Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Waalre te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Waalre heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Waalre u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Waalre of directe omgeving.

239 klanten uit Waalre bevelen een bij Casius in Waalre aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,6/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Waalre bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: houten wandbekleding en lineair plafond in nieuwbouwwoning, kozijnen vervangen op de begane grond, het realiseren van twee dichte trappen in een woning, plafond verlagen, dakterras realiseren, keralit op dakkapel plaatsen, een garagedeur vervangen door een pui met ramen, vervangen van kozijnen en deuren voor houten kozijnen en deuren, reparatie hout dakkapel en hout kozijn, raam in buitenmuur plaatsen, trap vervangen, carport renoveren en opknappen, open trap naar zolder dichtmaken en afsluiten met schuifdeur(en), houten boeidelen en dakkapelzijden door keralit vervangen, het leveren en plaatsen van houten deuren en een kozijn en raam en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Waalre staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Waalre:

Draai kiepramen opnieuw afstellen

Mijn 7 draai kiep ramen (1987) werken nog goed, maar sluiten niet makkelijk in de draaistand en je moet het raam een beetje optillen om het goed te laten sluiten.

Het vervangen van de trap en het plaatsen van een traplift

Ik zoek een trappenspecialist voor het vervangen van mijn wenteltrap naar een normale dichte trap. Vervolgens dient er een traplift geïnstalleerd te worden om van de begane grond naar de eerste verdieping te kunnen gaan. Het gaat om een twee-onder-een-kap-woning.

Schuifdeur plaatsen en houten deur verwijderen

Ik wil graag een schuifdeur in de hal naar de woonkamer laten ophangen, de materialen haal ik zelf. De bestaande deur moet ook verwijderd worden.

Buitendeur afhangen en monteren

Wij hebben een cando deur die we willen laten plaatsen. Met tochtvaldorpel en glazen.

Traprenovatie aan laten brengen

Ik zou mijn traprenovatie graag uit laten voeren door u. Wat zou dit kosten? Materiaal heb ik al in huis (renovatietreden). De trap telt 12 treden met een kleine draai.

Traprenovatie

Wij willen onze trap naar de eerste etage laten renoveren. De trap bestaat uit 14 tredes met 1 bocht naar boven. De trap is reeds gestript van tapijt en de armleuningen zijn ook verwijderd. We willen graag een houten bekleding in licht eiken of juist donker, dit moet nog besloten worden. Graag antislipstrip op de tredes. Bovenste trede moet aangesloten worden op laminaat vloer van de overloop (laminaat vloerdelen hebben we nog). We willen graag de trap volledig laten renoveren dus graag een offerte inclusief het schilderwerk van de zijwanden. In de bijlage twee foto's van de trap in de huidige staat.

Dubbele stalen deur met zijpanelen plaatsen

Wij zijn op zoek naar: - Een dubbele stalen deur met 2 zijpanelen; - De deuren moeten 180 graden kunnen scharnieren (en dus tegen de zijpanelen komen als ze open staan); - Elke deur en elk zijpaneel heeft 4 ruiten; - Totale breedte van de 4 elementen is 3350 mm; - Hoogte is 2200mm; - Kleur zwart; - Levering begin december.

Daktuimelraam laten plaatsen

Verwijden oude dakraam, plaatsen nieuwe tuimel dakraam + buitenzijde gootstuk. 114 x 118 cm verwijderen uitzetdakraam en plaatsen nieuwe. 48 x 55 cm

Traprenovatie met laminaat of hout aanbrengen

Ik wil graag mijn trappen renoveren. De trap is nu leeg. Wij willen graag een houten of laminaten renovatie. De trap is dicht en heeft ongeveer 26 of 28 treden. Ik wil zowel de traptreden als de stootborden laten beleggen. De trap loopt in een hoek maar ik weet niet precies met hoeveel treden. Misschien kan er iemand komen kijken?

Velux dakramen monteren

Wij willen 1 of 2 Velux dakramen laten monteren op een zolderkamer. - Het betreft nieuwe montage (geen vervanging). - Dakramen zijn niet aangeschaft. - De kans is groot dat, indien mogelijk, een draagbalk, moet worden verplaatst.

Draairaam vervangen

Bestaand raam inmeten (ongeveer 50 x 110 cm), nieuw draairaam leveren en 2 x gronden, draairaam plaatsen, bestaande opbouw sloten en dievenklauw terugplaatsen; exclusief glas (dit laatste is verzekeringskwestie, door derde partij te leveren en te plaatsen).

Moderne stalen taatsdeur plaatsen

Moderne taatsdeur met zwartstaal en glas. Tussen woonkamer en keukenruimte in nieuwbouw appartement.

