Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor schuur met betonvloer:

Schuur met betonvloer

Ik heb een houtenschuur van 2.3 m breed x 3.5 m lang en (2.7 m naar 2.3 m aflopend) hoog met daarin een deur met glas en een tuintegel vloer. Langs deze schuur is een korte schutting van 80 cm breed met een port die 95 cm breed is en toegang bied tot de brandgang. Ik zou graag de schuur in dezelfde stijl/ maten willen vernieuwen en met een betonvloer.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor schuur met betonvloer uit heel Nederland:

Geïsoleerde betonvloer storten

Beton storten incl isolatie op zand, in schuur van 25 m2.

Betonvloer of cementdekvloer aanbrengen voor tuinhuis

Graag een betonnen vloer voor een vrijstaand tuinschuur. Maat van de vloer is 8m*3,5m. De vloer moet komen op de plek waar de schuur staat op de foto. Dikte van de vloer weet ik niet hoeveel dat moet zijn. er moet wat gegraven worden voor het storten. Waarschijnlijk gaat het om ongeveer 12 cm. De schuur haal ik zelf weg

Betonvloer schuur storten

Goedemiddag, wij hebben een schuur met stoeptegels erin, de vloer is verzakt. De buurt staat erom bekend dat stoeptegelvloeren en stoeptegeldoorgangen continue verzakken. Is het wijs hier een (gewapend) betonvloer in te leggen - zou dit dan 20, 30 jaar mee kunnen? De vloermaat is 3.40 x 2.40 meter. Ik hoor graag of dit aan te raden is en wat hiervoor de kosten zijn. Wij zijn namelijk opzoek naar een permanente oplossing dat we niet elk jaar hoeven op te hogen. De schuur is gemetseld, fundering geen idee, en heeft een gewone deur als toegang. We hebben een achterom, maar een vrachtwagen of iets dergelijks zal waarschijnlijk lastig worden. Wij ontvangen graag advies.

Vloer schuur storten en vlinderen

Ik zou graag een betonvloer willen laten storten. De diepte van de vloer bedraagt 10-12 cm. Daarnaast ook graag de vloer vlinderen. Het is voor de schuur, inclusief bewapening. Er moet ook folie onder de vloer komen, er hoeft verder niet afgegraven te worden. De totale oppervlakte is 6m bij 11m. Moet plaatsvinden in de achtertuin, deze is goed te bereiken.

Zolder garage toevoegen

Op dit moment zit er een zolder op de garage met een punt dak welke niet wordt gebruikt. Hier zou ik graag gebruik van gaan maken en deze willen betrekken bij de kleine slaapkamer waar deze ruimte aan vast zit. Ik twijfel over een nokverhoging of om dit met zink recht om hoog te laten afwerken. Hiervoor zal zoiezo een verdiepingsvloer (nu hout) van beton moeten komen. Kortom ik zou graag weten wat het kost: - Een tweezijdige nokverhoging (3 *6), inclusief isolatie van het dak. (de schuur is reeds geisoleerd) - een prefab unit geinstalleerd op de garage (mist mogelijk) van 3*5 met ramen. - Een rechte verhoging waardoor een platdak ontstaat. - betonvloer storten - Doorgang maken van kleinekamer naar garage zolder. Bijgevoegd een foto van de huidige situatie (genaamd: Huidig) Dit is enkel ter onderzoek om te bekijken welke kosten hiermee gemoeid gaan om te bepalen of hiervoor gespaard wordt of verhuizing beter past.

Betonvloer schuur storten

We willen graag in de bestaande schuur een betonvloer laten storten. Nu ligt er zand en tegels. De maten zijn 3,05 x 2,60. De bewapening en bekisting maak ik zelf, hij wordt ongeveer 15cm diep.

