Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Aalsmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Aalsmeer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Aalsmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Aalsmeer of directe omgeving.

319 klanten uit Aalsmeer bevelen een bij Casius in Aalsmeer aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Aalsmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: leveren en plaatsen van 22 binnendeuren, vervanging kozijnen, stalen poorten in de brandgang plaatsen, houten kozijnen en voordeur vervangen, vervangen van houten kozijnen en aftimmeren, vervangen voordeur, achterdeur en binnendeur na inbraak, nieuwe kozijnen, nieuwe trap aanleggen, kunststof erker renovatie met trippel ramen, trap voor twee verdiepingen realiseren, negen binnendeuren leveren en afhangen, 11 Binnendeuren vervangen, 3 binnendeuren met kozijnen vervangen, verwijderen vlizotrap en plaatsen vaste trap, geluidsdichte wand maken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Aalsmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Aalsmeer:

Tuinhuis laten isoleren

Wij willen graag het dak van ons tuinhuis laten isoleren. Het gaat om 3 x 5 meter, dit is het vloeroppervlak. De vloer is al geïsoleerd met pir platen. We willen het dak van binnen af isoleren. Er is nu geen isolatie. We dachten aan pir platen met folie. Lucht moet kunnen circuleren, en folie is tegen de vocht. Mocht iets anders geschikter zijn horen we het graag.

Vlizotrap installeren

Ik wil graag een vlizotrap installeren. Soort trap: In overleg. Materiaal (trap) kan door mij verzorgd worden. Afmetingen: 2.40 cm hoogte verdieping (vloer tot vloer) 0.17 cm dikte vloer van zolder tot plafond beneden 92 x 75cm benedengat (zie foto) 98 x 79cm bovengat

De oude schuurdeur vervangen

De oude schuurdeur moet vervangen worden voor een nieuwe. Het schilderwerk doen we zelf. Het slot van de oude deur moet overgeplaatst worden in de nieuwe deur. De deur is 93 x 211.5 cm.

Kapot kiepraam repareren

Draai-kiepraam repareren Het draai-kiepraam op een slaapkamer is kapot. In de kiepstand functioneert het raam nog goed. Echter in de draaistand valt het raam uit de bovenste scharnier. Dit willen we graag laten repareren. Het raam is 111 cm hoog en 82,5 cm breed.

Velux tuimelramen monteren

Ik wil graag 2 Velux tuimelramen van kunststof laten plaatsen met een formaat van 134 x 140 cm, inclusief verduisteringsgordijn. Kunt u mij een prijsopgave doen en een indicatie wanneer deze geplaatst kunnen worden?

Dakraam plaatsen

Plaatsen van een dakraam.

Gefineerde tafel repareren

Ik heb een tafel op mijn boot waarvan de fineerlaag is beschadigd. Ik zou graag een kosten indicatie hebben voor herstel hiervan.

Kledingkast met schuifdeuren repareren

Ik heb een groot kledingkast met schuifdeuren. De hoogte van de kast is 240 cm. De deuren zijn nog goed, de zijkanten en planken zijn nog goed maar de achterwand, een van de onder plank en de onder rel zijn kapot. Ik wil graag de kast repareren. Ik vraag me af hoeveel zou kosten inclusief materiaal.

Hor monteren in de balkondeur

Bruinzeel deurhor serie 700 balkondeur is 79,7 x 212

Trapleuning monteren

Ik wil graag een aangeschafte trapleuning monteren van de begane grond naar de 1e verdieping binnen. Standaard rijtjeshuis. Trapleuning en steunen zijn aanwezig.

Vliering in de schuur maken

Wij hebben een hoog tuinhuisje en willen graag een vliering willen laten maken zodat we hier spullen kunnen opbergen. Het tuinhuisje is 1.80 bij 3.50 meter. Ik hoor graag wat de kosten ongeveer zijn.

Kunststof vouwdeur monteren

Ik heb een kunststof vouwdeur gekocht en zoek een vakman die de deur voor mij kant monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Stalen deurkozijnen door houten kozijnen vervangen

Het vervangen van 2 stalen kozijnen met opdekdeuren door houten kozijnen met stompe deuren. Het bovenlicht dichtmaken zodat de stukadoor dit kan afwerken. Hoogte vloer-plafond is 255 cm. 1 x Skantrae SKS3453 inclusief nevelglas maat 93 cm, hoogte 231,5 cm. 1 x SKS3461 maat 73 cm, hoogte 231,5 cm. Uitvoering kozijnen voor 1 december. Deuren afhangen kan in januari.

