Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Alkmaar of directe omgeving.

1824 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: hardhouten kozijnen plaatsen, trap renovatie, vrijstaande stenen garage bouwen, hardhouten kozijnen laten vervangen, plafond en metal stud wanden met deuren plaatsen, schuur met overkapping laten maken, schuur met prieel laten maken, stalen wand met glas en deur, kozijnen laten vervangen, trappen bekleden, binnentrappen realiseren, voorzetwand plaatsen met isolatie en deur, drie ramen in zijgevel maken, moderne veranda van aluminium plaatsen, trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Alkmaar:

Houten balkonbalken en -vloer vervangen

Ons balkon (1e verdieping) heeft een aantal rotte houten balken en de houten balkon vloer is ook niet meer optimaal. Het balkon is vanuit de tuin te benaderen. De houten balken en de vlonder moet worden vervangen. De tuin is niet bereikbaar per achterom.

Raam in blinde muur maken

Ik wil een raam in een blinde muur. Raam hoeft niet te kunnen openen. Kunststof kozijn. Liggend, ongeveer 1 x 0,5 meter. Dubbel glas. Buitenmuur zijn bakstenen, binnenmuur beton. Wat zou dit ongeveer gaan kosten? Dus echt inclusief alle kosten? Graag offerte per mail, zodat ik goed kan vergelijken. Het gaat om een draagmuur dus er moet ook een H-balk geplaatst worden.

Reparatie kiepstand van een raam

Mijn slaapkamer raam heeft eigenlijk ook een kiepstand maar die doet het niet. Ik kan mijn raam alleen open zetten door middel van een haak. Ook lijkt het raam niet helemaal recht, verzakt of iets in de richting, te zijn want het raam sluiten gaat ook lastig. Kunnen jullie het raam herstellen zodat de draai-kiepstand weer werkt?

Schuurdak repareren plus deur zonder beslag

Wij hebben een golfplaat op schuurdak die is krom getrokken, dat willen we graag herstellen. Ook moet daar even een nieuw stuk regenpijp onder met steunen. Wij willen ook graag een deur in de schuur, maar kan gewoon dicht met een haakje.

Twee trappen renoveren

Ik wil 2 trappen renoveren. Het gaat om ongeveer 26 treden. Het betreft 2 x een gebogen trap. Plaatsing van de laminaat treden en stootborden.

Trappen bekleden

Ik heb nieuwbouwtrappen en we willen graag witte stootborden. En de traptreden dienen te worden bekleed. De trappen hebben twee bochten en 15 treden. Het gaat om twee trappen, 1 is open en de ander is dicht. misschien dat we er voor kiezen om de open trap aan de achterzijde dicht te maken, dit hangt van de totaalprijs af.

Lichtkoepel plaatsen in betonnen dak

Ik zou graag een lichtkoepel in de badkamer willen. Het betreft een betonnen dak met bitumineuze dakbedekking. Er is door een vakman gekeken maar deze gaf aan dat het beton dragend is waardoor er geen lichtkoepel geplaatst kan worden. De badkamer is 2.27 meter breed en 1.60 meter diep met een bitumineuze dakbedekking. Graag zou ik een afspraak maken om advies te ontvangen of dit echt niet mogelijk is.

Dakraam plaatsen in een betonnen plat dak

Wij hebben een inpandige badkamer en willen daar graag een dakraam in van 70 bij 70 cm. Het is een betonnen plat dak van. Het huis is uit 2005.

Trap dicht maken en kast bouwen

Wij willen onze open houten trap (13 treden) afdichten en een kast eronder laten maken met een deur ervoor.

Dakraam vervangen

Ik wil een Velux dakraam met typenummer ggl8 laten vervangen door uk08. Moeten we daarvoor ook hardhouten multiplex, ankernangels en balkdragers/balken aanschaffen?

Vouwdeur op maat laten maken

Ik wil graag een vouwdeur van pvc laten maken, die dient als een deur. Die ik open en dicht moet kunnen maken. Het is 72cm breed en 201cm hoog.

Zes Svedex deuren afhangen

De klant wil graag 6 opdek- / binnendeuren laten afhangen. De klant wil graag dat de oude deurkrukken worden overgezet naar de nieuwe deuren.

Wand met slank aluminium profiel plaatsen

In verband met tocht/ kou willen we de doorgang naar onze keuken afgesloten hebben. Afmetingen (in CM) van de doorgang zijn: 28 x 99 x 214. Aluminium met slank profiel (met glas)

Tafel schuren en in de olie zetten

Eettafel (notenhout) die in de olie is gezet heeft paar lichte beschadigingen en er is een veiligheidslont op ingebrand. (oppervlakkig) De afmetingen van de tafel zijn 220 cm bij 110 cm met ook houten poten. Hij zal helemaal geschuurd en opnieuw in de olie gezet moeten worden. Offerte graag t.n.v.

