Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor rooster in badkamerdeur plaatsen:

Rooster in badkamerdeur plaatsen

Ik wil graag in mijn badkamer deur een rooster laten plaatsen of de onderkant van de badkamer deur voorzien van een kier.
Onze klant uit Amstelveen (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor rooster in badkamerdeur plaatsen uit heel Nederland:

Rooster maken in badkamerdeur

Ik wil graag een ventilatierooster laten maken in mijn badkamerdeur voor een goede ventilatie. Rooster koop ik zelf bij de Praxis.

Raamventilator in de badkamer plaatsen

Ik wil graag een raamventilator in ons badkamerraam laten plaatsen en tevens een rooster in de badkamerdeur. Het glas van het raam is 1,02 meter bij 23 cm en het kozijn 1,15 meter bij 36 cm. Eventueel kan ook het raam eruit en kan de ventilator in een dicht kozijn. Ter bepaling van de capaciteit van de ventilator: de badkamer is ongeveer 20 m2 en heeft een open douche.

Nieuwe badkamerdeur plaatsen

Betreft het plaatsen van een nieuwe opdek deur voor de badkamer, inclusief hang en sluit werk en ventilatie rooster. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Badkamerplafond opfrissen

Het plafond in onze badkamer is ongeveer 2 bij 4 meter. Wij hebben een ventilatie-unit hangen en ventileren ook door een raampje open te zetten. Toch zijn er op het plafond in de hoeken lichte schimmelplekken te zien. Wij willen het plafond met een goede schimmelwerende verf laten schilderen. Langs het plafond zijn plinten gespijkerd, waar roestvorming van de spijkers te zien is. We willen de plinten laten verwijderen, opnieuw laten plaatsen met rvs nagels en dan ook laten schilderen. Verder willen we hier vragen om mee te denken over een betere ventilatie. Er moet misschien een rooster in de badkamerdeur worden geplaatst.

Ventilatierooster in de badkamerdeur plaatsen

Ik wil graag een ventilatie rooster in de badkamerdeur laten plaatsen. De deur klemt ook iets en zou daarom aan de onderkant iets ingekort moeten worden en daarna geverfd om rot te voorkomen.

Ventilatierooster in badkamerdeur plaatsen

I.v.m. een betere ventilering wil ik graag een rooster in mijn badkamerdeur laten plaatsen. Rooster leveren en maken in de deur.

Deuren afhangen/voorbereiden plafond

Het afhangen van 4 binnendeur (3x 201.5x83cm en 1x 201.5x63cm). Regelwerk t.b.v. verlaagd plafond in gang en keuken (15cm onder origineel plafond) 3x kozijn aanpassen ivm verlaagd plafond. 1x rooster aanbrengen boven badkamerdeur.

Gaat om (kleine)badkamer verbouwing: ...

Gaat om (kleine)badkamer verbouwing: Verwijderen van ligbad en plaatsen douche bak, nieuwe douchekraan/kop, huidige wc vervangen door nieuwe spoelbak/wc, tegels aan de muur vervangen door nieuwe (witte), ventilatie rooster in badkamerdeur plaatsen, wastafel verplaatsen in de badkamer. En in de woonkamer (kleine)HR ketel en radiatoren plaatsen, in huiskamer en door naar slaapkamer.