Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor taatsdeur met zijpaneel plaatsen:

Taatsdeur met zijpaneel plaatsen

Ik zoek een partij die tussen mijn keuken en de woonkamer een taatsdeur van 90 cm kan plaatsen met daarnaast een paneel van ongeveer 80 cm. Het werk moet op de tweede verdieping plaatsvinden en de woning is goed bereikbaar.
Onze klant uit Aerdenhout (Noord-Holland) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor taatsdeur met zijpaneel plaatsen uit heel Nederland:

Metalen taatsdeur plaatsen

Taatsdeur van metaal. Beschikbare breedte 155 cm Deur 115 cm breed 215 hg Zijpaneel overig Zowel deur /zijpaneel onderkant gesloten metaal. Spijlen in deur en zijpaneel. Industriële look met glas en handvat. Prijsopgave inclusief. In meten leveren en plaatsen en btw. Aluminium met slank profiel (met glas). Komt op een stenen vloer, tussen de hal en de keuken moet deze komen.

Taatsdeur plaatsen

Nieuwe taatsdeur plaatsen in onze nieuwbouwwoning. De hoogte moet 2.759 meter zijn en de breedte 1.398 meter, inclusief zijpaneel. Vloer is hout met een cementdekvloer. Plafond is beton. De deur komt binnenshuis. Materiaal in overleg.

Taatsdeuren plaatsen in een nieuwbouwwoning

Ik adviseer als interieurontwerper een klant waar in Zeist een nieuwe woning voor gebouwd gaat worden. De klant wil in een opening tussen 2 vertrekken graag stalen kozijnen met 1 of meer deuren laten monteren. Het gaat om een breedte van 200 cm en hoogte van 270 tot 300 cm. We denken aan 1 of 2 taatsdeuren of 1 taatsdeur met een zijpaneel en bovenpaneel met glasverdeling. Ik wil graag uw advies en prijsopgave ontvangen voor de mogelijkheden die u kunt bieden.

Taatsdeur met zijpaneel plaatsen in een nieuwbouwwoning

Momenteel wordt onze nieuwbouwwoning gebouwd en die zal naar verwachting in maart of april worden opgeleverd. We willen daar een aluminium taatsdeur en zijpaneel met slanke profilering en glasverdeling laten monteren. De maat van de opening is 1700 x 2300 mm. We ontvangen hiervoor graag uw productinformatie en een prijsopgave.

Kozijnen met taatsdeuren plaatsen

Ik zou graag een taatsdeur willen van de hal naar de woonkamer en tevens een dubbele (evt met zijpaneel) van de woonkamer naar de tuinkamer. De afmetingen voor de deur van de hal naar de woonkamer zijn 260 cm hoogte bij 90 cm breedte, de afmetingen voor de scheiding van de woonkamer naar de tuinkamer 300 cm breedte bij 260 cm hoogte. Aluminium met slank profiel (met glas).

Stalen taatsdeur met zijpaneel plaatsen

We zijn op zoek naar een stalen taatsdeur met een zijpaneel aan de linkerkant. De totale afmeting is 150 breed bij 210 hoog, 50 paneel, 100 deur. Graag een variant met 3 vlakken glas over de breedte verdeeld. Eventueel volledig glas als dit goedkoper zou zijn willen we ook overwegen.

Zwarte stalen deur met glas monteren

Zwart stalen glazen taatsdeur evt met zijpaneel als breedte (160) te groot is voor gehele deur. Hoogte 277 cm. Deurhoge duwers en asymmetrisch design (zie plaatje toegevoegd of variatie daarop). Inl montage en BTW. Levering oktober.

Stalen deur met glazen zijpaneel plaatsen

Graag ontvang ik een offerte voor een zwarte stalen taatsdeur (90 x 235 cm) + zijpaneel (60 x 235 cm) met glas. Het glasvlak van zowel de deur als het zijpaneel moeten verdeeld zijn in 4 vlakken.

Frits Jurgen taatsdeur monteren

Zijpaneel 40cm links, taatsdeur 90 cm. 260cm hoog 3vlaks verdeling

Taatsdeur met paneel plaatsen

Een taatsdeur met paneel tussen woonkamer en keukengedeelte. Afmeting = 3. 00 breed x 2. 70 hoogte. Taatsdeuren moeten op 2/5 gemonteerd. Deuren 1.00 breed. Zijpaneel 1.00 breed.

Partners

Partners van Casius