Maatwerk TV-wand laten maken

Wij zouden graag een TV wandkast op maat gemaakt willen hebben. In overleg met timmerman / meubelmaker samen tot een ontwerp komen. Gaat om een kast van circa 180 cm hoog, tussen 180 en 200 cm breed en 20 cm diep. Aan de kopse kanten (20 cm) willen we vakken om boeken in op kunnen bergen. Aan de voorzijde moet een TV van 150 cm breed aan vast gemaakt kunnen worden. Kleur wit.

SPOED Timmerman gezocht

Wij hebben per direct een timmerman nodig voor een aangesloten periode van vier weken op een project in de binnenstad van Alkmaar. Het betreft op- en afbouw werkzaamheden van een tandartspraktijk. Enige zelfstandigheid is vereist. Er is te allen tijde een uitvoerder aanwezig. U werkt samen met meerdere Nederlandse vakmannen (eigen personeel).

Tussenwand plaatsen

Op 14 december krijg ik de sleutel van mijn nieuwe flat op de vijfde verdieping. Ik wil dan graag meteen een tussen muur van 3.30 meter breed laten plaatsen. De tussenmuur moet van metal studs en gipsplaten worden gemaakt. Er moet een cando toog (roma) worden gemonteerd en aan allebei de kanten van de muur wil ik graag een stopcontact. Op 14 december is het nog helemaal leeg want de wand moet er als eerste in voordat ik al mijn inboedel uit de opslag kan halen. Tevens weet ik niet wat ik allemaal in huis moet halen voordat er begonnen kan worden. Hopelijk kunt U mij helpen zodat ik voor eind december uit het tijdelijk onderkomen kan vertrekken. Graag ontvang ik een offerte.

Achterdeur en kozijn plaatsen

De klant wil graag een achterdeur en kozijn/dorpel aan de onderkant laten plaatsten. De materiaalkeuze is de klant nog niet helemaal over uit. Voor de afmetingen kan de klant worden opgebeld.

Velux GGL UK04 dakraam vervangen

Bestaand dakraam vervangen. Het dakraam zit in de slaapkamer op de 1e verdieping. Het is het onderste dakraam net boven de dakgoot. Bestaand raam: Velux GGL-7 hout afm. 134 X 98 Nieuw raam: Velux GGL UK04/2050 wit afgelakt grenen HR++ glas 134 x 98 cm De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Schuifdeur ophangen

Ik wil graag een schuifdeur laten ophangen in mijn woonkamer. In de bijlage de plek waar de deur moet komen hangen en de desbetreffende soort deur.

Kunststof kozijn plaatsen in achtergevel

Het balkon aan de achterzijde van ons nieuwe appartement willen wij bij de keuken trekken. Het balkon heeft een borstwering die ietsje hoger gemetseld moet worden omdat de keuken daar tegenaan komt te staan. Op de borstwering moet een kunststof kozijn geplaatst worden om het balkon bij de keuken te trekken. Het kunststofkozijn (kleur gebroken wit) moet ook geleverd worden. De werkzaamheden moeten plaatsvinden op de 7e verdieping van het appartementen gebouw. Maar kunnen van binnenuit worden gedaan. We krijgen de sleutel op vrijdag 20 oktober. Die datum kan er 's middags maat genomen worden of de zaterdag erna. Het kozijn moet uiterlijk vrijdag 10 november geplaatst zijn. De aanvraag is voor de Jan van Gooienstraat 42 in Alkmaar. De werkplek is goed bereikbaar.

WC-raampje met dubbelglas plaatsen

In het toilet heb in houtrot. Ik wil het raam graag laten vervangen. Het is nu een klapraampje, maar ik wil nu graag een dicht raam met ventilatierooster (dubbel glas). Het raampje is ongeveer 30 x 40 cm. Het raam zit in een houten kozijn.

Scheidingswand plaatsen

Ik wil een scheidingswand van 5 bij 3 meter geplaatst hebben in het gebouw waar ik woon. Ik wil een gipsplatenwand geplaatst hebben.

Vervangen van een dakraam

Ik heb dit net ook via de Montageservice aangevraagd, maar daarbij ook gezet dat het om een offerteaanvraag ging. (Vandaar toch ook nog via deze weg). Ons bestaande dakraam (45 x 55 cm) lekt aan de bovenkant. Wij willen dit raam laten vervangen door bijvoorbeeld De Fenstro 45 x 55, maar het liefst door de Fenstro 45 x 73 cm. Graag hiervoor een offerte die concurrerend is met de aanbieding die op de doos staat. Meegeleverd in de bijlage een foto van raam aan buitenkant en aan de binnenkant.

Tuinpoort plaatsen

Ik wil graag een tuinpoort laten plaatsen. Poort aan een zijde aan de schuur. Aan de andere zijde een paal. En bovenop een paal. Met hang- en sluitwerk.