Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor slot en klink van dikke tuindeur vervangen:

Slot en klink van dikke tuindeur vervangen

De deurklink en het slot van de poortdeur in de schutting moeten vervangen worden. Het is geen standaarddeur; dikker dan normaal. Graag offerte voor nieuwe deurklink met slot en montagekosten.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor slot en klink van dikke tuindeur vervangen uit heel Nederland:

Deurklinken en sloten maken

In ons pand beginnen de deurklinken losser te zitten. Dit is niet te maken door ze beter/opnieuw aan te draaien. Naast speling van de klink is er ook speling in het slot te zien. We hebben reeds sloten aangeschaft (Geen nieuwe klinken). Wat zijn de kosten van het maken/vervangen hiervan.

Schuurdeur op maat maken en slot plaatsen

Ik wil hardhouten deur van 211,5 x 88 cm laten plaatsen in de schuur. De deur moet een halve tot anderhalve cm ingekort worden, aan de kant van de scharnieren. Tevens moet er een slot in gemaakt worden. Een enkel slot en een klink. De deur is gegrond met groene grondverf. Geen glas. De nieuwe deur erin hangen en de oude deur verwijderen kan ik zelf. Wat kost het om de deur op maat te laten maken en het slot erin laten zetten?

Poortdeur met slot plaatsen

Mijn poort is aan vervanging toe. Graag zou ik willen weten hoe duur het is om een poort te laten maken omdat het nogal vreemde maten zijn. Het gaat om een poort met een toog. Mag een dichte (massieve) poort zijn maar mag ook planken. De maten zijn 96 cm breed en 211 hoog. Graag wil ik er ook een slot in met een klink die aan beide zijde open gemaakt kan worden. We hebben zelf al de cilinder. Mag op termijn uitgevoerd worden, heeft geen haast.

Stalen poorten in de brandgangen plaatsen

Huidige poort, die onze brandgang afsluit verkeert in slechte staat. Of de poort dient gerepareerd te worden of volledig vervangen te worden door nieuwe en veiligere poort die eventueel automatisch achter je in het slot schiet. Indien repareren dan: - nieuw cilinder slot - nieuw sluitwerk - nieuwe klink - goed afstellen ten opzichte van de muur - betegeling onder poort opnieuw leggen De poort zo opgeleverd te worden dat die weer bruikbaar is en er weer velen jaren tegenaan kan. Tevens een offerte gevraagd voor plaatsing van nieuwe poort die automatisch achter je in het slot valt. Gebaseerd op beiden offertes en keuze van de bewoners wordt de keus voor reparatie of nieuwe plaatsen gemaakt. Zie tevens bijlagen voor de huidige poort. Ik heb de poort nog niet opgemeten maar ongeveer een meter breed met een stukje dat afsluit tegen de muur.

Geïmpregneerde of hardhouten poort plaatsen

Betreft het vervangen van de (op maat gemaakte) poort. De afmetingen van de poort zijn 93.60 cm breed, 194 cm hoog en 40 mm dik. Graag geïmpregneerd of een hard houten poort, deze moet op ijzeren palen worden gemonteerd. Met sluiting, er hoeft geen slot in, wel een schuif en klink. Graag ontvang ik offerte.

Badkamerdeur leveren en plaatsen

Ik zoek een vakman om een badkamerdeur te plaatsen. Ik heb nog geen nieuw deur gekocht. Het zou beter zijn dat er eest een vakman langs komt om de maten op te meten. De oude badkamerdeur is met de grofvuil meegegeven. De klink en het slot heb ik nog. De scharnieren heb ik niet meer.

Slotgaten in Cando-deuren aanbrengen

Graag zou ik voor vijf binnendeuren slotgaten laten aanbrengen in Candodeuren, te weten tweemaal sleutel, eenmaal klink en slot, eenmaal alleen slot, eenmaal alleen klink. Wat zou deze klus gaan kosten? En als deuren zonder gaten voor paumellen worden geleverd, wat kost het dan extra om deze aan te brengen? Het zijn opdekdeuren. Het inhangen kan ik zelf.

Ingetrapte deur vervangen

Het verwijderen en afvoeren van ingetrapte toegangsdeur van een appartement, kozijn slechts minimaal beschadigd, deur was niet op slot, en het plaatsen van een standaard spaangevulde deur, met een knop van buiten en een klink aan de binnenkant, inclusief plaatsen van het slot. Kleur van de deur: crème.

Deur van de toiletruimte vervangen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten vervangen van de deur van ons toilet. Ook het slot en de klink willen wij vernieuwd hebben. Het betreft een stompe deur van 82 x 106 centimeter groot. Het betreft een oude woning, dus de deur zal hier en daar bijgeschaafd moeten worden om deze passend te maken.

Doors4Life binnendeur monteren

Ik wil graag een binnendeur van Doors4Life laten monteren. Ik heb de deur al besteld en in huis. De maten kloppen, de deur zal afgehangen moeten worden. Ik heb een deur en deurlijsten, ik weet niet of er een klink en een slot bij de deur geleverd zijn. Zo niet, dan heb ik dit niet.

Partners

Partners van Casius