Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Vught te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Vught heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Vught u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Vught of directe omgeving.

270 klanten uit Vught bevelen een bij Casius in Vught aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Vught bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: nieuwe houten trap realiseren, garage laten bouwen, alle kozijnen en de voordeur voorgevel door kunststof, renoveren balkon houtrot, vlizotrap vervangen door een vaste zoldertrap, kozijnen en voordeur jaren 30 woning vervangen, nieuwe trap realiseren, trespa plaat bevestigen, lichtstraat aan ramen plaatsen, 14 stuks, vier ramen vervangen, kozijnen (incl glas) vervangen bovenverdieping, plaatsen dakramen en zolder isoleren, draai/kiepraam in bestaand kozijn vervangen, schuur met overkapping metselen en oude schuur slopen, tuinpoort van oprit herstellen/ opnieuw plaatsen, inclusief frame en planken en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk, trappenbouw en traprenovatie of kozijnen, deuren en dakramen in Vught staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Vught:

Plaatsen van een cinewall

Ik wil graag een cinewall laten maken, het betreft een wall van 3,5 m breed en ongeveer 2,5 m hoog. Ik wil graag een open ruimte in het midden voor de tv en aan de zijkanten twee kleine nisjes. Onder het tv vlak graag een ruimte voor de open haard. ik heb foto's ter voorbeeld van wat ik wil. In totaal 6 spotjes, 1 in iedere nis (4) en twee boven de tv.

2 Trappen realiseren

Er is vraag naar een dichte rechte steektrap van vurenhout wit gegrond (voor zolder in nieuwbouwwoning). Een tweede open trap van kurkhout voor begane grond naar eerste verdieping in nieuwbouwwoning) Inclusief inmeten en plaatsen Naar welk type trap ben je op zoek? Budgetvriendelijke basistrap Waar moet de trap geplaatst worden? Binnen

Oud schuifraam herstellen

Schuifraam begane grond herstellen. Het schuifraam is door de vorige bewoners dichtgemaakt (huis uit rond 1900) - dicht geschilderd. Dit hebben we inmiddels geopend. Echter het katrol werkt niet meer. Waarschijnlijk hebben ze dat destijds gedaan aangezien er nu wel dubbel glas in zit en het raam te zwaar is geworden voor het katrol. Deze dient dus met name hersteld te worden. Liefst ook inclusief een slot systeem.

Kattenluik in kunststofdeur plaatsen

Ik ben op zoek naar een klusjesman die in mijn kunststof achterdeur in de schopplaat een kattenluik kan monteren. Het luik is al aanwezig.

Maatwerk trap op een nieuwe plaats plaatsen

Ik heb een oud huis gekocht en wil nu een trap laten maken op een nieuwe plaats in het huis. Mijn voorkeur ligt bij een design/moderne maatwerk trap van hout of metaal. Ik laat mij graag adviseren door iemand die even op locatie kan komen kijken.

Inbouwkast maken onder schuine wand

Wij zijn op zoek naar een timmerman voor een inbouwkast onder een schuine wand, breedte 270 cm, hoogte ongeveer 180 cm.

Slot in de achterdeur monteren

Het slot en deurbeslag al aanwezig. Het gaat dus om het frezen in de deur en deurpost voor het 3 puntslot.

Nieuwe tuinpoort met kozijn monteren

Graag willen wij een nieuwe tuinpoort, inclusief kozijn laten plaatsen inclusief slot. Huidige poort en kozijn zijn rot. We willen graag een houten dichte poort, grijs of donkergrijs of overschilderbaar. Aan beide kanten staat het kozijn tegen stenen muur kolommen van de omheining. Breedte tussen stenen kolommen 98 cm. Hoogte c.a. 210 cm. Graag offerte inclusief poort, kozijn en alle materialen. In de bijlage zoals de situatie nu is.

Stalen 3-vlaks taatsdeur plaatsen

In een nog nieuw te betrekken huis wil ik graag een stalen tussendeur die naar beide zijden kan draaien, met drievlaksverdeling. Er mag eventueel ook een gewone draaideur zijn (twee zijden uit). Er is een (houten) kozijn aanwezig en de afmeting van de deur (deze deur zit er niet meer) maat 80 x 200 cm. Het scharniervermogen moet aan de andere zijde komen, vanwege de beperkte ruimte. Heel graag ontvang ik een indicatie van de kosten in de hoop dat deze binnen mijn budget past.