Raam in buitenmuur vervangen door openslaande deuren

Ik wil graag de ramen in de buitenmuren vervangen door openslaande deuren. Ik wil graag drie ramen groter laten zagen, zodat er in plaats van de huidige kozijnen (1200 x 800 mm bxh) kozijnen in geplaatst kunnen worden van (1200 x 2150 mm BxH). Dus prijs voor gaten maken, lateien plaatsen (zie afbeelding voor huidige ramen). Daarnaast wil ik graag 1 nieuw gat zagen, inclusief lateien plaatsen in de buitenmuur ten behoeven van dubbele deuren, gatmaat (2000x2000mm). Exclusief afvoeren puin.

Glas in lood schuifdeuren op maat maken en leveren

Wij laten binnenkort de ensuite-indeling in onze woonkamer door een timmerman herstellen. Hij gaat aan beide zijden van de kamer een kastopstelling maken, waartussen dan schuifdeuren met glas-in-lood moeten worden geplaatst. We willen die deuren graag op maat laten maken. Het gaat om de globale maat 211 cm hoog en 75 tot 80 cm breed per deur. We maken graag een afspraak om de klus hier te bespreken, want het ontwerp van de deuren moet goed aansluiten bij de kasten die de timmerman gaat maken. Voor het glas-in-lood hebben wij ook al een idee. Onze timmerman kan de deuren plaatsen. Wij ontvangen graag uw offerte voor het maken en leveren van de deuren.

CanDo ML557 achterdeur afhangen

De achterdeur wil ik vervangen door Cando ML557. L3. Het bestaande Nemef veiligheids-deurslot 4139/17 moet overgezet worden. Ik zorg bij bestelling van de deur dat het slotgat aangepast wordt. Wat is uw prijs voor het afhangen van de deur en het monteren van het bijgeleverde blank isolatieglas? Schilderwerk regel ik zelf.

Kozijnen met harmonicadeur plaatsen

Wij gaan de garage ombouwen tot tuinkamer. De garage is 15 meter lang en 4 meter breed. Hier zouden wij graag een harmonicadeur van aluminium in willen laten plaatsen. Kunt u aangeven wat hiervan de kosten zullen zijn?

Hardhouten tuindeur opnieuw afhangen

Tuindeuren hangen niet goed waardoor het sluiten en openen stroef verloopt. Er zijn al extra ringen tussen geplaatst in 2011 maar dit helpt nu niet meer.

Houten afdakje laten repareren

Het hout afdakje is kapot geslagen door de hagel en moet gerepareerd worden.

Stalen kozijnen laten plaatsen

Wij hebben een nieuw huis gekocht en willen hier flink verbouwen en aanbouwen. We willen veel raampartijen aanbrengen en zijn ons aan het oriënteren op stalen kozijnen. Het gaat om 6 hoge raampartijen van ongeveer 1.10 meter, 3 van ongeveer 1.80 meter, 2 van ongeveer 0.80 meter. En 2 openslaande tuin deuren van ongeveer 2.30 meter. Ik wil de kozijnen graag inclusief het grootste rendement glas (meest geluidswerend).

Vervaardigen en plaatsen van een poortdeur

Mijn poortdeur is kapot en dient vervangen te worden afmetingen 2110 x 920 x 40 mm. De deur is nu van watervast multiplex, mag hetzelfde of beter materiaal worden, het hang en sluitwerk kan worden overgezet (4 scharnieren).

Houten vlonderterras bouwen

Ik wil in mijn tuin een houten vlonderterras laten maken van 250 cm breed en 300 cm lang. De ondergrond is gras met zand. Er moet ook worteldoek worden geplaatst. Ik laat de tuin hier graag even beoordelen en ontvang een offerte voor de levering en plaatsing.

Houten harmonicadeur laten plaatsen

Een houten harmonicadeur plaatsen.

Buitenkozijnen van staal plaatsen

Ik woon in een woning uit bouwjaar 1962, geheel voorzien van stalen buitenkozijnen. Ik heb een stalen voordeurkozijn van 2150 x 1950 mm. Ik wil in dat kozijn twee naar binnen draaiende stalen deuren laten plaatsen. In de deuren moet isolatieglas en zo mogelijk geluidswerend isolatieglas worden geplaatst. Er moet ook een lekdorpel worden geplaatst. Ik nodig bedrijven graag uit voor een bezoek en laat mij dan adviseren over de mogelijkheden.

Schuifpui met kapotte sluiting repareren

Van mijn aluminium schuifpui is de sluiting kapot. Normaal sluit deze aan de bovenkant en onderkant. Alleen de onderkant doet het niet. Waarschijnlijk is in de handel een palletje afgebroken. Ik weet het merk niet, zat er al in bij koop huis.

Diverse timmerwerken

Ik wil graag 2 m2 plafond aftimmeren om te stukadoren in de toiletruimte. In de woonkamer wil ik graag een bestaand balkenplafond voorzien van een spottenbak van lengte 4 meter en 5 meter. Op de bovenverdieping wil ik graag 3 bestaande kozijnen draaiend naar buiten veranderen in draaiend naar binnen en laten kantelen. Ook wil ik graag een oud kozijn vervangen in dubbel glas en naar binnen draaiend met kanten afmetingen kozijnen a 1.20 meter.