Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Noord-Holland.

6440 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: trap verwijderen en opnieuw plaatsen en badkamer verbouwen, balkon met trap aan huis bouwen, vervangen oude dakraam, raam in een dragende buitenmuur plaatsen, nieuwe trap plaatsen, trap plaatsen, vaste trap plaatsen en bestaande zoldervloer verstevigen, dakramen plaatsen, kunststof of houten pui met glazen deuren plaatsen, het vervangen van een buitentrap, schuur aankleden, deur leveren en plaatsen in toog, drie draai kiepramen in bestaand kozijn maken, garagedeur vervangen door ramen en deur, plaatsen klapluiken 5 ramen waarvan 2 schuine ramen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Noord-Holland:

zondag 14 juli 2019

2 hordeuren plaatsen

Ik wil 2 hordeuren voor 2 deuren (plisé hordeur Bruynzeel 700 serie) laten monteren/installeren. De maat is 209 x 100 cm. Op maat maken in het kozijndeur en monteren.
zondag 14 juli 2019

Opening voor deur maken van keuken naar schuur

De titel omschrijft het al. Gewenst een deur/opening naar de schuur. Deze wil ik zelf isoleren om er een extra kamertje van te maken. Omdat de opening smal is zal de deur inclusief sponning max 55 cm kunnen zijn (zie foto). De muur draagt alleen een dak, geen extra verdieping.
vrijdag 12 juli 2019

Vervangen oude dakraam

Ik zoek een kozijnenspecialist die onze oude Ubbink 40 bij 55 cm dakraam kan vervangen door een nieuwe kunststof dakraam van 55 bij 78 cm. Het gaat om een raam wat in een schuin pannendak geplaatst moet worden. Het oude raam dient verwijderd en afgevoerd moet worden.
donderdag 11 juli 2019

Vlizotrap laten installeren

Ik wil graag bestaande vlizotrap laten vervangen, door een ander houten exemplaar. Het luik is 65,5 X 95,5 Het gat is 65 X 95 Dikte plafond is 18 cm
woensdag 10 juli 2019

Trapbekleding

Ik wil graag weten of jullie ook service bieden voor het bekleden van 2 trappen met overzettreden en eventueel ook stootborden. We weten nog niet zeker of we stootborden willen. het gaat om ongeveer 13 traptreden. We denken dat we laminaat willen gebruiken, in een beton kleur, we weten nog niet of we dit licht of donker willen hebben. Graag offerte inclusief materiaalkosten. Maar ook graag een offerte exclusief de kosten van de stootborden.
dinsdag 9 juli 2019

Plaatsen klein dakraam zolder

Wij willen graag een klein Fakro dakraam laten plaatsen in onze installatie ruimte, zodat er meer licht in de hal op zolder valt. En dat er meer licht in de installatie ruimte is. Zie ook de bijgevoegde foto voor meer duidelijkheid (blauwe stuk). Het raam moet zo klein mogelijk zijn. Wat zou dit ongeveer gaan kosten?
zondag 7 juli 2019

Trap plaatsen

Ik heb een woning gekocht met een gat naar de vliering. De vorige eigenaar was van plan om een trap te laten maken, maar is er niet aan toegekomen. De hoek lijkt me erg lastig, weet niet of het überhaupt mogelijk is.
zaterdag 6 juli 2019

Vervangen enkel glas + een aantal kozijnen

Op twee etages wil ik enkel glas door HR++ glas laten vervangen en drie kozijnen. De kozijnen wil ik graag van hout. De afmetingen zijn ongeveer 1,20 meter bij 0,60 meter en het gaat om meer dan 20 ramen. Opname is noodzakelijk in verband met maatvoering. Mijn voorkeur is om in september te beginnen.
zaterdag 6 juli 2019

Vervormde strip van deur vernieuwen

Linksonder bij de deur is de strip vervormd, hierdoor sluit de deur heel slecht namelijk. Deze zou ik graag laten maken.
donderdag 4 juli 2019

Balkon met trap aan huis bouwen

Ik wil graag een stalen constructie met een trap en een nieuw balkon naar mijn tuin. Hoogte is ongeveer 1,60 van grond, oppervlakte is ongeveer 9 m2 exclusief de trap, het zal een zeer luie trap moeten worden ivm een grote oudere hond. Momenteel zit er een stalen wenteltrap, reling 1,2 hoog, breedte 2,95 en lengte 3,6
donderdag 4 juli 2019

Deels vervangen van een houten kozijn

Ik zoek een kozijnenspecialist die aan de voorzijde van ons huis een deel van het houten kozijn kan vervangen. Er is hier sprake van houtrot. Het gaat om een kozijn van ongeveer 1 bij 1 meter waarvan 3 delen verrot is. Het gaat om die binnenzijde van het kozijn. Het kozijn bevindt zich op een 3e verdieping.
donderdag 4 juli 2019

