Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amstelveen of directe omgeving.

2484 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, kozijnen en glas laten vervangen, trappen maken en plaatsen, taatsdeur plaatsen, kozijnen vervangen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of garage- en carportbouw in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amstelveen:

Houten dichte trap plaatsen

Ik wil een houten dichte trap tussen de 2e en 3e verdieping met twee kwarten, hoogte van 274,5 cm en 210 cm lang en 90 cm breed, 14 treden.

Fitting services for door

We found this door 'Grosfillex folding door 'Una' PVC white 205 x 84 cm' on Praxis website. We need fitting services for this. Could you please provide the cost of fitting services, so that we can give the order of the door?

Roomdivider van aluminium plaatsen

Ik wil een vaste room divider van aluminium met slank profiel (met glas) laten plaatsen. Deze moet 3 bij 2,40 meter worden.

Extra paumelle plaatsen in stalen kozijn

Onze huiskamerdeur is een keer geforceerd geweest waardoor de onderste paumelle stuk is. Het deel dat in het stalen kozijn zit, zit los. Ik denk dat het gebroken is. Ik zou graag een extra paumelle geplaatst willen hebben want de deur knerst enorm tegen het kozijn. Werkzaamheden kunnen vanaf april van start gaan.

Metalen draai- of wenteltrap plaatsen

Graag bericht over de leveringsmogelijkheden van een wenteltrap (rechtsom draaiend, 180 graden). Trapgat: ca. 130 cm. Breed, ca. 90 cm diep. Stalen frame, treden in overleg, geen stootborden. Naar 1e etage, hoogte 260 cm (13 treden), naar 2e étage 280 cm (14 treden). Opgang(en), voor trapgat aan linkerzijde, ca. 65 cm breed, kunnen eventueel uitgebreid naar voren met één, respectievelijk twee rechte treden. Globale richtprijs wordt op prijs gesteld.

Laminaat en stootborden op de trap aanbrengen

Ik wil het laminaat en stootborden laten leggen op de trap. Ik heb alle materialen bij jullie gekocht voor een traprenovatie. Mijn vraag is wat kost om één trap door een vakman te laten renoveren en hoe lang duurt het? En is er een wachttijd?

Deur- en raamkozijnen aanpassen

We recently bought an old house. This has old doors and windows. We want: 1. Change 2 windows (the old windows are not safe for kids). The new windows need to be replaced. 2. Change the direction of 1 by. Please note that the door is metal and not wood. 3. We need advice on whether we should keep the old doors and windows or replace them all. We would like to be done before May ends.

Trap van alleen hout of gecombineerd met staal

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken We bouwen ons eigen huis en zoeken of staal gecombineerd met hout of een volledig houten trap.

Kozijn van dakkapel vervangen

Ik wil graag de kozijnen bij mijn dakkapel vervangen. Het gaat om 3 delen met een maat van 3,70 x 1,25 meter. De kozijnen zijn nu van hout en deels verrot. Graag zou ik de mogelijkheid willen weten voor hout of kunststof.

Vouwdeur in badkamer vervangen

De oude vouwdeur van de badkamer demonteren en een nieuwe daarvoor in de plaats monteren.

Houten trap laten plaatsen

Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap met één of meerdere draaien Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke trap Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken Van begane grond naar kelder, steektrap met 2 bordessen, 1 op begane grondvloer en 1 circa 50 cm boven de keldervloer hoogte.

Oude schuur vernieuwen

Huidige stenen schuur is gescheurd. Deze wil ik laten slopen en op dezelfde plek wil ik een nieuwe stenen schuur van 3 x 3 meter met een plat dak en een raam. Er moet even gekeken worden of onderheien nodig is. Graag starten met de bouw ergens in het voorjaar.

Trappen bekleden met HPL

Ik wil 2 dichte 2 kwarts trappen met HPL laten bekleden. Doe het zelf pakketten zijn reeds besteld. Levering 17-12 en bekleden voor 24-12.

Stalen binnendeuren plaatsen

Ik wil graag stalen binnendeuren laten plaatsen in mijn woning die nu gebouwd wordt. Het gaat om 2 stalen deuren: 1. Een dubbele deur van 180 x 220 dus twee deuren van 90 cm 2. Een deur met een vast paneel op de rechterkant van 140 x 240, waarvan de deur is 90 breed is en een vaste stuk heeft van 50 cm breed.

Automatisch te openen voordeur plaatsen

Ik heb een nieuwe voordeur nodig, maar ik wil een dat automatische kunnen openen van boven, met a video om te controlleren

Raambank bij radiator maken

Ik wil graag een raambank boven mijn radiator, in een nis laten bouwen. Het is de bedoeling dat de vensterbanken groter worden gemaakt en dat er een radiator ombouw wordt geplaatst, zodat er losse kussens opgelegd kunnen worden. Graag ontvang ik een offerte.

Kozijnen en glas laten vervangen

1 groot raam en 1 kleintje raampje, badkamer, aan voorkant, 2 ramen, 1 klein en 1 middel, aan achterkant.

Slot en klink van dikke tuindeur vervangen

De deurklink en het slot van de poortdeur in de schutting moeten vervangen worden. Het is geen standaarddeur; dikker dan normaal. Graag offerte voor nieuwe deurklink met slot en montagekosten.

Draairichting openslaande deuren veranderen

Bij onze woning opent bij de openslaande deuren als eerst de linkerdeur (zie foto). Bij de indeling van ons huis zou het veel logischer zijn als eerst de rechterdeur zou openen. Zou u kunnen aangeven wat de kosten zijn van het omdraaien hiervan, dus dat de openslaande deuren met als eerst de rechterdeur openen?

Houten kozijnen herstellen en isolatieruiten nakijken

Ik heb op de 1e verdieping van onze hoekwoning enkele houten kozijnen die wat houtrot vertonen. Ik wil die kozijnen graag even laten nakijken. Ook heb ik enkele isolatieruiten die steeds beslaan. Ik wil ook even laten bekijken of die nog in goede staat zijn. Ik ontvang graag uw advies en prijsopgave voor de benodigde herstelwerkzaamheden.

Trap bekleden met CanDo traprenovatie van PVC/vinyl

Wij willen onze dichte houten trap met 12 treden helemaal kaal maken en voorbereiden, zodat er CanDo vinyl/PVC op kan worden geplaatst inclusief trapneuzen. We willen dit zowel op de treden als op de stootborden en een geschroefde strip. We kopen alle materialen hiervoor zelf bij Praxis. Graag ontvangen wij uw offerte.

Berging van deur vervangen

De deur van mijn berging ziet elke keer vast, op moment dat koud of warm weer is. De maat van de deur, gewoon een standard berging deur is.

Badkamerdeur voorzien van ventilatie

Ik wil graag in mijn badkamer deur een rooster laten plaatsen of de onderkant van de deur voorzien van een kier ,in overleg

Rooster in badkamerdeur plaatsen

Ik wil graag in mijn badkamer deur een rooster laten plaatsen of de onderkant van de badkamer deur voorzien van een kier.

Krakende houten trappen herstellen

We hebben twee houten trappen in huis; één dichte trap (achterkant ook dicht) en een open trap. De dichte trap heeft een aantal treden die enorm kraken en bij de open trap kraken vrijwel alle treden. In de bijlage van beide trappen een foto, om een idee te geven van de situatie. Beide trappen hebben 13 treden. We zijn op zoek naar iemand die het kraken kan verhelpen.