Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Amstelveen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Amstelveen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Amstelveen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Amstelveen of directe omgeving.

2640 klanten uit Amstelveen bevelen een bij Casius in Amstelveen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,4/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Amstelveen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: serie-matige Houtskelet Chaletbouw (eerst 1 daarna mogelijk 22), dakraam plaatsen, losstaande houten schuur met serre/veranda, terrasoverkapping realiseren, vliering maken op de zolderverdieping en scheidingwand plaatsen (evt dakraam plaatsen), 6 kozijnen en 2 deuren vervangen voor kunststof, houten kozijnen vervangen, kozijnen en ramen in de erker vervangen, vervangen kunststof kozijnen voor hout, klompenhok aan nieuwbouw, vernieuwen van kozijnen incl dubbele beglazing, vliering op zolder laten maken, vervangen binnen deuren (8 stuks), balkondeuren en kozijnen vervangen, vide afsluiten met brandwerend glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Amstelveen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Amstelveen:

Trapbekleding vervangen

Ik wil het tapijt vervangen door een eiken look top en stootboard. (geen hout, ivm extra geluiddemping). 15 treden met kwart draai. Geïnteresseerd in een prijsopgaaf.

Dakraam plaatsen

ik wil graag een dakraam op mijn zolder laten plaatsen

Verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast

Graag laat ik meerdere kasten maken: 1. Wandkast woonkamer: Aan een wand waar nu nog niks is wil ik een wandkast laten maken met deuren, kastjes en open gaten, hier komt ook de tv in. Deze zal ongeveer 4 m lang zijn, plafond hoogte is ongeveer 2.60 bij 2.70 m. 2. Trapberging afwerking incl wijnopslag: we willen de vloer mooi laten afwerken met een mooie vloer erin en een kast met vakken waar de wijn in kan, deze zal denk ik iets meer dan 2 m hoog zijn bij maximaal 1,5 m breed. Het hoeft heet klimaatkast te zijn. 3. Kledingkast schuinen nok: op de 2de verdieping hebben wij een zadeldak en wij kunnen geen kast vinden die onder het schuine dak past. De kleding kast laten wij graag op maat maken. De vloer zal ongeveer 4 m zijn en het dak loopt schuin tot in een punt van maximaal 2 m. 4. Kledingkast incl wegvouw bed: ik weet niet of u dit kunt maken, maar als dat wel zo is zou ik graag een wegvouwbed laten maken in een kledingkast. Het moet een twijfelaarsbed worden, die dus opgeklapt kan worden. Ik denk dat de kamer 2,5 m lang is, de hoogte is ongeveer 2,5 m. De klus zal gespreid worden uitgevoerd.

Vervangen dakraam

Ik heb een dakraam in een schuin pannendak. Het dakraam is aan vervanging toe. Ik zou graag een witgelakt tuimelraam hebben, scharnierend in het midden. De binnenmaat van het kozijn is 128 cm breed x 137 cm hoog. Kunt u me de mogelijkheden vertellen (u heeft meerdere merken) en een prijsopgaaf doen inclusief installatie?

Nieuwe trap plaatsen

Ik heb mijn huis verbouwd en ik wil nu een nieuwe trap van de begaande grond naar de eerste verdieping. Moet een kwart slag (dubbel) trap worden. Ik ben benieuwd naar wat de kosten hiervoor zijn en ik ontvang graag een offerte.

Vliering maken met vlizo trap

Op 24 maart wordt bij ons een dakkapel aan de voorzijde geplaatst. Graag willen wij daarna een vliering laten maken met een vlizotrap. Het dak is een klapdak en de binnenmaat tussen de dragende muren is 5,15 mtr; de breedte wordt ongeveer 3 meter. Tevens willen wij evt. een wand met een deur laten plaatsen om de hoek waar de cv-ketel staat weg te werken. Ook zal er wat elektra aangelegd/omgelegd moeten worden. Graag maken wij een afspraak om dit te bespreken en de situatie te laten zien. Aangezien de dakkapel 24 maart geplaatst wordt zou het mooi zijn als de draagbalken die dag naar binnen gehesen kunnen worden. De bouw van de vliering mag uiteraard later plaatsvinden.

Replace door and window including glass

I had a breack in and I need to replace the door and window frame. Please find attached the measurement of the door and window frame which needs replacement. The glass is in good condition and does not need to be replaced. Current frame is from wood, the new one I want from pvc or otherwise wood. Can you please let me know the costs for: 1. For new frame with and with out glass 2. Transport costs 3. Labour costs (Montage) to replace the frame/door/glass 4. Garbage removal costs 5. Any other required costs If something is not included in the quote, please note it down for me. The sooner you can start, the better.

Stalen poorten in de brandgang plaatsen

Wij (12 woningen) willen graag een hek afsluiting hebben aan de brandgang achter onze woningen. Het hek moet 1.50 bij 2.00 zijn, van staal, met 2 palen en alleen van de buitenkant op slot kunnen doen. Hiervoor moeten er meerdere sleutels worden gemaakt met een code die niet nagemaakt kunnen worden.

Schade aan de voordeur herstellen

Na een poging tot inbraak is onze houten voordeur en kozijn beschadigd. Schade bestaat uit inkepingen op voordeur en kozijn. Het herstel zou bestaan uit het opschuren, dicht 'plamuren' van de inkepingen en het op nieuw schilderen. Als bijlage een voorbeeld van de schade. Deze schade zit op +/- 6 plekken

Dakraam plaatsen

Wij willen graag een dakraam plaatsen. Graag een apart prijs voor kunststof en houten kozijn. Maten 55 x 78 cm.

