeten. Het zijn dubbele ramen die ieder open kan. De oude zouden gedemonteerd moeten worden en afgevoerd. De ramen zitten op de derde verdieping. Is het mogelijk om op de offerte de kosten voor een draai raam en een draai-kiep apart te vermelden?

Trap realiseren

Trap met bovenkwart draai. In huis uit 1930 dat is gerenoveerd, maar niet superstrak en recht is overal. Laat mij graag adviseren door de vakman.

Schuurdeur scharnieren vervangen

Door het verhuizen hebben verhuizers per ongeluk de schuurdeur gedeeltelijk uit de scharnier getrokken. Ik zou graag nieuw scharnieren willen laten plaatsen.

Plaatsen schuifdeur(en) onder aan trap

Op de begane grond wil ik graag een deur onder aan de trap die zoveel mogelijk geluid moet dempen en warmte beneden moet houden. Onder de trap bevindt zich een schoonmaakkast met een lelijke deur. Ik zou graag daarom 2 schuifdeuren willen, waarvan die van de trap deels open (glas) elementen erin. Zie bijlage voor wensen (bij ons situatie omgedraaid = trap links, kast rechts).

Trap plaatsen

Ik wil graag een witte houten trap tussen woonkamer en opbergruimte boven - is geen gat tot nu toe gemaakt - plafond 275 cm hoog - moet afsluitbaar zijn dus plat deur nodig - zo simpel mogelijk - rechts lang de muur - ongeveer 60-70 cm breed.

Vervangen kozijnen en dubbelglas

Wij willen 5 kozijnen vervangen en dubbelglas. Ook graag afvoeren.

Trapgat uit het beton zagen en vaste trap plaatsen

Een trapgat voor een vaste trap zagen in een betonnen vloer van een hoekwoning uit 1954. Het trapgat komt in de zolderverdieping. Er zit nu een vlizotrap in het midden van de vloer. Het gat voor de vaste trap moet op een andere plek komen. De trap ook leveren, als dat kan en het gat van de vlizotrap dichten.

Hoogslaper op maat laten maken of inbouwen

In een kinderkamertje van 2.00 bij 2.60 m wil ik over de breedte een hoogslaper van 200 bij 80 cm . Moet inbouw zijn of losstaand maar dan mogen de poten niet uitsteken ivm maximaal 2 meter breed. Kleine kamer dus het materiaal moet zo licht en luchtig mogelijk zijn. Hoogte kamer is 2.45m dus denk dat de hoogslaper zelf zonder matras op ongeveer 1.40 m moet. Trapje rechts, en veiligheidshekje uiteraard. In de breedte achter het trapje een bureaublad.

Twee dakramen + eventueel ook voor de buren

Voor ons nieuwbouwhuis zijn we opzoek naar iemand die 2 dakramen op de zolder kan plaatsen voor extra lichtinval. Onze buren hebben dezelfde wens, zou dit iets uitmaken voor de prijs? Wat betreft het type raam, dit is afhankelijk van de prijs!

Onderhoud aan drie balkons vanwege houtrot

Drie balkons in Amsterdam Oost (Zeeburg) hebben een onderhoud nodig vanwege houtrot. Het betreffen inpandige balkons van 2 x 4 meter zonder afdak, bevestigd op de tweede verdieping boven een patio aan de achterkant van het huis. Er zullen delen van het balkon moeten worden vervangen en wellicht is het nodig om het hele balkon te behandelen om het zo tegen houtrot te beschermen. Ik zou van u graag vrijblijvend een offerte ontvangen voor deze herstelwerkzaamheden.

Slaapkamer opsplitsen door middel van gipswanden en een deur plaatsen

Ik wil mijn slaapkamer in tweeën opsplitsen door middel van gipswanden. Er moeten 2 muren komen. Een van 1,60 x 2,70 en een van 2,00 x 2,70 meter. Ik wil er eigenlijk ook graag een raam in willen plaatsen maar weet niet of dat mogelijk is. Graag een zo geluiddichte oplossing. Afwerking is niet nodig. Elektra is ook niet nodig. Ik wil ook een deur hebben in de muur van 2 x 2,70 meter.

Trap bekleden met hout

Wij hebben een nieuwbouwhuis gekocht en willen de trap bekleden met hout. Ik ontvang hier graag een offerte voor.

Dakterras overkappen

Graag zouden wij ons dakterras gedeeltelijk overkappen. Het dakterras is op dit moment niet overdekt, waardoor bij regen alles op het terras nat regent, en de schuifpui gesloten moet worden gehouden om te voorkomen dat de gelegde houtvloer nat regent bij een buitje. In bijgevoegd document wordt de overkapping omschreven voor een luifel die 1/3e van het terras overdekt met glasplaten, met als doel een offerte te krijgen voor de verdere uitwerking van het ontwerp, de doorberekening ervan, en de plaatsing van de constructie. Het gaat om 4 glazen platen op een frame die aan het betonnen deel van de gevel wordt bevestigd. De exacte uitwerking hiervan kan dus nog in overleg worden ingevuld. We horen graag of jullie hier ons mee zouden kunnen helpen. Alvast bedankt.

Montage tochtvaldorpel

Onze voordeur (tussen de woonkamer en de hal) heeft een enorme kier (1cm +) aan de onderkant. Om tocht en muizen tegen te gaan willen we een ingebouwde valdorpel laten monteren.