Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Noord-Holland.

6393 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten raamkozijnen met dubbel glas plaatsen, canexel door kunststof vervangen bij een chalet, trappenhuizen opnieuw schuren en bekleden, keralit op de chalet aanbrengen, houten kozijnen in monumentale woning vervangen, stalen deur en stalen wand plaatsen, vervangen van kozijnen, dubbelglas plaatsen en kozijnen vervangen, taatsdeur en glazen wand plaatsen, houtlook kunststof kozijnen plaatsen, beschimmelde ramen vervangen, vaste trapconstructie naar zolder maken, lichtkoepels vervangen, zwart aluminium taatsdeur plaatsen, taatsdeur met glas plaatsen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Noord-Holland:

zaterdag 21 april 2018

PLISSÉ-ROLHORDEUR

1 PLISSÉ-ROLHORDEUR TYPE 900 VAN BRUYNZEEL PLAATSEN. REEDS GEKOCHT EN IN HUIS, AFM. 209X90 CM. LIEFST ZSM.
zaterdag 21 april 2018

Reparatie van een schuifpui

Schuifpui gaat aan een kant niet meer omhoog. Is al een keer eerder gebeurd, waar aan een kant de wielen waren losgeraakt en niet meer met het hefboom mechanisme mee liep. Schuifpui is 2x2 en van hout, dus aardig zwaar
vrijdag 20 april 2018

Vlizotrap laten plaatsen

Ik heb een kleine vliering met een vloertje er in en al een trapgat met luik, hiervoor zou ik graag de mogelijkheden willen weten voor een eenvoudige Vlizo trap oplossing. Alvast vriendelijk bedankt,
vrijdag 20 april 2018

Vijf deuren inmeten en afhangen

Graag zou ik willen weten wat de kosten zijn voor het inmeten en afhangen van 5 binnendeuren. Stompe stijldeuren
woensdag 18 april 2018

Vaste trap naar zolder laten plaatsen.

Ik wil graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder, op dit moment zit er een vilzo trap in. Zolder is van hout. Ik zou graag een prijsindicatie willen.
woensdag 18 april 2018

Nieuwe houten achterdeur monteren

Ik ontvang graag een offerte voor het leveren en plaatsen van een houten achterdeur met HR ++ glas, 4 scharnieren, een dievenklauw en een ventilatie rooster. Ook zal de onderdorpel vervangen moeten worden.
woensdag 18 april 2018

Trappen bekleden

Ik heb nieuwbouwtrappen en we willen graag witte stootborden. En de traptreden dienen te worden bekleed. De trappen hebben twee bochten en 15 treden. Het gaat om twee trappen, 1 is open en de ander is dicht. misschien dat we er voor kiezen om de open trap aan de achterzijde dicht te maken, dit hangt van de totaalprijs af.
woensdag 18 april 2018

Buitendeuren opnieuw afhangen

Graag willen 2 buitendeuren opnieuw laten ophangen in het kozijn met nieuwe scharnieren, tochtstrips, eventueel de deur iets inkorten met schaven en deurbeslag als nodig is.
woensdag 18 april 2018

Bouwen van een rechte bar

Gezocht! Een timmerman voor het bouwen van een rechte bar van 3,5 meter. Bestaand uit nieuw en sloophout. Tekeningen zijn aanwezig.
woensdag 18 april 2018

Drempel bij achterdeur vervangen

De drempel in het kozijn bij de achterdeur is verrot. Ik wil graag een duurzame. Beton of kunststof?
woensdag 18 april 2018

Metalen trap plaatsen

Onze trap is aan vervanging toe. Is het mogelijk een metalen trap te plaatsen met houten treden? De hoogte is 1,60 m, breedte 90 cm. Ik ben benieuwd naar een redelijke prijs inclusief een exclusief levering en montage. Het gaat om een budgetvriendelijke, recht buitentrap.
dinsdag 17 april 2018

