Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Noord-Holland te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in de provincie Noord-Holland heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen uit Noord-Holland u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Noord-Holland.

6424 klanten uit Noord-Holland bevelen een bij Casius in Noord-Holland aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Noord-Holland bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Alkmaar, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Zuidoost, Bussum, Diemen, Haarlem, Heerhugowaard, Hilversum, Hoofddorp, Hoorn, Huizen, Nieuw Vennep, Purmerend, Zaandam uit Noord-Holland kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, twee trappen renoveren, erkerbank en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in de provincie Noord-Holland staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Noord-Holland:

donderdag 28 mei 2020

Zo groot mogelijke lichtstraat aanbrengen in betonnen uitbouwplafond

Ik wil graag in onze betonnen uitbouw (plat dak) aan de achterzijde van de woning een lichtstraat laten plaatsen. Deze lichtstraat hoeft niet open te kunnen. Het gaat om extra licht-inval. De afmeting van de betonnen uitbouw is 5,5 meter breed en 3,00 meter diep. Graag een zo groot mogelijke lichtstraat. Het huidige gesloten plafond van de uitbouw lijkt een betonnen grondplaat te zijn.
donderdag 28 mei 2020

2 nieuwe wandkasten maken (meubilair-maatwerk).

Wij willen graag meubilair-maatwerk in de vorm van 1 TV-wandmeubel met houten latjes (circa 3,30 meter breed en 2,80 meter hoog) en 1 grote wandkast (circa 4,50 meter breed en 2,80 meter hoog). Zie bijgevoegde tekeningen.
woensdag 27 mei 2020

Binnendeuren vervangen

Wij willen onze binnendeuren vervangen.zijn nu opdekdeuren met alu kozijnen en bovenlicht. Vervangen door houten kozijnen met hoge stompe deuren zonder bovenlicht. Gaat om 4 slaapkamer deuren, 3 kastdeuren, 1 wc deur en1badkamer deue
woensdag 27 mei 2020

Deuren en ramen tochtvrij maken

professioneel tochtdicht maken van onze deuren naar de tuin en ramen op de 1e en 2e verdieping. We hebben een jaren 30 woning met dubbel glas, maar de deuren kieren behoorlijk waardoor we veel last hebben van tocht. Het gaat om het goed tochtvrij maken van: - openslaande deuren naar de tuin - Keukendeur naar de tuin - Voordeur - Ramen/kozijnen 1e verdieping voorzijde - Ramen/kozijnen 2e verdieping voorzijde We zijn benieuwd naar de mogelijkheden en kosten hiervan. Alvast bedankt voor uw reactie.
maandag 25 mei 2020

Schuurdeur verplaatsen

Wij willen graag onze bestaande schuurdeur verplaatsen naar de lange kant van onze schuur. Gebruik maken van bestaande deur.
maandag 25 mei 2020

Opdekdeuren vervangen voor stompe deuren

Ik wil graag 10 opdek deuren met bovenlichten in nieuwbouw woning vervangen (93 x 231 cm) voor stompe deuren. Dit alles inclusief aanbrengen deurbeslag en voor iedere 3 scharnieren (inclusief 3 wc deuren). Bovenlichten worden met gipsblokken gedicht door eigen aannemer. Tevens 1 meterkast deur vervangen van 73 x 231 cm. Kozijnen, deuren, deurbeslag en scharnieren worden in principe door ons aangeleverd.
maandag 25 mei 2020

Kozijnen repareren en of vervangen (4)

1 openslaande raam deze is in de hoek erg slecht deze zit aan mijn slaapkamer kant en deze zal hoog waarschijnlijk moeten worden vervangen. ook 1 grote raam waar als het veel regen en wind op staat dan lekt het naar binnen. deze zal gerepareerd moeten worden, liefst heb ik dat het bedrijven even langs komt om even te kijken en betere uitleg te geven en dat er een duidelijke offert kan komen ivm dit rekening voor de Vve is waar ik voorzitter van ben.
maandag 25 mei 2020

Vervangen dakramen

Twee dakramen vervangen maat 134/140 en een dakraam maat 78/140 vervangen
zondag 24 mei 2020

Binnendeuren en kozijnen vervangen

bij ons thuis willen we dus een 6tal deuren+kozijnen vervangen + een nieuwe deur/kozijn plaatsen onderaan de trap. En tevens de open trap dichtmaken indien dit tot de mogelijkheden behoord. momenteel zijn het 3 deuren van 201x83 en 3 deuren van 201x73 alle voorzien van een metalen kozijn + raam alle nieuwe deuren willen we naar 231 hoogte, zonder raam er boven.
zondag 24 mei 2020

Trap bekleden met Europees Naaldhout en vervangen of bewerken spijlen

Graag had ik mijn trap laten bekleden (compleet ombouw per trede) met Europees Naaldhout en ook zou ik graag mijn metalen spijlen of willen vervangen of laten zandstralen en laten poedercoaten zodat het er weer mooi uit komt te zien. Hout
zondag 24 mei 2020

Dorpel aanpassen/ vervangen

Drempel/Dorpel tuindeur moet worden gerepareerd of vervangen. 1. tuindeur drempel is rot en dient te worden vervangen. Breedte 85 cm. We zijn op zoek naar een goede vakman die ons kan helpen met de klus.
zaterdag 23 mei 2020

Vervangen kozijnen

Vervangen kozijnen (en ramen?) aan de voorzijde van het huis. Begane grond: 1 groot raam + wc raam 1e verd.: 1 groot raam, 1 deur, 1 uitzetraam
vrijdag 22 mei 2020

