Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zevenbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zevenbergen heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zevenbergen u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zevenbergen of directe omgeving.

231 klanten uit Zevenbergen bevelen een bij Casius in Zevenbergen aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,1/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zevenbergen bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: schuurtje betrekken bij het huis, vervangen van kozijnen, vide dichtmaken voor uitbreiding buitenterras, kozijnen vervangen, plaatsen van dakramen en constructiebalken, ramen vervangen door openslaande deuren, wenteltrap vervangen door een vaste trap, vervangen velux dakramen, 6 Kozijnen vervangen, plaatsen kozijn met glas in muur, taatsdeur plaatsen, metalen spiltrap vervangen, onderhoud kantelkiepramen, buiten deuren, schuifpuideur, dakramen merk fakro, 6 ventilatie roosters, vervangen houten kozijnen en dubbelglas ramen plaatsen, verbouwing garage en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor kozijnen, deuren en dakramen, timmerwerk of trappenbouw en traprenovatie in Zevenbergen staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zevenbergen:

Dakramen vervangen

Het betreft het vervangen van een Veluxraam 166 x 94. En er moet een 4 pans raam vergroot worden naar de afmeting 98 x 66 cm. Ook hier wordt dan een Veluxraam in geplaatst.

Deurkozijn repareren

Onderin een deurkozijn is reparatie nodig om het daarna te schilderen.

Tuindeuren plaatsen

Twee tuindeur plaatsen

Montage van deuren

Montage van drie deuren. Een in de hal, tweede bij de trap, derde in toilet. Kunststof deuren.

Plafond in de badkamer verlagen

Het plafond in de badkamer moet verlaagd worden en voorzien worden van inbouwspots. Hoeveel dit verlaagd moet worden ligt een de mogelijkheden, graag advies hierover. Lengte: 257 cm, breedte: 209 cm. Materialen in overleg.

Twee ramen vervangen in de badkamer

Wij zijn onze badkamer aan het verbouwen en willen daar ook graag 2 houten ramen laten vervangen. We willen er ruiten in die voor de helft gematteerd zijn of melkglas en voor de andere helft helder glas. We laten de ramen en ruiten hier graag inmeten en ontvangen daarna graag uw offerte.

Taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een dubbele taatsdeur van staal tussen de gang en de woonkamer. De breedtemaat is 150cm en de hoogte is 240cm. Elke deur is dus 75cm breed. De deuren zijn uitgevoerd in 4 glasvlakken. Weet ik nog niet

Dakraam plaatsen

De actie van de dag Rooflite dakraam M4A. Laten plaatsen. Maar er zit nu een klein dakraam in. Dus wat zijn de kosten ervan? En geld dan ook deze actie.

Vaste trap naar zolder plaatsen

Wij willen graag een vaste trap naar zolder laten plaatsen. De zoldervloer is van hout. Momenteel is er een vlizotrap aanwezig, deze dient verwijderd te worden en het gat moet worden dichtgemaakt. Het plafond bestaat uit hout met gipsplaten. Een geheel nieuw plafond zal naar alle waarschijnlijkheid nodig zijn. Verder hangt de CV ketel nu op de plaats waar de beoogde doorgang naar de zolder moet komen. Deze zal dus verhangen moeten worden.

Voordeur en deur voor de berging monteren

Graag wil ik 2 deuren aan de voorkant van mijn huis laten vervangen. Het gaat om 1 voordeur en 1 deur naar een berging De 2 deuren zijn naast elkaar. I.v.m. met weinig licht in de hal en schuur graag 2 dezelfde deuren met 4 ramen boven elkaar. Graag totaalprijs inclusief beslag, dubbelglas en monteren.

Kunststof binnenkozijn plaatsen

Ik wil graag een schuifwand tussen 2 slaapkamers zodat ik loges kan ontvangen Maat is hoog 2. 50 hoog lang 3. 00 meter Verzoek u de prijs van omgeschreven, gemonteerd en ongemonteerd

Dichte trap renoveren

Betreft het renoveren van een dichte trap met 13 treden. De trap is helemaal recht en de stootborden, treden en zijkanten moeten gedaan worden. De huidige (gelijmde) bekleding moet van zowel de stootborden als treden worden verwijderd en vervolgens wil ik er een houten/laminaten bekleding op laten plaatsen. Graag ontvang ik een offerte.

