Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amsterdam te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amsterdam heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amsterdam u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amsterdam of directe omgeving.

16472 klanten uit Amsterdam bevelen een bij Casius in Amsterdam aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amsterdam bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen vervangen, tiental houten kozijnen leveren en plaatsen inclusief dubbele tuindeur, vervangen dakkapel en dakraam, kozijnen plaatsen en erker vervangen, vervangen kozijnen achterzijde woning, gehele achterpui vervangen, plaatsen overkapping, metalen trap, garagedeur vervangen door ramen en deur, plaatsen klapluiken 5 ramen waarvan 2 schuin raam, garagedeur vervangen door kozijn met raam en deur, verzakte garage rechtzetten, vervangen kozijnen, vervangen van een raam- en deurkozijn, binnen trap vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Amsterdam staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amsterdam:

Pergola maken op het dakterras

Ik wil graag een pergola over het achterste deel van mijn dakterras. De afmetingen van het te overdekken deel zijn 5540 X 3282 centimeter. Graag offerte met verschillende bedekking opties (Wilgentenen, rieten matten, latjes). Het dakterras is via de trap te bereiken. Eventueel zouden de materialen ook via kabel en katrol aan de voorkant omhoog gehaald kunnen worden.

Merbau schuurdeur laten monteren

Merbau Cando deur besteld. Wil deze laten monteren.

Kapot kiepraam repareren

Ik heb een draaikiepraam die niet meer sluit. De hendel draait 360 graden zonder enige resultaat. Hoogstwaarschijnlijk is er iets stuk gegaan intern van het sluitmechanisme.

RVS trapleuning monteren

Ik heb bij Praxis trapleuning gekocht, bij servicebalie gaven ze aan dat ik hem kon laten monteren via klusservice. De trapleuning is rvs look, 390 cm lang, 45 doorsnede. Er horen vijf steunen bij rvs New York die via 1 bout aan de muur bevestigd worden. Muur is beton. Leuning hoeft niet gezaagd, lengte is precies goed. Bevestigingsmateriaal is aanwezig.

Opdekdeuren op maat maken en plaatsen

Ik wil graag een offerte voor op maat maken en plaatsen van 5 opdekdeuren in verschillende maten. De deuren die ik eerder op het oog had, kan ik niet laten plaatsen omdat sommige kozijnen scheef in de deur zitten aan de bovenkant en dat bij bijv Svedex niet te schaven valt. Daardoor scheelt het aan de bovenkant tot wel 2 cm (bij 2 van de kozijnen). Ik heb de oude metalen Polynorm Z kozijnen en paumellen (die moeten ook nieuw). Ik hoor graag of iemand hier iets in kan betekenen.

Ubbink dakraam laten vervangen

Graag offerte voor -verwijderen en afvoeren oude dakraam -waterdicht plaatsen van nieuwe dakraam, specifiek de Ubbink Purilan Dakraam Sneldek 4-pans SND 31 ISO zwart -Genoemde dakraam kan ik zelf voor E 220 bestellen; als dit goedkoper of voor hetzelfde geld gedaan kan worden, dan graag meenemen in offerte. Dakraam bevindt zich op ongeveer 1,80m in schuine dak op de overloop op de tweede verdieping van een hoekwoning en is goed bereikbaar. Bijlage toont deel oude dakraam. Link naar te gebruiken nieuwe dakraam: https://www.ubbink.nl/Producten/Productgroepen/Dakramen/Purilan-Dakraam-0331810.aspx Andere merken, typen en formaten dakramen zijn niet gewenst.

Het plaatsen van een houten vlonder in een achtertuin

Ik zoek een timmerman die een houten vlonder in mijn achtertuin kan aanleggen. Onder de vlonder moet worteldoek moest komen. Het is nog niet duidelijk hoe groot de vlonder moet worden.

Mechanisme van draaikiepramen repareren

Ik heb twee draai kiepramen die ik wil laten repareren. De ramen sluiten maar de hendel is een beetje stroef geworden en gaat niet helemaal naar beneden. Het zijn nieuwe ramen die erin zijn gezet in 2015. IK wil graag een idee hebben wat dit mij gaat kosten. Ik zal het op prijs stellen als iemand mij terugbelt. Alvast bedankt.

Voordeur repareren

Brandweer heeft de deur geforceerd. De deur moet aan de binnen- en buitenzijde gerepareerd worden plus het hang- en sluitwerk, zo spoedig mogelijk.

Mechanisme van draaikiepramen repareren

Mechanisme van kiep- kantelraam werkt niet meer goed, en ik wil dit graag repareren. Ik ben benieuwd naar de mogelijkheden. Graag een offerte.

