Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Alkmaar of directe omgeving.

1757 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: kozijnen VvE vervangen, composiet terras aan laten brengen, oude kozijnen vervangen, kozijnen en glas vervangen, kunststof kozijnen met houtlook monteren, bestaande stenen garage verbreden, vervangen van kozijnen, stalen binnendeurkozijn met zijlichten plaatsen, voorkant pand voorzien van nieuwe kozijnen, schuur verbouwen en uitbreiden, bestaand terras door houtcomposiet vervangen, schuur laten bouwen, schuur laten bouwen, stalen pendeldeuren plaatsen in nieuwbouwwoning, betonnen trap plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Alkmaar:

6 Svedex deuren afhangen

Het afhangen van 6 binnendeuren, tevens de deurkrukken overzetten,

Wand met slank aluminium profiel plaatsen

In verband met tocht/ kou willen we de doorgang naar onze keuken afgesloten hebben. Afmetingen (in CM) van de doorgang zijn: 28 x 99 x 214. Aluminium met slank profiel (met glas)

Tafel schuren en in de olie zetten

Eettafel (notenhout) die in de olie is gezet heeft paar lichte beschadigingen en er is een veiligheidslont op ingebrand. (oppervlakkig) De afmetingen van de tafel zijn 220 cm bij 110 cm met ook houten poten. Hij zal helemaal geschuurd en opnieuw in de olie gezet moeten worden. Offerte graag t.n.v.

Maatwerk TV-wand laten maken

Wij zouden graag een TV wandkast op maat gemaakt willen hebben. In overleg met timmerman / meubelmaker samen tot een ontwerp komen. Gaat om een kast van circa 180 cm hoog, tussen 180 en 200 cm breed en 20 cm diep. Aan de kopse kanten (20 cm) willen we vakken om boeken in op kunnen bergen. Aan de voorzijde moet een TV van 150 cm breed aan vast gemaakt kunnen worden. Kleur wit.

SPOED Timmerman gezocht

Wij hebben per direct een timmerman nodig voor een aangesloten periode van vier weken op een project in de binnenstad van Alkmaar. Het betreft op- en afbouw werkzaamheden van een tandartspraktijk. Enige zelfstandigheid is vereist. Er is te allen tijde een uitvoerder aanwezig. U werkt samen met meerdere Nederlandse vakmannen (eigen personeel).

Tussenwand plaatsen

Op 14 december krijg ik de sleutel van mijn nieuwe flat op de vijfde verdieping. Ik wil dan graag meteen een tussen muur van 3.30 meter breed laten plaatsen. De tussenmuur moet van metal studs en gipsplaten worden gemaakt. Er moet een cando toog (roma) worden gemonteerd en aan allebei de kanten van de muur wil ik graag een stopcontact. Op 14 december is het nog helemaal leeg want de wand moet er als eerste in voordat ik al mijn inboedel uit de opslag kan halen. Tevens weet ik niet wat ik allemaal in huis moet halen voordat er begonnen kan worden. Hopelijk kunt U mij helpen zodat ik voor eind december uit het tijdelijk onderkomen kan vertrekken. Graag ontvang ik een offerte.

Achterdeur en kozijn plaatsen

De klant wil graag een achterdeur en kozijn/dorpel aan de onderkant laten plaatsten. De materiaalkeuze is de klant nog niet helemaal over uit. Voor de afmetingen kan de klant worden opgebeld.

Velux GGL UK04 dakraam vervangen

Bestaand dakraam vervangen. Het dakraam zit in de slaapkamer op de 1e verdieping. Het is het onderste dakraam net boven de dakgoot. Bestaand raam: Velux GGL-7 hout afm. 134 X 98 Nieuw raam: Velux GGL UK04/2050 wit afgelakt grenen HR++ glas 134 x 98 cm De werkplek is goed bereikbaar. De afvoer van het afval mag worden meegenomen in de offerte.

Schuifdeur ophangen

Ik wil graag een schuifdeur laten ophangen in mijn woonkamer. In de bijlage de plek waar de deur moet komen hangen en de desbetreffende soort deur.

Kunststof kozijn plaatsen in achtergevel

Het balkon aan de achterzijde van ons nieuwe appartement willen wij bij de keuken trekken. Het balkon heeft een borstwering die ietsje hoger gemetseld moet worden omdat de keuken daar tegenaan komt te staan. Op de borstwering moet een kunststof kozijn geplaatst worden om het balkon bij de keuken te trekken. Het kunststofkozijn (kleur gebroken wit) moet ook geleverd worden. De werkzaamheden moeten plaatsvinden op de 7e verdieping van het appartementen gebouw. Maar kunnen van binnenuit worden gedaan. We krijgen de sleutel op vrijdag 20 oktober. Die datum kan er 's middags maat genomen worden of de zaterdag erna. Het kozijn moet uiterlijk vrijdag 10 november geplaatst zijn. De aanvraag is voor de Jan van Gooienstraat 42 in Alkmaar. De werkplek is goed bereikbaar.

