Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amsterdam of directe omgeving.

16606 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: afdak naast hoekhuis en veranda achter hoekhuis maken, 7 kozijnen op begane grond vervangen, raamkozijn verwijderen, gevel deels dichten en nieuw raamkozijn plaatsen, zwevende trap vervangen, plaatsen kunststof kozijnen, vaste, rechte trap realiseren, vervangen houten kozijnen door nieuwe van kunststof met dubbelglas, dakraam zolder, vervanging binnendeuren, hR+(+) kozijnen en ramen vervangen, trapgat maken en vaste trap plaatsen, muur uitbreken en twee ramen plaatsen in bedrijfskantine, advies en plaatsen van een houten binnentrap, trapgat in betonvloer maken vaste trap naar zolder, onderstempelen en raveelijzer plaatsen, houtenkozijnen vervangen door kunststofkozijnen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amsterdam:

Vaste, rechte trap realiseren

Wij hebben onlangs een dubbele benedenwoning aangekocht welke wij nu aan het renoveren zijn. Er zit een bestaande, geïmproviseerde trap tussen de begane grond en souterrain maar deze laten wij verwijderen. Wij realiseren een nieuw trapgat ca. 1 meter verder en willen daar een trap naar beneden laten maken. Gegevens nieuwe trap: Rechte, dichte steektrap. Liefst een luie trap indien mogelijk. De trap wordt ca. 370 cm lang en 98 cm breed. De trap dient een afstand naar beneden te overbruggen van ca. 210 cm. De zijkant van de trap moet ook dichtgemaakt worden (of voorzien worden van deuren). Aan een kant van de trap zit een muur. Daar willen we een muurleuning plaatsen. Aan de open kant van de trap moet een hekwerk en balustrade komen. De gehele trap (incl. stootborden en ballustrades) dient van onbehandeld eikenhout te zijn. Vervolgens dient deze geschuurd te worden met korrel 120 en in een bepaalde (nader te bepalen) olie gezet te worden. De trap dient gemaakt, geleverd en geplaatst te worden. Wij ontvangen graag 1 totaalprijs incl. btw voor al het bovengenoemde incl. arbeid etc. Daarbij ontvangen wij graag een indicatie van wanneer de uiteindelijke trap geplaatst zou kunnen worden (voorkeur eind maart / begin april).

Een vaste trap van vurenhout naar zolder realiseren

Er moet een trap op maat komen in de woonkamer naar zolder. Echter is er beperkte ruimte, in het trapgat zat voorheen een vlizotrap, maar we laten het gat groter maken met ongeveer 30 cm (naar 130/140 cm). De breedte zal 70 cm blijven. Afhankelijk van de prijs willen we een rechte of een trap met halve draai. Plafond is ongeveer 250 cm hoog. We denken aan een vurenhouten trap. De afwerking is een beetje afhankelijk van de prijs. We willen wel graag grondverf en een basis laklaag. Het liefst ook een antislip randje. We willen graag rond eind februari - eind maart starten.

Plaatsen van 2 draai-kiep ramen

Ik heb 2 draai-kiep (draai-val) ramen die ik wil vervangen op onze bovenetage. De ramen zijn 1000 mm breed bij 1300 mm hoog (buiten maten van de raam inclusief de kunststof omlijsting).

Kattenluik dichtmaken in de muur en ventilatierooster plaatsen in spouwmuur

Ik zou graag twee dingen willen aanvragen. 1 het sluiten van het kattenluik dat in de spouwmuur zit. Het katten luik zit dwars door de muur en wij hebben geen kat. Dit moet netjes aan beide kanten worden gesloten. Als tweede zou ik graag een ventilatie rooster plaatsen in een muur die lucht aan zal trekken vanuit een slaapkamer zonder raam naar de woonkamer. Het betreft een spouwmuur.

Schuur reparatie

Houten schuurtje van 1,5 bij 1,5 is aan één kant aan het rotten. Graag nieuw wandje of andere oplossing.

Slot laten zetten

Ik wil graag in mijn woning een (insteek)slot laten plaatsen in de deur van mijn slaapkamer. Sowieso in mijn eigen slaapkamerdeur (normale deur met deuropening, geen raam erin), maar mogelijk ook in twee andere deuren van mijn huisgenoten.

5 decrement inkorten in verband met nieuwe vloer

Ik zoek een deurenspecialist die 5 houten binnendeuren kan inkorten. In verband met een nieuwe vloer moet er elke deur ongeveer 2 cm worden ingekort.

Kozijnen met glas vervangen door een draai/kiep raam

Op de 3 etage (2.14 mtr x 1.33 mtr) moet een kozijn vervangen worden door een raam met een vast deel en een deel draai/kiep. In die kamer hebben we een verlaagd plafond, waardoor het raam dat we nu hebben niet meer open kan. Wij zoeken naar een andere oplossing. We zijn er nog niet helemaal uit hoe we het willen hebben, daar willen we graag advies over. We hebben nu houten kozijnen, dat zouden we weer willen. Graag laten we het afvoeren. Een steiger is wel mogelijk, maar het raam bevindt zich boven de trap op de foto.

Houtrot raamkozijn herstellen

Beschadigd en/of houtrot aan een raamkozijn dient hersteld te worden.

Deur vervangen door een MDF paneelschuifdeur

Wil graag een schuifdeur (een MDF paneeldeur) zonder zichtbare rails en geen helder glas. De hoogte is 223 cm en de breedte is 90 cm. Er zit nu een gewone deur, die moet eerst verwijdert worden. Een doorbraak is ook niet nodig.