Klapraam maken van vast raam

Ik wil graag een klapraam laten maken van een vast raam aan de voorkant (wegkant) van de woning. Zie bijgaande foto's, het gaat om het kleine raampje rechtsboven (van buiten bezien). Afmeting van het raam zelf is ongeveer 50.5cm hoog en 20cm breed Afmeting van het raam incl lijst is ongeveer 58cm hoog en 31.5cm breed
donderdag 21 mei 2020

Schuur voor fietsen, tuingereedschapen en een rolstoel tuinstoel

Ik heb nu twee overkappingen naast elkaar staan op een stuk grond van 4 bij 2 meter. Ik wil daar nu een schuurtje plaatsen. De grond is nu nog aarde dus moet klaar gemaakt worden voor een schuurtje van ongeveer 3 meter breed en 2 meter diep met het liefst een dubbele deur zodat we er makkelijk in en uit kunnen. Ik bespreek graag het soort materiaal en vloer met de specialist.
donderdag 21 mei 2020

Opening kattenluik herstellen

In onze nieuwe woning zit in de houten achterpui een gat na verwijdering van een kattenluik. Dit willen wij graag hersteld hebben. Pui is 7 cm dik.
donderdag 21 mei 2020

Plafond renoveren

De uitbouw heeft gipsplaten. Boven de keuken aansluitend is betonnen gestucte plafond flink beschadigd. Rest van T plafond kan wel een lik verf gebruiken. Ik wil graag dat dit weer 1 mooi aantoonbaar geheel word voor een mooi prijsje. Ik heb totaal geen idee van de kosten dus ontvang graag een vrijblijvende offerte/kosten indicatie.
woensdag 20 mei 2020

Kattenafscheiding op dak maken

In Amsterdam op 1 hoog heb ik een balkon dat uitloopt op een dak van de onderburen (295 cm lang) en ik wil een kant hek plaatsen zodat er geen katten op mijn balkon en het dak kunnen komen. Waarschijnlijk ook een hoekstuk van 50 cm plaatsen zodat ze echt niet op mijn balkon komen. Zie de bijgevoegde foto. De schets in de foto is een concept geen vaststaand eindresultaat. Kijk dus niet precies naar de ruimtes in het hek. Deze moeten nog worden vastgesteld. Graag ontvang ik advies over welk materiaal ik wel en niet dien aan te schaffen, ik denk zelf dat hout niet verstandig is (vanwege wind en het gewicht), maar als u een goede reden heeft waarom wel, hoor ik het graag. De afscheiding moet op het dak komen dat betegeld is met tin en bitumen matten, dit moet waterdicht blijven, dus schroeven wordt het niet.
dinsdag 19 mei 2020

Dakkoepel plaatsen (evt met aanbrengen van nieuwe laag dakbedekking)

In het platte dak van onze woning zit al een koepel maar wij willen er nog een bij voor een andere ruimte. Zal gaan om een handmatige variant van ca. 80 x 80 cm met ventilatiestand. Koepel mag door u ingekocht / geleverd worden als dit interessant is. De ruimte waarin de koepel komt is geïsoleerd (koude dak) en moet dus afgewerkt/ afgetimmerd worden van binnen. Als de koepel is geplaatst willen wij graag dat het platte dak ca. 23 m2 wordt voorzien van een sterke nieuwe laag bedekking, soort in overleg te bepalen.
dinsdag 19 mei 2020

Vervangen boeidelen, dakveren en dakgoot

Hallo, ik wil de boeidelen van onze dakgoot achter, eventueel voor, vervangen. Betreft tussenwoning, lengte ca. 5.5 meter. Ik overweeg dit zelf te doen, afhankelijk van de prijsopgaven. De dakgoot achter is verder goed. Het mag rechts richting afvoer iets beter aflopen. Nu blijft er een beetje water staan.
dinsdag 19 mei 2020

Aluminium achterpui openslaande deuren

2x 2 openslaande deuren en tussenraam in de achterpui. Van Aluminium, kleur zwart. Totale breedte ca. 470 cm. Bijgevoegde foto is een voorbeeld gevonden op internet om indruk te geven wat we zoeken.
maandag 18 mei 2020

Ophangsysteem van de vlizotrap repareren

Het ophangsysteem van de vlizotrap is aan één kant verbogen en daardoor schiet de veer los. Terugbuigen helpt niet en graag willen wij een vakman de reparatie laten uitvoeren.
zondag 17 mei 2020

Kozijn vervangen (220 x 140) en draaikiepramen toepassen

Kozijn van 220 x 140 ombouwen tot twee draai kiep ramen.
zondag 17 mei 2020

Wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen

Ik zoek een specialist die een grote wenteltrap kan verwijderen en hier 3 vaste dichte trappen van kan maken (betreft ook 3 verdiepingen). De trappen lopen tot zolder. De hoogtes zijn 272, 270 en 245 cm. Ik bespreek graag mogelijkheden en foto's met de specialist.
zondag 17 mei 2020

Veranda/ overkapping bouwen

We willen een houten veranda aan huis met een redelijke prijs. De foto laat zien wat we ongeveer willen hebben. De maten zijn: Diepte 150 cm en de breedte 230 cm. Het wordt gebouwd op een houten vloer. Fundering is denk ik niet nodig. Voor het dak willen we graag advies over de verschillende mogelijkheden. Mogelijk polycarbonaat platen en een goed afwateringssysteem. Wij willen eventueel ons tuin verhogen en weer met bestaande klinkers bestraten.
zaterdag 16 mei 2020

Plafond isoleren en afwerken

In mijn appartement heb ik last van een niet goed aangelegd plafond na een laatste renovatie. We horen de buren lopen en hebben veel geluidsoverlast van de buren - en zij van ons.. Ik zoek daarom een aannemer die circa 60m2 nieuw plafond aan kan leggen zodat er geen last meer is. Zou u hier eventueel tijd voor hebben?

Partners

Partners van Casius