Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuurdeur en onderdorpel vervangen:

Schuurdeur en onderdorpel vervangen

Ik wil de onderdorpel en een stuk van het kozijn van de schuurdeur laten vervangen, omdat het verrot is. Het gaat om ongeveer een meter.
Onze klant uit Alkmaar (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuurdeur en onderdorpel vervangen uit heel Nederland:

Onderdorpel buitendeur vervangen door natuurstenen dorpel

Ik wil graag de onderdorpel van mijn schuurdeur laten vervangen door een hardstenen dorpel. De stijlen zijn nog niet aangetast.

Schuurdeur en onderdorpel vervangen

De schuurdeur moet worden vervangen, inclusief leveren van een deur en het inzetten van een slot. De huidige deur is 92,5 x 211,5 cm. De onderdorpel van de achterdeur is zo verrot dat houtvuller niet meer helpt. Die moet dus worden vervangen voor een nieuwe van hardhout. De achterdeur is 92,5 cm breed en het kozijn is 100,5 cm breed. Het schilderwerk kan ik zelf doen. De tuin is achterom goed bereikbaar.

Houten schuurdeur en onderdorpel vervangen

Onze houten schuurdeur is aan vervanging toe. We willen graag een onderhoudsvriendelijke deur, het hoeft geen hout te zijn. In de deur willen we een ruitje. We willen ook een nieuwe onderdorpel van slijtvast en onderhoudsvrij materiaal. We laten de klus hier graag inmeten en krijgen dan uw advies en een prijsopgave.

Schuurdeur en deurkozijn vervangen

Ik wil mijn schuurdeur binnenkort laten vervangen door een nieuwe dichte schuurdeur met goede scharnieren en een slot. De onderkant van de kozijnstijlen en de onderdorpel zijn door houtrot aangetast. Ik wil hier even laten beoordelen of dit gerepareerd kan worden of dat vervanging van het kozijn beter is. De deur moet ook even goed worden opgemeten. Ik ontvang graag een gespecificeerde offerte. Mijn wens is een deur in een budgetvriendelijke prijsklasse. Ik kan deze eventueel ook zelf kopen, afhankelijk van de aanbieding.

Onderdorpel van schuurdeur vervangen

Graag wil ik de onderdorpel van mijn schuurdeur laten vervangen daar deze verrot is. Voor zo ver ik weet zijn de staande delen niet aangetast maar deze wil ik wel graag laten controleren.

Herstelwerk aan deuren en kozijnen

Een schilder is in ons huis alle deuren en kozijnen aan het voorwerken tot schilderen en nu zien we een aantal plekken in kozijnen die vervangen moeten worden. Hoeken in voorraam, hoek in zijraam, hele dorpel tuindeuren en hoek schuurdeur. Graag zsm bellen. Gaat in elk geval om 4 kozijnen en het vervangen van een complete onderdorpel. Mogelijk meer.

Schuurdeur laten plaatsen

Graag wil ik een nieuwe schuurdeur laten plaatsen. Ook moet de onderdorpel worden vervangen. Ik wil de vakman laten beoordelen of het bestaande hang- en sluitwerk kan worden herplaatst. De deur heb ik al besteld. De overige materialen moeten door de vakman worden geleverd.

Kozijn van de schuurdeur vervangen

Ik wil graag het kozijn van onze schuurdeur vervangen. Hiervan is de onderdorpel geheel weggerot. Graag zou ik deze van hardhout willen hebben. De afmeting van de deur is 82 x 211,5 cm. De afmeting van het kozijn buitenmaats is 93 x 222,5 cm. De deur zal na de werkzaamheden weer afgehangen moeten worden.

Dorpel vervangen

Het betreft een onderdorpel aan de voordeur en naast gelegen schuurdeur, bestaande uit 1 geheel, die vervangen dienen te worden. De totale breedte is om en nabij 230 cm. De dorpel is van kunststof (DTS) voorzien van slijt/tochtstrips, en is gegrond.

Onderdorpel schuur vervangen door kunststof

Onderdorpel van schuurdeur vervangen. Hardhout nu, wil ik laten vervangen door kunststof. Dorpel IS 0400. Het is 93,7 cm breedte dorpel en klein stukje naar boven.