Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een timmerman uit Veldhoven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende timmermannen. U komt in Veldhoven heel eenvoudig en snel in contact met één timmerman of meerdere timmermannen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke timmerman een gratis offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze timmermannen in Veldhoven u aan kosten berekenen. Vergelijk de prijzen èn voorwaarden... en kies uw timmerman!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende deurenspecialisten, kozijnspecialisten, timmerbedrijven, interieurbouwers, trappenspecialisten en timmermannen in Veldhoven of directe omgeving.

374 klanten uit Veldhoven bevelen een bij Casius in Veldhoven aangesloten timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman aan met een gemiddelde score van 8,5/10.

Voor een timmerman, goed èn betaalbaar, uit Veldhoven bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een timmerman in Bergen op Zoom, Breda, Den Bosch, Eindhoven, Etten-Leur, Geldrop, Helmond, Oosterhout, Oss, Roosendaal, Rosmalen, Tilburg, Uden, Veldhoven, Waalwijk uit Noord-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel Nederland zijn gratis offertes aangevraagd bij timmermannen voor: garage bouwen, 32 voordeuren vervangen, vrijstaande garage bouwen incl heiwerk, het vervangen van kozijnen begane en eerste verdieping, aluminium achterpui openslaande deuren, schuur met betonvloer, wenteltrap voor 3 verdiepingen verwijderen en een dichte trap plaatsen, stalen bordes trap plaatsen, overkapping van douglas laten maken, schuifpui in achtergevel vervangen voor kozijnen met 2 openslaande deuren, binnendeuren en kozijnen vervangen, binnendeur recht hangen, verscheidene kasten maken: kledingkast in punt, wijnopbergkast, opklapbed in kledingkast en wandkast, vervangen ramen in dakkapel en isoleren dak, verlaagd plafond realiseren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke timmerman uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een timmerbedrijf, interieurbouwer, kozijnspecialist, trappenspecialist, deurenspecialist of timmerman voor timmerwerk of kozijnen, deuren en dakramen in Veldhoven staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een timmerman in Veldhoven:

Hefboommechanisme van de schuifpui repareren of vervangen

Repareren/ vervangen van loop en/of hefwerk van houten schuifpui afm.2,09 mtr hoog, 1,65 breed. GU systeem. Twee sluitnokken afst. ca.1.80 mtr. Rails gdeeltelijk 1.70 of totaal 3,65 mtr vervangen Dubbel glas ( info ivm. gewicht )

Vervangen kozijnen

2x kunststofkozijnen met hr++ triple glas met 1 draai+kiepraam en een vast raam afmetingen 1295x1395 mm 1x kunststof kozijn met hr++ triple glas met 1 draaikiepraam en een draairaam afmetingen 1295x1395 mm

Deuropening verhogen, nieuw kozijn en deur plaatsen

In de hal naar de woonkamer willen we graag de deuropening verhogen en nieuw kozijn en deur plaatsen. We twijfelen of wij de deur tot aan het plafond willen hebben, maar we weten het nog niet precies. We zitten erover na te denken om het ongeveer 15 cm te verhogen. Waarschijnlijk willen wij het kozijn van aluminium.

Vouwdeur onder schuine wand op zolder realiseren

Op onze zolder, onder de schuine wand staan onze droogtrommel en wasmachine. Nu willen we hier een slaapkamer van maken, dus hier een deur voor plaatsen. Een vouwdeur heeft de voorkeur, zodat de deur niet teveel de kamer in komt. We staan open voor andere ideeën. Breedte en hoogte (hoogste en breedste punt)= 133 x 218 cm.

Deuren in grondverf afleveren en monteren in 3 tuinpoorten

We hebben 3 tuinpoorten waarin deuren geplaatst moeten worden. Hoogten en breedtes van de openingen waarin hardhouten deuren moeten worden geplaatst zijn: 214x106 - 200x94 - 195x94 cm.

Voordeur afhangen en brievenbus monteren

Op woensdag 7 november zal er een Gamma voordeur geleverd worden. Deze wil ik graag vrijdag 9 november laten plaatsen. Het cilinderslot zal moeten worden overgezet en de brievenbus gemonteerd.

Taatsdeur leveren en plaatsen

Taatsdeur breedte: 2 meter, 2 delen waarvan 1 vast en 1 draaiend. Hoogte: 2,6 meter tot aan het plafond. Aluminium (of staal) met slank profiel (met glas). 4 a 5 glasvlakken. Verdere eisen in overleg.

Horren inmeten, leveren en plaatsen

Graag een vakman die bij mij een aantal horren kan komen inmeten, leveren en plaatsen. Het betreft 2 ramen (circa 80 x 60 cm) en 1 schuifpui (circa 100 x 240 cm).