Nieuwe plafondplaat of -platen aanbrengen

Plafondplaat aanbrengen ivm lekkage op slaapkamer de oppervlakte van de lekkage is 1.50 x 1.50 meter tevens oude plafondplaat verwijderen.

Trap bekleden met laminaat

Ik wil graag mijn trap bekleden met laminaat. Het gaat om een trap met één draai. Er heeft vloerbedekking op gezeten, er zitten nu lijmresten op. De trap heeft 13 treden.

Voordeur vervangen

Ik ben op zoek naar een bedrijf dat voordeuren van woningen plaatst. De maten zijn: 92 cm breed en 209 cm hoogt. Mijn voorkeur gaat uit naar een boeren voordeur, een deur dus in een gescheiden boven- en onderkant. Ik verneem graag wat u daarvoor offreert. Bijgevoegd een foto van de oude, te vervangen voordeur om een indruk te krijgen.

Deur met een glas partij vervangen door harmonicadeuren

Ik wil graag harmonicadeuren met de afmetingen 3,25 meter breed en 2,55 hoog. Momenteel is dit een deur met een glas partij ernaast van 1,90 meter hoog. Hieronder een stuk muur. Het betreft een appartement op de eerste verdieping. Voor dat deel moet de muur verwijderd. Kunt u wat informatie toesturen en wat de prijzen zijn?

Draairichting van twee deuren wijzigen

Wij wonen sinds 1,5 jaar in een vrijstaande woning, waar de achterdeur naar binnen draait. Wij willen de draairichting van die deur laten wijzigen. We hebben ook nog een binnendeur waarvan de draairichting moet worden omgedraaid. Verder willen wij onze voordeur even laten nakijken. Er komt in de winter veel koude door de kieren van de deur. Misschien kunnen er tocht strips worden geplaatst.

Binnenwanden van de stacaravan vervangen

Ik wil graag in mijn stacaravan aan 1 zijde nieuwe wanden laten plaatsen (zie foto). Het gaat om de slaapkamer (1 venster), WC (1 venster), badkamer (1venster) en woonkamer (2vensters). De wanden bestaan op dit moment uit een soort spaanplaten die verrot zijn door vocht. Deze wil ik laten verwijderen en geheel nieuwe wanden laten maken.. In de badkamer moeten waarschijnlijk vochtwerende wanden komen. De caravan is 8 m lang. Graag uw advies en een indicatie van de kosten.

Leveren en monteren 2 x Velux GGU MK04 dakraam

Ik zou graag een vrijblijvende offerte ontvangen voor het leveren en monteren en binnenzijde afwerken van 2 x Velux GGU MK04 dakraam. De montage zou voor midden April 2016 gerealiseerd moeten zijn. De ramen moeten aan dezelfde zijde gemonteerd worden. Graag zie ik uw reactie tegemoet en bij vragen belt u gerust even.

Trap met draai renoveren

Graag laat ik mijn trap renoveren met tapijt. Het is een recht stuk met 12 treden.

Pui met harmonicadeuren plaatsen

Wij willen graag onze open veranda laten dichtzetten met een pui met harmonicadeuren. Het gaat om de maat 300 cm hoog en 270 cm breed. Onze voorkeur gaat uit naar een houten pui. Ook wil ik graag een aanbieding ontvangen voor een uitvoering volledig in glas, zonder raamwerk, indien dit mogelijk is.

Stenen berging uitbreiden tot een garage

Wij willen een woning kopen en de stenen berging uitbouwen tot een garage. Inclusief garagedeur. De stenen berging is 10 m2.

Houten luifel met dakpannen laten maken

Ik wil graag een houten luifel met dakpannen laten maken. Het gaat om een breedte van 12 dakpannen en hoogte 3 dakpannen.

Lichtkoepel afwerken aan de binnenkant

Het betreft het afwerken van een lichtkoepel van 50 cm bij 50 cm en het verplaatsen van een electriciteitsdoosje dat tevoorschijn is gekomen in dat ontstane gat van de lichtkoepel.

Kattenluik in de buitendeur dichtmaken

Ik wil graag het kattenluik van onze buitendeur dicht laten maken.