Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor binnentrap plaatsen:

Binnentrap plaatsen

Ik wil graag een binnentrap met 13 treden laten plaatsen. Dit mag een rechte trap met 1 of meerdere draaien zijn.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor trappenbouw en traprenovatie te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor binnentrap plaatsen uit heel Nederland:

Binnentrap plaatsen

Ik zoek een vakman die een houten budget vriendelijke basistrap kan plaatsen met stootschotten, die boven een kwart trap draait en beneden kwart begint. De huidige trap wordt door mijzelf verwijderd. Aan de bovenkant begint de houten overloop, aan de onderkant een betonnen vloer. Daar moet een trapkast en toilet komen.

Houten trap plaatsen

Ik wil een houten trap laten installeren. Het oude trapgat van de huidige schuifladder moet ook dichtgemaakt worden. Het gaat om een binnentrap waar een nieuw gat voor gemaakt moet worden. De trap moet dubbelkwart of halfslag worden.

Plaatsen van een binnentrap

Plaatsen van een budgetvriendelijke binnentrap met 1 draai. Wij schatten rond de 16 treden met een plafondhoogte van ongeveer 2.60 meter. Materialen in overleg.

Trap bekleden

Binnentrap, Haags portiek opgang van 1e naar 2e verdieping. 15 treden, nu bedekt met vloerbedekking. De bekleding moet verwijderd worden en daarna wil ik graag hout/pvc, opdek, treden en stootborden plaatsen + leuning. De wangen van de trap zijn nu ook bedekt met vloerbedekking, deze moeten ook opgeknapt worden.

Brede houten binnentrap plaatsen

Ik zoek een trap met een tussenbordes. Optreden 19,6 cm en aantrede 21. Aantal aantreden 7 dan bordes van 1 meter en dan weer 6 aantreden. Treden in dik eiken, circa 4 cm. Breedte van totale trap 2,4 meter. Leuning aan schalmgat zijde. Bij trap met 7 aantreden de andere zijde dan het schalmgat voorzien van hekwerk.

Metalen buitentrap plaatsen

* Naar welk type trap bent u op zoek? Budgetvriendelijke basistrap. * Waar moet de trap geplaatst worden? Buiten. * Welke vorm moet de trap hebben? Rechte trap. Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken: Momenteel is er een noodtrap in de vorm van een kooiladder. Daar wij de binnentrap laten renoveren (natuursteen) is een stevige (normale) buitentrap noodzaak. De kooiladder moet vervangen worden (ouderdom) dus wat is de beste keus? De kooiladder moet sowieso vervangen worden.

Casco dakopbouw laten plaatsen

Wij willen een casco dakopbouw laten plaatsen van circa 45 m2 met een terras van ca. 8m2, inclusief plaatsen van een binnentrap.

Dakluik maken met vaste trap naar het dakterras

Ik wil een halfslag (2 keer kwartslag) binnentrap laten plaatsen plus een dakluik. De oude toegang tot het dak wil ik verwijderen en dicht laten maken. Het dak is van hout. De hoogte is circa 2.80 meter.

Dakluik plaatsen naar een dakterras

Ik wil graag een offerte voor het plaatsen van een dakterras entree maat 70 x 200 centimeter. Merk Skylux met RO 16 cm. Het dak is van hout met bitumen en grind. Gat in het dak zagen, koepel plaatsen ( uiteraard waterdicht) en aanhelen met bitumen. Het dakterras zelf evenals de vaste binnentrap maak ik zelf. Hoelang is de garantietermijn? Het dakluik is al aanwezig, bitumen nog niet. Omdat er een steunbalk doorgezaagd moet worden moet hier ook een raveiling gemaakt worden.

Nieuwe trap binnenshuis plaatsen

Ik wil graag een nieuw binnentrap. Er zal een draai in moeten komen. Ik weet niet wat er precies moet gebeuren, dus ik zou graag met u willen overleggen over de mogelijkheden. Het gaat om de vervanging van een trap die er al zit.