11 Binnendeuren afhangen

Denk erover mijn binnendeuren (11 st) te kopen bij Praxis en te laten afhangen. Sloten, beslag monteren. Wat zijn de kosten van het afhangen en monteren?

Een dakraam plaatsen en een doorbraak maken

Wij willen 1 dakraam met kunststof kozijnen laten plaatsen met een standaard maat (rond 90 x 60 cm). Er zou een doorbraak gemaakt moeten worden. Het dak is bedekt met dakpannen.

Repareren/vervangen draai/kiepraam

Het draai-kiepraam in onze dakkapel sluit niet meer en moet vervangen worden. Ik ontvang graag een offerte.

2 bedden maken

Ik wil graag 2 bedden laten maken. De eerste is een loft bed van 80H X 140B X 200L. Onder dit bed wil ik 1 kast van Breedte: 160 cm X Diepte: 47 cm X Hoogte: 76 cm plaatsen (schaf ik zelf aan). De kast wil ik kunnen verwijderen i.v.m. stofophoping. Het tweede bed 176H X 90B X 200L. met een trap/ladder. Onder dit bed wil ik een bureau plaatsen. (schaf ik zelf aan). Graag bespreek ik de mogelijkheden en ontvang ik een een prijs opgave. Ik heb graag dat de balken in elkaar vallen.

Nieuwe trap op zolder realiseren

Ivm verbouwing zolderverdieping moet zoldertrap op andere, nog te bepalen, plaats komen. Om ruimte te maken voor een extra slaapkamer dient de nieuwe trap zoveel mogelijk aan de rand van de woning te komen hetgeen alleen bemoeilijkt wordt door schuin dak. Zoek iemand voor de ontwerp en realisatie van de nieuwe trap. Naar welk type trap ben je op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen

Vast raam vervangen door draai-kiep raam

Ik wil graag een vast raam vervangen door een kiepraam. Het gaat om 40 cm breed x 1,20 meter hoog. Het is een slaapkamerraam, in een erker van jaren 30 glas. Het oude glas zou afgevoerd moeten worden en er is makkelijk bij te komen.

Schoenenkast op maat laten maken

Ik heb een kast met afmetingen 45 cm x 75 x 220 en ik wil graag een offerte om een schoenenkast op maat laten maken. Ik ontvang graag een prijs.

Schuurdeur verplaatsen naar dragende muur

Ik zoek een kozijnenspecialist die een nieuwe deur kan realiseren in mijn schuur. Ik wil de schuurdeur verplaatsen van de voorkant naar de zijkant. Dit is een muur die de balken draagt van de dakconstructie. Werkzaamheden zijn: - oude kozijn verwijderen en dichtmaken (metselen niet nodig) - nieuw kozijn zagen in dragende bakstenen muur. - metselwerk aanhelen -latei plaatsen - nieuw kozijn plaatsen - bestaande deur opnieuw afhangen. De vakman dient alle materialen mee te nemen

Raam in buitenmuur plaatsen

Ik wil een raam van (ongeveer) 50 bij 50 cm in de zijgevel plaatsen, het is in de badkamer, in het midden van het huis op de 1ste verdieping. Raam moet van matglas/melkglas zijn (badkamer) en open kunnen. Er zit nog geen gat voor het raam, die moet ook nog geslagen worden

Houten kastje maken

Ik zou graag een houten kastje willen laten maken als tussenstuk tussen andere bestaande kastdelen. Graag verstek en van Eikenhout gemaakt. Hoeft niet gelakt te worden. De afmetingen zijn 160 cm L x 30 cm D x 40 cm H. Het kastje bestaat uit een boven- en onderzijde, een achterkant en 2 zijkanten. De voorkant is open. Er dient ook een rond gat van Ø 6 cm voor een contactdoos te worden gemaakt. Materiaal: Eikenhout (ongelakt, ongeolied). Zie tekening voor meer informatie.

Plaatsen van dakraam in zolderkamer

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen in te realiseren zolderkamer. Velux raam afmeting raam 55 x 78 cm 2050 wit FSC.

Houten ventilatie balken vervangen door alternatief

Er zijn vier deuren in mijn huis met hout balken bovenop die ik kan open zetten voor ventilatie. Tijdens de winter ik merk dat ze niet goed isoleren, ook als ze dicht zijn. Ik ben op zoek naar een alternatief dat isoleert beter in het winter, dat ziet mooi uit, en dat makkelijk is om schoon te maken. Het gaat om vier balken van 105 cm x 14 cm. Alvast bedankt voor uw advies.

Deur inkorten en plaatsen

The old door will be removed and an outdoor will be hanged. The door is attached in the file. Half cm shorten/ adjustment would be needed during replacement. Driepuntssluiting in de deur. Dat is er nu ook. Het glas en de brievenbus zouden er al in zitten. Zo niet, dan dat graag meenemen in uw offerte.

Raamkozijn reparatie na schade

Bij de storm is de raamuitzetter gebroken en het raam opengeklapt waardoor de scharnieren zijn ontzet en het raam niet meer in het kozijn valt maar er bovenop. Ik heb de vergrendeling voor nood verzet zodat het raam dicht kan. Ook zit er een barst bovenin het hout bij de scharnier (zie foto's). Graag een offerte voor vervangen scharnieren, nieuwe raamuitzetter plaatsen en reparatie hout indien mogelijk en noodzakelijk.

Voordeur isoleren

Voordeur fluit en laat penetrante etenslucht van buren door. Zou deze dan ook professioneel willen laten isoleren. De deur komt uit in een centrale binnenhal.