Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor paneeldeuren maken:

Paneeldeuren maken

Maken van 3 paneeldeuren en het herstellen van 1 paneeldeur.
Onze klant uit Waalre (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor paneeldeuren maken uit heel Nederland:

Schuifdeurkast laten maken

We hebben ons jaren 30 huis volledig gerenoveerd, en de oude details zoals de ensuite en paneeldeuren behouden. Ik wil graag een schuifwandkast laten maken met 4 drie vlaks paneeldeuren er in. Ik wil deze deuren graag zelf schilderen. Interieur van de kast: 2x legplanken van boven tot onder (buitenste 2 delen) en 2x legplanken met daaronder een hanggedeelte (binnenste 2 delen). De maten zijn 3, 15m breed x 2,65m hoog x 62 cm diep.

Binnendeuren gereeed maken en afhangen

We zoeken een timmerman om ongeveer 10 bestaande binnendeuren, paneeldeuren, tweedehands aangeschaft, netjes af te hangen in ons juist verbouwde jaren '30 huis. De benodigde werkzaamheden zijn het aanpassen van de deuren daar waar nodig, aanbrengen van de scharnieren, deurbeslag aan brengen en de deuren afhangen.

Stompe binnendeuren afhangen en hang- en luitwerk monteren

Wij hebben bij Praxis 5 stompe paneeldeuren gekocht en willen die op maat laten maken en laten afhangen. Het zijn dichte deuren zonder glas, die al zijn voorzien van een slotgat. Er moeten ook sloten en krukstellen worden geplaatst. Alle materialen zijn hier al voorhanden. We ontvangen graag een offerte.

Opdekdeuren inmeten, plaatsen en schilderen

Wij willen alle 9 opdek binnendeuren in onze woning gaan vervangen. Wij willen graag paneeldeuren merk Skantrae, type Boardpaneel SKB 276. We willen 1 deur met glas, de rest zonder. We willen alle deuren hier graag laten inmeten, de deuren laten leveren en plaatsen en ook laten schilderen. Dat laatste mag ook spuiten zijn. We maken graag een afspraak. Bij voorkeur laten wij de deuren plaatsen in de periode 6 t/m 9 september, uiteraard in onderling overleg.

Diverse timmerwerkzaamheden

Trapkast maken; - trap voorzien van stootborden. Zijn circa 15 treden. - voorzien van 2 paneeldeuren met facet gemaakt van MDF - wandje plaatsen om trapkast af te sluiten

Divers timmerwerk in nieuwbouwwoning

De opdracht bestaat uit het maken van 4 binnenkozijnen voor oude paneeldeuren. Verder het kozijnwerk en montage van een 4 luik kast ook bestaande uit oude paneeldeuren die reeds aanwezig zijn. Eventueel ook het binnenwerk van de kast van 350 breed en 320 hoog. Het betreft een nieuwbouwwoning in Aarlanderveen. Ik hoor graag van u.

Kastruimte dichtmaken

In mijn woonkamer heb een kastruimte, waarvan de deur ontbreekt. Er is alleen nog een kozijn van 75x 210. Het is ontzettend moeilijk om hier een passende deur voor te vinden en het is geen mooie open kast. Hoe zou ik dit kunnen oplossen? Ik ben zeer benieuwd naar de mogelijkheden voor een deur of louvre deuren. Paneeldeuren zouden mooi bij de rest van de woning passen, maar ik heb ook te maken met een beperkt budget. En een gordijn ophangen kan altijd maar dat is echt niet mooi. Ik zou graag willen wat de mogelijkheden zijn voor het maken en plaatsen van een deur of deuren en de bijbehorende kosten. Met vriendelijke groet,

Smalle paneeldeuren op maat maken

Graag zouden wij een offerte krijgen voor het maken van 6 smalle paneeldeuren, bedoeld om drie ingebouwde kasten in een jaren '50 huis mee af te kunnen afsluiten. Misschien is het het handigst als de vakman langs komt om te kijken / op te meten et cetera. We willen graag houten deuren. Het zijn hoge deuren, een meter of 2 ongeveer maar dit zal dus gemeten moeten worden.

Keuken deels renoveren

Fronten vervangen van 3 keukenkastjes, 6 laden en 1 apothekerskast. Alles bevindt zich onder een Belgisch hardstenen aanrechtblad van ongeveer 4 meter lengte. Het betreft een rechte keuken tegen een wand. De frontjes zijn paneeldeuren van beukenhout en gespoten in vanille kleur. We willen strakke fronten gespoten in wit. Mag MDF zijn in plaats van hout. Tevens moeten er strakke RVS grepen op (10 stuks). We willen de keuken completeren met een bovenkast van 1,50-2 meter met een klepsluiting (goede hydraulische sluiting) en melkglazen klep of klep in dezelfde stijl als de nieuwe frontjes (strak, wit). Afhankelijk van de kosten zouden we het aanrechtblad willen laten vervangen door iets dat minder gevoelig is; bijvoorbeeld composiet. Hopende u hiermee voldoende geïnformeerd te hebben, ben ik benieuwd of u zo een offerte/inschatting kunt maken of dat u langs wilt komen om een en ander te bespreken.

Diverse timmerwerken bij verbouwing huis

Dicht metselen van deursparing hal naar keuken / maken leidingkoker vanuit de begane grond naar zolderetage / 6 stuks binnendeur kozijn sparingen verhogen van 201,5 naar 211,5 / plaatsen 6 grenen deurkozijnen 83 x 2,11 incl. afhangen van 6 paneeldeuren met hang-en sluitwerk (stelpost paneeldeuren ???) / betimmeren van twee stuks inbouwframe t.b.v. toilet begane grond en 1e etage / betimmeren bad / maken van een kastenwand tussen de slaapkamers 1e etage.