Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor gat in deur repareren en deurpost:

Gat in deur repareren en deurpost

Aan twee houten deuren schade. Eentje een deuk door waarschijnlijk tegenaan slaan, graag laat ik dit repareren. Bij de ander is de houten deurpost van beschadigd, deze laat ik ook graag repareren. Het is lastig uitleggen wat er kapot is.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor timmerwerk te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor gat in deur repareren en deurpost uit heel Nederland:

Reparatie spackmuur

Bij het vervoeren van een bed hebben wij schade veroorzaakt aan de muur in de gang. Een stuk uit de hoek is er uit. Afmetingen aangrenzende muren. Links: hoogte 260 cm en breedte 105 cm. Recht: Hoogte 260 cm en breedte 135 cm met een deur. Wij hebben geprobeerd om zelf gat te dichten, maar ziet er niet mooi uit. Betreft een spackmuur.

Maken van een gat in een muur en het plaatsen van een deur hierin

Ik zoek een deurenspecialist die sloopwerk kan uitvoeren en een deur kan plaatsen. Ik wil graag een brandwerende deur incl. laten plaatsen tussen de garage en de kamer op de begane grond. Hier is nog geen opening voor en deze opening zal dus in de huidige (niet dragende muur) gemaakt moeten worden. Uitvoering bij voorkeur binnen 3 weken.

Tuin renoveren en tevens vervanging schuur

Graag zou ik een offerte willen voor een renovatie van onze achtertuin. Het gaat om ongeveer 55m2. Zie foto. Er staat een houten blokhut op die aan vervanging toe is. Deze willen wij vervangen voor een houten schuur 240 x 240 cm met plat dak. Tevens betekend dit dat deze schuur kleiner is dan de huidige en hierdoor ontstaat er ruimte achterin de tuin. Om het gat te dichten komt er een schutting Deur op de plek waar er ruimte ontstaat. De huidige bestrating willen wij graag opnieuw aangelegd hebben en een strook kunstgras aan de linkerzijde van de tuin. De huidige beplanting her positioneren.

Plaatsen van douchedeur

We willen een douchedeur in onze badkamer. Op dit moment hebben we een inloopdouche met een glazen zijwand aan een kant en een muur aan de andere kant, maar geen deur. Het gat tussen de muur en de glazen zijwand is 100 cm breed en de zijwand is 245 cm hoog. We hebben op dit moment nog geen douchedeur gekocht, dus mocht het mogelijk zijn om er een samen met de montage aan te schaffen horen we het graag. We kunnen de douchedeur ook zelf ergens kopen en vervolgens alleen de montage laten uitvoeren, we horen graag wat de opties zijn.

Reparatie aan drempel

Ik wil een nieuwe drempel bij de ingang van mijn (wijn)winkel. De huidige begeeft het langzaam, wat vooral blijkt bij het naar binnen rijden van bestellingen. De nieuwe drempel moet bestand zijn tegen hoge druk/veel gewicht en moet er net uitzien gezien het de entree van de winkel betreft. Ook belangrijk is dat de deur erin kan worden afgesloten zoals dat nu gebeurt (zie foto 5 en gat rechts op foto 1) De afmetingen van de huidig drempel zijn: 194 cm breed tussen de deuren 255 cm breed onderkant (zie foto 2) 11 cm diep 12 cm hoog Zie bijgevoegde foto's voor huidige drempel. Alvast dank voor de offerte.

Het realiseren van een MDF paneeldeur

Het is de deur naar de woonkamer ik wil de rails aan het plafond en liefst ook afgewerkt zodat het warmte tegenhoud links en rechts. Op dit moment zit er een gat waar vroeger een deurpost zat, het is de bedoeling dat hier een MDF paneeldeur terecht komt. De afmetingen zijn: 2.46 hoogte, breedte 84.

Vervangen vlonder terras (verhoogd)

Bestaande situatie: verhoogd vlonderterras van ongeveer 16,5 vierkante meter in totaal (uitgevoerd met hardhouten panelen van 1x1 meter) in achtertuin tegen de gevel van het huis aan. De vlonders die zitten vastgeschroefd op balken die op hun beurt op stapeltjes stenen liggen. De kant die naar de tuin wijst is afgewerkt met dezelfde vlonders. Het terras is niet helemaal rechthoekig, tuin is ongeveer 7,75 m breed, en terras is voor een deel 2 meter breed en op ander deel 3 meter breed. Gewenste situatie: graag vervangen door composiet vlonder terras met composiet planken van het merk WoodComposiet vergrijsd bruin 15 cm breed ribbel. De huidige dragers (balken) zijn verrot en het systeem met de stapeltjes stenen werkt niet goed, dit dient allemaal vervangen te worden). Het terras moet verhoogd uitgevoerd worden omdat er hoogteverschil is tussen de tuin en het huis (30-40 cm). Dichtmaken van de open zijde van het terras dat je vanuit de tuin ziet zodat je niet in een 'donker gat' kijkt als je naar het huis toe kijkt vanaf de tuin. I.v.m. het hoogteverschil moet er in het terras een klein 'trapje' (1 trede) gerealiseerd worden, dat is ook aanwezig in de huidige situatie. Worteldoek ligt al onder het huidige terras en hoeft niet vervangen te worden. Verder: Afvoeren van oude vlonders + balken (stenen mogen eventueel blijven liggen als ze verder niet in de weg zitten van het aanleggen van het nieuwe terras). Wel afvoeren van ongeveer 1/2 kuub aan zakken zand die nog onder het terras liggen (tilwerk kan ik evt. zelf doen indien gewoon container voor de deur wordt gezet). Verplaatsen van 3 buiten-stopcontacten die al onder het huidige vlonderterras bevestigd zijn (kabel is lang genoeg... gaat alleen om het behouden van de stopcontacten). Extra: vervangen van een vierkant vlonderterrasje achterin de tuin van ongeveer 2,60 x 2,60 meter met dezelfde composiet planken. Daar liggen nu ook vlonderdelen van 1 x 1 meter die vast geschroefd zijn op terrastegels van (

Deur verplaatsen in muur

Ik wil mijn badkamer verbouwen, maar voordat ik dat ga doen moet de deur van de badkamer verwijderd en afgevoerd worden, en het gat dicht gemaakt. Daarna wil ik een gat in een andere muur laten maken en daar een nieuwe deur in laten plaatsen. Het gat moet 231 cm x 78 cm worden. Het gaat om opdek deuren. Graag ontvang ik een offerte.

Kelderunit als tuinberging, los van het huis realiseren

Wij denken erover om een prefab kelder van circa 3 x 4 meter, 2 m hoog te laten maken. Te gebruiken als tuinberging in onze grote bostuin. Hij hoeft ook niet volledig in de grond te verzinken, alleen iets verdiept te worden geplaatst. Het boven de grond uitstekende gedeelte wordt dan later voorzien van aarde en gras. Hierdoor zou de berging de vorm krijgen van een heuveltje, en minder opvallen in het landschap. Met ventilatie en afsluitbaar door een deur met glasruit. Onze tuinman zou een gat kunnen graven. We hebben zandgrond, en het grondwater zit diep. Mogelijk denken we ook aan kunststof, is dat mogelijk voor de berging? We hoeven binnen geen afwerking. Elektra zal wel aangelegd moeten worden. Graag een vrijblijvende kostenraming.

Slotgat frezen in een deur

Slotgat in opdekdeur maken en 2x gat voor scharniertjes boren. Het gaat om dezelfde (binnen)deur.

Partners

Partners van Casius