Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor deur afhangen:

Deur afhangen

Ik wil graag een kozijn laten plaatsen, scharnieren frezen en een deur afhangen. Het betreft een Austria kamerhoge deur. Welke als “bouwpakket” in elkaar gezet moet worden.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor deur afhangen uit heel Nederland:

Plaatsen douchewand in badkamer

Wij hebben een douchewand besteld bij de praxis en willen deze wand laten installeren in onze badkamer. Het betreft een nieuwbouwwoning. Montage tegen de buiten wand = tegels / beton. Concreet boren ophangen en afhangen van de deur. Douchewand materiaal is glas inclusief montage garnituur. Sealskin I am serie 90 x 90 cm.

Een binnendeur afhangen

Ik wil graag een binnendeur laten afhangen. De afmeting is: 210 cm hoog en 77.5 cm breed. Er zit nu geen deur in. Wie de deur aanschaft is afhankelijk van de kosten.

Verzakte deur opnieuw afhangen

De voordeur van ons huis klemt, omdat deze wat verzakt lijkt te zijn richting de buitenkant. Graag zouden wij hulp krijgen met het weer recht hangen van deze deur, of het klemmen te verhelpen.

Afhangen 3 binnendeuren en wellicht deze leveren

Graag laat ik 3 binnendeuren afhangen. Eventueel ook de deuren leveren, het gaat om Weekamp Living doors 6513 A1. Ik kan ze ook zelf regelen, maar vind het ook prima als u deze kunt verzorgen. De kozijnen zijn al geplaatst en bij de bouw is rekening gehouden met standaard maten. 2 deuren zijn ongeveer 2.31 m bij 90 cm en 1 deur is ongeveer 2.31m bij 83 cm. De scharnieren zijn nog nodig en dat stuk waar de klink opkomt. Deze kan ik ook zelf regelen, maar hierbij geldt ook weer dat het ook prima is als u deze regelt. Graag stompe deuren.

Vier deurkozijnen plaatsen en bestaande deuren afhangen

Plaatsen/maken 4 houten kozijnen en afhangen 4 houten deuren Vervangen ijzeren deurkozijnen en opdekdeuren voor 4 houten stompe kozijnen en 4 houten deuren afhangen. Sponning op maat maken. Wij hebben 4 massief houten paneeldeuren van familie overgenomen. De maten komen niet overeen met onze huidige deuren. Ook zitten er een deur bij die andersom moet gaan draaien dan eerst. Muren zullen iets aangezet moeten worden om weer aan te sluiten op de kozijnen. De bedoeling is om dit later te laten stucen.

Voordeur afhangen en lakken

Voordeur afhangen, hang en sluitwerk monteren. Bij de deur die wij gaan bestellen zit ook een glasplaat die gemonteerd dient te worden, het is ook de bedoeling dat hierbij het glas in de deur wordt geplaatst. Verder willen wij de deur laten aflakken.

Deur maken en afhangen

Vooraf inmeten deur; • Deur op maat (voor offerte kan u uitgaan van ongeveer gangbare maat); • Hang en sluitwerk (driepuntssluiting); • Veiligheidscilinder en een veiligheidsbuitenschild met kerntrekbeveiliging; • SKG 3 sterren keurmerk; • Anti-inbraakstrip; • Locatie Groningen (inpandige berging); • Houten kozijn (inbraakbestedig); • Deur in grondverf en 2 lagen lak (kleur n.t.b.), kwaliteit Sikkens o.g.

Afhangen van binnendeur

Afhangen van een nieuwe binnendeur in het kozijn naar onze bijkeuken. Deur en beslag ed is reeds aanwezig.

Glazen deur afhangen

Na mijn vakantie loopt mijn glazen deur aan de onderkant aan. Hij heeft twee jaar goed gehangen. Misschien dat de plantenwatergever er te hard op geleund heeft en dat de deur daardoor scheef hangt. Ik wil de deur opnieuw goed laten stellen. (afhangen)

Elf binnendeuren schaven en afhangen in houten kozijn

11 binnendeuren afhangen in de hardhouten kozijnen. Inclusief aanbrengen van sluitplaat en slotkast (boring zit al in de deur) Deuren en H&S zijn aanwezig. Betreft nieuwbouw situatie.

Partners

Partners van Casius