Dorpels binnendeur plaatsen en/of vervangen

Omdat wij een gietvloer krijgen zijn er 3 dorpels van binnendeuren in huis die verhoogd moeten worden (of vernieuwd) en 2 dorpels die er nu nog niet zijn, die geplaatst moeten worden. Ook moet onze voordeur ingekort worden.

6 opdek binnendeuren vervangen

Ik wil 6 opdekdeuren van mdf laten vervangen: 2 deuren met een vrij/bezet slot, 2 deuren zonder slot, and 2 deuren met een slot met sleutel. Ik heb al de deuren en de deurbeslag gekocht. Afvoeren van oude deuren is niet nodig.

Monumentenglas plaatsen in 2 grote ramen

Ik wil tegen de geluidsoverlast van de straat graag monumentenglas laten plaatsen in 2 grote schuiframen. De ramen kunnen eruit om de touwen te vernieuwen en er zitten 4 ruitjes van 47,5 cm bij 65 cm in een raam. Ik ontvang hier graag een offerte voor inclusief het monumenten glas. Ik ben opzoek naar de beste optie, mijn isolatie is slecht. Graag zou ik ook advies willen ontvangen of het plaatsen van monument glas de beste optie is.

Mechanisme van een draai kiepraam repareren

Ik heb 2 ramen, raam 1 is open, maar het mechanisme werkt niet meer. het wieltje waar het staafje van het hendeltje doorheen gaat, dat is eruit gevallen. raam 2 staat juist dicht, en kan niet meer open. Ook hier is het wieltje door hardhandig gebruik in de loop der jaren versleten, en het mechanisme werkt niet mee. Helaas stond het raam dicht toen het tandieltje/mechanisme er mee ophield. bijgevoegd treft u een foto aan van de twee verschillende ramen.

Blokhut ophogen

Blokhut van 28 m2 en staat al 15 jaar op een volkstuin. Blokhut is met keuken en andere inrichting. Huisje staat nu op piketpalen maar de ringbalk staat nu in de grond. Van de bouwcommissie heb ik begrepen dat voor een beter doorluchting, het huisje opgehoogd moet worden, bv blokhut op tegels plaatsen, maar dat laat ik aan u over. Verder heeft 1 plank van het huisje al last van houtrot en is net gerepareerd met houtvulmiddel eventueel deze ook vervangen worden, maar hier laat ik eerst graag naar kijken.

Met spoed een nieuwe toegangsdeur plaatsen

De toegangsdeur voor een appartement vanuit een centraal trappenhuis is na een inbraak beschadigd. Ik wil graag een nieuwe en stevige deur laten plaatsen. Bij voorkeur een deur met vaste klink aan de buitenkant zodat hij automatisch in het slot valt.

Plaatsing nieuw houten kozijn in muur nieuwbouw woning

Wij willen een nieuw kozijn plaatsen in de zijgevel van van ons nog op te leveren nieuwbouw woning. De plaatsing zal plaatsvinden na oplevering (prognose eerste week van mei) De bestaande muur bestaat uit een betonnen binnenmuur en een gemetselde bakstenen buitenmuur. met daartussenin isolatie. Informatie zie bijlage. Neem gerust contact op mochten er nog vragen zijn.

Vervangen alle kozijnen en ramen begane grond woning

Hallo, We willen de kozijnen met de ramen van onze begane grond woning vervangen. Dit zijn de maten in hoogte en breedte: 1. Tuinraam met schuifdeur: 2m x 2,5m 2. Woonkamer raam 1: 1m x 1m 3. Woonkamer raam 2: 1m x 1m 4. Slaapkamer raam: 1m x 2 m Graag ontvang ik offerte voor en houten en kunststof kozijnen met ramen. Alvast bedankt.

Deuren afhangen

Wij krijgen half januari 7 nieuwe Skandrae deuren geleverd. Deze moeten worden afgehangen. Ze moeten een beetje bijgeschaafd worden. Wat zijn de kosten? En zijn jullie beschikbaar?

Een deuropening maken in een 11 cm dik kalkzandsteen muu

Een deuropening maken in een 11 cm dik kalkzandsteen muur. Deuropening is ongeveer 85 cm breed en 244 cm hoog. Het is binnen muur. Graag enkel reageren, indien er gewerkt wordt met professioneel zoveel mogelijk stof vermijden gereedschap.

Schuifdeur plaatsen

Het gaat om een enkele schuifdeur plafond hoog 290 cm hoog x 114 breed, overschilderbaar mdf, schuifbalk over plafond ca. 230 breed.

Double glazing hr++

Graag ontvang ik een schatting wat het zou kosten om enkel glas en houten kozijnen te vervangen door dubbel glas (hr++). We hebben een beetje haast met de inschatting. De klus kan wel rond februari/ maart uitgevoerd worden. We zouden weer houten kozijnen willen. Alles zou afgevoerd moeten worden. Het gaat om 14 kozijnen van in totaal 21 m2. De afmetingen verder zou ik niet durven zeggen. De nieuwe ramen moeten zo groot zijn als de oude.

Balkondeur met raam vervangen

Graag willen we een offerte voor een balkondeur: de maat van de deur is 88 cm x 213 cm. In de deur willen we een raam aan de bovenzijde van 59 x 107 cm (zie ook de foto die bijgevoegd is) Daarbij willen we graag uitgesplitst dubbel (hr++) glas en regulier en de mogelijkheid/kosten voor een kattenluikje onderin de deur.

Slot plaatsen op binnendeur van een kantoor

Op kantoor hebben wij een deur die moet kunnen worden afgesloten. Wij willen dus graag een slot laten plaatsen.

Anti inbraakstrip plaatsen in opdracht van VvE voor woontoren

circa 4 x anti inbraakstrips laten plaatsen bij deuren berging en lifthallen naar parkeergarage. Graag gecertificeerd bedrijf!