Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Alkmaar te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Alkmaar heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Alkmaar u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Alkmaar of directe omgeving.

1931 klanten uit Alkmaar bevelen een bij Casius in Alkmaar aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Alkmaar bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: 142 kozijnen vervangen van ambassade gebouw, een nieuwe garage aanleggen naast een woning, veranda aan stacaravan laten bouwen, dakgoten en kozijnen vervangen, vervanging kunststof kozijnen en plaatsen nieuw kozijn, 3 Zolder ramen plaatsen, gootklossen, overstek en boeiboorden, schuifdeur laten plaatsen in/voor deuropening, garage in oorspronkelijke staat herstellen, een aluminium schuifpui of openslaande deuren plaatsen, een nieuwe houten trap leveren en plaatsen, trap plaatsen in woning, achtergevel-bekleding en kozijn vernieuwen, trappenhuis renoveren in een VvE complex, het leveren en plaatsen van een compleet nieuwe open trap en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Alkmaar staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Alkmaar:

Vlonder laten vernieuwen

ik heb een woning aan het water en de vlonder moet vernieuwd worden

Een trapkast met een deur realiseren

Ik zoek een timmerman die een trapkast kan maken onder een dichte trap. Hier zou een deurtje in moeten komen. Ik bespreek graag de maten/uitvoering met de timmerman.

Vervangen kozijnen en ramen

Ik ben bezig met de aankoop van een nieuw huis (nu onder bod). Dit huis heeft 11 houten kozijnen die ik dan zou willen vervangen voor kunstofkozijnen. tevens zou ik de woning willen uitbouwen in de lengte van de keuken. Graag zou ik hierover advies willen, wat de kosten mogelijk zouden zijn voor de kozijnen en mogelijk een uitbouw.

Buitendeur monteren en aanschaffen

Een nieuwe voordeur monteren. De huidige voordeur kan ik er eventueel zelf uithalen. Wij hebben een grove meting gedaan: breedte 83 cm bij hoogte 2.10 m. Nieuwe deur van hardhout, wij hebben er een gezien bij de praxis met blank glas, deze zouden wij willen. Graag een totaalprijs, dus inclusief aanschaffen deur, eventueel scharnieren als die nodig zijn en een gleuf voor de brievenbus. Goed in de grondlak zetten. Ik kan eventueel een foto van de voordeur maken en naar u mailen.

Dakraam plaatsen

Graag niet bellen! Maar mailen Ik ben opzoek naar de kosten van een dakraam plus montage. Dak is schuin met dakpannen. Ongv 80 x 140 cm

Gipswand

Ik vroeg mij af hoe veel het zou kosten om een gipswandje te laten plaatsen van 3 bij 5. Hoor het graag!

Binnendeuren inmeten en ophangen

We willen nieuwe binnendeuren kopen. we willen deze laten in meten en laten ophangen het gaat om 6 binnendeuren.

tuin/schutting

Ik wil schutting van de tuin en een tuindeur. In de tuin is door storm de schutting en de deur kapot gewaaid. De oude schuttingen moeten verwijderd en afgevoerd worden, en k wil nu een nieuwe schutting van 5 meter laten plaatsen.

Montage binnendeur en kozijn

Boven op zolder moet een nieuw kozijn geplaatst worden voor de nieuwe binnendeur in de maar 211.5 x 88 stomp. Hiervoor zal ook een deel van de oude constructie van de wand houten balken met gipsplaten voor aangepast moeten worden. De gipswand zal dus opnieuw opgebouwd moeten worden. Het materiaal gaan wij zelf in voorzien.

Raamkozijnen verplaatsen

Wij willen graag 4 kozijnen met elkaar verwisselen. 2 kozijnen bevinden zich aan een dove gevel en kunnen hierdoor niet geopend worden. Wij hebben op andere plaats 2 kozijnen die wel open kunnen en van dezelfde maat zijn. Wij willen deze kozijnen met elkaar omruilen. Met vriendelijke groeten.

Afhangen en inkorten van een opdekdeur slot infrezen

Het betreft een opdekdeur die afgehangen moet worden en aan de onderkant iets ingekort. Daarnaast moet het slot van de oude deur worden overgezet in de nieuwe deur, voor de nieuwe kling moet er nog een gaatje geboord worden.

Houten trap plaatsen

Ik wil graag een nieuwe houten trap plaatsen. Twee keer kwartsdraai naar links. 1 naar 2 de etage van een woonhuis.

