Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amstelveen of directe omgeving.

2423 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage als bijgebouw bouwen, vaste steiger plaatsen rondom het huis, garage of berging in de tuin bouwen, garagebouw: garage laten bouwen, huidige garage vergroten, aluminium stacaravan met kunststof laten bekleden, deuren vervangen door pendeldeuren, yogaruimte maken in de tuin, deur en deurkozijn laten plaatsen, bestaande garage vervangen, stalen schuifdeuren laten plaatsen, kunststof klapdeuren laten plaatsen, aluminium taatsdeuren plaatsen, oude schuur vernieuwen, pendeldeur met panelen plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor garage- en carportbouw, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amstelveen:

Oude schuur vernieuwen

Huidige stenen schuur is gescheurd. Deze wil ik laten slopen en op dezelfde plek wil ik een nieuwe stenen schuur van 3 x 3 meter met een plat dak en een raam. Er moet even gekeken worden of onderheien nodig is. Graag starten met de bouw ergens in het voorjaar.

Trappen bekleden met HPL

Ik wil 2 dichte 2 kwarts trappen met HPL laten bekleden. Doe het zelf pakketten zijn reeds besteld. Levering 17-12 en bekleden voor 24-12.

Stalen binnendeuren plaatsen

Ik wil graag stalen binnendeuren laten plaatsen in mijn woning die nu gebouwd wordt. Het gaat om 2 stalen deuren: 1. Een dubbele deur van 180 x 220 dus twee deuren van 90 cm 2. Een deur met een vast paneel op de rechterkant van 140 x 240, waarvan de deur is 90 breed is en een vaste stuk heeft van 50 cm breed.

Automatisch te openen voordeur plaatsen

Ik heb een nieuwe voordeur nodig, maar ik wil een dat automatische kunnen openen van boven, met a video om te controlleren

Raambank bij radiator maken

Ik wil graag een raambank boven mijn radiator, in een nis laten bouwen. Het is de bedoeling dat de vensterbanken groter worden gemaakt en dat er een radiator ombouw wordt geplaatst, zodat er losse kussens opgelegd kunnen worden. Graag ontvang ik een offerte.

Kozijnen en glas laten vervangen

1 groot raam en 1 kleintje raampje, badkamer, aan voorkant, 2 ramen, 1 klein en 1 middel, aan achterkant.

Slot en klink van dikke tuindeur vervangen

De deurklink en het slot van de poortdeur in de schutting moeten vervangen worden. Het is geen standaarddeur; dikker dan normaal. Graag offerte voor nieuwe deurklink met slot en montagekosten.

Draairichting openslaande deuren veranderen

Bij onze woning opent bij de openslaande deuren als eerst de linkerdeur (zie foto). Bij de indeling van ons huis zou het veel logischer zijn als eerst de rechterdeur zou openen. Zou u kunnen aangeven wat de kosten zijn van het omdraaien hiervan, dus dat de openslaande deuren met als eerst de rechterdeur openen?

Houten kozijnen herstellen en isolatieruiten nakijken

Ik heb op de 1e verdieping van onze hoekwoning enkele houten kozijnen die wat houtrot vertonen. Ik wil die kozijnen graag even laten nakijken. Ook heb ik enkele isolatieruiten die steeds beslaan. Ik wil ook even laten bekijken of die nog in goede staat zijn. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave voor de benodigde herstelwerkzaamheden.

Trap bekleden met CanDo traprenovatie van PVC/vinyl

Wij willen onze dichte houten trap met 12 treden helemaal kaal maken en voorbereiden, zodat er CanDo vinyl/PVC op kan worden geplaatst inclusief trapneuzen. We willen dit zowel op de treden als op de stootborden en een geschroefde strip. We kopen alle materialen hiervoor zelf bij Praxis. Graag ontvangen wij uw offerte.

Berging van deur vervangen

De deur van mijn berging ziet elke keer vast, op moment dat koud of warm weer is. De maat van de deur, gewoon een standard berging deur is.

Badkamerdeur voorzien van ventilatie

Ik wil graag in mijn badkamer deur een rooster laten plaatsen of de onderkant van de deur voorzien van een kier ,in overleg

Rooster in badkamerdeur plaatsen

Ik wil graag in mijn badkamer deur een rooster laten plaatsen of de onderkant van de badkamer deur voorzien van een kier.

Krakende houten trappen herstellen

We hebben twee houten trappen in huis; één dichte trap (achterkant ook dicht) en een open trap. De dichte trap heeft een aantal treden die enorm kraken en bij de open trap kraken vrijwel alle treden. In de bijlage van beide trappen een foto, om een idee te geven van de situatie. Beide trappen hebben 13 treden. We zijn op zoek naar iemand die het kraken kan verhelpen.

