Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor nieuwe trap op zolder realiseren:

Nieuwe trap op zolder realiseren

Ivm verbouwing zolderverdieping moet zoldertrap op andere, nog te bepalen, plaats komen. Om ruimte te maken voor een extra slaapkamer dient de nieuwe trap zoveel mogelijk aan de rand van de woning te komen hetgeen alleen bemoeilijkt wordt door schuin dak. Zoek iemand voor de ontwerp en realisatie van de nieuwe trap. Naar welk type trap ben je op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor nieuwe trap op zolder realiseren uit heel Nederland:

Trap verplaatsen in huis

We hebben een trap naar de zolder op een hele onlogische plek. We willen dus de trap verplaatst en daarbij zal dus ook een nieuw trapgat gemaakt moeten worden en het oude trapgat gesloten moeten worden.

Laminaat en ondervloer leggen op overloop en in babykamer

Babykamer heeft een oppervlakte van 10m2. Overloop van ongeveer 4m2 afgerond naar boven. Tussen overloop en babykamer moet een overgangsprofiel komen. Tevens is er een open trap naar zolder aanwezig in de overloop, er moet dus denk ook iets van een overgangsprofiel komen tussen de benedentrap en de vloer en het randje wat bloot ligt onder de zoldertrap. Laminaat moet in beide ruimtes in de lengte gelegd worden, ook moeten er plakplintjes gelegd worden en ondervloer.

Verwijderen vlizotrap, trapgat maken en plaatsen van vaste trap

Ik wil graag een vaste houten trap naar zolder plaatsen. er is noodzakelijk een gat maken in het betonnen plafond. Het plafond is 2.70 m/ 2.50 m hoog. Er is een vlizotrap aanwezig, deze moet weg en het gat moet dichtgemaakt worden. Eerst moet de trap een paar treden recht worden, dan een kwartslag naar links en naar boven een kwart draai.

Vlizotrap vervangen door een vaste trap en een muur verplaatsen

Wij willen twee dingen laten uitvoeren. Het ene is het verplaatsen van een muur. Het betreft een overloop van 1.91 x 2 meter. Verplaatsen van muren op de overloop zodat het 1.91 x 3 meter wordt. Ik denk dat het geen draagmuur is, maar dat weet ik niet zeker. Dan willen we een vaste trap plaatsen en gat op zolder vergroten/dichtmaken waar nu een vlizotrap zit. Ik gok dat het plafond ongeveer 2,35 meter is, het huis is uit '93. Of de trap een kwart draai nodig heeft weet ik niet, ik zou graag daar advies over willen hebben. De trap wil ik waarschijnlijk van hout. Alle muren dan ook afwerken.

Binnenwanden plaatsen in nieuwbouwwoning en deuren plaatsen

Wij willen in onze nieuwbouwwoning twee binnen wanden met deuren laten plaatsen. Een wand van 3 m breed waarin 2 taatsdeuren zitten en zijpanelen aan 2 kanten (50-100-100-50) en een wand op zolder met de schuifdeur voor de trap. Wand tussen twee muren is 3,15 m. Als je naar beneden gaat is de trap aan de rechterkant. Twee wandjes in de badkamer voor op een muurtje tussen de wastafel en douche: 2 x 0,65 m breed met 1,50 m hoog. Eventueel de wanden ook stucen. De deuren schaffen we zelf aan. Verwachte plaatsing juli 2021.

Vaste zoldertrap plaatsen

Vaste trap op maat na zolder. Halve slag rechts draaiend met enkele spil. Met gat maken in zolder en gat voor vlizotrap dichtmaken

Advies, inmeten en plaatsen vlizotrap

Ik wil graag een viertal laten plaatsen van de zolder naar de 4de etage. Of een ruimtebesparende trap. Ook wil ik graag advies over wat voor soort trap en wat er mogelijk is in mijn situatie.

Open trap zolder schilderen

De trap is in goede staat. Het en der zijn wat opvullingen nodig. Ik zou de trap graag in het wit geschilderd hebben. Staat al in de grondverf, heeft ongeveer 15 treden

Zoldertrap laten afbuigen en nieuwe ingang naar zolder

We willen graag de trap naar zolder laten afbuigen naar links, zodat deze op onze overloop uitkomt. Hiervoor moet ook een nieuw trappengat worden gemaakt. En de muur gedicht op de kamer waar de trap huidig op uitkomt, zodat de kamer een aparte kamer wordt.

Nokverhoging realiseren

Wij willen een tweezijdige nokverhoging op onze zolder. Graag zouden we willen dat jullie langskomen on een juiste inschatting en alle opties door te kunnen nemen en om juiste offerte te kunnen maken. We twijfelen nog een beetje over de breedte. Het huis is 5 meter breed. We zouden de nokerhoging 1 meter naar voren willen uitbouwen en 2 meter naar de achterkant. Vergunning moet nog, in overleg wie dit regelt. In eerste instantie willen we een complete oplevering, wel graag in overleg wat er gedaan wordt. Stucwerk graag vermelden, elektra hoeft niet. We willen er een slaapkamer maken, en daarvoor willen we een kozijn als afscheiding van de kamer met de trap. De constructie willen we graag advies over, dit is heel erg prijs afhankelijk. We verwachten onze tweede dochter rond juni, en zouden daarom voor het einde van dit jaar klaar willen zijn met de nokverhoging.

Partners

Partners van Casius