Hor laten plaatsen

Graag laat ik een hor plaatsen voor een kiep/kantelraam van 90 cm bij 150 cm. Kan deze van binnen geplaatst worden? Het gaat om een raam op 3-4 hoog.
dinsdag 17 april 2018

Voordeur opnieuw afhangen

Onze voordeur is iets uit het lood gezakt, waardoor het op slot draaien zeer moeizaam gaat.
maandag 16 april 2018

Trap renoveren met vinyl

Ik wil graag vinyl voor op de trap. De trap heeft 13 tredes en een halve draai.
maandag 16 april 2018

Deuren compleet laten afhangen

Ik wil graag 3 deuren laten ophangen inclusief slotwerk brievenbus en dingetjes die erbij horen. Het gaat om de voordeur, achterdeur en schuurdeur.
zondag 15 april 2018

Taatsdeur met glas plaatsen

Wij gaan binnenkort verhuizen en willen graag de deur van de gang naar de woonkamer vervangen voor een stalen, glazen deur. De deur zelf is 93 cm breed en 230 cm hoog. Zouden jullie een indicatie kunnen geven hoe duur deze deur is en hoe duur het plaatsen zou zijn?
zondag 15 april 2018

Kledingkast op maat laten maken

Ik wil een kledingkast op maat gemaakt hebben.
zondag 15 april 2018

Glas in een lekkend Velux raam vervangen

Velux GGL 5 glas shows signs of damp problems. Ik wil het glas laten vervangen. Locatie: Uithoorn. Engels sprekend. Afmetingen zijn ongeveer 52 cm bij 93 cm.
vrijdag 13 april 2018

PAX kast Ikea monteren

Ik heb een PAX kast van Ikea gekocht, 150 cm breed, 236 cm hoog met schuifdeuren. En 6 schuif-laatjes. Graag ontvang ik een offerte voor de montage incl. Aan de muur vastmaken (betonnen muur) en binnenverlichting
vrijdag 13 april 2018

Tussenwand plaatsen met deur

Ik heb een zolder ruimte, waar ik een scheidingswand willen plaatsen. De breedte van de ruimte is 3.60 meter, dak hoogte 2.40 meter. Er moet nog een deur ook toegevoegd worden. De zolder is 3. 60 meter x 5.26 meter groot. Vloer is van beton, de plafond weet ik niet zeker. De scheidingswand moet een ruimte aan de achterkant creëren van ongeveer 1.50 meter diep bij 3.60 meter breed, aan de voorzijde de resterende diepte van 3.26 meter en 3.60 meter breed.
vrijdag 13 april 2018

Buitendeur afhangen

Stompe buitendeur afhangen
donderdag 12 april 2018

Taatsdeuren tussen keuken en woonkamer

Ik wil een taatsdeur laten plaatsen van hout of aluminium tussen de keuken en woonkamer. De breedte is 2,76 en de hoogte 2,60 meter. De deuren moeten slimfit en zonder bovenlicht zijn. De kleur moet zwart ral 9010 van staal effect zijn.
woensdag 11 april 2018

Tussenwand/scheidingswand laten plaatsen

Betreft een appartement uit jaren 40, in het verleden is er een doorgang gemaakt van de keuken naar slaapkamer. Ik wil hier graag weer een wand tussen. Hoogte: 2,0m lengte: 1,6m dikte: 7 cm De vloer is van laminaat met daaronder een houten tussen vloer. Isolatie graag advies over, hoeft niet perse.
woensdag 11 april 2018

Trap maken voor onze binnentuin

Vanuit onze binnentuin (3 bij 4 meter) willen we via een trap naar ons dakterras op drie meter hoogte. Graag een offerte inclusief installatie. Metalen constructie is waarschijnlijk het handigste in verband met vocht en dergelijke.
woensdag 11 april 2018

Binnendeuren laten monteren

Our internal door for one of our sleep room is missing when we bought the house and we would like to find the installing service to install the door for us. I enclosed the picture in attachment!! Our name is Ruirui LIU and Qing Zeng. The address is Vlimmerenstraat 67 1066SR Amsterdam. Our contact email is

Partners

Partners van Casius