Schuurdeur naar andere kant verplaatsen

Ik wil de schuurdeur van mijn schuur verplaatsen. De schuurdeur zit nu aan de voorkant van de schuur. Ik wil deze naar de zijkant van de schuur verplaatsen. De schuur is niet zo groot, ongeveer 2 meter bij 3 meter. Er zit een normale maat deur in, en boven de deur zit een houten schot. Ik weet niet zeker of er ook stenen achter zitten of niet, maar volgens mij niet.

Aluminium kozijn monteren

Harmonicadeuren 10 meter bij 2,5 meter hoog.

Voordeur na een inbraakpoging herstellen

Door poging tot inbraak of vandalisme is het linker onderpaneel van de voordeur beschadigd. Graag offerte voor herstel van de schade.

Dubbele houten binnendeur met glas leveren en plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor het laten inmeten, plaatsen en leveren van een dubbele houten binnendeur met glas. Afmeting opening: 158 centimeter breed en 205 centimeter hoog. De zijkant muren zijn van steen met spachtelputz, op de vloer liggen natuurstenen tegels en het plafond is van gips. Type deur/materiaal in overleg met vakman.

Trap laten opknappen

Op dit moment ligt er korreltapijt op de traptreden van onze dichte trap. We zouden graag op 13 treden opzetstukjes willen laten leggen. De rest van de trap is prima. Er zit een lichte draai in. Graag ontvang ik uw prijsopgave inclusief leggen.

Kozijn met taatsdeur plaatsen

Ik wil graag een taatsdeur tussen de hal en de woonkamer laten plaatsen. De breedte zal 80 cm zijn en de hoogte 2.40 meter. De voorkeur gaat uit naar een deur van staal met glas.

Harmonicadeur van hout

Ik wil graag een offerte ontvangen voor een houten harmonicadeur kamerbreed van 3.70 meter, het kozijn zal 2.64 hoog moeten worden, eventueel met een inloopdeur. De ruimte is nu bijna helemaal glas, er zit een vensterbank op 80 cm hoogte met daarnaast een loopdeur. Ik heb een aannemer die het breekwerk kan doen.

Meerdere taatsdeuren plaatsen

Het betreft een offerte aanvraag voor 7 dubbele taatsdeuren van aluminium met glas. De deuren moeten geplaatst worden in openingen van 2.4 x 1.5 meter. Wij krijgen deze maand de sleutel van de woning, de woning betreft bestaande bouw.

Simec schuifpuiwieltjes vernieuwen

Aluminium schuifpui van Simec afmeting totaal 2530 x hoogte 2200. De helft is een bewegend deel en de andere helft is een vast deel. Vervangen van de Simec wieltjes. Graag prijsopgave om dit uit te voeren.

Kozijnen met houten harmonicadeur plaatsen

Ik wil graag een houten kozijn van 236 breed en 245 hoog in harmonica uitvoering. Aan beide zijde weg te klappen, dus niet aan een kant.

Klemmende houten deur herstellen

Een houten deur met dubbel glas die vanuit de garage toegang geeft tot de tuin, klemt ernstig ten gevolge van het vochtige weer. De deur zal - naar mijn oordeel - afgeschaafd moeten worden (en eventueel gegrond en geschilderd), zodat hij in alle jaargetijden soepel op en dicht kan worden gedaan.

Aluminium harmonicadeuren monteren

Graag ontvangen wij een offerte voor het leveren en het plaatsen van 5 zwarte aluminium harmonicadeuren van 92 cm breed en 300 cm hoog. Daarnaast zal er ook 1 normale deur geplaatst moeten worden. In alle deuren wil ik graag HR++ ramen laten plaatsen.

Overkapping met stormschade repareren

Overkapping met stormschade repareren. Tijdens de storm is er een polycarbonaat plaat van ongeveer 6 meter lang weggewaaid. Deze moet vervangen worden. Tevens is een gedeelte van de waterafvoer afgebroken.

Tapijt op trap en zolder aanbrengen

Wij willen onze trap laten bekleden met tapijt wat ook op zolder gelegd moet worden. De treden deels of geheel bekleden. De trap heeft 12 treden en de zolder is ongeveer 12 m2. De vloer is van beton. Deze moet eerst nog geëgaliseerd worden.

Stompe deuren afhangen

Offerte om 9 stompe deuren af te hangen

Herstelwerk aan deuren en kozijnen

Een schilder is in ons huis alle deuren en kozijnen aan het voorwerken tot schilderen en nu zien we een aantal plekken in kozijnen die vervangen moeten worden. Hoeken in voorraam, hoek in zijraam, hele dorpel tuindeuren en hoek schuurdeur. Graag zsm bellen. Gaat in elk geval om 4 kozijnen en het vervangen van een complete onderdorpel. Mogelijk meer.