Vervangen van houten kozijnen en aftimmeren

Wij willen het houten kozijn over de gehele breedte van het pand vervangen. De afmeting is ongeveer 2,19 meter met nog een stuk van 24 cm en een stuk van 1,70-1,75 meter. Als alles heel blijft kunnen we het zelf afvoeren. De situatie is vrij ingewikkeld. Het is op drie hoog. Aan een kant zit water en aan de andere kant moet het over het dak getild worden. Daarom ontvangen we graag advies over welk materiaal het meest geschikt is voor onze situatie. Er is ook timmerwerk nodig, grote stukken hout zijn verbonden met het huis. Het dakbedekking zat eerst vast aan de randen, nu niet meer, maar daardoor stroomt het water naar binnen. Dit zou ook vast gemaakt moeten worden. Graag zouden wij willen weten of dit mogelijk is, wat een alleen een kozijn zou kosten en wat het zou kosten om het af te timmeren.

Schuiframen in schuin dak maken

Ik wil graag weten wat het gaat kosten als ik grote schuiframen (twee schuifbaar over twee vaste) in het schuine dak van een zolder zou willen hebben. Ik denk dan aan maten van ongeveer 1,5 meter hoog bij 4 meter breed.

Open trap dichtmaken en plaatsen van een schuifdeur

Graag zou ik de open trap van de 1e verdieping naar de zolder aan de achterkant dichtmaken en beneden een (schuif-)deur plaatsen zodat de zolder een afgesloten is. Het zou gaan om 12 traptreden. De trap loopt half naar links als je naar boven loopt. De trap wil ik graag geluid dicht en van een zo goedkoop mogelijk materiaal dat niet kraakt als je de trap op loopt.

Slot tuindeur vervangen

De klink van mijn tuindeur is stuk en ik krijg hem er niet uit. Ik zou er een nieuwe in willen laten zetten en het liefst een met een slot. De deur zelf is nog in orde.

Deur afhangen

Ik wil graag een kozijn laten plaatsen, scharnieren frezen en een deur afhangen. Het betreft een Austria kamerhoge deur. Welke als “bouwpakket” in elkaar gezet moet worden.

Deur afhangen

Wij hebben een deur gekocht alleen die moet nog afgehangen worden. Graag een offerte hiervoor.

Tuindeur + kozijn vervangen

Graag willen wij onze huidige enkele openslaande tuindeur laten vervangen voor een dubbele openslaande deur. De kozijnen wij kunnen wij zelf aanleveren. Wij willen een stolpdeur, die dubbel openslaand is. de afmetingen van de huidige deur zijn: 2,19 meter x 88 cm. De nieuwe deur zal 2,20 x 1,90 meter worden. De tuin is makkelijk bereikbaar, achter is er direct een parkeerplaats. Ook zou de huidige deur afgevoerd moeten worden. graag ontvang ik een offerte inclusief de kosten voor de nieuwe deur.

Vervangen zijwand dakkapel

Zoals u kan zien is de zijkant van de dakkapel niet meer zoals deze hoort te zijn en zal moeten worden vervangen binnen afzienbare tijd. Betreft alleen deze wand. Vervangen door hout of trespa alstublieft.

Fietsenhok maken

Ik wil graag een fietsenhok laten maken voor ongeveer 30 fietsen. Er staat al een fietsenhok, er passen 15 fietsen in, maar deze is te klein. Het bestaande fietsenhok is nu ongeveer 4 meter breed en 2 meter diep, dus dit graag verdubbelen naar 8 meter bij 2 meter diep. Het staat op een parkeerplaats waar makkelijk bij te komen is. Ik wil graag de wanden/ muren van hout en een deur.

Vervangen van een raam- en deurkozijn

Ik zoek een kozijnenspecialist voor het vervangen van een achterdeur inclusief deurkozijn en hang en sluitwerk. Ook dient er nog een raamkozijn inclusief raam (dubbel glas) vervangen te worden. Buitenafmetingen deurkozijn zijn 925 bij 2110 mm en het raamkozijn is 1115 bij 1220 mm. Dit moet een vast raam worden.

Bestaande binnendeuren en kozijnen vervangen

Ik ben op zoek naar een deurenspecialist die 6 bestaande binnendeuren met kozijnen kan vervangen met hoogwaardige kamerhoge deuren.

Vervangen voordeurkozijn

Het houten kozijn van onze voorkeur is verrot. Ik wil dit laten vervangen. Deur is aanwezig. Hoogte 250 cm inl bovenlicht. 100 cm breed intotaal. Deur is 92x200.

Elektrische garagedeur (met zonnepaneel)

We willen de garagedeur veranderen. We willen graag een elektrische poort installeren, met zonnepaneel. En de mogelijkheid om het systeem te wissen en te openen in geval van een storing. Contact bij voorkeur in het Engels of Frans.