Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Noord-Holland.

6455 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: vervangen kozijnen en deuren en plaatsen raam, nieuwe houten trap realiseren, garage laten bouwen, alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, schuurdeur zonder glas vervangen, gehele achterpui vervangen, vier ramen vervangen, kozijnen (incl glas) vervangen bovenverdieping, plaatsen dakramen en zolder isoleren, draai/kiepraam in bestaand kozijn vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Noord-Holland:

dinsdag 25 februari 2020

Vervangen voordeur

De huidige voordeur, klemt en tocht vreselijk. Er moet waarschijnlijk nieuwe deur in. Kozijnen lijken nog in orde.
maandag 24 februari 2020

Vier ramen vervangen

Vrijstaand huis, waarvan boven 2 x glas vervangen moet worden (vocht in glas) en beneden moet 1 kozijn + glas vervangen worden en 1 raam + glas vervangen worden. Kunt u mij een email sturen, dan kan ik in een bijgevoegde Leesmij.txt en foto's de situatie beter uitleggen. Op deze site kan ik alleen maar een foto meesturen. Het gaat om 4 ramen.
maandag 24 februari 2020

Kozijnen (incl glas) vervangen bovenverdieping

Wij willen 3 kozijnen op de bovenverdieping gaan vervangen voor nieuwe kozijnen, inc HR++ glas. de afmetingen vd kozijnen zijn: 2x 413x181 (bxh) 1x 188x181 (bxh) Gaarne zien wij een offerte tegemoet (hout, kunststof, alu).
maandag 24 februari 2020

Inloop kledingkastconstructie bouwen

Ik wil graag een inloopkast laten bouwen op de 2e verdieping van ons huis. De details van de lay-out zijn bijgevoegd.
zondag 23 februari 2020

Schuurdeur met dorpel vervangen

Enkel de schuurdeur vervangen plus de dorpel. Over het materiaalsoort laat ik mij graag adviseren, moet zo lang mogelijk meegaan.
zondag 23 februari 2020

Deur monteren

Vervanging van binnendeur, oude deur verwijderen en nieuwe deur monteren. Indien mogelijk spoedig mogelijk. Deze deur telt als voordeur omdat de verdieping word gedeeld met andere wonende.
zondag 23 februari 2020

Dakraam voor een woonboot op maat maken en plaatsen

Ik wil graag een dakraam laten plaatsen waar nu een los luik ligt. Het gaat om een woonboot. Het dak is van staal en er zit een hele lichte bolling in het dak. Kunnen jullie hiervoor op maat een dakraam maken en plaatsen. Het is ongeveer 100 x 120 cm.
zondag 23 februari 2020

Kozijnen met dubbel glas vervangen

Graag willen wij de kozijnen in de slaapkamer vervangen met kunststof kozijnen en dubbel glas. Bijgevoegd een foto van hoe het er uit ziet. Het is de bedoeling dat de nieuwe kozijnen er ongeveer hetzelfde uit zien! Het zijn twee ramen van 1.20 breed en ongeveer 2.80 hoog. We horen graag hoe veel dit zou kosten bij jullie! Met vriendelijke groet,
zaterdag 22 februari 2020

Verlaagde plafonds met inbouwspots boven keukeneiland en spoelgedeelte plaatsen

Graag zou ik via deze weg een offerte willen aanvragen voor twee verlaagde plafonds in de keuken van onze nieuwe woning. 3 maart krijgen wij de sleutel en start de verbouwing. De stucadoor zal eind week 13, begin week 14 starten op de verdieping van de keuken. Dus als de plafonds uit gipsplaat bestaan en sausklaar afgewerkt kunnen worden door de stucadoor, zou uitvoering begin week 13 perfect zijn. De gewenste afmetingen en specs van de verlaagde plafonds zijn als volgt (tekeningen beschikbaar): Boven kookeiland: ca. 2200x1100, incl. 6 dimbare LED spots. Boven spoelgedeelte: ca. 3200x700, incl. 4 dimbare LED spots. Graag overleg over hoe het beste een voedingspunt naar de twee verlaagde plafonds te krijgen. Qua hoogte van de verlaagde plafonds, willen wij het minimaal houden en aansluitend tegen het plafond. Ik hoor het graag en bij voorbaat dank voor de moeite.
zaterdag 22 februari 2020

Buitenshuis hout vervangen en platen vervangen

Ik wil graag voor en achter op bepaalde plekken hout rot vervangen, vooral rondom mijn ramen, moeten er nieuwe latten komen. Aan de voorkant zitten 2 grote platen welke vervangen moeten worden ivm vocht. Aan de achterkant zijn het 2 kleine platen. Ik woon niet op de begane grond maar 1 hoog.
zaterdag 22 februari 2020

Vervanging dakraam

Ik heb op dit moment een bestaand dakraam in de badkamer. Deze heeft een maat van 114 x118 als het goed is staat er ggl606 op het plaatje van velux. Deze is defect geraakt waardoor hij inmiddels al 1,5 jaar niet meer open kan. In een badkamer is dat natuurlijk niet wenselijk ivm met schimmel. Ik wil daarom het dakraam vervangen voor een nieuwe kunststof velux dakraam. Graag ontvang ik een offerte voor een dakraam inclusief montage voor de 114 x 118. Tevens wil ik een offerte voor een 114 x 140. Dit omdat ik die ruimte daar heb en wellicht als het niet veel duurder is het de moeite waard om het te doen. Het huidige dakraam komt op de goot uit met google streetview is dat goed te zien. 3de huis van de hoek.
zaterdag 22 februari 2020

