Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen (optioneel)

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden.

Eerder aangevraagde offertes bij timmermannen voor kunststof schuurdeur monteren:

Kunststof schuurdeur monteren

De buitendeur en het kozijn van onze schuur is rot en we zouden deze graag laten vervangen voor kunststof. En het liefst met een kattenluik erin als dat mogelijk is.
Onze klant uit Tilburg (Noord-Brabant) wenst(e) offertes van timmermannen voor kozijnen, deuren en dakramen te ontvangen om te weten wat bovenstaande wensen gaan kosten!

Soortgelijke offerte aanvragen voor kunststof schuurdeur monteren uit heel Nederland:

Schuurdeur en kozijn plaatsen

Ik wil een schuurdeur (zie onderstaand de specifieke details van de deur) installeren plus passend maken van een deur gekocht bij Gamma. Plus plaatsing van een kozijn. Ook moet er een cilinderslot geplaatst worden. Eventueel wil ik een alternatief voor een kunststof deur en kozijn. Als dat niet gaat, graag hardhouten. • De afmetingen van de huidige schuurdeur: 92,5 x 210 cm • De afmetingen van de nieuwe schuurdeur: 93 x 211,5 Het kozijn heb ik niet nog gekocht. Vraag is of jullie dat ook kunnen leveren voor de volgende maat: • 103 x 223 cm aan de bovenkant breed 3,5 en aan de zijkanten 4,9 cm. Aan de onderkant komt nog een dorpel van 6,5 cm.

Dorpel met houtrot en kozijn schuurdeur vervangen

De dorpel en de onderste delen van het kozijn van de schuurdeur zijn rot. Ik zou graag een kunststof dorpel willen en de kozijnen vervangen. Graag ontvang ik van u een offerte

Kunststof schuurdeur plaatsen

Onze schuurdeur is aan vervanging toe. Hij is 2.12 meter, bij 62 cm en we zouden graag een off white houtlook kunststof deur willen.

Schuurdeur verbreden

Momenteel heeft de schuur in onze achtertuin een deur van 80 cm breed. Graag zou ik deze laten vervangen voor een bredere ingang van 110 a 120 cm breed. Indien noodzakelijk zouden 2 openslaande deuren ook tot de mogelijkheden behoren. De schuur is halfsteens gebouwd. Ik ben op zoek naar prijsinformatie, maar ook naar advies over wat voor materiaal te kiezen (kunststof of hout? Budget is leidend in dit geval). Enkel glas is voldoende voor deze deur. De tuin heeft dus een achterom.

Buitendeuren plaatsen en overig timmerwerk

Ik wil graag 2 buitendeuren laten plaatsen. Een deur is een vervanging van de huidige voordeur. Voor de 2e deur moet een opening gezaagd worden in de huidige buitenwand (hout/gips). Er moet een kozijn met deur en kunststof dorpel in die opening worden geplaatst. Afhankelijk van de dag waarop het werk kan worden uitgevoerd ga ik de deuren bestellen. Beide deuren moeten worden voorzien van veiligheidsscharnieren en een 3-puntsluiting. De planken van de buitengevel tussen en naast de deuren moeten vervangen worden door Red Cedar planken. Er zit nu western Red Cedar op. Dit is geïmpregneerd hout en moet als chemisch afval worden afgevoerd (afmeting 120 cm x 250 cm en 350 cm x 250 cm). De deuren worden vooraf door ons gelakt. Alle materialen kopen we zelf. De oude schuurdeur moet worden vervangen door een raam en daaronder moeten ook Red Cedarplanken worden geplaatst. Ook de platen boven de deuren worden vervangen door die houtsoort. Op google earth is te zien hoe de huidige situatie is, of u kunt even langskomen. Ik ontvang graag uw offerte.

Kunststof kozijn, schuurdeur en boeidelen plaatsen

Ik wil graag mijn houten schuurdeur inclusief het kozijn laten vervangen voor een kunststof kozijn met deur. Ook wil ik de houten boeidelen dan gelijk laten vervangen door kunststof, zodat de hele schuur onderhoudsvrij wordt. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte. Ik wil de klus hier graag laten inmeten en daarvoor een afspraak met u inplannen. Ik werk in het onderwijs en ben daardoor alleen in de avond telefonisch bereikbaar.

Buitenschilderwerk aan een tussenwoning

Wij willen de kozijnen, ramen en deuren van onze tussenwoning graag aan de buitenzijde laten schilderen.Ook de voorkant van de dakkapel moet worden gedaan, de zijkanten zijn van kunststof en hoeven niet. Verder hebben we ook nog een schuurdeur die geschilderd moet worden. We laten de klus hier graag even bekijken en ontvangen daarna uw offerte. We willen dit in overleg met u inplannen, als het kan nog voor de zomer.

Kunststof kozijn met deur plaatsen

Ik wil mijn houten kozijn met houten schuurdeur graag laten vervangen door kunststof. Ik ontvang hiervoor graag uw offerte.

Hele huis laten schilderen

Ik wil het hele huis laten schilderen aan de buitenkant. Het betreft een hoekhuis met aan 3 kanten houtwerk tevens onderkant van overstek van het dak en achter het huis het houtwerk van de veranda alsmede de schuurdeur. De voordeur is kunststof dus die niet. Verder zijn alle ramen en kozijnen van hout. U bent van harte welkom om het werk te plaatse te komen opnemen. Er zit nu Sikkens verf op, van 5 jaar terug.

Achtertuin volledig laten renoveren

Tuin van 25 m2 egaliseren en betegelen met simpele grote vierkante tegels (L-vorm vanaf huiskamerzijde naar schuurdeur toe). Vanaf de rechter hoek achterin (waar de grote struik staat) een stuk kunststof grasveld. Eventueel een beetje ruimte overhouden voor wat groen. Graag 2 offertes: 1. Wanneer we zelf de tegels, planten/bomen en vijver verwijderen. 2. Wanneer het verwijderen ook door jullie wordt gedaan. Wij schaffen zelf het materiaal aan omdat het budget beperkt is.

Partners

Partners van Casius