Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor buitendeur aan de achterkant vervangen:

Buitendeur aan de achterkant vervangen

Het gaat om het vervangen van de huidige achterdeur van 211,5 bij 82 cm. De deur draait naar buiten en dit moet zo blijven. De huidige deur is ook 3,5 cm dik. Het gaat om een vurendeur of hardhouten deur.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor buitendeur aan de achterkant vervangen uit heel Nederland:

Uitbouw l-vorm, achterzijde en zijkant

Aanbouw aan achter- en zijkant huis. 3,5 meter naar achter uitbouwen over de volledige perceelbreedte, = +/- 9 meter. Daarnaast aan de linker zijkant van het bestaande huis een ruimte van 3x3 meter, grenzend aan de achteruitbouw. Totale oppervlakte uitbouw, 31,5 m2 achterkant, plus 9 m2 aan de zijkant= 40,5 m2. Aan de achterzijde grote raampartij, 6 of 7 meter breed. Aan de zijkant met buitendeur naar de oprit. Ik weet nog niet zeker of ik hier een vergunning voor nodig heb. Complete oplevering in overleg. Er hoeft geen elektra in en ik weet ook nog niet van welk materiaal het gemaakt moet worden dus ik heb graag dat de vakman mij hierover adviseert.

Kozijnen van een VVE-pand aan de buitenzijde schilderen

De kozijnen van vijf woonlagen met ieder een erker, wil ik laten schilderen. Aan de achterkant staat een glazen serre met deuren met drie ramen, daarnaast heb ik ook een buitendeur, en twee slaapkamer ramen. Eventueel is er een hoogwerker/steigerbouw nodig.

Raam vervangen door achterdeur

We overwegen om bij ons nieuwe huis het raam aan de achterkant van de garage te vervangen door een buitendeur. Het raam is naar schatting 1,60 meter breed en begint ongeveer 60 cm vanaf de grond. We zouden dan graag een deur willen met een driepunts slot en een raam erin, en glas aan de zijkant (omdat het huidige raam breder is dan een deur). We waren benieuwd naar de geschatte kosten van het plaatsen en de aanschaf van deur/kozijnen.

Bijkeuken aanbouwen

Ik wil een bijkeuken laten aanbouwen van ongeveer 2,5 meter breed en 3,5 meter diep. Aansluiting voor een wasmachine/droger is nodig, dus er moeten water en elektra leidingen geplaatst worden. De deur naar buiten en een klein ventilatieraampje boven de buitendeur moet geplaatst worden, of roosters ter ventilatie. Ik wil een plat dak, en het gaat om een aanbouw van alleen begane grond, met een lichtkoepel van 1 bij 1 meter erin. Van binnen moet deze worden afgewerkt en er moet een tegelvloer in. Dit moet gedaan worden aan de achterkant van het huis, aan de keuken. Ik wil een prefab aanbouw.

Buitenkant van het huis schilderen

De voor- en achterkant van het huis schilderen. De 4 kozijnen en 2 buitendeuren. Voor beneden een groot kozijn met raam, een kozijn met voordeur. Voor boven een kozijn met raam. Achter beneden en boven idem aan de voorzijde. Bij de uitbouw is nog een buitendeur die gedaan moet worden. De verf mee aanbieden. Graag dit jaar nog.

Buitenkant van de woning schilderen

Ik wil graag de buitenkant van mijn woning laten schilderen. Ik wil graag de kozijnen en de buitendeur laten schilderen. Het gaat om 4 kozijnen aan de voorkant en de buitendeur. Aan de achterkant hebben we 3 kozijnen en een achterdeur. We hebben houten kozijnen.

Buitendeur afstellen en scharnier vervangen

We hebben een houten buitendeur aan de achterkant die niet soepel dichtgaat. Hij klemt aan de onderkant. Deze moet alleen opnieuw afgesteld worden en eventueel zal de er een scharnier vervangen moeten worden. Van twee of meerdere schroeven zijn de koppen kapot. Kunt u mij een indicatie geven wat dit ongeveer gaat kosten?

Aanbouw plaatsen

Graag willen wij een aanbouw plaatsen aan de achterkant van het huis. De aanbouw zal 4 meter breed zijn en 3 meter diep. Verder 1 buitendeur en een los raamkozijn van 2 meter.

Aanbouw op heipalen aanbouwen

Graag ontvang ik een kostenindicatie voor plaatsing van een aanbouw aan de achterkant van mijn nieuwe huis in Gouda. Onder de aanbouw moeten heipalen gezet worden. De afmetingen van de aanbouw wil ik circa 6.40 meter breed en 2.50 meter diep. De huidige keukenpui met raam en een buitendeur, kunststof kozijnen, wil ik hergebruiken. Voor het gedeelte van de woonkamer wil ik een schuifpui. Ik wil een plat dak op de aanbouw, waarbij de hoogte binnen gelijk moet zijn aan de huidige hoogte van het plafond. Tussen het gedeelte achter de keuken en de woonkamer wil ik een muur. Ik wil de uitbouw laten afwerken met stucwerk binnenzijde, lichtpunt in het plafond, elektra in muren, mogelijk (een) smalle radiator(en) tegen de zijwanden. Het huidige elektrische zonnescherm aan de gevel wil ik hergebruiken.

Garagedak repareren en buitendeur plaatsen

Mijn garagedak lekt waarschijnlijk rondom de regenpijp. Hierdoor zijn enkele houten plafonddelen aan de binnenkant van het garagedak eveneens aan vervanging toe. De vraag is om de oorzaak en gevolg van de lekkage te verhelpen. Tevens heeft de garage aan de achterkant een buitendeur. Deze is verrot en nu compleet kapot. Graag een nieuwe achterdeur met slot plaatsen. Het bestaande kozijn is misschien wel nog voldoende. Materiaal heb ik nog niet in mijn bezit. Ik wil graag de meest goedkope, maar wel geschikte buitendeur.