Draairichting van raam wijzigen van buiten naar binnen draaiend

Het naar buiten draaiende raam (dubbelglas en hout) naar binnen laten draaien. Het raam moet ook kunnen kiepen, dus draai/kiepsysteem. Afmeting = circa 117 x 80 cm. We willen ook een offerte ontvangen voor een standaard raam. Het is op de 2e verdieping.

Boeidelen bij een pand vervangen

Ik zoek een timmerman die de boeidelen en houten oversteek aan de voorkant van het pand kan renoveren/vervangen. Daarnaast moeten er ook boeidelen op 2 verdiepingen aan de achterkant gerenoveerd/vervangen worden. Het betreft een pand in met 4 woonlagen.

Garagedeur vervangen

Graag wil ik de garagedeur vervangen door een raamkozijn. De afmeting is ongeveer 2 bij 2 meter.

Geïsoleerde houten balkonkast maken voor cv ketel

Huidige houten balkonkast vervangen door groter en beter geisoleerd exemplaar, waar de cv-ketel in kan. Afwerking in dezelfde stijl als de houten kozijnen buiten.

6 houten kozijnen en ramen vervangen, inclusief tuindeur

Wij willen nieuwe kozijnen en dubbele ramen voor de ramen op de begane grond en 1e etage aan de voorkant en achterkant van onze woning. De houten kozijnen wil ik in een ander materiaal. Het gaat om 3 grote en 3 kleine kozijnen, en een houten deur naar de tuin ingang. In de offerte zie ik graag het prijsverschil terug tussen dubbel en triple glas.

Vervanging ramen+kozijnen

Ik ben op zoek naar iemand voor de vervanging van alle ramen en kozijnen van begane grond en 1e verdieping. Het gaat om 8 of 9 ramen. Ik ontvang graag een offerte.

Kelderkoekoek souterain

Ik zou graag een offerte ontvangen voor het realiseren van een kelderkoekoek in de logeerkamer (souterain) inclusief inschatting op welk termijn dit mogelijk is. De logeerkamer heeft op dit moment een lichtstraat waardoor het al wat daglicht binnenkrijgt via de bovenliggende raampartij van de woonkamer. Ik heb een aantal foto's + tekeningen echter kan via dit formulier maar 1 bijlage bijsluiten. Indien u meer wenst te ontvangen voor het opstellen van een goede offerte, hoor ik dat graag!

Gipswand laten repareren

Ik wil graag 2 gaten laten repareren in een gipswand. De gaten zijn ontstaan door een afgebroken kapstok (er waren verkeerde pluggen gebruikt. De gaten zijn 5 cm breed en staan ongeveer 50 cm van elkaar vandaan. De hele muur is 125 x 260 cm maar ik vermoed dat het mogelijk is om het desbetreffende stuk uit te zagen ipv de hele muur te vervangen. De bijgevoegde afbeelding laat een van de twee gaten zien.

Vervangen achterdeur en deurpost met goede sloten

Wij willen graag onze achterdeur incl deurpost vervangen voor een hardhouten deur met raam en goede sloten. Wij wonen op een goed bereikbare plek in Amsterdam en er kan voor de deur op een pleintje worden geparkeerd.

3 Houten kozijnen vervangen met HR++ glas

Vervangen van 3 kozijnen met HR++ glas. Plaatsen van houten draai/val kozijnen. Afmetingen ontbreken voor nu helaas, kan via e-mail opgevraagd worden.

Schuifdeur systeem gangkast plaatsen

ik wil graag mijn schuifdeur (storemax) systeem die ik bij jullie heb besteld, laten monteren.

Draairichting deur wijzigen en deur plaatsen

We hebben in ons nieuwe huurhuis een kleine slaapkamer met een naar binnen openende deur. Dit neemt ruimte in beslag. Graag wijzigen we de situatie van de deur naar een naar buiten openende deur of naar een schuifdeur. De deur heeft een groter dan gemiddeld deurkozijn (1900 stijl).

Het repareren/vervangen van een binnendeur

Ik zoek een deurenspecialist/glaszetter die mijn deur kan repareren. Er zit momenteel een grote barst in het glas (dubbel). Daarnaast is een klein stukje van het houtwerk van de deur beschadigd. Ik zoek een partij die of de ruit of de deur kan vervangen.

Draai scharnier vervangen door draai kantel/kiep scharnieren

Ik wil graag mijn ramen laten ombouwen van draai naar draai/kiep. Ik weet niet of dit mogelijk is, of dat er andere ramen in de plaats moeten komen. Het gaat om houten kozijnen/Ramen. Zie fotos.

Dakranden en veranda vervangen

De houten dakranden moeten gerepareerd/vervangen worden. Plus de houten veranda moet geheel vervangen worden. De daklijst is 6 meter.