Dakraam in een zolderdak plaatsen

Dakraam van 120 x 120 cm plaatsen in het dak. Dit wordt een geheel nieuw raam, dus ook met mooie afwerking binnen en buiten.

Dakraam met hor en verduistering plaatsen

Wij willen graag een dakraam laten plaatsen van ongeveer 1.20 bij 1.20 meter. Het dient een kantel raam te worden van kunststof, inclusief een hor en verduistering. Separaat zouden wij graag de kosten willen weten voor het aftimmeren aan de binnenzijde.

Dakraam plaatsen

Ik wil mijn huidige Velux GGL-M04 dakraam met kozijn laten vervangen door een ander Velux GGL-M04 dakraam. Het vervangende dakraam is een tweedehands dakraam.

Hor monteren in houten deurkozijn

Ik wil graag dat er 1 hordeur wordt gemonteerd in een houten deurkozijn. Het kozijn heb ik niet opgemeten.

Vouwdeur in keuken plaatsen

We hebben een Praxis vouwdeur gekocht (PVC), maar hebben moeite met het inhangen. De deur is een toegangsdeur voor de keuken in de metalen deurpost.

Vaste steiger plaatsen rondom het huis

Ik wil graag op 28 januari een vaste steiger laten plaatsen rondom een huis in Veldhoven waar dat wij voegwerkzaamheden moeten gaan verrichten het zal gaan om ongeveer 150 m2. Het zal ongeveer 3 a 4 weken in beslag gaan nemen.

Garagedeur met loopdeur plaatsen

Garagedeur met loopdeur plaatsen. Bestaande afmetingen zijn ongeveer 3 bij 2. 50 meter. Momenteel zit er een roldeur in. Liefst wil ik een dikke multiplex deur of eventueel een kunststof deur. Het moet in ieder geval inbraakwerend zijn, met goed hang- en sluitwerk.

Voordeur laten plaatsen

Nieuwe voordeur plaatsen. Aanschaf in overleg met de vakman. Graag een deur die voldoet aan de veiligheidseisen. Afmeting van de voordeur is 220 x 93 cm.

Beschadigde voordeur repareren

Wij hebben een voordeur van 223 x 113 cm die beschadigd is doordat deze is open gewaaid. Daarbij zijn de ruiten in de deur gesneuveld en zijn de scharnieren en het slot in het ongerede geraakt. We hebben de deur nu vastgezet door deze dicht te timmeren en willen graag een vakman uitnodigen voor reparatie. De deur heeft geen standaard maat en is daardoor lastig te vervangen. Daarom denken we dat opknappen beter is. We willen dit graag zo snel mogelijk laten verzorgen. We ontvangen graag uw plan van aanpak en een offerte.

Binnendeuren plaatsen

Ik wil graag drie deuren laten plaatsen. Het gaat hier om binnen deuren op de benedenverdieping. Het zijn stompe deuren. De deuren zal ik kopen bij Gamma en bij mij thuis laten brengen. Graag vrijblijvend informatie omtrent de kosten hiervan. Gelieve via e-mail te reageren. Ik heb de afmetingen van de deuren niet en er hoeft geen glas in. Het gaan simpele deuren zijn.

Rubbers van schuifpui vervangen

Onder de schuifpui komt de rubber uit. Die is verschoven en de schuifpui deur gaat hierdoor niet meer goed open. Ik wil graag een offerte hebben voor wat het kost om de schuifpui eruit te hebben en het rubber goed erin zetten of een nieuw rubber erin hebben.

Koof om radiatorbuizen maken

Ik wil in de woonkamer een koof plaatsen zodat de buizen van de radiatoren niet te zien zijn. Het gaat om ongeveer 20 vierkante meter.

Trap naar verdieping vervangen

Ik wil mijn trap in de woonkamer naar de 1e verdieping laten vervangen. Betreft een standaard houten trap.

Scharnieren van een kiepraam repareren

Ik heb een kiepraam met scharnieren van Rolo en 1 raam gaat nu niet meer goed dicht. Ik denk dat het scharnier kapot is.

Mechanisme van een kunststof kozijn repareren

Ik zoek een kundig iemand die het mechanisme van mijn kunststof kozijn (kantelraam) kan repareren. Het kozijn zelf is 90 cm bij 150 cm. Het bestaat uit twee ramen bij elkaar, maar er is één raam stuk. Het liefst wil ik een klusman in de buurt.

Vlizotrap installeren

Ik wil graag mijn oude vlizotrap naar de zolder vervangen voor een nieuwe.

Glazen deuren plaatsen

Zou u mij ongeveer kunnen aangeven wat de kosten zijn voor het leveren en voor het plaatsen van 2 dubbele glazen deuren. De afmetingen van de openingen zijn ongeveer 2 meter en 1,80 meter breed en 2,5 meter hoog. De oude deuren dienen te worden verwijderd en afgevoerd.