Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor trapleuning herstellen en muur stucen:

Trapleuning herstellen en muur stucen

Onze trapleuning zit los en moet vastgezet worden en ons lukt dat niet. Hij zit / zat vast met grote schroeven in de muur, maar de muur begint op bepaalde punten af te brokkelen, dit moet dus worden aangepast. Moet door een vakman worden gedaan. Het is een draaitrap met 13 treden.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor trapleuning herstellen en muur stucen uit heel Nederland:

Renovatie / vervanging balkonhek

Deel houten balkonhek vervangen, trapleuning herstellen, inclusief schilderen.

Portiek renoveren: schilderen, kozijnen herstellen, scheuren herstellen

We zoeken iemand voor de renovatie van het portiek. Het gaat om het renoveren van de granieten trap waar stukjes afgebroken zijn. De trap heeft ongeveer 20 traptreden. verder moeten de houten kozijnen gerepareerd worden en geschilderd (binnen en buiten). Het gaat om meerdere ramen van 2 meter hoog. Dan moet een scheur in plafond van 1 meter dicht gesmeerd worden en het plafond geschilderd van ongeveer 2 x 2 meter. De trapleuning moet geschilderd worden, twee leuningen van 3 meter.

Trappenhuis opknappen

Wij zijn op zoek naar een bedrijf die ons trappenhuis kan opknappen van een jaren 30 pand in Amsterdam West. Het gaat om de entree op begane grond t/m de tweede verdieping. Met name schilderwerk, delen van de muren herstellen, leuning schilderen. De trapbekleding is nog in orde. Het gaat om twee smalle trappen met elk een bocht erin met 15 treden elk. Ik zou graag willen weten wat er mogelijk is hiervoor. Ook wil ik weten wat er gedaan kan worden met de trapleuning en met de muren.

Trapleuning kaal schuren en lakken

Ik zoek een partij die mijn trapleuning kan herstellen. De trapleuning wil ik kaal geschuurd hebben en met beits of doorzichtige stevige houtlak gelakt hebben. Graag een offerte met 2 opties. De tweede optie is voor een tweede trapleuning met vergelijkbare lengte. Schuren en lakken graag in werkplaats van het klusjesbedrijf.

Trapleuning terug plaatsen

Maandag 1 januari 2018 ben ik van de trap gevallen van boven naar beneden, alle 13 treden. Goed begin nieuwjaar. Tijdens mijn val grijp je naar de leuning, die had ik ook, Maar, wel los beneden naast me op de grond. De twee leuning beugels in de gips plaat muur zijn er uit getrokken tijdens mijn val. Licht gewond en duizelig was het resultaat. U raad het al; De gaten moeten weer dicht, de beugels terug, en spuitwerk erom heen herstellen. De woning is ook onder voorbehoud verkocht dus het moet er weer goed uit zien. Let op, ik kijk ook verder daar ik het snel gedaan wilt hebben omdat ik ondanks dat deze woning verkocht is meerdere kijkers nog verwacht dus het moet snel gebeuren. Ik heb een offerte nodig voor de verzekering.

Beschadigde trap en trapleuning herstellen

Door bezorgers van een nieuwe wasmachine is de oude meegenomen. Deze hebben zij laten vallen. Hierdoor zijn meerder treden en de leuning beschadigd. De beschadigingen zijn helaas niet met een laagje verf alleen op te lossen. Het betreft 6 plekken waar niet alleen de verflaag maar ook het hout beschadigd is. Zie foto's in de bijlage.

Vaste trap naar zolder installeren

Ik wil graag een vaste trap laten plaatsen naar de zolder. Een halve ronding naar boven. Het moet een dichte trap zijn, inclusief trapleuning en een hekje op de zolder. Het gat in het plafond kan ik zelf maken en het plafond herstellen kan ik ook.

Beschadigde trap en trapleuning herstellen

De trap bekleding en de leuning is beschadigd. Een beetje schilder werk bij de trap

Stenen buitentrap herstellen

Wij willen graag een natuurstenen buitentrap van 7 treden en ongeveer 207 centimeter breed laten herstellen. Een aantal treden liggen los omdat het metselwerk heeft losgelaten. De trap heeft aan weerszijden een stenen muurtje waaraan een trapleuning is bevestigd. Dit muurtje bestaat uit platen natuursteen met veel scheuren en kapot metselwerk. Hiervan is ook een steen losgekomen. We willen bij het herstel graag zo veel mogelijk de originele materialen laten gebruiken. We maken graag een afspraak om de trap te laten beoordelen en ontvangen graag een offerte voor de reparatie.

Klusjes en klussen in en om het huis

Ik heb wat kleine klussen die in huis gedaan moeten worden: - deurkruk van de voordeur schiet steeds los; - tuinhek deurkruk stellen en het hek opnieuw afhangen; - handdoek rek in badkamer ophangen; - slaapkamerdeur beter afhangen; - rookalarm is er verkeerd afgehaald, die moet weer goed gehangen worden; - wc rolhouder (2x) ophangen; - verschillende lampen ophangen; - buitenlampen ophangen (2 of 3); - spiegel ophangen; - stucwerk herstellen; - trapleuning vastzetten; - schutting vastzetten.