Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Aalsmeer te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Aalsmeer heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Aalsmeer u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Aalsmeer of directe omgeving.

323 klanten uit Aalsmeer bevelen een bij Casius in Aalsmeer aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,7/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Aalsmeer bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor trappenbouw en traprenovatie, kozijnen, deuren en dakramen of timmerwerk in Aalsmeer staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Aalsmeer:

Zwevende trap bekleden

Gaat om het rondom (uitsluitend aan kant muur niet) bekleden van 12 tredes en een plateau. Het is een zwevende trap. Graag ontvang ik een offerte.

Raam kozijnen en rabat delen vernieuwen

Ik wil graag het volgende laten vervangen: Nieuwe raam beneden van ongeveer 3650 bij 1900, en boven kozijnen van ongeveer 3650 bij 1600 en 2000 bij 1600. En rabat delen boven zoals nu op foto. Beneden aan de rechterkant een kantelkiep raam rest vast. Het zijn nu aluminium kozijnen en het moeten kunststof kozijnen worden.

Kast voorzien van louvredeuren

Graag willen een kastenrij laten maken onder een schuin dak en deze voorzien van louvredeuren. Lengte is ongeveer 5 meter en hoogte wordt 1.80. Graag een offerte voor de hoeveelheid louvredeuren op maat die nodig zullen zijn. Exacte maten zullen besproken worden.

Tuinhuis laten isoleren

Wij willen graag het dak van ons tuinhuis laten isoleren. Het gaat om 3 x 5 meter, dit is het vloeroppervlak. De vloer is al geïsoleerd met pir platen. We willen het dak van binnen af isoleren. Er is nu geen isolatie. We dachten aan pir platen met folie. Lucht moet kunnen circuleren, en folie is tegen de vocht. Mocht iets anders geschikter zijn horen we het graag.

Vlizotrap installeren

Ik wil graag een vlizotrap installeren. Soort trap: In overleg. Materiaal (trap) kan door mij verzorgd worden. Afmetingen: 2.40 cm hoogte verdieping (vloer tot vloer) 0.17 cm dikte vloer van zolder tot plafond beneden 92 x 75cm benedengat (zie foto) 98 x 79cm bovengat

De oude schuurdeur vervangen

De oude schuurdeur moet vervangen worden voor een nieuwe. Het schilderwerk doen we zelf. Het slot van de oude deur moet overgeplaatst worden in de nieuwe deur. De deur is 93 x 211.5 cm.

Kapot kiepraam repareren

Draai-kiepraam repareren Het draai-kiepraam op een slaapkamer is kapot. In de kiepstand functioneert het raam nog goed. Echter in de draaistand valt het raam uit de bovenste scharnier. Dit willen we graag laten repareren. Het raam is 111 cm hoog en 82,5 cm breed.

Velux tuimelramen monteren

Ik wil graag 2 Velux tuimelramen van kunststof laten plaatsen met een formaat van 134 x 140 cm, inclusief verduisteringsgordijn. Kunt u mij een prijsopgave doen en een indicatie wanneer deze geplaatst kunnen worden?

Dakraam plaatsen

Plaatsen van een dakraam.

Gefineerde tafel repareren

Ik heb een tafel op mijn boot waarvan de fineerlaag is beschadigd. Ik zou graag een kosten indicatie hebben voor herstel hiervan.

Kledingkast met schuifdeuren repareren

Ik heb een groot kledingkast met schuifdeuren. De hoogte van de kast is 240 cm. De deuren zijn nog goed, de zijkanten en planken zijn nog goed maar de achterwand, een van de onder plank en de onder rel zijn kapot. Ik wil graag de kast repareren. Ik vraag me af hoeveel zou kosten inclusief materiaal.

Hor monteren in de balkondeur

Bruinzeel deurhor serie 700 balkondeur is 79,7 x 212

Trapleuning monteren

Ik wil graag een aangeschafte trapleuning monteren van de begane grond naar de 1e verdieping binnen. Standaard rijtjeshuis. Trapleuning en steunen zijn aanwezig.

