Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Zegge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Zegge heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Zegge u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Zegge of directe omgeving.

23 klanten uit Zegge bevelen een bij Casius in Zegge aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,3/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Zegge bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: renovatie houtwerk atrium, het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift, vervangen alle ramen van de woning, uitbouwen houten schuur met metalen frame, kunststof kozijnen plaatsen, een houten constructie dakopbouw realiseren, gevel in oude staat herstellen, 7 Binnendeuren en 7 kozijnen vervangen, overkapping realiseren, binnentrap leveren en plaatsen in betonnen vloer, houten balkon vervangen, kelderkoekoek souterain, kozijn met terrasdeuren en zij- en bovenlichten zetten + muur verwijderen, schuifdeuren maken onder schuin dak van zolder, vervangen kozijnen inclusief dubbel glas en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, kozijnen, deuren en dakramen of trappenbouw en traprenovatie in Zegge staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Zegge:

Storemax kast plaatsen

Monteren Storemax kast: Maatwerkkast 3 deuren Kast 3 modules (exclusief lades doe ik zelf)

Deuren af laten hangen

Het betreft het afhangen van 5 stuks binnendeuren. 4 van 93 x 211,5 cm en 1 van 63 x 211,5 cm. De scharnieren zitten al in de kozijnen geplaatst. In de deuren zitten ze nog niet. De deuren komen donderdag binnen. Het moet echt vrijdag 13 mei gebeuren i.v.m. open dag.

Houten trap met kwartdraai monteren

Houten trap van de begane grond naar de 1e verdieping vervangen. Een trap met een kwartslag bovenaan de trap. De trap moet op een andere plek starten en eindigen. De verdiepingsvloer naar de eerste verdieping is van hout. We willen een dichte houten trap laten plaatsen.

Plaatsen nieuwe dakramen

Het leveren en plaatsen van twee nieuwe dakramen in oude woning Zegge. Betreft de vervanging van 2 oude dakramen. Wellicht dat de opening in het dak wat aangepast moet worden.

Ik heb een kleine keuken en wil hier ...

Ik heb een kleine keuken en wil hier graag wat kleine aanpassingen in. Ik wil graag een ander aanrechtblad + wasbak en hetzelfde blad ook tegen de muur. Heb nu een keramischekookplaat en die moet daar weer terug in verwerkt worden.