Trap verplaatsen in huis

We hebben een trap naar de zolder op een hele onlogische plek. We willen dus de trap verplaatst en daarbij zal dus ook een nieuw trapgat gemaakt moeten worden en het oude trapgat gesloten moeten worden.
vrijdag 21 februari 2020

Kozijnen vervangen

Wij willen ons huidige kozijn van 105 x 105 cm vervangen op een schuin dak. Het is een houten kozijn, en mijn voorkeur gaat uit naar kunststof. Advies is welkom. Zie foto
donderdag 20 februari 2020

Reparatie spanplafond

lekkage gehad en hierdoor kleine scheurtjes in keuken plafond - afmetingen plafond 2.5 * 3.5 meter. er zijn 6 kleine scheurtjes, waarvan een paar rond een licht balk.
donderdag 20 februari 2020

Schuurdeur vervangen inclusief kozijnen

Wij willen de huidige schuurdeur verwijderen, afvoeren en vervangen. Waarschijnlijk moeten de kozijnen ook vervangen worden (nu hout).
donderdag 20 februari 2020

Onderdorpel buitendeur vervangen door natuurstenen dorpel

Onderdorpel buitendeur vervangen door natuurstenen dorpel. De dorpel dient ook aan weerszijden voorzien te worden van zgn. eindstukken van ongeveer 5-6 cm hoogte.
dinsdag 18 februari 2020

Garage na stormschade vervangen/ herstellen

Door de storm zijn de zijwanden van mijn metalen garagebox verbogen / verplaatst. 1. Is dit nog te herstellen en wat zijn de kosten hiervan? 2. Wat zijn de sloopkosten van de garage indien herstel te duur wordt? De afmeting is ongeveer 2,5-3 x 5 meter. Graag alles afvoeren. Het materiaal voor de nieuwe garage is een beetje afhankelijk van de verzekering en hoeveel wij zouden kunnen betalen. Maar het wordt dat waarschijnlijk van hout.
maandag 17 februari 2020

Plinten aanbrengen met kliksysteem

We hebben alle plinten thuis en hebben al 1 slaapkamer af en de 2e slaapkamer is voor de helft gedaan. Voor de rest van het huis willen we graag hulp inschakelen. Het gaat om ongeveer 80 m2, plinten zijn 79 mm hoog en 9 mm dik. Voor de buitenhoeken zou je netjes moeten kunnen verstekzagen. Methode bevestiging plinten: kliksysteem
zondag 16 februari 2020

Badkamerkastjes laten maken

Ik wil voor onder de wastafel een kastje laten maken van 60 cm breed en een kastje van 35 cm breed en hoog 160 cm. Staand met pootjes en met een houtlook.
zondag 16 februari 2020

Vouwdeur op maat maken en plaatsen

Ik zou graag een vouwdeur willen tussen mijn slaapkamer en woonkamer. Momenteel zit er een pvc harmonica deur in, maar die wil ik niet. De opening, tussen slaapkamer en woonkamer, is 1.18 m breed en 2.55 m hoog. Wie zou deze deur voor mij willen maken? En zou u mij kunnen adviseren wat voor een deur ik het beste kan hebben? Ik weet niet wat er mogelijk is qua materiaal. Ik zou graag advies hierover willen hebben.
zondag 16 februari 2020

Renoveren balkon houtrot

Wij willen graag drie balkons aan de achterzijde laten renoveren. Dit in verband met houtrot. Het gaat om balkons van verschillende mensen. Het is een appartementencomplex en het gaat om de eerste etage, de tweede en de derde. Ik weet niet wat de situatie bij de anderen is, maar bij mij gaat het om de omheining en om de ondersteuning, in totaal ongeveer 3-4 meter. Graag laat ik iemand even langs komen om het te beoordelen. We zijn een VVE. Rond eind maart zouden we graag starten als het allemaal goedgekeurd wordt.
zondag 16 februari 2020

keuken plafond verlagen voor inbouw spots

Ik zou graag mijn plafond in de keuken (deels) verlagen om inbouwspots te kunnen plaatsen, denk ongeveer 6 tot 8.
zaterdag 15 februari 2020

Raam plaatsen op schuin dak

Voor meer licht willen we graag een extra raam laten plaatsen op een schuin dak. Het is een dak met dakpannen. Er hoeft geen balk of iets dergelijks te worden verplaatst. We willen graag een breed raam van ongeveer 117 cm breed (mag wat kleiner eventueel) met een hoogte van 70 cm (mag ook iets kleiner eventueel). Het hoeft geen raam te zijn dat open kan. Graag de goedkoopste mogelijkheid (als dat wél een raam is dat open kan is dat ook goed). Graag ontvangen we een offerte voor de aankoop van het raam inclusief plaatsing. Glas: de meest gekozen soort Geen kunststof, houten lijst.
zaterdag 15 februari 2020

Vochtwerende schuurdeur laten maken

Ik wil een nieuwe deur voor mijn schuur laten maken. Maat is 76 x 160 x 4 cm. In de schuur staat de CV ketel.
vrijdag 14 februari 2020

Replace door and window including glass

I had a breack in and I need to replace the door and window frame. Please find attached the measurement of the door and window frame which needs replacement. The glass is in good condition and does not need to be replaced. Current frame is from wood, the new one I want from pvc or otherwise wood. Can you please let me know the costs for: 1. For new frame with and with out glass 2. Transport costs 3. Labour costs (Montage) to replace the frame/door/glass 4. Garbage removal costs 5. Any other required costs If something is not included in the quote, please note it down for me. The sooner you can start, the better.

Partners

Partners van Casius