Vliering in de schuur maken

Wij hebben een hoog tuinhuisje en willen graag een vliering willen laten maken zodat we hier spullen kunnen opbergen. Het tuinhuisje is 1.80 bij 3.50 meter. Ik hoor graag wat de kosten ongeveer zijn.

Kunststof vouwdeur monteren

Ik heb een kunststof vouwdeur gekocht en zoek een vakman die de deur voor mij kant monteren. Ik ontvang graag vooraf uw prijsopgave.

Stalen deurkozijnen door houten kozijnen vervangen

Het vervangen van 2 stalen kozijnen met opdekdeuren door houten kozijnen met stompe deuren. Het bovenlicht dichtmaken zodat de stukadoor dit kan afwerken. Hoogte vloer-plafond is 255 cm. 1 x Skantrae SKS3453 inclusief nevelglas maat 93 cm, hoogte 231,5 cm. 1 x SKS3461 maat 73 cm, hoogte 231,5 cm. Uitvoering kozijnen voor 1 december. Deuren afhangen kan in januari.

Stalen trapleuning monteren

Wij hebben onlangs een stalen trapleuning van 270 cm lang met bevestigingsmaterialen aangeschaft bij Gamma en willen deze graag op korte termijn laten laten monteren. We horen graag welke vakman hier tijd voor heeft en wat de kosten zijn.

Lichtkoepel leveren en in carport monteren

Wij hebben een carport met een houten dak met bitumen dakbedekking. We willen in dat dak een lichtkoepel van ongeveer 90 x 150 cm laten plaatsen. Er moet een balk in het dak worden aangepast bij deze klus. We ontvangen graag uw offerte.

Tussenwand en plafond plaatsen in de studio

Ik wil een aantal klussen laten uitvoeren. Ik ben opzoek naar een timmerman die in een studio een tussenwand (ong. 5 1/2 m) kan plaatsen met een opening van 1.5 meter. Een plafond over een ander plafond (ongeveer 20 m²) heen plaatsen. En een kleine keuken verstoppen in een kast. Dit omdat ik de studio huur voor onbeperkte duur. Maar mocht ik er ooit uitgaan ik de studio weer kan opleveren zoals die was. Meerdere klussen zijn nodig maar dit is het begin.

Buitendeur voorzijde vervangen

Voordeur vervangen inclusief 3 puntsslot en achterdeur alleen 3 puntsslot plaatsen, 1 sleutel voor voor- en achterdeur. Hardhouten voordeur met voldoende licht inval.

Lichtkoepel plaatsen

Wij zouden graag een lichtkoepel willen plaatsen op onze uitbouw. De uitbouw heeft een plat dak. Wij willen graag weten wat daar de kosten voor zijn en op welke termijn jullie het kunnen plaatsen. Wij horen het graag.

Traprenovatie op een open trap plaatsen

Onze woning is 7 jaar oud en de trappen zijn er geschilderd. Ik wil op 1 open trap graag Flexxfloors vinyl of CanDo traplaminaat laten plaatsen. Afhankelijk van de prijs wil ik mogelijk ook een 2e trap laten bekleden. Ik ontvang graag uw offerte.

Tochtstrips bij openslaande deuren monteren

Graag wil ik tochtstrips laten aanbrengen op mijn openslaande deuren (evt ook afstellen ivm kieren).

Openslaande taatsdeuren plaatsen

Voor onze nieuwbouwwoning waarvan de bouw deze maand gestart wordt zijn wij benieuwd naar de kosten voor de aanschaf en plaatsing van twee openslaande taatsdeuren met daarnaast aan beide zijde een vast gedeelte. Deuren van 95 centimeter breed en vaste stukken van 55 centimeter breed. Dit is tussen de woonkamer en keuken. Betreft tussen muren van 3 meter afstand. Hoogte is denk ik 260 centimeter.

Vaste trap naar zolder laten plaatsen

Ik wil graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. Er zit nu een vlizotrap en het betreft een houtenvloer. Het gaat om een gat zagen voor de vaste trap en het gat van de vlizotrap dichten en dus een vaste trap plaatsen.