WC-raampje met dubbelglas plaatsen

In het toilet heb in houtrot. Ik wil het raam graag laten vervangen. Het is nu een klapraampje, maar ik wil nu graag een dicht raam met ventilatierooster (dubbel glas). Het raampje is ongeveer 30 x 40 cm. Het raam zit in een houten kozijn.

Scheidingswand plaatsen

Ik wil een scheidingswand van 5 bij 3 meter geplaatst hebben in het gebouw waar ik woon. Ik wil een gipsplatenwand geplaatst hebben.

Vervangen van een dakraam

Ik heb dit net ook via de Montageservice aangevraagd, maar daarbij ook gezet dat het om een offerteaanvraag ging. (Vandaar toch ook nog via deze weg). Ons bestaande dakraam (45 x 55 cm) lekt aan de bovenkant. Wij willen dit raam laten vervangen door bijvoorbeeld De Fenstro 45 x 55, maar het liefst door de Fenstro 45 x 73 cm. Graag hiervoor een offerte die concurrerend is met de aanbieding die op de doos staat. Meegeleverd in de bijlage een foto van raam aan buitenkant en aan de binnenkant.

Tuinpoort plaatsen

Ik wil graag een tuinpoort laten plaatsen. Poort aan een zijde aan de schuur. Aan de andere zijde een paal. En bovenop een paal. Met hang- en sluitwerk.

Sloten op binnendeuren vervangen

Ik wil graag sloten op binnendeuren laten vervangen. Binnendeuren kunnen nu niet op slot.

Taatsdeur van metaal maken

Ik wil graag een metalen taatsdeur in de woonkamer/gang. Afmetingen 80 x 253 cm. Wij hebben betonnen verdiepingen met hout erop. De opening maak ik zelf.

Tafel schuren en opnieuw lakken

Een eiken tafel met 4 inlegbladen. De tafel is 120 cm breed en totaal 290 cm lang en ovaal

Draairichting van de buitendeur veranderen

Wij vragen ons af wat de kosten zouden bedragen voor het wijzigen van de draairichting van onze buitendeur. Van buitenaf gezien draait de deur nu rechts naar binnen toe open. Wij zouden graag willen dat hij links naar binnen toe open draait. Hiervoor moeten de scharnieren verplaatst worden en waarschijnlijk ook het slot/deurklink etc. Een foto van de deur treft u in de bijlage. Ik heb een hardhouten buitendeur. Wat zouden de kosten zijn voor deze aanpassing en voor eventuele materialen?

Tuindeur plaatsen

Wil graag en nieuwe tuinpoort laten plaatsen. Tuindeur gezien op praxis. Is al online besteld maar moet nog binnenkomen. Inclusief voorwerk (oude demonteren) en eventueel de huidige palen vernieuwen. Tuin is goed bereikbaar..

Houten kozijn dakkapel repareren

Het houten kozijn van het dakkapel vertoont rotte plekken. Ik wil graag weten wat de oorzaak is en wat de kosten zijn om dit te laten repareren. Kan er iemand langskomen om de rotte plekken te bekijken/beoordelen?

Tussenwand met deur plaatsen

We willen op de zolder een tussenwand laten plaatsen met deur om een extra slaapkamer te maken. De ruimte is 4.63 meter breedte van wand naar wand. De hoogte is ongeveer 2.50 meter. Op de zolder is aan beide kanten schuin dak. Ik kan de materialen zelf bestellen.

Dakraam vervangen

Ik zou graag mijn huidige dakraam laten vervangen (hij is 4 dakpannen breed en 2 dakpannen). Ik heb nog geen nieuw dakraam aangeschaft maar het zal dezelfde maat worden. Graag inclusief afwerking aan binnen en buitenzijde.

Schuifdeuren onder dakraam maken

Ik wil een kast met schuifdeuren onder het dakraam plaatsen om een soort berging te maken. Het gaat om zo'n 4 a 6 meter. Ik heb nog niks aangeschaft en laat mij hier graag in adviseren.

Dakramen van Velux plaatsen

Twee dakramen van Velux monteren. Maat: GGL SK08 en Maat: GGL MK04. In mijn vorige (huur)woning had ik deze dakramen ook op zolder. En de verduisterende rolgordijnen zijn daarom al in mijn bezit. In de woning waar ik naartoe verhuis per 1 augustus is een zolder met één klein klapraampje. Het is een huurwoning en na toestemming mag ik 2 dakramen plaatsen. De toestemming moet nog komen, eerst wil ik weten wat dit gaat kosten. Het zou kunnen dat de woningbouw 2 ramen in gelijke maat willen. Dan zou ik 2x de GGL SK08 (114 x 140 cm) willen laten plaatsen.

Aluminium taatsdeur plaatsen

We zouden graag een stalen taatsdeur willen plaatsen tussen de ruimte van de hal en woonkamer in. De afmeting is circa 1mtr breed bij 2,5mtr hoog. We zijn erg benieuwd naar de prijs hiervoor. Aluminium met slank profiel (met glas)