Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor 2 bedden maken:

2 bedden maken

Ik wil graag 2 bedden laten maken. De eerste is een loft bed van 80H X 140B X 200L. Onder dit bed wil ik 1 kast van Breedte: 160 cm X Diepte: 47 cm X Hoogte: 76 cm plaatsen (schaf ik zelf aan). De kast wil ik kunnen verwijderen i.v.m. stofophoping. Het tweede bed 176H X 90B X 200L. met een trap/ladder. Onder dit bed wil ik een bureau plaatsen. (schaf ik zelf aan). Graag bespreek ik de mogelijkheden en ontvang ik een een prijs opgave. Ik heb graag dat de balken in elkaar vallen.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor 2 bedden maken uit heel Nederland:

Drainage advies / aanleggen voor een tuinderij

Ik heb een tuinderij en er is een gedeelte van ons land waar het water niet goed wegloopt en dat vaak onder water staat. Wij zijn erover aan het nadenken om hier drainage te plaatsen. Voor zover ik kan inschatten zouden drie buizen van 20 meter (5 meter uit elkaar) het gebied bestrijken, en die zouden kunnen uitkomen op 1 buis van 30 a 40 meter die uitkomt op een sloot. Het gehele deel wat gedraineerd moet worden is ongeveer 15 x 20 meter. Een deel is in een polytunnel kas, een deel zijn groente bedden (deze zijn best oké) en een deel is gras. De grond is van klei. Is het mogelijk hiervoor een offerte aan te vragen? Is het handig als we eerst een afspraak maken zodat u de situatie kunt bekijken? Graag zou ik de klus nog in januari willen laten uitvoeren.

Bedden op maat laten maken

Ik wil graag 2 whitewash tweepersoonsbedden laten maken: 1. 140 x 200 2. 140 x 210 En eventueel een dichte schoenenkast van ongeveer L120 x H65

Laminaat leggen

Op de slaapverdieping moet ongeveer 30 m2 laminaat worden gelegd, verdeeld over een kleine overloop en 2 slaapkamers. Er ligt al een ondervloer van het oude laminaat. Er zijn geen drempels, dus het laminaat moet in één stuk gelegd worden. Plinten hoeven niet, dat kan ik zelf. Het is niet mogelijk om de ruimtes helemaal leeg te maken. De bedden moeten van de ene kant van de kamer naar de andere kant geschoven worden.

Hoogslaper op maat laten maken

We willen voor onze zonen (4 en 6 jaar) een halfhoogslaper op maat laten maken, voor op hun afzonderlijke kinderkamers. We hebben zelf ontwerpen van de bedden, maar een vakman zal het moeten berekenen en maken. Bedden zijn op enkele details na identiek (1 bed komt tussen 3 muren, andere bed tussen twee muren in 90gradenhoek). Graag ontvang ik een offerte.

Vloer egaliseren en huidige vloer opnieuw leggen

De verdiepingsvloer moet opnieuw geëgaliseerd worden. Gaat om circa 80 vierkante meter verdeeld over drie kamers en een hal. De huidige vloer gaat eruit en er dan weer in. De huidige vloer betreft een vrij nieuwe laminaatvloer. Ik overweeg om in één van de drie kamers een nieuwe laminaat te laten leggen (ongeveer 20 m2). Hier zou de vloer dan op maat gemaakt moeten worden en gelegd. Eventueel moeten er wat platen van de ondervloer vervangen worden. Graag inschatting of stuc- en schilderwerk en gelakte muurplinten zullen beschadigingen en wat de kosten voor herstel zouden zijn. De muurplinten zijn ongeveer 12 cm hoog. Verder moet de verdiepingsvloer leeg, bestaande uit de montage van drie kasten en twee bedden. Verder kleinere meubelstukken en dozen. Spullen gaan naar benedenverdieping. Graag als apart onderdeel offreren. Ik heb meer werkzaamheden, dus heb voorkeur voor een wat meer allround klusbedrijf; maken plankjes in diverse inbouwkasten, verplaatsen kasten op andere plaatsen, maken wasmachineaansluiting, lampen ophangen, inbouwspots koppelen aan transformators en bevestigen etc. Eventueel schilderwerk en renovatie hal. Voor nu eerst graag offerte voor de vloer. Aanvangsperiode begin september. Bij geen reactie op de email graag een sms sturen.