Stalen trapleuning monteren

Wij hebben onlangs een stalen trapleuning van 270 cm lang met bevestigingsmaterialen aangeschaft bij Gamma en willen deze graag op korte termijn laten laten monteren. We horen graag welke vakman hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Lichtkoepel leveren en in carport monteren

Wij hebben een carport met een houten dak met bitumen dakbedekking. We willen in dat dak een lichtkoepel van ongeveer 90 x 150 cm laten plaatsen. Er moet een balk in het dak worden aangepast bij deze klus. We ontvangen graag uw offerte.

Tussenwand en plafond plaatsen in de studio

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Ik ben opzoek naar een timmerman die in een studio een tussenwand (ong. 5 1/2 m) kan plaatsen met een opening van 1.5 meter. Een plafond over een ander plafond (ongeveer 20 m²) heen plaatsen. En een kleine keuken verstoppen in een kast. Dit omdat ik de studio huur voor onbeperkte duur. Maar mocht ik er ooit uitgaan ik de studio weer kan opleveren zoals die was. Meerdere klussen zijn nodig maar dit is het begin.

Buitendeur voorzijde vervangen

Voordeur vervangen inclusief 3 puntsslot en achterdeur alleen 3 puntsslot plaatsen, 1 sleutel voor voor- en achterdeur. Hardhouten voordeur met voldoende licht inval.

Lichtkoepel plaatsen

Wij zouden graag een lichtkoepel willen plaatsen op onze uitbouw. De uitbouw heeft een plat dak. Wij willen graag weten wat daar de kosten voor zijn en op welke termijn jullie het kunnen plaatsen. Wij horen het graag.

Traprenovatie op een open trap plaatsen

Onze woning is 7 jaar oud en de trappen zijn er geschilderd. Ik wil op 1 open trap graag Flexxfloors vinyl of CanDo traplaminaat laten plaatsen. Afhankelijk van de prijs wil ik mogelijk ook een 2e trap laten bekleden. Ik ontvang graag uw offerte.

Tochtstrips bij openslaande deuren monteren

Graag wil ik tochtstrips laten aanbrengen op mijn openslaande deuren (evt ook afstellen ivm kieren).

Openslaande taatsdeuren plaatsen

Voor onze nieuwbouwwoning waarvan de bouw deze maand gestart wordt zijn wij benieuwd naar de kosten voor de aanschaf en plaatsing van twee openslaande taatsdeuren met daarnaast aan beide zijde een vast gedeelte. Deuren van 95 centimeter breed en vaste stukken van 55 centimeter breed. Dit is tussen de woonkamer en keuken. Betreft tussen muren van 3 meter afstand. Hoogte is denk ik 260 centimeter.

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Er zit nu een vlizotrap en het betreft een houtenvloer. Het gaat om een gat zagen voor de vaste trap en het gat van de vlizotrap dichten en dus een vaste trap plaatsen.

Vlizotrap vervangen door vaste zoldertrap

Wij overwegen om onze vlizotrap te laten vervangen door een vaste zoldertrap, op een andere plek. Het moet een dichte trap worden van 65 cm breed, met in het midden een draai. We hebben een houten zoldervloer, waarin in een nieuw trapgat moet worden gemaakt. De bestaande vlizotrap moet worden verwijderd en afgevoerd en het trapgat moet worden gedicht. Ik laat de situatie hier graag even beoordelen en ontvang dan uw advies over de mogelijkheden. Ik ontvang daarna graag een gespecificeerde offerte.

Schuurdeur afhangen en eventueel schilderen

Ik wil een achterdeur (schuurdeur) gaan bestellen. Deze wil ik graag door jullie laten monteren/afhangen. De originele duur is aan de onderkant verrot en de deur klemde heel erg. De oude deur verwijderen we zelf. Graag ontvang ik een offerte en hoeveel kost het extra om de deur door jullie te laten afschilderen?

Vaste trap naar zolder maken

Ik wil graag en offerte voor een vaste zoldertrap, zowel leveren als plaatsen. De vlizotrap moet worden verwijderd. Er moet een nieuw trapgat worden gemaakt en het oude gat moet worden dicht gemaakt. Betreft een woning uit 1965 met houten vloeren. Er moeten twee knikken (linksom) in de trap komen.