Schilderen van 2 trappen

Ik heb één open en één dichte trap. Deze zijn reeds geschuurd en geplamuurd. De trappen kunnen geschilderd worden door de vakman. materiaal heb ik in bezit, maar de vakman mag in overleg zijn eigen materiaal meenemen.
woensdag 3 juli 2019

Tuindeur + kozijn vervangen

Graag willen wij onze huidige enkele openslaande tuindeur laten vervangen voor een dubbele openslaande deur. De kozijnen wij kunnen wij zelf aanleveren. Wij willen een stolpdeur, die dubbel openslaand is. de afmetingen van de huidige deur zijn: 2,19 meter x 88 cm. De nieuwe deur zal 2,20 x 1,90 meter worden. De tuin is makkelijk bereikbaar, achter is er direct een parkeerplaats. Ook zou de huidige deur afgevoerd moeten worden. graag ontvang ik een offerte inclusief de kosten voor de nieuwe deur.
woensdag 3 juli 2019

Koof en ombouw keuken

Ik ben op zoek naar een timmerman die een koof kan maken in mijn keuken. Bovendien dient er nog een wandje gemaakt te worden. Alles dient stucklaar opgeleverd te worden.
dinsdag 2 juli 2019

Raamkozijn reparatie na schade

Bij de storm is de raamuitzetter gebroken en het raam opengeklapt waardoor de scharnieren zijn ontzet en het raam niet meer in het kozijn valt maar er bovenop. Ik heb de vergrendeling voor nood verzet zodat het raam dicht kan. Ook zit er een barst bovenin het hout bij de scharnier (zie foto's). Graag een offerte voor vervangen scharnieren, nieuwe raamuitzetter plaatsen en reparatie hout indien mogelijk en noodzakelijk.
dinsdag 2 juli 2019

Velux ramen plaatsen

Ik wil graag 2 nieuwe Veluxramen laten realiseren in het dak, hiervoor moeten er nog openingen gemaakt worden. Hiervoor moet er een rolsteiger worden gebruikt. Type GGU MK08 (elektrisch) met elektrische zonwering type MK08 MML 5060 Volledig transparant.
dinsdag 2 juli 2019

Plaatsen nieuwe deurlijst en opnieuw plaatsen schuifdeursysteem+deur

Ik wil graag een deurlijst plaatsen. Hierna een schuifdeursysteem boven de deurlijst monteren met een deur. Situatie nu: deurkozijn geplaatst, is niet de juiste. (dit moet ook afgemonteerd worden). Schuifdeursysteem geplaatst, maar niet goed gemeten. Ook dit moet afgemonteerd worden.
zondag 30 juni 2019

Klassieke boekenkast maken met spotjes

In mijn woonkamer zou ik rondom mijn openslaande deuren een (klassieke) boekenkast willen hebben met inbouw spotjes en opbergkastjes. De kamer is ongeveer 250 cm hoog en 270 cm breed. Bijgaand een foto van mijn woonkamer en een voorbeeld foto.
zondag 30 juni 2019

Koven maken om verwarmingsbuizen weg te werken

Graag wil ik in 3 kamers een koof om de verwarmingsbuizen laten aanleggen. Dit mag van mij vrij simpel zijn. Van gips of hout is prima. De verwarmingsbuizen lopen horizontaal, op 1 plek verticaal. De totale hoeveelheid bedraagt circa 14 meter horizontaal en 2.20 meter verticaal.
vrijdag 28 juni 2019

Dorpel vervangen bij de voordeur

Ik wil graag mijn houten onderdorpel bij de voordeur laten vervangen.
donderdag 27 juni 2019

Openslaande dubbele deur plaatsen

Ik wil een dubbel openslaande deur in een houten stacaravan laten plaatsen. Caravan is met kunststof panelen aan de buitenzijde afgewerkt. Op deze plaats zit nu een raam. Ik weet niet of het mogelijk is.
donderdag 27 juni 2019

Deur leveren en plaatsen in toog

Ik heb een open keuken met een toog daarin. Ik wil in de opening van de toog een ronde deur plaatsen. Mag openslaand of schuif variant. Wel een deur dat licht binnenlaat, door middel van glas bijvoorbeeld.
woensdag 26 juni 2019

Vast raam vervangen door uitzetraam

ik wil een huidig uitzetraam van alleen glas vervangen door een uitzetraam met een kozijn, dubbel HRE++ glas. Inclusief AXA uitzetstuk met slot, hor.. Materiaal in hardhout, geschilderd.
woensdag 26 juni 2019

Sluitwerk repareren van een draai kantelraam

Mijn kunststof draai/kantelraam kan niet meer open, de klink gaat ook niet meer omhoog. Ik wil dit graag laten repareren. Het raam is op de eerste verdieping en goed bereikbaar.
dinsdag 25 juni 2019

Draairichting deur wijzigen en deur plaatsen

We hebben in ons huis een slaapkamer met een naar buiten openende deur. Graag wijzigen we de situatie van de deur naar een naar binnen openende deur. De deur heeft een groter dan gemiddeld deurkozijn (1900 stijl).

Partners

Partners van Casius