Tuin egaliseren en terrassen en paden aanleggen

De kleine tuin ligt braak en is ongeveer 4.80 x 9.10 meter. De tuin loopt wat af naar achter en naar opzij,hoekhuis, met hek afgesloten naar bestrating passage. We willen niet teveel kosten maken. We willen met bestaande aarde de tuin op 2 niveaus krijgen. Het hoogte verschil is afhankelijk van bestaande aarde, maar we schatten verschil van ongeveer 10 tot 20 cm. Tegen de achtergevel, 4.80 x 3 diep dient geëgaliseerd te worden en een terras aangelegd: de helft ongeveer 2.50 meter diep en de helft ongeveer 3.20 diep (kleine 14 m2) met in het midden een aansluiting ( een traptrede naar beneden) met hoofdpad (ongeveer 0.80 breed) naar achterterras. Gezien hoogte verloop willen we dan een iets verdiept pad naar een verdiept terrasje van ongeveer 3 meter x 2.50 meter (ongeveer 7.50 m2) achter in de tuin. Dit moet ook geëgaliseerd. Het pad dat deze twee terrassen verbindt loopt met een trede naar beneden. Op dit niveau willen we rechts en links enkele smalle paden (zelfde niveau als achterterrasje en hoofdpad) tussen enkele verhoogde plantenbedden (niveau terras achter huis): vanuit huis gezien links van het pad 4 stuks, ieder ongeveer 1.50 meter diep en breed voor het kweken van groenten en rechts twee wat grotere bedden van ieder ongeveer 1.50 diep bij 2.50 breed. We hebben bij Tuincentrum Osdorp tegels gezien (terracotta kleurige betontegels) die we mooi vinden en niet duur zijn. Daarmee zouden we graag zowel de terrassen, als de paden, en als dit kan de beschotting van de iets verhoogde groentenbedden aangelegd willen zien. Als de infra structuur er ligt graag in alle bedden 10 cm bemeste teelaarde (17 m2). De grond ziet er verder goed uit en is als toplaag vruchtbaar. Het beplanten van de tuin doen we zelf. Er ligt momenteel een terras achter de gevel van 4.80 breed en 2.50 diep van stoeptegels. Deze moeten verwijderd (dit kunnen we eventueel zelf).

Hoogslapers maken en plaatsen

Ik wil graag 2 hoogslapers op maat laten maken/plaatsen. Eerste hoogslaper 140 breed de ander 120 breed (matras). Verder kan ik het niet uitleggen, dat moet ter plaatsen bekeken worden, dit ook in verband met de trap. Beide bedden moeten een plank bij het hoofdeind hebben om lampje en dergelijke op te zetten. Het plaatsen van de bedden ligt een beetje aan hoelang u nodig heeft. Bijvoorbeeld: 1 week werk, dan kan het in mei. Bij 2 weken werk, eerste 2 weken augustus. Eerst wil ik graag een indicatie wat dit gaat kosten.

Buitengevel pleisteren

Gritstralen van de ondergrond conform advies tot op de kunststof gebonden laag of tot op de mortel weefsellaag. Vervolgens ter plaatse van de constructiescheuren de mortelweefsellaag deels verwijderen en hier extra weefsel inbedden in de SLP Gevelpleister. Plaatsen van hoekbeschermers en stucstops RVS zoals beschreven in het technisch advies. Vervolgens 2 lagen SLP Gevelpleister aanbrengen van circa 2 tot 3 mm waarbij in de tweede laag in het geheel SLP Wapeningsgaas VWS in te bedden. Na droging voorstrijken en aanbrengen van SLP Spachtelputz 2 mm buiten kwaliteit verwerkt volgens technisch merkblad. Na droging een emulsieverflaag aanbrengen volgens technisch merkblad. Kleur nog nader te bepalen. Het is verstandig een plint in contrasterende kleur te maken zodat vervuiling hiervan zo in mogelijk opvalt. Onder het maaiveld zal noppenfolie worden aangebracht tot circa 3 cm boven het maaiveld zodat de gevel kan blijven ventileren. Buitenwerk Vierkante meter: 30 Huidige ondergrond: Oud stucwerk Gewenste afwerking: Pleisterwerk

Hoogslaper op maat laten maken

Graag zou ik informatie over een op maat te maken hoogslaper voor een kleine slaapkamer van 2.08 m x 2.45 m. Probleem bij alle te kopen hoogslapers is de buitenmaat. Die is altijd net te groot. Ook zou een matras van 80cm x 200cm er in moeten kunnen passen maar de bedden zijn altijd gebouwd op een matrassen 90cm breed. Verder moet ie ook nog in elkaar gezet kunnen worden.

Hoogslapers laten maken

Ik wil graag een hoogslaper voor mijn twee kinderen laten maken. De bedden (staan haaks tegen elkaar) moeten verbonden worden door middel van een plateau waarvandaan ze naar beneden kunnen glijden. Aan een voet/hoofdeind komt de trap en onder beide bedden (ongeveer 160 centimeter hoog) een inbouwkast waarvan een over de volledige lengte en een van 80 centimeter breed want daar willen we graag een poort in waar de kinderen doorheen kunnen lopen. Matrassen 160 centimeter x 70 centimeter. Materiaal maakt niet uit als het maar stevig en uiteraard mooi is dus wat is het advies... Onder het plateau blijft de ruimte open (plateau moet ongeveer 60 centimeter bij 70 centimeter zijn) de kamer waar het bed komt is ongeveer 230 centimeter bij 480 centimeter.