Een gemetselde schuur in mijn achtertuin bouwen

Ik zou graag een offerte voor de bouw van een schuur in onze achtertuin ontvangen. Met betrekking tot onze wensen: - Schuur met een hoogte van 2.53 m zodat deze netjes aansluit op de hoogte van de schuur rechts op de foto’s - Schuur van een kleine 9 m2. - Twee deuren. Eén in het midden van het pad aan de voorzijde van de schuur en één deur naar de brandgang rechts achter zoals ook op de foto’s is te zien - Schuur mag een platdak met dakbedekking hebben zonder overstek - Schuur mag enkelwandig zijn, het is enkel voor de opslag van tuingereedschap, fietsen en containers - Betonvloer - Ik zou graag de prijs weten van een gemetselde schuur en de prijs van prefab betonplaten met bijv. een hout design. - Enkel de voorzijde van de schuur is zichtbaar, de rest is enkel te zien in een brandgang. Mochten jullie nog meer informatie nodig hebben dan hoor ik het graag. Ik kijk uit naar het contact.

Verbouwing van achterste helft van boederij naar woning

Betreft de verbouwing van de helft van een boerderij. De begane grond woning heeft een vloer oppervlakte van +/- 170 m2 (11.45 m x 11.85 m en aanbouw 12 m x 2.8 m) De 1e verdieping is +/- 40 m2. Bijgevoegd een zip bestand met plattegrond en foto’s van de huidige staat, en afbeeldingen van de geschetste nieuwe situatie. Bouwtekeningen en constructie berekeningen moeten nog worden opgemaakt, en de vergunning nog aangevraagd. Hierbij dienen in ieder geval de onderstaande werkzaamheden te worden uitgevoerd : 1- Slopen en afvoeren schuur voorzijde (5.2 m x 11.45 m) met asbest dak. Deze schuur heeft een betonvloer welke gedeeltelijk (+/- 7 m x 4 m) kan blijven liggen als ondervloer voor later terras. 2- Aanbrengen stalen balk van +/- 8m voorzijde woning, en verwijderen muur, opening zal +/- 7 meter worden. 3- Plaatsen voorpui kozijn met schuifdeur (+/- 7 m) 4- Verwijderen dak (asbest) van aanbouw, maken nieuw dak, en plaatsen 3 daklichten. 5- Maken meterkast (gipswand) Nuts voorziening moet nog worden aangelegd) 6- Maken 2x openingen voor nieuw raam (2x1m) en deur zijkant begane grond, en plaatsen deur en kozijnen.. Dichtmaken 3x oude openingen. 7- Verwijderen gipsplaat tussenwand begane grond. 8- Plaatsen Brandmuur tussen woning voorkant, en deze woning 9- Uitbreken en afvoeren vloer begane grond. Diepte moet +/- 25 cm. worden. De vloer in de aanbouw, en gedeelte van de woning (2,m x 11.85 m) ligt op dit al moment +\-15cm lager 10- Maken vloerfundering (poeren) tot op zandgrond tegen verzakking, de aanbouw(vloer) is zichtbaar verzakt) 11- Leggen benodigde leidingen in zand, onder de vloer, voor elektr. Gas (kookeiland) water en riolering. 12- Aanbrengen beton ondervloer/ aanbrengen vloerisolatie en vloerverwarming/ aanbrengen dekvloer. 13- Aanbrengen tegels op vloer gehele begane grond. 14- Aanbrengen elektriciteit, schakelaars/ contactdozen

Nieuwe betonvloer storten in de kapschuur

Het gaat om het vervangen van de betonvloer in de kapschuur. Er zitten nu scheuren in de vloer en water loopt naar binnen. Ik zou dan ook een nieuw afschot willen hebben. Ik weet niet of de bestaand vloer eruit gehakt moet worden en daarna bewapening erin geplaatst moet worden, of dat het eroverheen aangelegd kan worden. Het gaat om 9 bij 6 meter. Ik zorg ervoor dat de schuur leeg is.

Betonvloer storten voor een schuur

Ik ontvang graag een prijs voor het storten van een betonvloer t.b.v. een schuur. Afmetingen zijn 9,45 x 4,85 x 0,15. Na storten graag vlinderen. Het is goed bereikbaar en wordt de eerste vloer dus u kunt direct beginnen. Ik zorg dat de bekisting er ligt.