Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor plaatsen van een cinewall:

Plaatsen van een cinewall

Ik wil graag een cinewall laten maken, het betreft een wall van 3,5 m breed en ongeveer 2,5 m hoog. Ik wil graag een open ruimte in het midden voor de tv en aan de zijkanten twee kleine nisjes. Onder het tv vlak graag een ruimte voor de open haard. ik heb foto's ter voorbeeld van wat ik wil. In totaal 6 spotjes, 1 in iedere nis (4) en twee boven de tv.
Onze klant uit Vught (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van een cinewall uit heel Nederland:

Plaatsen van een cinewall

Ik wil graag een cinewall zoals in de bijlage. Afmetingen zijn niet bekend, maar schatting via de foto. Is nu een casco woning.

Plaatsen van een cinewall

Wij willen graag een cinewall laten maken. De muur waar we de cinewall willen maken is ongeveer 2.5 m breed. We willen een nis voor de TV, 1 voor een haard en 2 losse nissen met spotjes.

Cinewall laten plaatsen

'Cinewall' met televisie en sfeerhaard realiseren. Ook wil ik aan de bovenzijde zowel links als rechts inbouw spotjes gerealiseerd krijgen. De wand is ongeveer 2.5 meter breed en heeft een normale kamer hoogte.

Cinewall realiseren

Ik zoek een elektricien die een cinewall kan realiseren om de tv in te plaatsen plus aan weerszijden 3 open vakken met spotjes. Cinewall van ongeveer 2 a 3 meter breed.

Cinewall voor TV en sfeerhaard plaatsen

'Cinewall' met televisie en sfeerhaard realiseren. Ook wil ik aan de bovenzijde zowel links als rechts inbouw spotjes gerealiseerd krijgen. De wand is ongeveer 2.5 meter breed en heeft een normale kamer hoogte.

Cinewall plaatsen

Cinewall voor televisie en sfeerhaard. Ook wil ik aan de bovenzijde zowel links als rechts inbouwspotjes gerealiseerd krijgen

Whirlpool plaatsen en klusjes

Er moeten nog een aantal dingen gebeuren om het huis compleet te krijgen, zie hieronder: - bedden opbouwen 4x - kledingkasten bouwen 4x - plaatsen van tv aan plafond incl frames - plaatsen van kast in toilet - plaatsen van wasmachine en droogmachine - betegelen van keuken gedeelte - lampen ophangen - schilderen en plaatsen van 2 deuren - plaatsen van plinten - cinewall installeren - plaatsen van whirlpool op verhoging

Het plaatsen van een cinewall

Graag zou ik willen weten wat het kost om een cinewall (die we bij de Praxis willen kopen) te laten plaatsen. Ik wil graag dat hij netjes recht komt te hangen. Tevens wil ik vragen dat als ik dit bestel...het eventueel ook half december geplaatst kan worden.??

Cinewall plaatsen

Een cinewall plaatsen. Standaardmaat van Praxis.

Plaatsen van een Cinewall

Voor mijn nieuwe woning ben ik op zoek naar een vakman die een Cinewall kan ophangen. Deze zal ik bij Praxis kopen. Standaardformaat van 1.99 meter bij 1.99 meter. Moet goed aan de muur bevestigd worden.