Constructie voor een slaapvide op de zolder maken

Graag zou ik een timmerman willen die mij kan helpen met het maken van een constructie voor een slaapvide op de zolderverdieping, de afwerking kan ik zelf doen maar voor het veilig neerzetten van een vide heb ik een proffesionele timmerman nodig. Graag ontvang ik een offerte.

Zolderluik of een deur laten maken

Ik wil graag de zolder kunnen afsluiten, er is een vaste trap wel met open treden, ik wil of een luik of een deur, de voordeligste oplossing. De werkplek is goed bereikbaar en de klant wil eerst overleggen over de meerprijs van het afvoeren van het afval.

Tussenwand laten plaatsen

I would like to change form of the room. Therefore existed wall has to be disappear and i need a other direction of new wall. It has to be finished in september then I can ask you further for the laminaat floor and painting ect. Please contact me as soon as possible. I will send you pictures of the room and a picture of my wish, in attached file. Thank you.

Deurbeslag en sleutelgat in deuren maken

Ik wil graag in vier bestaande deuren een sleutelgat laten maken plus vier cilinders en deurbeslag laten plaatsen. Het betreft Formica deuren. De cilindersloten (Nemef) zelf zitten dus al in de deuren. De nieuwe platen met sleutelgat e.d. moeten dus nog wel aangeschaft worden. De deuren hoeven dus maar vanaf één kant op slot gedaan kunnen worden. Zie foto voor bestaande situatie. Degene die als eerste de klus kan uitvoeren zal een streepje voor hebben.

Stalen schuifdeuren voor nieuwbouw leveren

2 x stalen schuifdeur van 130 cm breed op begane grond van een nieuwbouw woning. Profiel moet nog bepaald worden. Contact enkel per email aub,

Wand voor tv en ombouw voor haard maken

Gewenst een accent muurtje voor de tv in landelijk interieur stijl, waar een 46 inch tv aan hangt en een sonos soundbar. Kabels en internet router zijn netjes verwerkt. Daarnaast heb ik een aparte bio ethanol haard, reeds opgehangen aan een draagmuur, ongeveer 82 cm lang en ongeveer 50 cm breed waar ik een inbouw voor wil laten vervaardigen, voorkeurskleur wit. Haard en tv niet onder elkaar, maar naast elkaar geplaatst , ongeveer 60-70 cm tussenin. Graag ontvang ik een offerte als het gevraagde mogelijke is. In de bijlage een aantal voorbeelden en mijn eigen muur inclusief tv/haard.

Kozijn met deur in de hal plaatsen

Ik woon in een huurwoning waar al een paar maal is geprobeerd om via de voordeur in te breken. Momenteel is het slot weer kapot na een inbraakpoging en de Woningbouwvereniging gaat dit repareren. Omdat ik binnenkort op vakantie ga, wil ik in de gang achter de voordeur een extra kozijn laten plaatsen met een goed afsluitbare deur. Tijdens mijn vakantie past mijn zwager op de woning, dan kan de klus ook worden uitgevoerd. Ik ben zelf deze week nog bereikbaar voor het maken van een afspraak en offerte.

Schuurdeur en onderdorpel vervangen

De schuurdeur moet worden vervangen, inclusief leveren van een deur en het inzetten van een slot. De huidige deur is 92,5 x 211,5 cm. De onderdorpel van de achterdeur is zo verrot dat houtvuller niet meer helpt. Die moet dus worden vervangen voor een nieuwe van hardhout. De achterdeur is 92,5 cm breed en het kozijn is 100,5 cm breed. Het schilderwerk kan ik zelf doen. De tuin is achterom goed bereikbaar.

Trap renoveren

Traprenovatie uitvoeren. Het oude tapijt is reeds verwijderd. Betreft een dichte trap met twee kwarten. Ik wil tapijt of overzettreden laten monteren. Graag ontvang ik een indicatie van de kosten.

Dakraam of rubberen strips vervangen vanwege lekkage

Omdat mijn zolderraam lekt wil ik dit vervangen of gerepareerd hebben. De glasmaat van het zolderraam is 50 cm hoog bij 42 of 43 cm breed. Er is alleen lekkage bij hevige onweersbuien. Inspectie op lekkage strip rond raamglas. Vervanging van rubbers rond het raam. Eventueel vervangen door raam/klapraam indien mogelijk met verduisteringsgordijn om zonlicht en soms maanlicht te verbannen.

Natuursteen vensterbank op maat laten maken

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een natuursteen vensterbank op maat (inmeten, maken, plaatsen). Er is nu een MDF vensterbank van 5.80 meter lang en bestaat uit twee gelijke platen / delen (2.90 + 2.90 meter) bij 29 cm breed. Maat nieuwe vensterbank zou weer 5,80 cm lang worden (van twee delen) maar de breedte wil ik 38 cm hebben. Materiaal (kwarts composiet in de kleur wit ) kan ik eventueel zelf leveren. Ik hoor het graag.